IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Win7 x64, Core2Quad [email protected], Radeon HD 4890 (1280x1024, Catalyst 10.11), 2048x3 DDR2
Maximális grafikai beállítás.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
A multis videóhoz.
A hangok jók egy ultrapackhoz (illetve már lassan oda se), a partvonal abban másabb, hogy egy sárga homoksáv is van, de tényleg kicsit olyan, mintha egy baromi nagy patch lenne csak.
Remélem nem így lesz azért, de majd úgyis kideül. ebben a videóban men domborít akkorát, mint ahogy várnám. Igaz, mi is lenne az elvárás. Ha megnézzük az õs IL-2-t a mostani 1946-hoz képest, még azt hihetnénk, hogy egy másik játék. Pedig csak elõre gondlkodtak a fejlesztõk. Remélem itt is így lesz.
Azért nem sok sz.r UBI-s játékkal játszottam eddig. Sõt, a men of war, silent hunter a II.világháborúsok között etalonnak számít. Minde modellezés, mind a sérüléseit tekintve. Egy másik cég csak xp-t számol, és ha az elfogyott, akkor leesel/meghalsz. Jó lesz ez szerintem. Még, ha nem is elsõre, azért 1-2 patch után bizti szép lesz.
nincs olyan játék amit ne lehetne feltörni, a steam pedig abszolút nem akadály...
ezt már a kiadók is kezdik belátni, és pl az ubisoft már adott ki úgy játékot, hogy nem volt rajta semmiylen drm (price of persia 4)
szerintem is inkább költsék a játékok fejlesztésére azt az összeget ami így felszabadul, mindenki jobban jár
GOOBY, pls
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jó utazni kell egy kicsit de hat év után nem belefér😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem Bp-en lakom, a futáron kívül ez volt az egyetlen reális lehetõség. A steam még hozzámvágott egy Silent Hunter 3-at is, addig el bluggybluggyolok a víz alatt. 😊
www.pcpilot.hu
Azért ne temesd a kreatív szoftvertolvajokat ,steam ide vagy oda😊
Láttam én már karón varjút.
A virágbolti pedig hiába van meg, ha steam nélkül (elvileg) használhatatlan.
www.pcpilot.hu
Oda hat teljes év fejlesztése ,munkája😊 Szerintem volt Afganisztáni veteránokkal õriztetik a programot,nehogy turpisság legyen.
én biza kipróbálom, bár az eredetit is megrendeltem már rég...
GOOBY, pls
"Elérhetõ: 31 Március 2011
A játék feloldásáig körülbelül 1 hét, és 9 óra van hátra"
Tehát még kb két hét. <#eplus2>#eplus2>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Akár dobozolva is. Gyorsan nézz utána hány köbméter egy kamion szekrénye ,majd számold ki ,mennyi egy CD tok,ezek után ossz ,szorozz stb és matekold ki mennyi is férhet bele😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Csak azt nem értem,hogy az egyik videón ott bontották ki az Editiont oszt abba ott volt a kész lemez vagy mifene. Gondolom akkor már rákarcolták a gyárban a cuccra a kész játékot. Mi az akadálya a kiadásnak? Nem hiszem ,hogy a szállítás.
Megpakolnak egy-két kamiont oszt azok végigrobognak európán 1 hét alatt.
Annál nem hiszem hogy több fogyna el az elsõ hetekben.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Mondjuk egy 2-ik vh-s gépben lehet nincs olyan avionika mint a Warthogban, de jó dolog az ...
ROF-ban mondjuk még érthetõ hogy nincs 😊
Én sem bánnám ha lenne, de elképzelhetõnek tartom, hogy feleslegesnek tartották ilyen avionika mellett.
BTW, én nem értem, grafikailag ráver az Il-2-re (WoP az más kategória ...), állítólag a fizika is teljesen új, sokkal komolyabb mint az Il-2-ben (WoP-ban is az Il-2-bõl építkeztek, és mindenki fikázta), kicsit elõre temetitek, nem?
Nálam a szimulációkban nagyon sokat jelent a grafika. Az egy dolog, hogy a fizikát, repmodellt, sérülésmodellt hogyan számolja a gép, ezzel ott vernek át ahol akarnak, a szobapilóták 9x%-a tuti az életben nem repült még olyan géppel amivel otthon ... fõleg én nem 😊
1-2 dolog viszont van, ami ez eccerû pógár is ismer ... és ilyen pl: a grafika.
Nekem KELL az eyecandy ... Fõleg mivel a szemem és a fülem az elsõdleges "információforrások" az agyamnak. És igenis ezek a részek is legyenek jók!
Nem vagyunk egyformák, ez tény ... de tuti, hogy sokan vannak olyanok, akiknek az is fontos, hogy az atmoszféra és a megjelenés is legyen valósághû, hisz segít nekik abban, hogy beleéljék magukat egy pilóta szerepébe ...
Szóval legyen egy jól optimalizált, qrva jó grafikájú Il-2, aztán a következõ 10 évben majd lesz dolguk a moddereknek 😊
ROF is rengeteget fejlõdött az elmúlt években!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
Az FT valóban. Csak pár hete használom, de már nem tudom elképzelni, hogy valamikor hogyan repülhettem nélküle...
Az egérrel kapcsolgatás már nem hiányzik annyira. Oda kell nézni, rep közben kétfele mozog a kezed, másfelé néznél, pont nemlátod a kapcsolót, én a jól konfigurált joy/bill kombóban jobban bízok.
Si vis pacem, para bellum.
Si vis pacem, para bellum.
Igazából, én is vhogy kevesebbet látok benne mint amit az egyik hosszú egy két évvel ezelõtt olvasott interjúkor éreztem. De abban reménykedek ez egy egyszerû viszont nagyon jó alapjáték lesz ami rengeteget fejlõdik majd a patchek kiadásával. Legalábbis remélem... Node a puding próbálja az evés😊
Nézegetem ,arc mondja hibátlan megkímélt.Nyitom ,csukom jobb hátsó ablak eltûnik.
Jön telep fõnöke ,kérdi hol az ablak. Mondom sorry de becsuktam az ajtót és leesett. Na felküszködik ,majd a földrõl felvett ág darabbal fixálják a helyén.
Nem megjavít bammeg😊 Jöttem is el .
Most jöttem meg autó nézésbõl ,el is sírtam magam miket nem árulnak a népek😊
Olyan lelakott ,pusztulat szerkezetek vannak (nem mind),arra nem képes ha árulja a vasat,hogy kitakarítsa. A melós autóm tisztább mint amikkel most találkoztam.
Viszont találtam egy Opelt 5 éves 1,9 es dízel kombi autómata na az tetszett 2,3 ért .
Annyit meg nem adok érte. Ja meg volt egy Oktávia 1,8 as benzin autómata. 1,2 ért.
Szép volt nagyon
Holnap megyek egy ismerõshöz neki Seat,meg Mitsu kereskedése van ,mondta nézzünk szét kitalálunk valamit. Ahogy ismerem (nagy csibész) rám akar tukmálni egy ujj jármûvet,de mondtam neki ,hogy hitel nem kell,és ocso legyen.
Mondott valami SuperB skodát azt megnézem. Ha nem találok szólok😊 És köszi.
Keveset. Más projekteken dolgoztak szerintem. A szim bizniz nem tul jövedelmezõ. Az 1946-nak jó neve van, annak a farvizén el lehet adni egy új gámát, még ha nincs is kész.
Õszinten, én a grafikában sem látok túl nagy innovációt. Nem is nagyon izgatna. Remélem hogy a relaizmusban villantanak valamit.
Megvenni csak akkor fogom ha ti már leteszteltétek 😊
hogy nem merik ellopni csakugy, ha viszont jo par hetig ott porosodik az eltevedt csomagok kozt, akkor mar szabad a vasar. Remelem hazudott a rohadek, mert tutira, hogy o volt a fokolompos, ahogy ismerem.
de azt magyarázza meg valaki hogy mi a retkes túrót csináltak olegék 6 évig???
ha a grafikát veszem, a bop kb ugyanezt tudja (pl dinamikus árnyék a fülkében)
ha a repmodellt veszem, nyilván az il2-bõl építkeztek
ha megnézünk egy il2 ultrapack majdnem ugyanott van, és azt lelkes amatõrök dobták ösze néhány hónap alatt..
komolyan nem értem
GOOBY, pls
Mult héten volt itt egy B4 80 as audi,1,6 diesel Fûtõradiátort cseréltem benne(jó móka az egész müszerfalat ki kell szerelni<#fejvakaras>#fejvakaras>)
Viszont rozsdamentes a gép! szép a belseje is szóval tök rendben van,Szerintem a mérnök úr el tudja mondani milyen eljárással kezelték a kasztnit,ha jól tudom valami kadmiumos izé,de errõl nincs pontos infom.
Van a bal elsõ sárvédõjén egy 2 cm es huzás ahol kilátszik a lemez fél éve,de nem rozsdásodik,fémtiszta.
400 ba eladná az öreg,az egyetlen bibi vele,hogy utólagos digit klima van benne és valahol ereszti a gázt,mondjuk én ezt simán megoldanám egy gyári klima beépítésével,ha akarnék autót egybõl megvettem volna de a Calibrát is most adtam el😞
Azzal is jól járt aki megvette gyakorlatilag felujítottam rendszámtól rendszámig már csak egy kis kasztnimeló lett volna😞
A Béna.
Ezek után 72 órája van a vámtiszteknek, hogy elvámolják. Majd ezek után 3 HÉT alatt megtette a hátralévõ 100 km-t kishazánkban ...
Isten áldja a dicsõ Magyar káundká Postát ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
(pl. urul a tank, uresek a loszer tarak, hideg az idojaras a foldkozelben is nemcsak fent, ezek legyenek mar kozel eletszereuek)
ez mind csak az il-2 felturbozott valtozata 😊