IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy csibészek nincsenek, ebben igazad van. viszont suttyók vannak dögivel.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Milyen érdekes,hogy akkortájt ennek a jelzõnek egészen más jelentése volt nem?😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Válasz: Én, én 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
A lovaskocsit szénástól kihúzta a sárból ,amolyan Toldi forma volt.
Egy borzasztó békés ,jámbor ember volt,ezt sokan ki is használták.
Az egyik angyalföldi csibész srác aki amúgy öklözött kihívta bokszolni,kesztyûvel ahogy azt kell.
Emberünk azt sem tudta mi az.
Na kapta a pofonokat rendesen ,már sajnálatra méltóan verték a fejét,aztán egyszer csak elengedett egy parasztlengõt fölülrõl lefele.Olyan Piedonés stílusban.
Angyalföldi csibészt újraélesztettük és két hónapig volt kórházban utána.
Ez komoly! Jelzem utána már nem volt olyan nagy legény.
Pláne hogy újabban havi 150 km-t teszek csak meg, ami mellett nem érdekes a fogyasztás, vettem 2 biciklit, azon nincs porlasztó, turbó, keveset esznek és ha baj van a kompresszióval (babgulyás után pl) akkor csak csendben elengedjük....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A srác már közel 1 millát költött a mocira😞 turbó ,kuplung ,nyomó mittudomén mik,vezérlés,porlasztó csúcsok ,kb minden ki lett cserélve. Mondtam neki ,hogy mért most akarja eladni ,valószínû már jó lesz. Aszt mondja megunta az állandó pénzköltést.
Tapasztalatom az,hogy ha egy ilyen jármûvet megvesz az ember akkor utána semmi gondja nem lesz vele.
Ez hat sebességes amúgy.Én a dízelekkel abszolút meg vagyok elégedve,eddig egyikkel sem volt soha bajom.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
megérdemelte a kis vakarék az biztos, de nem tudatosan nem törte el a nyakát, simán elborult az agya, ebbe semmi hõsiesség nincsen sztem
A kis gyökérnek az anyja is azt mondja, sajnálja a fiát, de megérdemelte 😊
www.pumaszallas.hu
Egyébként tényleg le a kalappal a dundi elõtt!
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Félek, én nem álltam volna meg, hogy ne üssem tovább, pedig fát lehetne hasogatni a hátamon.
www.smart-bus.hu
Eddig ezek mentek tönkre rajta(2004.05. havi):porlasztócsúcs egyszer egy darab,legutóbb mind a négy,magas nyomású szivattyú 2-szer,tank csere,turbó csere,bölcsõ csere mert nem lehet hozzá szilentet kapni<#fejvakaras>#fejvakaras>,elektromos kormányzár és végül,de nem utolsó sorban elszakadt a kormány légzsák vezérlõ szalag. Jaaa és nemrég kiderült,hogy kevéske a kompresszió<#rinya>#rinya>.
Úgy hogy jobb,ha felkötöd a felkötni valódat...
Abban az idõben a közkatonák a Lugerért lelkesedtek, míg a kifinomultabb tisztek egy jófajta konyakért vagy szivarért cseréltették el a német pilótákkal a Schaffhausen-jüket, Glashütte-jüket, Stowa-jukat. Jobb esetben...
Persze a szovjeteket kivéve. Azoknak elég volt, ha szépen fénylett valami és máris adtak érte egy golyót vagy pofont jobb esetben...
Az a bakéró tetszik😊
Ja, és mûködik...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Jagdgeschwader n repülõszázad
De te is bepötyögheted.😊
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Fiat Doblo.
<#nevetes1>#nevetes1>
Si vis pacem, para bellum.
Operációs Rendszer: Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7
Processzor: Pentium® Dual-Core 2.0GHz / Athlon™ X2 3800+
Memória: 2 GB RAM
HDD: 10 GB szabad hely a merevlemezen
Videókártya: 512 MB, Pixel shader 3.0, NVidia GeForce 8800 / ATI Radeon 4850
Hangkártya: DirectX kompatibilis
DirectX: 9.0c
Hálózat: Szélessávú internet kapcsolat
Billentyûzet
Egér
A minimumnál asszem csak kétmagos van megadva.
Romeo😊
A csomagoknak van hely bõven😊
[/url][/img]
Ha 120000-en túl van, akor jó, mert már ki vannak cserélve a porlasztók...
Amúgy ezt mindenkinek mondom, használt autóban ne márkát hanem állapotot nézz!!
Helyesen:
Diablo
<#nevetes1>#nevetes1>
Nyári 15 colos . Nem is tudom a paramétereket pontosan csak azt ,hogy 15 colos a felni.
Pont Pogi óva intett ettõl😊Neki is ez van .
De cimbimé,és mostanában költött a motorra közel 900 ezret,(elege is lett belõle)
nekem meg kellett egy személyautó,mert most csak a Doblóm van.Avval meg a családdal nehezen megyünk bárhová is. Szóval jó áron megszereztem ,szerintem nem lesz vele bajom,a fogyasztása az nagyon jó. Sok éve már dízelt használok,nekem bejönnek,nem mindegy ,hogy 8liter vagy 4,5-5.
Milyen kellene?
Ja és milyen verda lett?
Nem akarok utána csereberélni,ha mégis más kell a tökéletes futtatáshoz.
Mondjuk az amit te vettél egy gtx580-570 vagy hd6970 el megfejelve már biztos jó lenne de a pénztárcám ellensége sem vagyok.
Pont most kell kocsit cserélnem.
Pontosabban holnap vagy utána itt a jármû.
Apropó.
Valaki mintha Gumis lenne. Kéne gumi😊) Ócson természetesen😄
ez lett végül:
i52500k~4ghz
gtx560ti
4gb ram
64bites win7
remélem ezzel azért elmegy 😄
GOOBY, pls