IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum.
Igazából, én is vhogy kevesebbet látok benne mint amit az egyik hosszú egy két évvel ezelõtt olvasott interjúkor éreztem. De abban reménykedek ez egy egyszerû viszont nagyon jó alapjáték lesz ami rengeteget fejlõdik majd a patchek kiadásával. Legalábbis remélem... Node a puding próbálja az evés😊
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Nézegetem ,arc mondja hibátlan megkímélt.Nyitom ,csukom jobb hátsó ablak eltûnik.
Jön telep fõnöke ,kérdi hol az ablak. Mondom sorry de becsuktam az ajtót és leesett. Na felküszködik ,majd a földrõl felvett ág darabbal fixálják a helyén.
Nem megjavít bammeg😊 Jöttem is el .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most jöttem meg autó nézésbõl ,el is sírtam magam miket nem árulnak a népek😊
Olyan lelakott ,pusztulat szerkezetek vannak (nem mind),arra nem képes ha árulja a vasat,hogy kitakarítsa. A melós autóm tisztább mint amikkel most találkoztam.
Viszont találtam egy Opelt 5 éves 1,9 es dízel kombi autómata na az tetszett 2,3 ért .
Annyit meg nem adok érte. Ja meg volt egy Oktávia 1,8 as benzin autómata. 1,2 ért.
Szép volt nagyon
Holnap megyek egy ismerõshöz neki Seat,meg Mitsu kereskedése van ,mondta nézzünk szét kitalálunk valamit. Ahogy ismerem (nagy csibész) rám akar tukmálni egy ujj jármûvet,de mondtam neki ,hogy hitel nem kell,és ocso legyen.
Mondott valami SuperB skodát azt megnézem. Ha nem találok szólok😊 És köszi.
Keveset. Más projekteken dolgoztak szerintem. A szim bizniz nem tul jövedelmezõ. Az 1946-nak jó neve van, annak a farvizén el lehet adni egy új gámát, még ha nincs is kész.
Õszinten, én a grafikában sem látok túl nagy innovációt. Nem is nagyon izgatna. Remélem hogy a relaizmusban villantanak valamit.
Megvenni csak akkor fogom ha ti már leteszteltétek 😊
hogy nem merik ellopni csakugy, ha viszont jo par hetig ott porosodik az eltevedt csomagok kozt, akkor mar szabad a vasar. Remelem hazudott a rohadek, mert tutira, hogy o volt a fokolompos, ahogy ismerem.
de azt magyarázza meg valaki hogy mi a retkes túrót csináltak olegék 6 évig???
ha a grafikát veszem, a bop kb ugyanezt tudja (pl dinamikus árnyék a fülkében)
ha a repmodellt veszem, nyilván az il2-bõl építkeztek
ha megnézünk egy il2 ultrapack majdnem ugyanott van, és azt lelkes amatõrök dobták ösze néhány hónap alatt..
komolyan nem értem
GOOBY, pls
Mult héten volt itt egy B4 80 as audi,1,6 diesel Fûtõradiátort cseréltem benne(jó móka az egész müszerfalat ki kell szerelni<#fejvakaras>#fejvakaras>)
Viszont rozsdamentes a gép! szép a belseje is szóval tök rendben van,Szerintem a mérnök úr el tudja mondani milyen eljárással kezelték a kasztnit,ha jól tudom valami kadmiumos izé,de errõl nincs pontos infom.
Van a bal elsõ sárvédõjén egy 2 cm es huzás ahol kilátszik a lemez fél éve,de nem rozsdásodik,fémtiszta.
400 ba eladná az öreg,az egyetlen bibi vele,hogy utólagos digit klima van benne és valahol ereszti a gázt,mondjuk én ezt simán megoldanám egy gyári klima beépítésével,ha akarnék autót egybõl megvettem volna de a Calibrát is most adtam el😞
Azzal is jól járt aki megvette gyakorlatilag felujítottam rendszámtól rendszámig már csak egy kis kasztnimeló lett volna😞
A Béna.
Ezek után 72 órája van a vámtiszteknek, hogy elvámolják. Majd ezek után 3 HÉT alatt megtette a hátralévõ 100 km-t kishazánkban ...
Isten áldja a dicsõ Magyar káundká Postát ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
(pl. urul a tank, uresek a loszer tarak, hideg az idojaras a foldkozelben is nemcsak fent, ezek legyenek mar kozel eletszereuek)
ez mind csak az il-2 felturbozott valtozata 😊
(dec 19. feladtam 1 csomagot Angliabol, majd eltuntnek nyivanitottam 2 het utan,erdeklodesemre azt mondtak hogy Mgyarorszagra erkezett dec 28.;
de vegulis a cimzett megkapta januar. 30. szomoru dolgok ezek)
De a tegnapi multi videót megnézve asszem megerõsödött a gyanúm,hogy kapunk egy felturbózott IL2 õt. Szebb grafika,szebb kabin,szebb táj,remélhetõleg jobb sérülések(bár amikor csattognak a BF en a lövedékek hiába meresztettem a szemem csak a végén jelentek meg látható sérülések) .No majd meglássuk,de akkor most mikor is kell a boltba menni?
😊))
"A játékból gyûjtõi kiadás érkezése sajnos nem várható."
Arma feelingem van, lesz ez meg vagy ket het mire 1.megjelenik, 2. jatszhato lesz.
Még egy jó kompromisszum az utolsó 80-as széria, pl a 2000-es motor, ami a 115 lovával nem épp egy ûrrakéta, de jó nyomatékos és eléggé kedvezõ a fogyasztása, szinte semmi elektronika nincs benne és persze az audik nem szoktak rozsdásodni ha egyszer nem voltak törve.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pcpilot.hu
De kedvemet szegte a sok információ ,amit összeolvastam az újabb autókról.
Annyi baj van velük,fõleg a dízelekkel, viszont múltkor kölcsönbe volt nálam egy peugeot 307 es 1,6 os és besírtam azon a motoron. Mentünk Szombathelyre és a gatyám lezabálta 140 es tempónál. Gyenge egy vacak ,a kocsi meg a másik fele.
Megfájdult benne mindenem. Komolyan mondom a jó régi autóim,626 os mazda ,Opel rekord ( az utolsó kiadás kombiba) ,Honda accord, ford sierra cosworth ,Audi 100 szappantartó,mind jobbak voltak mint ezek a mai vackok.Jó azokba volt ûrméret,kivéve a Hondát az 1,6 os volt de ment mint a veszedelem. Soha bajom egyikkel sem volt komoly.
Így minimalizálom a költségeket,azért is akadt meg a szemem azon az Audin.
De ha van jó tipped szívesen veszem.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Azok millió kilométert elmenTEK" már.... sajnos...
Szerintem hamarabb lesz telitalálat a lottóm mint hogy megkímélt régi dízel mercit kapjál... Esetleg ha kimész németo-ba és ott keresel.
Mondom még 1x - állapotot vegyél ne márkát, ha érted mire célzok....
lehet szarrátaposott zõccséges merci és lehet megkímélt és még sokat mûködõ francia, olasz csoda....
Mekkora összeget szánsz kocsira elsõsorba?
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Most hívtam egy ismerõsöm,aki nagy mercis,hogy nézzen nekem egy E200-250 ös régi dízel mergát. A fene se fog nyûglõdni ezekkel a vackokkal. Azok millió kilométert elmennek,jól fogyasztanak, stb ,nem akarok én szerelõkhöz mászkálni.
Audi sem rossz. Amit találok,úgyis csak hétvégi ,családi autónak kell. Hétköznap jó a Fiat .
1C Fórum
Cliffs of Dover Russian Collectors Edition:
A videó végén érdemes megnézni a dátumot. 😊
A Béna.
3 ilyen van a családban de mind diesel,egy kombi a faternak egy a bratyónak meg egy a fater öccsének.mindanyian autószerelésben utaznak.
És ugyebár melót nem veszünk magunknak<#nezze>#nezze>
Továbbá fenntartom:Autót csak olyant vegyél vala aminek üvegbõl vala az lámpája és bowdenes az gázpedálja vala!
A Béna.
hátránya a fogyasztás, fõleg városban, viszont országúton lehozható akár 7,5 re is v még alább (én kézi váltóst próbálgattam ilyenbe, az 90 nél 7 körül hörpint)
A hangjuk nagyon széép....
Most ez a hirdetés nekem nem a legmeggyõzõbb...
<#wow1>#wow1><#eplus2>#eplus2><#pias>#pias><#taps>#taps><#rinya>#rinya>
Benzin? Pfujj. Dízelt vegyél.
Indul, megy, teszi a dolgát, elvisz A-ból B-be. Golf Jedan 😊)))
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Mi ez ha nem isteni jel😊)
#36440: Ennyi! 😊
www.smart-bus.hu
Szóval egy ilyen korú autót legálisan nem hozhat be nepper, és nem is akarná, mert anyagilag nem éri meg. Ezért mondom, ha hozzárakom a helyesírást, akkor gázos az egész.
www.smart-bus.hu
Ma bementem Opelba,Citroen be,Renault-ba ,Fia-tba,ja meg Chevrolet-be de 4 milla alatt nincs autó. Annyit meg adjon értük a radai.Ezek beütötték a fejüket.
Nálunk itt a Pesti úton egymást érik a kereskedések ,nem is értem ,hogy élnek meg.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu