IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Azt tán mondani sem kell, a neten már "Hero" a srác, saját facebook rajongói oldala lett, és csomó remix van már youtubeon, a Mortal Combat verzió elég király lett <#idiota>
A kis gyökérnek az anyja is azt mondja, sajnálja a fiát, de megérdemelte 😊

www.pumaszallas.hu

Valószínûleg én is megtapostam volna még egy kicsit...

Egyébként tényleg le a kalappal a dundi elõtt!

www.smart-bus.hu

Ja, most látom csak h a kis majomnak ott a háttere, aki mellett emberkedni mer. Nem baj, ütöttem volna azt is. A srác kemény kötésü de arany szívû.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Minden elismerésem a nagy emberé! Állta a pofont, pedig nem feltétlenül kellett volna hagynia. Amikor földhöz baxta a kis taknyot még üthette volna amig az életéért nem nyíg, de volt annyi önuralma, hogy leállt és otthagyta. Ezzel is a nagyságát bizonyítva.

Félek, én nem álltam volna meg, hogy ne üssem tovább, pedig fát lehetne hasogatni a hátamon.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Megérdemelte a kis gyík! 😄

www.smart-bus.hu

Zpogi
Ezt a videót a Pumák oldalán láttam,nagyon kemény!

Zpogi
A gumi méreted az 195/65R15 lesz,most új melóhelyen vagyok,úgy hogy olcsót azt nem nagyon tudok,viszont amik vannak azok általában szépek és olyan 7500 körül mozognak. Ha nem tudsz szerezni(amit kétlek,mert elég standard méret)akkor szólj.

Zpogi
Ajjaj! Most látom mit vettél Laca!<#wow1><#conf> Mondjuk ez már az újabb motoros változat,remélem nem lesz vele annyi problémád mint nekem(SOHA TÖBBÉ DÍZELT!!!).<#falbav><#falbav><#idiota>
Eddig ezek mentek tönkre rajta(2004.05. havi):porlasztócsúcs egyszer egy darab,legutóbb mind a négy,magas nyomású szivattyú 2-szer,tank csere,turbó csere,bölcsõ csere mert nem lehet hozzá szilentet kapni<#fejvakaras>,elektromos kormányzár és végül,de nem utolsó sorban elszakadt a kormány légzsák vezérlõ szalag. Jaaa és nemrég kiderült,hogy kevéske a kompresszió<#rinya>.
Úgy hogy jobb,ha felkötöd a felkötni valódat...

Nekem ebbõl a karóra kéne, ha eredeti lenne, de sajnos ami a képen van az fake. 3 gombos kronó, vagy ahogy akkor mondták; karstopper még nem létezett még '45-ben sem.

Abban az idõben a közkatonák a Lugerért lelkesedtek, míg a kifinomultabb tisztek egy jófajta konyakért vagy szivarért cseréltették el a német pilótákkal a Schaffhausen-jüket, Glashütte-jüket, Stowa-jukat. Jobb esetben...

Persze a szovjeteket kivéve. Azoknak elég volt, ha szépen fénylett valami és máris adtak érte egy golyót vagy pofont jobb esetben...

Her Laca

Az a bakéró tetszik😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sajnos nem sikerült Luftwaffe karórát szereznem, de anyám valami ócskásnál vett 25Ft-ért egy Kriegsmarine (KM) Siegerint, ami tök ugyanaz, csak nem LW hanem KM felirat van benne.
Ja, és mûködik...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ezred.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
[Német-magyar Halász-féle kéziszótár ]
Jagdgeschwader n repülõszázad

De te is bepötyögheted.😊

szekelyland
Ezt milyen szépen megfogalmaztad....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Hja kérem, aki az Audi-nál dolgozik, az nincs honnan ismerje a Fiat-ot....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Van benne valami 😊) Ezek a haszongépjármûvek bár nagyon praktikusak nagyon kiesnek az érdeklõdési/látókörömbõl <#nevetes1>

mijki
A jagdgeschwader vadász századot jelent?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Ez azért van, mert értesz hozzá. <#eplus2>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ja, hogy ez? Momentán azt sem állapítottam volna meg, hogy Fiat<#crazya>

Her Laca
XD. Ha így lenne akkor nem egy 4 éves francia talicskát vennék ,abban asszem egyetérthetünk😊 És nem várnék a COD megjelenésére hardverfejlesztés miatt😄

Her Laca
Alant láthatod a képen
Fiat Doblo.

Azt hittem elírtad, és erre az autóra gondolsz.
<#nevetes1>

Si vis pacem, para bellum.

Mi az a dobló?

Her Laca
Itten van a minimum.
Operációs Rendszer: Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7
Processzor: Pentium® Dual-Core 2.0GHz / Athlon™ X2 3800+
Memória: 2 GB RAM
HDD: 10 GB szabad hely a merevlemezen
Videókártya: 512 MB, Pixel shader 3.0, NVidia GeForce 8800 / ATI Radeon 4850
Hangkártya: DirectX kompatibilis
DirectX: 9.0c
Hálózat: Szélessávú internet kapcsolat
Billentyûzet
Egér

Her Laca
Mért ne futna?
A minimumnál asszem csak kétmagos van megadva.

Her Laca
Francia mindkettõ.😊 Ami csak elromolhatott ezen már elromlott😊 Minden ki van cserélve a mociban,ezért is csaptam rá.

Romeo😊

A csomagoknak van hely bõven😊
[/url][/img]

szekelyland
haha, ugyanaz a moci mint a Dacia-ban, kicsit felpaprikázva.... meg a Dusterbe...
Ha 120000-en túl van, akor jó, mert már ki vannak cserélve a porlasztók...
Amúgy ezt mindenkinek mondom, használt autóban ne márkát hanem állapotot nézz!!

Most ez azt jelenti, hogy egy korábbi négymagoson nem biztos, hogy normálisan futna? 😞

hopsssz....

Helyesen:
Diablo

Elírtál egy betût: D<b>ia</b>blo. Hát igen abba csak nagyon szûk család fér el. És a csomagoknak is kevés a hely...
<#nevetes1>

Her Laca
Ja és ,hogy milyen kéne.
Nyári 15 colos . Nem is tudom a paramétereket pontosan csak azt ,hogy 15 colos a felni.

Her Laca
Ez egy Renault Megane 1,5 D, kombi 110 lovas. 4 éves.
Pont Pogi óva intett ettõl😊Neki is ez van .
De cimbimé,és mostanában költött a motorra közel 900 ezret,(elege is lett belõle)
nekem meg kellett egy személyautó,mert most csak a Doblóm van.Avval meg a családdal nehezen megyünk bárhová is. Szóval jó áron megszereztem ,szerintem nem lesz vele bajom,a fogyasztása az nagyon jó. Sok éve már dízelt használok,nekem bejönnek,nem mindegy ,hogy 8liter vagy 4,5-5.

szekelyland
Ha jól emlékszem, Pogi utazik gumiban....
Milyen kellene?
Ja és milyen verda lett?

Her Laca
Én is hasonlón agyalok,de megvárom amíg megjelenik.
Nem akarok utána csereberélni,ha mégis más kell a tökéletes futtatáshoz.
Mondjuk az amit te vettél egy gtx580-570 vagy hd6970 el megfejelve már biztos jó lenne de a pénztárcám ellensége sem vagyok.
Pont most kell kocsit cserélnem.
Pontosabban holnap vagy utána itt a jármû.
Apropó.
Valaki mintha Gumis lenne. Kéne gumi😊) Ócson természetesen😄

PhantomAss
én azért cseréltem gépet, most kb 3 évig megint nem akarok hozzányúlni
ez lett végül:
i52500k~4ghz
gtx560ti
4gb ram
64bites win7
remélem ezzel azért elmegy 😄

GOOBY, pls

Aki persze nem francia volt, hanem korzikai.

szekelyland
prop pitch-et leveszed amennyire csak lehet, radiátort meg ne nyisd ki teljesen

Én meg elolvastam a hozzászólásokat. Mit mondjak, egy-két kivételtõl eltekintve ritka gyökerek...

Her Laca
Beütöttem a Googliba ,hogy IL2 Sturmovik: Cliffs of Dover
és a legfrissebbeknél a gépigényt taglaló oldalak jöttek elõ.
Az ajánlott az bõven megvan Lehet nem is kell hardver csere?
Operációs Rendszer: Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7
Processzor: Intel Core i5 2.66GHz / AMD Phenom II X4 2.6GHz
Memória: 4 GB RAM
HDD: 10 GB szabad hely a merevlemezen
Videókártya: 1 GB, Pixel shader 3.0, NVidia GeForce 460 / ATI Radeon 5830
Hangkártya: DirectX kompatibilis
DirectX: DirectX® 9.0c / DirectX® 10
Hálózat: Szélessávú internet kapcsolat
Billentyûzet
Egér
Na már csak pár nap.

Kampánynál nem nagyon ajánl felszereltséget, nem választhatok sem fegyverzetet, sem póttankot. A többieknek sincs póttank. A gázt meg muszály magasabbra állítani, hogy ne maradjak le a köteléktõl. Végülis a csobbanás ellenére továbbenged a következõ küldire, úgyhogy lehet, hogy szándékosan van így generálva. Max az idegesít, hogy az AI gépek ezek szerint nem fogyasztanak üzemanyagot?

Her Laca
Állítsd 30-40 % ra a gázt utazás közben.
Pót tankot nem lehet tenni?

- Offlányban nyomta valaki a japán anyahajós kampányt? Pearlt bombázó Valokat kell kísérni, de akármit csinálok, nem elég a nafta a csónakig. Már lerepültettem autopilottal is, hátha én csinálok valamit rosszul, de úgyis csobbanás lett a vége. A többiek hazaértek.
- Én már kimaradtam a légcsavarállászög állítgatásából, de a japán gépeken ez még manuális. Némi segítséget szeretnék lelni, úgy nagyjából mikor hová érdemes állítgatni.

szekelyland
Miért foglalta el Németország Franciaországot pár nap alatt?

Mert esett az esõ...

Her Laca
Ne legyetek már olyanok😊 Volt nekik Napóleon.

Ez megvan valahol magyarul is. Nincs meg valakinek?

PhantomAss
Ilyen esetekben felmegyek 6000-re, szép nagy kerülõvel a legtöbb gépet indító ellenséges reptér mögé campelek (a nap miatt nem látnak), és onnan lövöldözöm le a harcba induló gépeiket.
Ha tisztességtelen elõny van az oldalukon, akkor én miért legyek fair?

Willenbrock
Most látom hogy már látom õk is terítékre kerültek-jólvan😊Nem tudom miért de elég hamar elenszenvessé tudja tenni ez a nép magát mindenhol ahol csak megfordul.Azt hiszem a páváskodó gõgösségük ennek a fõ oka.

Willenbrock
A franciskák is olyanok-állandóan kakaskodnak-mindenhol ott vannak ahol lehet fontoskodni.De ha õket elverik akkor nagyon nagy a baj meg az igazságtalanság és sírnak-rínak mint 1940-ben 😊