IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval abszolút nem zárnám ki, hogy a két cím ( CoD / BF3), nem független egymástól . Ez bizony high tech, és ebbe az MS-nek és a másik kettõnek (ATI / NV) elég nagy beleszólása lehet, Olegék mégcsak nincsenek is egyedül, szerintem ne szûkítsük le a kört CoD-re és a DX10.1-re (!!!amirõl azt írja hogy gyakorlatilag kimaxolták!!!).
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vagy esetleg ebben a német cikkben azt állítják, hogy dx11 alapú az egész?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az, hogy lesznek benne directx11-s effektek még elhiszem, de, hogy az egész játék directx 11 alapon íródott volna, kizártnak tartom.
www.smart-bus.hu
Elõre szóltak, hogy vigyünk neoncsöveket, tetszeni fog ...
Tetszett is ... a puszta közepén (az antenna mellett) állva világított a kezemben a neoncsõ 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Official system requirements
www.pumaszallas.hu
Isten áldja a pogányokat!
ez amúgy tényleg dx11-es game lesz?
GOOBY, pls
Lokátort fedélzetit, földi telepítésüt csak meghatározot helyen és idöben szabadott bekapcsolni, mivel a sugárterhelés (az adott frekvencián) súlyosan károsította az egészséget. Erre találták ki az oroszok - gyakorlás, tesztelés, javitás céljából - a müantennát. Az un. "müantennára történö dolgozást" alkalmazták alapesetben. "Harci" éles üzemmódra történõ átkapcsolás, csak parancsra, konfliktus helyzetben szabadott.
Azt gondolom mindenki hallotta, hogy például földi telepítésü lokátor harcterében (ott ahol a kezelõk akár napi 24 órában is tartozkodnak) beviszünk egy rúd alakú "neon csövet" és csak az egyik végét tartjuk, akkor a fénycsõ világitani kezd. Magam is próbáltam anno, unalmunkban többször "fénykardoztunk" mikor a fõnök nem látta.
OFF
Elkészült végre a H.M.S Bellona polca is, így végre a helyére került a makett. Akit esetleg érdekel, az alábbi linken talál képeket róla.
H.M.S Bellona
Sajnos az építés leírása nem elérhetõ, mert a weboldal üzemeltetõ képtelen, stb megjavitani a fórumot. :/
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
remélem beadja jól
Azért használtak elektroncsöveket, mert egyszerûbb volt cserélni, mint a tranzisztort, jól bírta a hõmérsékleti változásokat, és a félvezetõk nem mindenütt voltak elérhetõek.
A nagy teljesítmény miatt átlátott a lokátor zavarásokon, csak a kifutó körül kinyiffantak a nyulak, meg a pockok (a vakond is ha éppen feljött levegõzni), ezért nem kapcsolták be a földön.
Hogy mi igaz belõle, azt nem tudom, csak google-ztam kicsit. 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Si vis pacem, para bellum.
próbáltam puhatolózni nvidia fórumon CoD miatt (elvileg õk csinálják hozzá a dx11-et), nem ment . Mindenesetre odaírtam hogy 5 éve várok és meglehetõsen sok pénzem fogja bánni a dolgot.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Si vis pacem, para bellum.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Megtaláltam, hogy mi volt az a kattogó hang a rádióban amikor még kölyök voltam.
Rövidhullámon lehetett hallani, a VEF 206-oson.
A DUGA-3 nagyhatótávolságú szovjet radar.
Eszméletlen méretû építmény!<#wow1>#wow1>
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Ezek a szlovákok röhejesek. Hát b+. 3 magyar fiút bevisznek a 88, egy S.S. monogram és egy nem tudom mi miatt. Mert elméletileg "náci" dolgok voltak ezek. De a szlovákról, aki wc papírral betekerte a szobrot, arról egy szó sincs. Vesszen Szlovákia!
On:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro