IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. White Europe
Amerikai újoncnak feltesz a kiképzõõrmester egy kérdést: Mi a különbség egy brit és egy iraki katona közt?
-nem tudom.
Üdvözöljük a seregben!
és télleg volt nem is egy "öngóljuk" az öbölben
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Si vis pacem, para bellum.
Éppen a falepkét tologatta....
😊)))))
... Mert az elsõk között adhatod meg magad.
A másik velük kapcsolatban, a világ legrövidebb könyvei:
...
- Olasz háborús hõsök
...
Azóta repül náluk F-16 és Typhoon is, csak jobban vágják már a macsó témát.
www.pcpilot.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
-???
-A vödör.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
- Közlegény, fusson el addig a bokorig és nézze meg, hogy ott vagyok-e - mutat a légiós parancsnok a szomszédos hegy tetejére.
Az újonc elrohan, majd fél óra múlva lihegve érkezik:
- Jelentem uram, ott van. Vécépapírral van letakarva.
Mééééég....
www.smart-bus.hu
-???
-A kolbászból lehet katonát csinálni.
A franciák erre válaszul kötelezõvé tették a barna alsógatyát.
-Hány francia katona kell Párizs megvédéséhez?
-Nem lehet tudni, még sosem próbálták...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
-La van barnulva a hónalja....
Vagy II. vh.-s hirdetés: :
Eladó 1,500,000 vadiúj, fancia gyalogsági karabély, sosem volt használva, csak egyszer volt letéve....
Hány sebessége volt a francia harckocsinak?
5, 1 elõre, 4 hátramenet
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
-Kõolaj??? ÁÁÁÁ, dehogy.......<#idiota>#idiota>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Na de a francikat se kell félteni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hat olasz Tornadóból öt nem tudott csatlakozni a tankerre.
Azt az egyet, ami tudott és tovább ment bevetésre, lelõtte az iraki légvédelem...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
"Készenlétben állnak az olasz repülõk, a francia gépek pedig vasárnap is Líbia felett repültek az éjszakai bombázás után."
Az olaszokra hívnám fel a figyelmet😊 Ezek megint kacérkodnak osztán majd jön a segítség, segítség.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
bocsi, ha vareznek számít, akkor kérem töröljék...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
egy 15 milis két 20-as ellen. Gratulálok nekik... Remélem nyugodtabban vulcsolják az embert a repterén
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Most kicsit elegem lett . Ja meg Emil. 42 es spit ellen. Az történelmi .
Amúgy a Jsgmeben van egy ilyen hogy 00 HSFX_Switcher érdekes az nem ad repülõket csak új kampányokat ! 😊
Amúgy azt a jet 1956ot hogyan kell feltenni mert nem gazán értem ?!:S
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Innen letölthetõ.
ki kell választanod milyen adathordozóra akrod kiírni (dvd5/9), és az fel is darabolja, neked csak b kell rakni a lemezt 😊
viszont a steames változat kb. 4e ft-tal több, és tuti le lesznek terhelve a szerverek akkor
ha steam-en is annyi lenne mint a cdgalaxisban, akkor én is steamen venném meg
GOOBY, pls
Ez még nem zárja ki a homokozó koptatását...<#eplus2>#eplus2>
Dolgoztam arrafelé egy elég gazdag pasinak,simán motorcsónakozhatsz: a megfelelõ embereknek tolsz egy kis lóvét és hipp-hopp máris vizimentõ vagy...
Welcome to Hungary.
A Béna.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
Akkor kb. sehogy 😄
2001-ben meg még a homokozót koptattam az igaz, de 2002-ben már mentem 1. osztályba. Azok a régi szép idõk...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Miki😊
Mi lesz ha megveszed és nem fog futni megfelelõen a gépeden. Már elõre látom azt a kérdésözönt amivel elárasztasz bennünket😊
Tényleg te még a homokozót koptattad amikor kijött az Il2 😊
www.pcpilot.hu