IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

... Ennek van egy olyan oldala is, hogy azok a részletek egyelõre "elférnek" CPU-n GPU helyett és lehetséges hogy attól olyan a frame amilyen, nem tudják kiegyensúlyozni . Ez persze csak spekuláció. Ami tény, hogy 1 battlefield3 programozó is rakott ki doksit és abban is azt írják hogy 2 éve várnak normális dx11 implementációra, a microsoft+ GFX cég kettõs megnehezíti az életüket.

Szóval abszolút nem zárnám ki, hogy a két cím ( CoD / BF3), nem független egymástól . Ez bizony high tech, és ebbe az MS-nek és a másik kettõnek (ATI / NV) elég nagy beleszólása lehet, Olegék mégcsak nincsenek is egyedül, szerintem ne szûkítsük le a kört CoD-re és a DX10.1-re (!!!amirõl azt írja hogy gyakorlatilag kimaxolták!!!).

VO101Tom
Jó cikk, de amit PhantomAss kérdezett, hogy dx11 játék lesz-e a cod, arra a válasz továbbra is az, hogy nem. A cikkben Oleg arról beszél, hogy instabil, "falakba ütköztek", pedig igazán bele sem nemtek a részletekbe, de majd az ingyenes addonok és fizetõs folytatások közt feljesztik ezt is, mert -ha mûködik- akkor gyorsabb és szebb lesz tõle a játék. Majd. Valamikor.

www.pumaszallas.hu

Úgy legyen...

www.smart-bus.hu

Szerintem amit CPU-ra írtak kód sokkal fontosabb / "értékesebb", mint a "renderpath" , és nem is sok köze van hozzá, de csak addig, amíg el nem kezdik átültetni compute shaderre a CPU -s dolgaikat, utána teljes jogú DX11 cím lesz, az edigiekkel ellentétben.

Na erre kíváncsi leszek... ( érdekelne, hogy több év munkáját, hogy ültették át dx11-be teljesen )

www.smart-bus.hu

*falakba ütköztek -> ami nem rajtuk múlt

Kb. azt , és hogy falakba ütköztek, azért jön késõbb. És gyorsabban is fog futni amellett hogy szebb lesz, + compute shaderrel levehetik a terhet a processzorról, szóval nem egy felpatchelésrõl van szó.

"Az, hogy lesznek benne directx11-s effektek még elhiszem, de, hogy az egész játék directx 11 alapon íródott volna, kizártnak tartom."

Vagy esetleg ebben a német cikkben azt állítják, hogy dx11 alapú az egész?

www.smart-bus.hu

Állítottál valamit, úgy illik, hogy felsorakoztatod mellé az érveidet.

www.smart-bus.hu

Nem vitatkozom, fogadjunk ha akarsz<#eljen>

Érdekelne, hogy mire alapozod ezt a kijelentést, ugyanis amikor ezt elkezdték csinálni, még directx 10 sem volt.

Az, hogy lesznek benne directx11-s effektek még elhiszem, de, hogy az egész játék directx 11 alapon íródott volna, kizártnak tartom.

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Fõsulin (Rádióhírközlés) voltam anno Solt-on, a Kossuth rádióadójánál és antennájánál kiránduláson ...

Elõre szóltak, hogy vigyünk neoncsöveket, tetszeni fog ...

Tetszett is ... a puszta közepén (az antenna mellett) állva világított a kezemben a neoncsõ 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Megnyugodhattok effelõl, dx11.

VO101Tom
Itt semmit nem írnak arról, hogy dx11 lenne...
Official system requirements

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Korrekt válasz, köszönöm. 😊

www.pcpilot.hu

TG Gida
A szentesi tv torony környékén sem kell felkapcsolni a világítást,ott is van egy kis térerõ.

Isten áldja a pogányokat!

100% , elvégre 5 évre elõre fejlesztik , elvileg még le is lesznek tiltogatva dolgok benne amit késõbb feloldhatnak.

PhantomAss
hát remélem hogy nem hiába raktam össze új gépet nvidia kártyával és bírni fogja...
ez amúgy tényleg dx11-es game lesz?

GOOBY, pls

Trucker39
Van valóság alapja a történetnek.

Lokátort fedélzetit, földi telepítésüt csak meghatározot helyen és idöben szabadott bekapcsolni, mivel a sugárterhelés (az adott frekvencián) súlyosan károsította az egészséget. Erre találták ki az oroszok - gyakorlás, tesztelés, javitás céljából - a müantennát. Az un. "müantennára történö dolgozást" alkalmazták alapesetben. "Harci" éles üzemmódra történõ átkapcsolás, csak parancsra, konfliktus helyzetben szabadott.
Azt gondolom mindenki hallotta, hogy például földi telepítésü lokátor harcterében (ott ahol a kezelõk akár napi 24 órában is tartozkodnak) beviszünk egy rúd alakú "neon csövet" és csak az egyik végét tartjuk, akkor a fénycsõ világitani kezd. Magam is próbáltam anno, unalmunkban többször "fénykardoztunk" mikor a fõnök nem látta.

OFF

Elkészült végre a H.M.S Bellona polca is, így végre a helyére került a makett. Akit esetleg érdekel, az alábbi linken talál képeket róla.

H.M.S Bellona

Sajnos az építés leírása nem elérhetõ, mert a weboldal üzemeltetõ képtelen, stb megjavitani a fórumot. :/

Papa01
Itt elég drágán adják a CD Galaxis-hoz képest..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

zsoltfireman
Sziasztok

Érdeklõdnék,hogy közületek használja e valaki a HistMod v4.0-át?

bocs rossz hsz-re ment

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

van egy kiváló és hosszú irás errõl, hogy a pilótának milyen volt az élete, meg hogy nyomorgott. A rendszere minden hibáját látta és a töke tele volt. http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/aranysas_060905/
remélem beadja jól

a mig-23-ról is hasonlót olvastam, meg hogyha mégis be volt földön kapcsolva, senki sem mert elmeni elõtte mert az volt terjesztve, aki átmegy elõtte, nem lesz gyereke...

mondjuk nem tudom miért kapcsolnának földön lokátort, meg amúgy is olyan urban legend szaga van az egésznek, át is dobom a haditechnika topicba, hátha ott tudnak valamit az okosok 😊

acidrain
A Mig 25 lokátora elektroncsöves volt, és böhömnagy, 600kW-os teljesítménnyel, felderítési távolsága 100km, és 50 km-rõl tudott célt követni.
Azért használtak elektroncsöveket, mert egyszerûbb volt cserélni, mint a tranzisztort, jól bírta a hõmérsékleti változásokat, és a félvezetõk nem mindenütt voltak elérhetõek.
A nagy teljesítmény miatt átlátott a lokátor zavarásokon, csak a kifutó körül kinyiffantak a nyulak, meg a pockok (a vakond is ha éppen feljött levegõzni), ezért nem kapcsolták be a földön.

Hogy mi igaz belõle, azt nem tudom, csak google-ztam kicsit. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

komolyan mondom, nem értem az embereket. Ahová a refly kiadja a gépét, "I", aztán teligáz, ahol, amerre éppen van. Pattog a földön, mint a hülyegyerek gumilabdája, kétszer összetöri a gépet, mire egyszer felszáll... Minek építették azt a repteret?

Si vis pacem, para bellum.

1976. szeptember 6-án Viktor Ivanovics Belenko szovjet pilóta egy MiG–25P repülõgéppel Csugujevka katonai repülõtérrõl Japánba szökött és repülõgépével sikeresen leszállt Hakodate nemzetközi repülõterére. A repülõgépet a Szovjetunió visszakövetelte, de csak 67 nap után adták vissza, szétszerelve, így azt az amerikai hírszerzés alaposan megismerhette. http://hu.wikipedia.org/wiki/MiG%E2%80%9325

próbáltam puhatolózni nvidia fórumon CoD miatt (elvileg õk csinálják hozzá a dx11-et), nem ment . Mindenesetre odaírtam hogy 5 éve várok és meglehetõsen sok pénzem fogja bánni a dolgot.

Sanyo
Ezt már hallottam MiG-21 és 23-al is, melyik lehet a valós, ha egyátalán az? 😊

www.pcpilot.hu

A MiG-25 radarját még az oroszok sem engedték bekapcsolni a földön! :-)
Willenbrock
Az mekkora árulás volt már.Átadni az ellenségnek a haza egyik legkomolyabb magassági elfogóvadászát.

Her Laca
Aki emellett a monstrum mellett lakott ,azt sem az öregkori végelgyengülés vitte a sírba annyi szent.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Amikor az 1976-ban Japánba disszidált MiG-25-öst bevizsgálták az amcsik, seggreültek, mert a mikrohullámú sugárzása 100 méterrõl kinyírt egy nyulat. :-)
VO101Tom
És hogy kerül lövésnyom a tengerre ilyen magasból...? 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ezek gyakorlatilag is "náci dolgok".

www.pumaszallas.hu

Igen, erre a képre merült fel, hogy milyen furcsa a füst, mert kikerüli a dekket.

Si vis pacem, para bellum.

Sanyo
A két hét legalább még mindig áll. 😄DD

www.pcpilot.hu

mijki
Ez a tûz, már szerintem szép:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Ennyi késés már belefér.
Fél lábon is kihúzzuk addig. 😊

acidrain
Off:

Megtaláltam, hogy mi volt az a kattogó hang a rádióban amikor még kölyök voltam.
Rövidhullámon lehetett hallani, a VEF 206-oson.
A DUGA-3 nagyhatótávolságú szovjet radar.
Eszméletlen méretû építmény!<#wow1>

On:

Amúgy mondasz valamit.

Csak jelenjen meg...máááá!

Remélem nem célzásnak szánják, hogy bolondok napján jelenik meg! 😄

www.smart-bus.hu

PhantomAss
milyen 6 év? egész pontosan 2 hete várunk...

GOOBY, pls

Sanyo
Engem abszolút nem, de a tömeg arra mozdul. Ez nem hivatalos magyarázat, a saját véleményemet írtam le. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Mondjuk Crysis ide ,oda egy demót azért már idelökhetnének. Ha másért nem a gépigényt be lehetne lõni úgy kb. Amúgy kit érdekel az a Crysis vagy mi?<#csodalk><#nemtudom>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Sanyo
Ahh, hát azon a héten amúgy is szabadságon leszek, de ne késsenek már sokkal többet. 😊

www.pcpilot.hu

mijki
Off:

Ezek a szlovákok röhejesek. Hát b+. 3 magyar fiút bevisznek a 88, egy S.S. monogram és egy nem tudom mi miatt. Mert elméletileg "náci" dolgok voltak ezek. De a szlovákról, aki wc papírral betekerte a szobrot, arról egy szó sincs. Vesszen Szlovákia!

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro