IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Aha, szerintem is. .😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Szerintem igen.

www.pcpilot.hu

Papa01
Én is pont ezen agyaltam... A 4890 azért annyira nem gyenge kártya... Vagy igen? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hát nem tudom, mi lesz ebbõl 1680x1050-ben...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Papa01
Érdekes, ez vajon ugyanaz a Vaal, aki modi a hivatalos ROF fórumon?? 😊

Sanyo
Jah közben megtaláltam.

www.pcpilot.hu

A Bf 110-en mért hajlik vissza egy-egy propellerlapát. Ez bug, vagy csak egy "mélyrepûlés eredmégye". (Bár akkor meg csodálokznék a szimetrián.)

Írja a konfigot:

Win7 x64, Core2Quad [email protected], Radeon HD 4890 (1280x1024, Catalyst 10.11), 2048x3 DDR2

Maximális grafikai beállítás.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyo
Ez a cliffs of dover nem véletlenül az ulrapack 2.2?
A multis videóhoz.
A hangok jók egy ultrapackhoz (illetve már lassan oda se), a partvonal abban másabb, hogy egy sárga homoksáv is van, de tényleg kicsit olyan, mintha egy baromi nagy patch lenne csak.
Remélem nem így lesz azért, de majd úgyis kideül. ebben a videóban men domborít akkorát, mint ahogy várnám. Igaz, mi is lenne az elvárás. Ha megnézzük az õs IL-2-t a mostani 1946-hoz képest, még azt hihetnénk, hogy egy másik játék. Pedig csak elõre gondlkodtak a fejlesztõk. Remélem itt is így lesz.
Azért nem sok sz.r UBI-s játékkal játszottam eddig. Sõt, a men of war, silent hunter a II.világháborúsok között etalonnak számít. Minde modellezés, mind a sérüléseit tekintve. Egy másik cég csak xp-t számol, és ha az elfogyott, akkor leesel/meghalsz. Jó lesz ez szerintem. Még, ha nem is elsõre, azért 1-2 patch után bizti szép lesz.
Sanyo
Köszi, már frissítettem is vele az aktuális hírt.

www.pcpilot.hu

A CoD multiplayer video angolfordítása.
PhantomAss
így van
nincs olyan játék amit ne lehetne feltörni, a steam pedig abszolút nem akadály...
ezt már a kiadók is kezdik belátni, és pl az ubisoft már adott ki úgy játékot, hogy nem volt rajta semmiylen drm (price of persia 4)
szerintem is inkább költsék a játékok fejlesztésére azt az összeget ami így felszabadul, mindenki jobban jár

GOOBY, pls

Az összes nagyobb steames játék meg van törve. Ezeknek a csapatoknak már kisujjmozdulat a gõzös védelmet kijátszani. legalábbis ezt szokták írni 😊 Amúgy minden tört játéknak, ami egy kicsi fejvakarást okozott, az nfo-jában benne van, hogy "kösz a kihívást, izgalmas volt feltörni"😊.
DonZorro
Vagy az! Vagy majd megint évek telnek el mire az ember jól be tudja lõni a grafikát. No és nem is beszélve a föld alatt hullámzó vízrõl... 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

szekelyland
Vagy lepukkan a zsir uj videokari.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

DonZorro
Laca Úr, kihagytad a telepít után a "kék halál" opciót vagy a ".dll" hibát... <#confused>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
És fûzöm tovább a gondolatot. Ember hazamegy,családot félre taszigál,asszonyt kizavarja még a lakásból is,gépet bekapcsol,lemez berak ,telepít,állítgat,elindít.......................... késõbb Oleget elhordja mindennek 😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Aznapra szabi😊 Én is úgy teszek. Bolt elõtt csõdület ,ölelkezés,könnycseppek elmorzsolása,meghatódás mifene,majd remegõ kézzel átvenni a dobozkát.
Jó utazni kell egy kicsit de hat év után nem belefér😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
A collectors editiont külön meg fogom venni, nem hagyhatom hogy megszakadjon az Il-2 dobozok sora. 😊

Nem Bp-en lakom, a futáron kívül ez volt az egyetlen reális lehetõség. A steam még hozzámvágott egy Silent Hunter 3-at is, addig el bluggybluggyolok a víz alatt. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Futár?😊) Ballagok Solt kollegával a boltba be😊 Futár ,ugyan már😄 Nekem dobozos kell,ezt a letöltögetõst nem szeressem. Rigolyám van.
Azért ne temesd a kreatív szoftvertolvajokat ,steam ide vagy oda😊
Láttam én már karón varjút.

Sanyo
Igen, vagyis este 7 óra... De hosszú lesz az a nap. 😊 Kedden megvettem steamen, nem várok a futárra. 😊

A virágbolti pedig hiába van meg, ha steam nélkül (elvileg) használhatatlan.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Ne mán😊 Egy világ omlana össze bennem ,ha még a megjelenés elõtt kikerülne.
Oda hat teljes év fejlesztése ,munkája😊 Szerintem volt Afganisztáni veteránokkal õriztetik a programot,nehogy turpisság legyen.

PhantomAss
hát sztem a "virágbolti" változat úgyis kint lesz elõbb
én biza kipróbálom, bár az eredetit is megrendeltem már rég...

GOOBY, pls

Her Laca
A Steamen olvastam

"Elérhetõ: 31 Március 2011
A játék feloldásáig körülbelül 1 hét, és 9 óra van hátra"

Tehát még kb két hét. <#eplus2>

mijki
Fogalmam sincs...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Miki fiam. Két kamion rakterébe szerinted mennyi CD tok fér el?
Akár dobozolva is. Gyorsan nézz utána hány köbméter egy kamion szekrénye ,majd számold ki ,mennyi egy CD tok,ezek után ossz ,szorozz stb és matekold ki mennyi is férhet bele😊

mijki
Naaaaa, csak 2 teher autónyi fogyna el csak? Hát nem mindenki erre izgul? A Crysis 2 el bújhat mögötte 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Tévedés! Még nem tudjuk ,hogy szimulátor lett e! legalábbis ahogy reméljük.
Csak azt nem értem,hogy az egyik videón ott bontották ki az Editiont oszt abba ott volt a kész lemez vagy mifene. Gondolom akkor már rákarcolták a gyárban a cuccra a kész játékot. Mi az akadálya a kiadásnak? Nem hiszem ,hogy a szállítás.
Megpakolnak egy-két kamiont oszt azok végigrobognak európán 1 hét alatt.
Annál nem hiszem hogy több fogyna el az elsõ hetekben.

meg ha mégis vkinek bonyolult ez, akkor marad egy ilyen ki be kapcsolható nehézségi beálitás, tehát ha benne van akkor is jól jár mindenki😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

régebben errõl tudtommal beszéltek, nagyon remélem nem adták fel ezt az ötletet<#rinya>

ez szimulátor és a valóságban is meg kelett küzdeni ezekkel a gondokkal.És a másik játékosnak is kapcsolgatni kell nem csak neked.

DummyBoy
Én félek ettõl ... Ha lenne clickable cockpit, akkor benne lenne a hírekben 😞

Mondjuk egy 2-ik vh-s gépben lehet nincs olyan avionika mint a Warthogban, de jó dolog az ...

ROF-ban mondjuk még érthetõ hogy nincs 😊

Én sem bánnám ha lenne, de elképzelhetõnek tartom, hogy feleslegesnek tartották ilyen avionika mellett.

BTW, én nem értem, grafikailag ráver az Il-2-re (WoP az más kategória ...), állítólag a fizika is teljesen új, sokkal komolyabb mint az Il-2-ben (WoP-ban is az Il-2-bõl építkeztek, és mindenki fikázta), kicsit elõre temetitek, nem?

Nálam a szimulációkban nagyon sokat jelent a grafika. Az egy dolog, hogy a fizikát, repmodellt, sérülésmodellt hogyan számolja a gép, ezzel ott vernek át ahol akarnak, a szobapilóták 9x%-a tuti az életben nem repült még olyan géppel amivel otthon ... fõleg én nem 😊

1-2 dolog viszont van, ami ez eccerû pógár is ismer ... és ilyen pl: a grafika.

Nekem KELL az eyecandy ... Fõleg mivel a szemem és a fülem az elsõdleges "információforrások" az agyamnak. És igenis ezek a részek is legyenek jók!

Nem vagyunk egyformák, ez tény ... de tuti, hogy sokan vannak olyanok, akiknek az is fontos, hogy az atmoszféra és a megjelenés is legyen valósághû, hisz segít nekik abban, hogy beleéljék magukat egy pilóta szerepébe ...

Szóval legyen egy jól optimalizált, qrva jó grafikájú Il-2, aztán a következõ 10 évben majd lesz dolguk a moddereknek 😊

ROF is rengeteget fejlõdött az elmúlt években!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A freetrack, vagy az egérrel kapcsolgatás? 😊)))
Az FT valóban. Csak pár hete használom, de már nem tudom elképzelni, hogy valamikor hogyan repülhettem nélküle...
Az egérrel kapcsolgatás már nem hiányzik annyira. Oda kell nézni, rep közben kétfele mozog a kezed, másfelé néznél, pont nemlátod a kapcsolót, én a jól konfigurált joy/bill kombóban jobban bízok.

Si vis pacem, para bellum.

ha csinálok egy freetracket, nekem😄 szerintem megoldható, sõt szükséges egy jó szimhez.

Her Laca
Pl nekem az X52 miniegerével😊

A kabinban egérrel kapcsolgatni jó ötlet, de ezt csak a földön megvalósítható, nem? Már úgy értem, kinek lesz ehhez szabad keze, hogy repülés közben még egérrel kalamoljon?

Si vis pacem, para bellum.

Amit én még ezek mellé nagyon remélek az az hogy lehessen mindent kapcsolgatni a kabinban és valóban kezelni keljen a gépet nem csak rányomom a kakaót ide oda fordulok és annyi...
Igazából, én is vhogy kevesebbet látok benne mint amit az egyik hosszú egy két évvel ezelõtt olvasott interjúkor éreztem. De abban reménykedek ez egy egyszerû viszont nagyon jó alapjáték lesz ami rengeteget fejlõdik majd a patchek kiadásával. Legalábbis remélem... Node a puding próbálja az evés😊

Her Laca
A legkomolyabb. E46 BMW,2,8 as ára az szép magas.
Nézegetem ,arc mondja hibátlan megkímélt.Nyitom ,csukom jobb hátsó ablak eltûnik.
Jön telep fõnöke ,kérdi hol az ablak. Mondom sorry de becsuktam az ajtót és leesett. Na felküszködik ,majd a földrõl felvett ág darabbal fixálják a helyén.
Nem megjavít bammeg😊 Jöttem is el .

Her Laca
Vektra😊) Ez biztos😄D

Her Laca
automata akart lenni😊 Ja és Opel Omega volt

Her Laca
Köszi😊
Most jöttem meg autó nézésbõl ,el is sírtam magam miket nem árulnak a népek😊
Olyan lelakott ,pusztulat szerkezetek vannak (nem mind),arra nem képes ha árulja a vasat,hogy kitakarítsa. A melós autóm tisztább mint amikkel most találkoztam.
Viszont találtam egy Opelt 5 éves 1,9 es dízel kombi autómata na az tetszett 2,3 ért .
Annyit meg nem adok érte. Ja meg volt egy Oktávia 1,8 as benzin autómata. 1,2 ért.
Szép volt nagyon
Holnap megyek egy ismerõshöz neki Seat,meg Mitsu kereskedése van ,mondta nézzünk szét kitalálunk valamit. Ahogy ismerem (nagy csibész) rám akar tukmálni egy ujj jármûvet,de mondtam neki ,hogy hitel nem kell,és ocso legyen.
Mondott valami SuperB skodát azt megnézem. Ha nem találok szólok😊 És köszi.

Nem erti ezt senki, a mostani jatekokon nem tudom eszrevenni a sok belefektetett melot, pl. Starcraft 2, imadom,hasznalom is sokat, de ezen mi tartott 12 evig? Ugyanez a uj sturmovik, az utobbi kepek nem birtak meggyozni arrol, hogy csak ezen dolgoznak 6 eve. Jo lenne ha ha ket honap mulva nem lennek ugyaennyien a Hyperlobbyn, mert mindenki visszaszirvagott az Il-2 1946 hoz. Ma egy nagyon negativ vagyok.

"mi a retkes túrót csináltak olegék 6 évig???"

Keveset. Más projekteken dolgoztak szerintem. A szim bizniz nem tul jövedelmezõ. Az 1946-nak jó neve van, annak a farvizén el lehet adni egy új gámát, még ha nincs is kész.

Õszinten, én a grafikában sem látok túl nagy innovációt. Nem is nagyon izgatna. Remélem hogy a relaizmusban villantanak valamit.

Megvenni csak akkor fogom ha ti már leteszteltétek 😊

sajnos tudom mirol van szo, egy ismerosom dolgozott a postan nyari meloban, o mondta: ha valamit visszatartanak hetekig annak az az oka:
hogy nem merik ellopni csakugy, ha viszont jo par hetig ott porosodik az eltevedt csomagok kozt, akkor mar szabad a vasar. Remelem hazudott a rohadek, mert tutira, hogy o volt a fokolompos, ahogy ismerem.

PhantomAss
szerintem is ilyesmi lesz
de azt magyarázza meg valaki hogy mi a retkes túrót csináltak olegék 6 évig???
ha a grafikát veszem, a bop kb ugyanezt tudja (pl dinamikus árnyék a fülkében)
ha a repmodellt veszem, nyilván az il2-bõl építkeztek
ha megnézünk egy il2 ultrapack majdnem ugyanott van, és azt lelkes amatõrök dobták ösze néhány hónap alatt..
komolyan nem értem

GOOBY, pls

Laca bácsi ha gondolod:
Mult héten volt itt egy B4 80 as audi,1,6 diesel Fûtõradiátort cseréltem benne(jó móka az egész müszerfalat ki kell szerelni<#fejvakaras>)
Viszont rozsdamentes a gép! szép a belseje is szóval tök rendben van,Szerintem a mérnök úr el tudja mondani milyen eljárással kezelték a kasztnit,ha jól tudom valami kadmiumos izé,de errõl nincs pontos infom.
Van a bal elsõ sárvédõjén egy 2 cm es huzás ahol kilátszik a lemez fél éve,de nem rozsdásodik,fémtiszta.
400 ba eladná az öreg,az egyetlen bibi vele,hogy utólagos digit klima van benne és valahol ereszti a gázt,mondjuk én ezt simán megoldanám egy gyári klima beépítésével,ha akarnék autót egybõl megvettem volna de a Calibrát is most adtam el😞
Azzal is jól járt aki megvette gyakorlatilag felujítottam rendszámtól rendszámig már csak egy kis kasztnimeló lett volna😞

A Béna.

DummyBoy
Hong-Kong-ból rendeltem Airsoft cuccokat ... Fizetés pillanatától a budapesti érkezésig 4 !!! nap telt el. (És ez a lehetõ legolcsóbb és legegyszerûbb szállítási opció volt ...)

Ezek után 72 órája van a vámtiszteknek, hogy elvámolják. Majd ezek után 3 HÉT alatt megtette a hátralévõ 100 km-t kishazánkban ...

Isten áldja a dicsõ Magyar káundká Postát ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Istenigazaboz en pont ennyire is szamitok: az il-2 grafika 2011-es szinten, kicsit jobb fizika, tobb tenyezo, kabinban aktiv arnyekok, es nehany szaz helyett, tobb ezer polygonbol epitett gepek,
(pl. urul a tank, uresek a loszer tarak, hideg az idojaras a foldkozelben is nemcsak fent, ezek legyenek mar kozel eletszereuek)
ez mind csak az il-2 felturbozott valtozata 😊