IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeretik ezt a játékot, mint Te, ha nem így lenne, vajon miért dolgoznának rajta, hogy jobbá tegyék?!

D9

*rugózzunk

D9

Ha Olegnek nem jön az Isteni szikra, akkor most nincs min "rugóznunk".<#smile>

D9

Her Laca
<#conf><#nemtudom><#fejvakaras>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A modderek nem fikázzák ezt a játékot, csak jobbá teszik..., a mi örömünkre.(ultrapack)

D9

Örülök, hogy ebben egyetértünk, Szepy Mester!<#worship>

D9

Ámen.

úgy legyen

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

....és ebben a játékban is lesz legalább 10 év...<#wink>

D9

<#eljen>

D9

Sanyo
Így van, a giliszta csak optikai csalódás.

www.pcpilot.hu

Zpogi
Azt a kurva...

Her Laca
Mi a jobb?Meg mit nem látok? Szepy tényleg nem értelek de komolyan.
Te még azt a rohadt vizet sem tetted szerintem 2 es nél magasabbra. Tudod milyen a legjobb vízfelület az IL2 ben? Jó tudom nem volt vasad alá , ezt tehát ne szemrehányásnak vedd.
És milyen effektek jobbak?Egyfora likak a szárnyon ,mindig ugyan ott,vagy csak légypiszok de repülni már nem tudsz vele. Vagy az olajos kabin? Modderek csináltak de szerintem te olyat még nem próbáltál.
Minden tiszteletem mellett szeretném megjegyezni,hogy az Il2 ben is átrepülsz a törmeléken (sokszor) és kutya bajod,füstölgõ ,hörgõ motorral még elkaristolsz napokat,égõ géppel ledogolsz két másikat,és nem is akarom sorolni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Sanyo
A videók alatt Oleg írta, hogy még van 1-2 hiba. Semmit sem tudunk a beállításokról, a nehézségi szintrõl és a sok egyébrõl. Éppen ezért nem kell temetni. Nekem a pohár félig tele (és nem félig üres), semmi sem tud eltántorítani, bár nem érzem magam fanboynak. 😊

Vannak hibák? Persze. Egy legalább 10 évre fejlesztett program legelsõ verzióját látjuk, csak meg kell nézni az 1999-es fejlesztõi, a 2001-es demó majd a 2008-ban készített screenshotok minõsége közötti különbséget. Mit fejlesztettek 6 évig? A legnagyobb durranások a motorház alatt vannak, amik csak használat közben fognak kiderülni. Egészen biztos, hogy nem fog csalódást okozni.

www.pcpilot.hu

Veretes megállapítás! Nem hazudnak... pfff...

www.smart-bus.hu

"Inkább örülnétek hogy nem hazudnak a képetekbe mint más fejlesztõk."

Kérdezd már meg itt a többieket, hogy mit jelent a "majd 2 hét múlva" szállóige...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Az il2 még mai is képes lenyûgözni a fizikájával bár az sem tökéletes mindenhol de akkor is még érzdõik kora ellenére, hogy egy korszak alkotó mû. Hogy milyen lesz a COD majd meglátjuk, de amit eddig láttam attól még nem estem hanyat.

Minek magyarázzam neked ha úgy sem látod, hogy a legtöbb effekt jobb a sima il2-ben pedig több mint 10 éves és a modokat még csak nem is említem.

Csak ezek a sérüléseket, ezek a hatalmas lukakat a Dornieren egy Spit lõtte, de annak nem voltak ágyúi, ha jól láttam.
Csak amikor rácsaptak a Spitekre, az egyiknek a szárnytövén ült a húszas (kiskaláról ne is beszéljünk) és semmi látványos nem történt. Utána mikor az Emillel megint egy Spitet szegel full hat órából ott is ül legalább egy húszas, de inkább kettõ, és a végén a kiskalától gyullad ki az ángélus.
Her Laca
Szepy!

Oleg megcsinálta az Ilcvo-t. Nekiálltak egy kicsit jobb Ilcvonak. Mibõl gondolja valaki,hogy át tudnak lépni a saját árnyékukon?
Annó volt szerencsém tesztelni a Stormregion-nál Toto val a Rush for Berlin-t.
Beszélgettem a programozókkal Twilek volt az egyik.
Szerinted miért volt komoly hasonlóság a Berlin a Codename: Panzers meg a swine között? De hozhatunk más példákat is a játékfejlesztõk közül.
Ha szépet és jót akarsz ott a Rise of Flight. Na ott van törés ,ütközés,meg mindenféle modell csak gyõzzél pislogni.
És amíg nem próbáljuk ki a COD ot addig értelmetlen bármiféle következtetést levonni szerintem.
De a legegyszerûbb,ha az elégedetlenkedõk maradnak a jól megszokott IL2 nél. Nem kell idegesíteniük önmagukat.
No meg engem sem😊))

Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy ott fog-e vajon pont!!feltûnni a sérülés, ahol a lövedék betalál. Mondjuk ígérték...kinézetre hihetetlen szép'.

helyesen: realistic gunnery: off? 😉

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Realiszic gunnery: off? ?)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nekem úgy tûnt a videóból, hogy egy kicsit túl hamar estek le azok a bombázók. Néhány találat és már estek szét, gyulladtak ki...
mijki
Még 3 dolog ami szép:

Sérülés modell=állat 😄

Szép a légcsavar:

Szép a füst:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Na végre valami pozitívum is..megmondom õszintén nem tudom , hogy egy programot kivéve, vártam-e ennyire bármit életembe.(programot persze)

mijki
De itt van 3 dolog ami például szép:

Stuka bomba kioldó szerkezet:

Tényleg úgy esnek a bombák, mint a valóságba, nem úgy mintha kötélen ereszkednének a gép és a föld között:

És a végén, ez a sérülés modell király:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem úttörõ tábortûz szimulátornak vettem...<#vigyor>

Remélem nem tartjátok szemetelésnek, ha ezt is berakom ide, fõleg azért, mert látszik a ku*va jó alap modell..<#alien>, meg egy kicsi bug, (szárnyak egymásba) viszont ez nem nagyon von le abból semmit, hogy mennyire élethû a szim. figyeljétek meg , hogy a sérült szárny tört le, a felrántás miatt..itt..

Ilyenek meg hogy "tûz effect" <#nyes> hát az tényleg 0 prioritás . Inkább örülnétek hogy nem hazudnak a képetekbe mint más fejlesztõk.

Egy kis példa és ráadásul a korai idõkbõl.

Szerintem le van tiltva a "collision detection" , drága móka lehet , fõleg x86-al.

Lehetetlenek tartom, hogy a leszakadt roncsokat ne számolja az új repmodell. Ezt már a ROF is tudta, az elejétõl kezdve, az volt csak a gond, ha érintõ találkozás volt. Olyan nincs!!!, hogy az új Il ezt nem tudja. Remélem , csak egy sima bugról vitatkozunk.

várjukn ki a végét, lehet hogy addig kijavitják ezt mert pont most jöttewk ráé, basszus át lehet a roncvson repülni. Talán megcsinálják addig, ne fossunk. De tényleg egy demó jöhetett volna -.-

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
Igazad van Szepy, ha tényleg 6 évig fejlesztették, akkor SOKKAL JOBBNAK KÉNE LENNIE, nem ilyen szar átrepülõk a roncson, úgyse ér semmit szarságon. Ennyit a nagy realisztikáról amit mondtak, meg hasonló. Szerintem az sokkal hangulatosabb lenne, ha a lelõtt gépek roncsai, még simán megtudnának sebesíteni, sõt: akár megölni. De nem, ami leszakadt az már nem tárgy, csak puszta "szellem" alkatrészek. Kár hogy ennyit tudtak.

A tûz effect meg, a World In Conflict nevû gémbe(2007), vagy Call of Duty 4(2007) és még sokáig lehetne sorolni az olyan játékok sorát, melyben szebb a tûz effect. Ma már az ember olyan tûz effectet vár, mint BF: BC2-é, vagy annál egy kicsit gyengébbet. Már 2011 van! Nem szabadna (fõleg ahogy mondtátok 6 év fejlesztés után) ilyen legyen, ilyen szar... Az IL-2 1946-nak is szebb a tûz effectje.(csak tûz, nem a füst) Ráadásul az UP-s Il-2-nek meg mérföldekkel jobb. De ez van. Ezt kell szeretni.

Amit Mester felhozott, a radar vezérlésû AA-k, hát már nem azért, de szerintem 6 év alatt simán belefért volna egy kezelõszemélyzet hozzá. Nem hiszem, hogy akkora meló. Nem hozzám kell mérni, mivel én nem értek a 3D modellezéshez, de aki ismeri az ilyet, az összedobja az embereket, pár óra, max. egy hét alatt.

Ezektõl a hibáktól eltekintve(és még kitudja hány van), megveszem már azon a napon amikor megjelenik, s remélem nem fogok csalódni benne...

Mivel már lõttem fényjelzõvel a seregben, itt egy videó, milyen is az.

acidrain
Ne izgasd fel magad Szepy, jó lesz ez hidd el.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nesu
nézd a londoni pályaudvar peronján található oszlopra korabeli reklámposztert készítettek .ezert kellett ennyit várni .de megérte .<#eplus2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Az bizony vitathatatlan..habár ha a grafika marad, és kijavítják a látott hibát, és ez lesz a legélethûbb szimulátor pc-re, <#smile> mindent lesz*rok!

<#alien>

mijki
Ok, akkor a nyomjelzõt vegyük ki. De a tûz effect csúnya, a sértetlen roncson átrepülõ repülõ meg gáz...

De basszus 6 év fejlesztés és kemény 2 hetes hitegetés után nincs olyan, hogy "nem is olyan gáz de azért lehetne jobb is"!!! Ennél sokkal többet vár el a jó nép!! Eddig mi a f****t csináltak? Arra nem képesek, hogy egy k***va demót ki****nak a parasztok elé, hogy "itt van srácok, teszteljétek és mondjatok véleményt hisz nektek csináljuk a ti igényeitek szerint". Hidd el a sok modder örömmel rááldozta volna minden energiáját és most olyan gémet kapnánk, amitõl mindenki maga alá ülne. De eeeeez??!!! Komolyan mondom hülyének néznek mindenkit!

Így van..de azért nem akkora gáz, mint ahogy itt sokan nekiestek.
Lehetne jobb, de alapból nem olyan gáz, és még sokat javíthatnak rajta.
Az ütközés(illetve éppen a hiánya) viszont óriás gáz, fõleg egy bemutató videón. Viszont azt is javíthatják. A ROF-pl. elképesztõen sokat javult e téren(is):

Nesu
na igen közel 4000 lövés per perc .ez egy kézifegyverbõl nem így latszik <#taps>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
A nyomjelzõ füst effekt nekem nagyon bejön viszont én már láttam élõben vagyis lõttem már fényjelzõvel repülõbõl és meg sem közelíti amit itt láttam .Az eredeti guncam videók sem tudjak visszaadni azt a látványt amit saját szemmel láthatsz .

Javaslom 1.12-tõl, ennyit a star wars-ról.

A nyomjelzõs grafika védelmében:ok nem tökéletes, de...
Ne a második vh. videókból induljatok ki, mert ott eleve nem olyan jó a kép, plusz nagyon! remeg az egész gép, így elgilisztásodik' a foszforcsík(de csak a filmen), élõben ez alig észlelhetõ. Hirtelen itt egy példa. Ok nem ugyanaz a tûzgyorsaság de talán érthetõ mire gondolok.

TG Gida
Egyszer építettem egy erõsítõt a számítógéphez, és kicsit elnagyoltam az árnyékolást, így lett belõle egy nem hangolható rádió beépített végfokkal, ami csak a Kossuthot fogta.<#nevetes1>

Isten áldja a pogányokat!