IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
A franciskák is olyanok-állandóan kakaskodnak-mindenhol ott vannak ahol lehet fontoskodni.De ha õket elverik akkor nagyon nagy a baj meg az igazságtalanság és sírnak-rínak mint 1940-ben 😊

V Domino
Ha pl. van F4,akkor nem lehet ráadni a vészteljesítményt,gunpod tiltva,általában neked kell a nap irányába emelkedni,az újabb típusú gépek 7-8 szektor távolságban vannak a frontvonaltól stb.Mondjuk ez a Spitvs109-re jellemzõ,de bosszantó dolgok ezek.

R.I.P. White Europe

ez nem francia és olasz hanem amerikai.
Amerikai újoncnak feltesz a kiképzõõrmester egy kérdést: Mi a különbség egy brit és egy iraki katona közt?
-nem tudom.
Üdvözöljük a seregben!

és télleg volt nem is egy "öngóljuk" az öbölben

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.........
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Si vis pacem, para bellum.

Áááá, akkor már kinõtt a homokozóból!
Éppen a falepkét tologatta....
😊)))))

Háborúban miért jó franciának lenni?
... Mert az elsõk között adhatod meg magad.

No, az utolsó olasz háborús hõst sajna lehet, hogy mi is ismerjük: Luigi Rizzo korvettkapitány, a Szent István elsüllyesztõje.

Sanyo
Ahogy tegnap olvastam, hogy készenlétben állnak, pont ugyanez jutott eszembe. 😄 Mondjuk 8 gépre emlékeztem, de azt amelyiknek sikerült a légitankolás lelõtték Irak felett.

A másik velük kapcsolatban, a világ legrövidebb könyvei:

...
- Olasz háborús hõsök
...

Azóta repül náluk F-16 és Typhoon is, csak jobban vágják már a macsó témát.

www.pcpilot.hu

Na itt osztják õket rendesen<#taps><#taps><#taps><#taps><#eljen>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

-Mi a különbség egy vödör szar és a franciák között?
-???
-A vödör.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Francia légiós parancsnok a közlegénynek:
- Közlegény, fusson el addig a bokorig és nézze meg, hogy ott vagyok-e - mutat a légiós parancsnok a szomszédos hegy tetejére.
Az újonc elrohan, majd fél óra múlva lihegve érkezik:
- Jelentem uram, ott van. Vécépapírral van letakarva.

Mééééég....

www.smart-bus.hu

-Mi a különbség a franciák és a kolbász között?
-???
-A kolbászból lehet katonát csinálni.

A németek bevezették, hogy a tisztek kötelesek vörös inget hordani, ha esetleg megsebesülnek, a katonáik ne lássák a vért rajtuk.
A franciák erre válaszul kötelezõvé tették a barna alsógatyát.

-Hány francia katona kell Párizs megvédéséhez?
-Nem lehet tudni, még sosem próbálták...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A francia nemzeti lobogó háború esetén: fehér..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

szekelyland
Honnan lehet felismerni a francia katonát??
-La van barnulva a hónalja....
Vagy II. vh.-s hirdetés: :
Eladó 1,500,000 vadiúj, fancia gyalogsági karabély, sosem volt használva, csak egyszer volt letéve....

Hány sebessége volt a francia harckocsinak?
5, 1 elõre, 4 hátramenet

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Vajon miért ez a nagy figyelem a nemzetek részérõl???

-Kõolaj??? ÁÁÁÁ, dehogy.......<#idiota>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Én nem is értem õket. Mindig ez a nagyzolás,meg nagyhatalmi ambíciók,de lássák már be ,hogy az a Római birodalom más volt. Süssenek pizzát meg sziesztázzanak.
Na de a francikat se kell félteni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

'91-es Öböl-háború.
Hat olasz Tornadóból öt nem tudott csatlakozni a tankerre.
Azt az egyet, ami tudott és tovább ment bevetésre, lelõtte az iraki légvédelem...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

<#vigyor5>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Kicsit off.

"Készenlétben állnak az olasz repülõk, a francia gépek pedig vasárnap is Líbia felett repültek az éjszakai bombázás után."

Az olaszokra hívnám fel a figyelmet😊 Ezek megint kacérkodnak osztán majd jön a segítség, segítség.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
elkõtt már..

szekelyland
Ha kell vkinek dark angel torira meghívó, küldjön privit
bocsi, ha vareznek számít, akkor kérem töröljék...

Zpogi
Na igen a 43-ason meg van G6-os messzer az MkIX-es és MkXIV-es spitek ellen,G2-es messzer meg sem a 42-es,sem a 43-as mapon nincs. Ez is elég történelem hû nem? Ja és a 41-es mapon meg nincs F4-es messzer csak F2 meg E7B. Majom lengyelek,csak azért szivatom magam azon a szerveren,mert ott engedélyezett az UP 2.01 teljes nehézség mellett és vannak rajta elegen. De általában hamar felidegesítem magam a sok killstealer meg a csak konstans fordulózni tudó spitek miatt. De hát ez van,ezt kell szeretni.<#levele><#shakehead>

acidrain
Ha így haladnak nemsokára E3-assal kell majd menni IX-es Spit ellen.<#wow3>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

én arra a szeróra szinte csak a fókáért jártam. Imádtam az a2-est, ha az ember okosan játszik....
egy 15 milis két 20-as ellen. Gratulálok nekik... Remélem nyugodtabban vulcsolják az embert a repterén

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Na már a BOB szerveren is limitálták a Fókát. Kérdezem mért nincs A2 es. Csak vigyorog a sok veres. Helyette van BF F2 õ. Na azzal aztán lehet lõni a spitet 😊
Most kicsit elegem lett . Ja meg Emil. 42 es spit ellen. Az történelmi .

A fenébe az 4.101-re jó kár !:S
Amúgy a Jsgmeben van egy ilyen hogy 00 HSFX_Switcher érdekes az nem ad repülõket csak új kampányokat ! 😊
Amúgy azt a jet 1956ot hogyan kell feltenni mert nem gazán értem ?!:S

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Na ezt jó hallani 😊 végre új repülök 😊Amúgy a Jsgmebe kell berakni !?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Zpogi
Elérhetõ a HSFX v5.0! Én csak a bétát próbáltam,de nagy on tetszett rengeteg új hangok és sok új repülhtõ gép pl.:Bf 109 C-1,D-1;Do 217;Re 2002 stb.

Innen letölthetõ.

Azzal a részével, hogy le lesznek terhelve a szerverek, nem értek feltétlen egyet. 2004 óta használok steamet, és eddig nem volt olyan alkalom, hogy ne teljes sávszéllel jöjjön éppen az aminek kelljen. Persze, lehet, hogy csak én vettem olyan marhaságokat amiket a nagynép ne kívánt volna azonnal. (megjegyezném, nagyon nem hiszem 😄 )
Nohab
*van
Nohab
Ha le vannak terhelve a szerver, akkor csak váltani kell 😊 Beállításoknál megtalálod. Van aki szerint Dél-Korea a jó, van aki szerint Kanada vagy Szlovákia. Szerintem inkább az, ahol éppen 3-4-5 óránál jár a kismutató.
PhantomAss
így igaz
ki kell választanod milyen adathordozóra akrod kiírni (dvd5/9), és az fel is darabolja, neked csak b kell rakni a lemezt 😊
viszont a steames változat kb. 4e ft-tal több, és tuti le lesznek terhelve a szerverek akkor
ha steam-en is annyi lenne mint a cdgalaxisban, akkor én is steamen venném meg

GOOBY, pls

Nohab
Elhiszem.

Csak ez egy marha magas labda volt 😛
"...de 2002-ben már mentem 1. osztályba"

Ez még nem zárja ki a homokozó koptatását...<#eplus2>

Lehet,ha van elég pénzed...
Dolgoztam arrafelé egy elég gazdag pasinak,simán motorcsónakozhatsz: a megfelelõ embereknek tolsz egy kis lóvét és hipp-hopp máris vizimentõ vagy...
Welcome to Hungary.

A Béna.

Nohab
A steamnek van egy olyan opciója, hogy kiírod a játékot adathordozóra, így nem kell leszedni a szervereirõl. Nem próbáltam, de szerintem a javításokat is tartalmazni fogja.
mijki
Nohab, ne kötekedj, jelképesen mondtam<#vigyor>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
CD?? 10 év múlva? <#idiota> Ha meg csõdbe menne a steam, vagy nem lenne pénzük a játék pár GByte-ját tovább tárolni egy nyavalyás winyón, na bumm, akkor megveszed akciósan a tescoban (vagy ami akkor lesz helyette) 2000 forinért (vagy ami akkor lesz helyette)...

www.pumaszallas.hu

Nohab
"A Balatonon, a Velencei- és a Fertõ-tavon belsõ égésû motorral hajtott kishajót, csónakot és vízi sporteszközt üzemeltetni tilos."

Akkor kb. sehogy 😄
2002-ben én is elsõ osztályos voltam. Kisebb nagyobb idõmegszakításokkal harmadjára...

mijki
Miii??? Úgy fog hasítani a gépemen, mint egy verseny csónak a Balatonon 😄
2001-ben meg még a homokozót koptattam az igaz, de 2002-ben már mentem 1. osztályba. Azok a régi szép idõk...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Jól van testvérem jól van én csak nem értettem,mi több most sem értem mire írtad azt amit írtál.Ki fikázza a játékot? Fõleg a modderek miért fikáznák,vagyis nem fikázzák. Vagy mi van most? De hagyjuk😊

Miki😊
Mi lesz ha megveszed és nem fog futni megfelelõen a gépeden. Már elõre látom azt a kérdésözönt amivel elárasztasz bennünket😊
Tényleg te még a homokozót koptattad amikor kijött az Il2 😊

Sanyo
Még nem.

www.pcpilot.hu

kaptál már értesítést???
Sanyo
Mindent a steamrõl fog letölteni és kétlem, hogy 10 év múlva ne létezne még. Túl sokat aggódsz. 😊

www.pcpilot.hu

mijki
Enny ivan még hátra a Steam szerint: 1 week, 5 days and 11 hours

mijki
És ha ez is 10 éves játék lesz majd, és újra kell rakni és nem lesz rajta a Steam szerverein, mert kell a hely már játékoknak, akkor CD-rõl rakjuk majd fel? És ha igen, úgy mûködni fog?

acidrain
Valószínûleg én is így fogok tenni.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."