IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(dec 19. feladtam 1 csomagot Angliabol, majd eltuntnek nyivanitottam 2 het utan,erdeklodesemre azt mondtak hogy Mgyarorszagra erkezett dec 28.;
de vegulis a cimzett megkapta januar. 30. szomoru dolgok ezek)
De a tegnapi multi videót megnézve asszem megerõsödött a gyanúm,hogy kapunk egy felturbózott IL2 õt. Szebb grafika,szebb kabin,szebb táj,remélhetõleg jobb sérülések(bár amikor csattognak a BF en a lövedékek hiába meresztettem a szemem csak a végén jelentek meg látható sérülések) .No majd meglássuk,de akkor most mikor is kell a boltba menni?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
😊))
Si vis pacem, para bellum.
"A játékból gyûjtõi kiadás érkezése sajnos nem várható."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Arma feelingem van, lesz ez meg vagy ket het mire 1.megjelenik, 2. jatszhato lesz.
Még egy jó kompromisszum az utolsó 80-as széria, pl a 2000-es motor, ami a 115 lovával nem épp egy ûrrakéta, de jó nyomatékos és eléggé kedvezõ a fogyasztása, szinte semmi elektronika nincs benne és persze az audik nem szoktak rozsdásodni ha egyszer nem voltak törve.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pcpilot.hu
De kedvemet szegte a sok információ ,amit összeolvastam az újabb autókról.
Annyi baj van velük,fõleg a dízelekkel, viszont múltkor kölcsönbe volt nálam egy peugeot 307 es 1,6 os és besírtam azon a motoron. Mentünk Szombathelyre és a gatyám lezabálta 140 es tempónál. Gyenge egy vacak ,a kocsi meg a másik fele.
Megfájdult benne mindenem. Komolyan mondom a jó régi autóim,626 os mazda ,Opel rekord ( az utolsó kiadás kombiba) ,Honda accord, ford sierra cosworth ,Audi 100 szappantartó,mind jobbak voltak mint ezek a mai vackok.Jó azokba volt ûrméret,kivéve a Hondát az 1,6 os volt de ment mint a veszedelem. Soha bajom egyikkel sem volt komoly.
Így minimalizálom a költségeket,azért is akadt meg a szemem azon az Audin.
De ha van jó tipped szívesen veszem.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Azok millió kilométert elmenTEK" már.... sajnos...
Szerintem hamarabb lesz telitalálat a lottóm mint hogy megkímélt régi dízel mercit kapjál... Esetleg ha kimész németo-ba és ott keresel.
Mondom még 1x - állapotot vegyél ne márkát, ha érted mire célzok....
lehet szarrátaposott zõccséges merci és lehet megkímélt és még sokat mûködõ francia, olasz csoda....
Mekkora összeget szánsz kocsira elsõsorba?
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Most hívtam egy ismerõsöm,aki nagy mercis,hogy nézzen nekem egy E200-250 ös régi dízel mergát. A fene se fog nyûglõdni ezekkel a vackokkal. Azok millió kilométert elmennek,jól fogyasztanak, stb ,nem akarok én szerelõkhöz mászkálni.
Audi sem rossz. Amit találok,úgyis csak hétvégi ,családi autónak kell. Hétköznap jó a Fiat .
1C Fórum
Cliffs of Dover Russian Collectors Edition:
A videó végén érdemes megnézni a dátumot. 😊
A Béna.
3 ilyen van a családban de mind diesel,egy kombi a faternak egy a bratyónak meg egy a fater öccsének.mindanyian autószerelésben utaznak.
És ugyebár melót nem veszünk magunknak<#nezze>#nezze>
Továbbá fenntartom:Autót csak olyant vegyél vala aminek üvegbõl vala az lámpája és bowdenes az gázpedálja vala!
A Béna.
hátránya a fogyasztás, fõleg városban, viszont országúton lehozható akár 7,5 re is v még alább (én kézi váltóst próbálgattam ilyenbe, az 90 nél 7 körül hörpint)
A hangjuk nagyon széép....
Most ez a hirdetés nekem nem a legmeggyõzõbb...
<#wow1>#wow1><#eplus2>#eplus2><#pias>#pias><#taps>#taps><#rinya>#rinya>
Benzin? Pfujj. Dízelt vegyél.
Indul, megy, teszi a dolgát, elvisz A-ból B-be. Golf Jedan 😊)))
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Mi ez ha nem isteni jel😊)
#36440: Ennyi! 😊
www.smart-bus.hu
Szóval egy ilyen korú autót legálisan nem hozhat be nepper, és nem is akarná, mert anyagilag nem éri meg. Ezért mondom, ha hozzárakom a helyesírást, akkor gázos az egész.
www.smart-bus.hu
Ma bementem Opelba,Citroen be,Renault-ba ,Fia-tba,ja meg Chevrolet-be de 4 milla alatt nincs autó. Annyit meg adjon értük a radai.Ezek beütötték a fejüket.
Nálunk itt a Pesti úton egymást érik a kereskedések ,nem is értem ,hogy élnek meg.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szomszéd is épp most vett egyet melóba járni😊 rendõr a szentem és drágállja a benzint😊
www.smart-bus.hu
Keveset megyek személyautóval, így nem érdekel a fogyasztása. Jelenleg nincs is kisautóm, de, ha lesz rá ingerenciám, tuti valami böszme nagy disznót fogok venni... a régi S8-tól orgazmusom van... annak a 4.2-s motornak hangja amikor megindul, egyszerûen zene! 😄 Vagy egy sti subaru... csak akkor valószínûleg csomagolhatnék! 😄
www.smart-bus.hu
Bár amiket ezekrõl a mai dízelekrõl összeolvastam ,lehet nem kéne erõltetnem.
www.smart-bus.hu
Errõl mi a véleményed?
Újat nem veszek ,mert egyrészt annyi pénzem nincs jelen pillanatban,másrészt a bankokat sem vagyok hajlandó finanszírozni. A fiatalabb modernebb autó csodák meg vacakabbnál vacakabbak. Minddel nyûg ,baj stb. De még az 1 éves akármikkel is.
Mindjárt begorombulok és tényleg veszek valami öreg ketyegõt .
Akkoriban Romániában fele volt a gázolaj, mint itthon.
Mit mondjak, ritkán tankoltam hazai kutakon... 😊
Jó kis kocsi volt, csak kibaxottul rohadt, meg a motor elég harmatos volt (1550kg / 70Le).
Amikor megvettem, 80-90ezer km volt a felújított motorban. Namost olyan Merciket 6-700-nál újítanak fel. Én még tettem bele olyan 100-at.
2001-ben eladtam Szegedre, a napokban még láttam. 32 éves...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
na azt semmi pénzért nem adta volna el senkinek
kb 5-6 l gázolajjal elment a világ végére, és akkora fotelok voltak benne hogy öten vígan átutaztuk az országot
igaz, hogy 90-100 fölé nem nagyon hajtotta, a gyorsulása nulla volt, de kit érdekelt? a legócskább seftelt gázolajat bele lehetett tölteni, annak mindegy volt (hozzáteszem apám buszvezetõ volt, ha a miénk lett volna még tankolni se kellett volna 😊
sajnos a mai common-rail-ek már nagyon érzékenyek az üzemanyag minõségére is
GOOBY, pls