91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#86936 Üdv.
Gépeket eddig sem kellett unlockolni, csak a rátehető skineket és fegyverzetet, amit egy idő után megváltoztattak, hogy a prémiumosok kikapcsolhatják a fegyver unlockot, de a skineket és egyéb plecsniket ugyanúgy offline missionokkal kell megszerezni. Valahol olvastam, hogy már az alap verziónál is ez a helyzet, de ezt nem tudom biztosra mondani. -
GPx8 #86935 Sziasztok!
Akciós a "IL-2 Sturmovik: Battle of Moscow".
Jól tudom, hogy itt már nem kell unlockolni a gépeket, hanem (offline) repülök, amivel akarok? -
LacAI #86934 Ja! Van egy 1/32 es matchbox messerem,amit most fogok megcsinálni.Asszem Totótól kaptam nagyon régen össze volt rakva de csak festés nélkül.Szétszedtem apróra és újra építem. Valszeg Galland mester gépét csinálom meg belőle. Motor meg minden van hozzá. -
LacAI #86933 -
LacAI #86932 -
LacAI #86931 Tudod ,hogy viccnek szántam:) Eleve azért is hagytam már abba ,mert unalmas volt számomra. Megfelelő taktikával (és ugye istenáldotta tehetséggel :XD) meg se karcoltak már az utolsó időkben. De nagyon készülök rá ,mert kezd hiányozni. Ha meg felturbózzátok az tökéletes lesz!
Mondjuk ennyi kieső idő valszeg nem múlik el nyomtalanul,meg biztos jöttek újabb arcok akik jók.Meg írtad is ,hogy már ők se a porba császkálnak:)) -
#86930 Nem lesz semmilyen mesterséges balansz. Mindenki tisztában van vele, hogy amellett, hogy mennyire érdekes dolog, nagy felelősség is van ezzel. -
Solt #86929 Fax kivan... csak ezt a rohadt programozást kellett volna tanulni anno... nagyon szívesen részt vennék egy ilyen projektben! (de rühellem ezt a szót) Kurva jó lehet olyanná alakítani valamit amire az ember vágyott... végre megint azok készíthetnek "játékot" akik élvezik is a témáját, nem csak zsoldosok!
Remélem ez látszani is fog a végeredményen... ne engedjetek az olyan hangoknak akik balance-t és egyéb árkád hülyeséget akarnak! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.05. 19:30:25 -
#86928 @Solt. Na, az tuti. Nekünk, akik nem programozunk, a mellékelt fejlesztő eszközök, segédprogramok a lényeg, kíváncsiak is vagyunk nagyon, hogy mi mindent pakoltak bele. :)
@Laca, nincs nekünk szükségünk olyanra, hol maradna akkor a kihívás? :) Fóka most még nem lesz. Majd a következőben, ha lesz következő. -
LacAI #86927 Úgy csináljátok,hogy a spit kb egy busz vagy traktor tulajdonságaival manőverezzen. És legyen majd Fóka. Az a legfontosabb! -
Solt #86926 Az igen! Unatkozni nem fogtok! :D -
#86925 Most már nyilvános az infó, múlt hét hétfőn megkaptuk a clod forráskódot, 29GB-nyi adat, és fejlesztői eszköz. Ez utóbbi miatt izgalmas időszak előtt vagyunk, még nem is tudjuk pontosan, hogy mennyi és milyen szoftver jött a kóddal együtt, de bármilyen segítség csak jó lehet.
Hivatalos bejelentés FB-n -
LacAI #86924 No . Értekeztem ámerikai kollégákkal.(már beretva ügyben kollegák) és küldenek nekem egy TR -t.Szóval ez kipipálva.
A joy az a nehezebb de csak fellelek egy G 940 et valahol.
-
#86923 Ja, értem. AZt hittem, hogy magával a stickkel van probléma. -
Solt #86922 :)))) -
#86921 KG-12 markolaton kevés a gomb :) Falconban rengeteg gombot kell harcászathoz használni, még a G940 sem elég. -
#86920 Miért nem jó hozzájuk?
Mintha rémlene, hogy beígértek valami FFB-s joyt is.. nem? -
#86919 Gladiator joy kialakítása, a design nagyon tetszik, de nem FFB, és csöves szimekhez sem jó. Másodlagos joynak meg drága egyenlőre. -
LacAI #86918 Ha valakit érdekel.Az ebay on van annyi eredeti kütyü. Mondjuk nem ocok:)
http://www.ebay.com/bhp/control-stick -
#86917 Ja, igaz :D -
LacAI #86916 https://flightsimcontrols.com/store/joysticks/vkb-gladiator-pro-joystick/ -
LacAI #86915 Ratyionnal még mindig csíkos a láthatár?vagy mi?:))
-
LacAI #86914 Van is egy videóm majd mindjárt kikeresem ahol Saviékkal kergettünk egyet ,aztán a végén csak meglett,de igaz ami igaz unalmas volt vergődni utána.
-
LacAI #86913 A lóóóóóóóóóóóóógi nem tud joyt csinálni.Régen se tudott ,most se tud,és gyanítom a jövőben sem fog tudni.Gondolom ezért vettek egy céget aki tud. Csak ne szóljanak bele ,hogyan csinálják.Bár a G940 el nekem nem volt bajom,tehát máris megdőlt a mondandóm:)) ,és asszem akkor beszerzek egy olyat. -
Solt #86912 Szerintem Laca gondja a Logitech felirattal van! :D Most tudatosult benne, hogy a Logitech felvásárolta a Saitek-t! :D -
#86911 Tudod te, hogy milyen drága az a kék matrica rá? Meg hogy mekkora eszmei értéke van, hogy a kedves júzer beírhassa a signature-ba, hogy neki P-R-O joya van? :) -
#86910 Ja4 És iszonyatosan az az ergonómiai tervezése, ha egyáltalán tervezték és nem scak úgy odabaszták a gombokat. A zömük alig használható, a joyt valami elbaszott gnó, kezére szabták, stb.. ÓTVAR az egész! -
#86909 A buzi saitek kitalálta, hogy nagyon kicsit variál a rhinon és horror áron kezdi árulni. Pontosan, mint az x-52 és az x-52 pro, csak itt még lófaszabb a különbség! -
#86908 Én még mindig G940-et használok, mert FFB-s. Hogy gyakorlatban a Rhino-nak, Warthognak van-e valamilyen típushibája, azt nem tudom. Warthognál a gázkart és pár alkatrészét kritizálták, hogy ennyi pénzért nagyon műanyag. De az nem típushiba, attól még lehet jó. -
#86907 Arra azért készülj föl, hogy ezek a retkek -ennyi év után mondjuk már ideje volt - rájöttek, hogy Spittel magasra is lehet menni, ahol dogfightban a 109-es már eléggé alul marad. Múltkor hárman üldöztünk egyet 9500-on, és semmit nem tudtunk kezdeni vele, majd bejött két haverja ugyanolyan magasan, 3v3-ban elég esélytelenek voltunk, bár sebességben volt kis előnyünk, manőverezésben és emelkedésben nem. Elég gyorsan 2v1 lett belőle, és akkor már le kellett lépnem... -
LacAI #86906 Ez mi ez??? https://joystick.arukereso.hu/logitech/pro-flight-x56-rhino-945-000002-p358369235/
Csak nem !!!!! Itt a világ vége. -
LacAI #86905 Nem köll VR. Az élményrepkedést meghagynám másoknak.Ismersz:)) A lelőtt spit a lényeg ,és lehetőleg minél több:)
Joy van valami amit érdemes nézni? Vagy marad a jó öreg G940? -
#86904 Gépigény évek óta változatlan. Ha akarsz, akkor 1070-est, 1080-ast és akkor VR-el is játszhatsz majd (év közbeni frissítésben jön majd Ocolus support). Ha sima HD monitor, akkor ugyanaz mint évekkel ezelőtt. -
LacAI #86903 Na majd nemsokára megjelenek az ATAGON.
Milyen VGA-t vegyek. 780 at már elég ocon adják,elég hozzá gondolom még most is. TR is kell majd meg egy joy. -
LacAI #86902 No itten van. Köszke!
-
#86901 Melyik kettőn? ATAG és ACG? Egyre többen repkednek vele online is, szerencsére. Bár amíg az atagon vannak 70-90-en, akkor a többi szerver már mindegy is :) Valami jó online war kellene már... -
sakkay #86900 Tegnap este vagy 150 ember repült, leginkább két szerón elosztva. -
#86899 Ne legyünk telhetetlenek ;) -
faxkivan #86898 És hol a Herr????:))) De köszi:)) Holnaptól akkor ezt használom:)
Utoljára szerkesztette: faxkivan, 2017.04.02. 12:19:37 -
#86897 Lacám, valamit elnéztél, mert most regisztráltam LacAI névvel.
Mindjárt elküldöm üzenetben a hozzá tartozó cuccokat, átírod a jelszavakat és használd egészséggel.
(24 óráig nem lehet üzenetet írni róla, de holnaptól teljes értékű az acc)