IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jol gondolom a pl. a nemet amazon kuld Mo-ra, nem tul sok euroert, onnantol csak remeny hal meg utojara, a Magyar Posta igazan szemfulesen fosztogat, vagy tart vissza csomagokat.
(dec 19. feladtam 1 csomagot Angliabol, majd eltuntnek nyivanitottam 2 het utan,erdeklodesemre azt mondtak hogy Mgyarorszagra erkezett dec 28.;
de vegulis a cimzett megkapta januar. 30. szomoru dolgok ezek)

Her Laca
Nem baj.
De a tegnapi multi videót megnézve asszem megerõsödött a gyanúm,hogy kapunk egy felturbózott IL2 õt. Szebb grafika,szebb kabin,szebb táj,remélhetõleg jobb sérülések(bár amikor csattognak a BF en a lövedékek hiába meresztettem a szemem csak a végén jelentek meg látható sérülések) .No majd meglássuk,de akkor most mikor is kell a boltba menni?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sajna, csak a kulfoldi lehetosegek maradtak.

Ha nincs, csináljunk. Ha a képek megvannak, akkor a többi már nem kunszt.
😊))

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
CD galaxisnál olvastam.
"A játékból gyûjtõi kiadás érkezése sajnos nem várható."

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
KÖLL ilyen naptár! <#wow1>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Elnezest rosszat linkeltem az Escape map- ra, ez Hollandia, Francia, Belga terkep. Megegyszer bocsanat.

na, eddig nem pont igy nezett ki a CE doboz, a naptar viszont nagyon fasza. A valodi menekulesi terkep se a legjobb replika a vilagon, a valosagban a csatorna csak jelkepesen szerepelt rajta. Persze nem sirankozni akarok, a terv valtozatlan: ratenni a mocskos kezem egy gyujtoi kiadasra.

a Valor statja nálatok sem mûködik?

Jaja, az élsimi miatt ki kellett kapcsolni a hangokat, hogy birja a gep <#eplus2>

Arma feelingem van, lesz ez meg vagy ket het mire 1.megjelenik, 2. jatszhato lesz.

szekelyland
Általában az ilyen nagytestû, nagy motoros audikat,fõleg az automata váltósokat megkiméltebb állapotban lehet találni, mert nem az a hülyegyerek járgány kategória és nem is mennek vele sokat gazdasági megfontoltságból, pl ezeknél sokkal hihetõbb a nyugdíjas német gazdi mint pl egy 320-as bmw vagy az a4-es audi ról, tipikus felhasználási területe az autópálya az ilyeneknek, s hidd el 3-400,000 km zömével autópályán 130+ os tempóval sokkal kevésbé árt mint pl 100-150e km városban. Automata váltótól mondtam ha jól megy nem kell besz@rni, nem olyan törékeny holmik, de elõtte jól le kell ellenõrizni, ne rántson váltáskor, minden fokozatba menjen ne késsen stb... Kézi váltós biztosabb vásár de annak nem biztos h annyira meg van kímélve a motra.
Még egy jó kompromisszum az utolsó 80-as széria, pl a 2000-es motor, ami a 115 lovával nem épp egy ûrrakéta, de jó nyomatékos és eléggé kedvezõ a fogyasztása, szinte semmi elektronika nincs benne és persze az audik nem szoktak rozsdásodni ha egyszer nem voltak törve.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

i robot
Jól hallom a régi IL alap hangjai???? Fõsírok!<#wilting>

Sanyo

www.pcpilot.hu

Her Laca
Úgy döntöttem ,hogy kb 1,5 millát.
De kedvemet szegte a sok információ ,amit összeolvastam az újabb autókról.
Annyi baj van velük,fõleg a dízelekkel, viszont múltkor kölcsönbe volt nálam egy peugeot 307 es 1,6 os és besírtam azon a motoron. Mentünk Szombathelyre és a gatyám lezabálta 140 es tempónál. Gyenge egy vacak ,a kocsi meg a másik fele.
Megfájdult benne mindenem. Komolyan mondom a jó régi autóim,626 os mazda ,Opel rekord ( az utolsó kiadás kombiba) ,Honda accord, ford sierra cosworth ,Audi 100 szappantartó,mind jobbak voltak mint ezek a mai vackok.Jó azokba volt ûrméret,kivéve a Hondát az 1,6 os volt de ment mint a veszedelem. Soha bajom egyikkel sem volt komoly.
Így minimalizálom a költségeket,azért is akadt meg a szemem azon az Audin.
De ha van jó tipped szívesen veszem.

Ilyen van faternak, csak sor 5-ös benzines turbómotorral (S4)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

szekelyland
helyesbítek:
"Azok millió kilométert elmenTEK" már.... sajnos...
Szerintem hamarabb lesz telitalálat a lottóm mint hogy megkímélt régi dízel mercit kapjál... Esetleg ha kimész németo-ba és ott keresel.
Mondom még 1x - állapotot vegyél ne márkát, ha érted mire célzok....
lehet szarrátaposott zõccséges merci és lehet megkímélt és még sokat mûködõ francia, olasz csoda....
Mekkora összeget szánsz kocsira elsõsorba?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Igazatok van😊
Most hívtam egy ismerõsöm,aki nagy mercis,hogy nézzen nekem egy E200-250 ös régi dízel mergát. A fene se fog nyûglõdni ezekkel a vackokkal. Azok millió kilométert elmennek,jól fogyasztanak, stb ,nem akarok én szerelõkhöz mászkálni.
Audi sem rossz. Amit találok,úgyis csak hétvégi ,családi autónak kell. Hétköznap jó a Fiat .

Zpogi
Luthier bemutatja a CloDo Multiplayer részét:

1C Fórum

Cliffs of Dover Russian Collectors Edition:

A videó végén érdemes megnézni a dátumot. 😊

A hirdetés valóban nem túl bizalomgerjesztõ de a vas szépen néz ki azért,mondjuk alámásznék meg szétkapnám a kilométerórát szívesen😄

A Béna.

Hejjj ha diesel lenne már válaszoltam volna is hogy: Nemvariál--> elmegy kifizet--> hazahoz -->örülneki.
3 ilyen van a családban de mind diesel,egy kombi a faternak egy a bratyónak meg egy a fater öccsének.mindanyian autószerelésben utaznak.
És ugyebár melót nem veszünk magunknak<#nezze>
Továbbá fenntartom:Autót csak olyant vegyél vala aminek üvegbõl vala az lámpája és bowdenes az gázpedálja vala!

A Béna.

szekelyland
Ez a 100-as az elsõ A6 -osoknak a közvetlen elõdje, a 2,6-os és a 2,8-as mocik robusztus, nehezen kinyírható motorok, fõleg automata váltóval, ami kíméli a motort a gazdájától. Elõnyük hogy még nem az a csúcsrajáratott szuperbenzines motor, sokat tartanak. Az automata váltótól nem kell annyira félni, ha karban volt tartva, akkor kb a motorral azonos élettartamú.
hátránya a fogyasztás, fõleg városban, viszont országúton lehozható akár 7,5 re is v még alább (én kézi váltóst próbálgattam ilyenbe, az 90 nél 7 körül hörpint)
A hangjuk nagyon széép....
Most ez a hirdetés nekem nem a legmeggyõzõbb...

Her Laca

<#wow1><#eplus2><#pias><#taps><#rinya>

acidrain
Ne vakarózz már annyit.
Benzin? Pfujj. Dízelt vegyél.
Indul, megy, teszi a dolgát, elvisz A-ból B-be. Golf Jedan 😊)))

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

<#nyes>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na nem lett meganom😊 Megint szét hullott valami benne 😊 nem indul ,ráadásul lezárt a központi zár és nem lehet kinyitni. Úton van az autó mentõ.
Mi ez ha nem isteni jel😊)

Her Laca
Megyek megnézem ezt😊

Ennek sose lesz baja.
Ezeket a srácokat ismerem is.

Ez oké, de 2002-ben lett behozva! 😊

#36440: Ennyi! 😊

www.smart-bus.hu

Akkor meg 9 éve hajtja itthoni utakon, itthoni szervizkörülmények között. Az a Svájc meg nagyon régen volt...

Her Laca
Köszke😊

Svájc nem EU tagállam. Ezért csak jóval magasabb normáknak megfelelõ jármûveket lehet onnan behozni, most fejbõl nem tudom, hogy Euro3 vagy négy de ennél az Audinál 3 évvel fiatalabb Mondeom NEM felelt meg neki. Ezeket a jármûveket is csak egyedi forgalombahelyezéssel lehet papírozni, miután kifizetted a regadót ÉS a vámot. Ha nem felel meg a normának, viheted vissza. Én 3 hónap (!) után csak olyan varázslattal hozhattam be, hogy Jóanyám kint dolgozik, és mint saját tulajdonát hazahozhatta, de még a kinti munkavállalóiját is kérték itthon, természetesen fordítással együtt. Valójában majdnem annyiba került a kocsi, mintha itthon vettem volna valamit, mondjuk kategóriákkal jobb állapotban (Még megvan az eredeti szervizkönyve). Ja, és mindezt úgy, hogy a kocsit anyám munkahelyén vitték volna a zúzdába, tehát a kezembe nyomták a kulcsot, hogy vigyem onnan, és kvittek vagyunk.
Szóval egy ilyen korú autót legálisan nem hozhat be nepper, és nem is akarná, mert anyagilag nem éri meg. Ezért mondom, ha hozzárakom a helyesírást, akkor gázos az egész.

2002-ben lett behozva.... gondolom azóta õ hajtotta... de értem mire gondolsz! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Menjél csak😊 Úgy sincs mit beszélni az Il2 rõl,Cod meg még úgy sincs😊

Her Laca
Ok 😊 Feladom.Megy mindenki BKV val ,nekem meg ott a jó kis teherautóm.
Ma bementem Opelba,Citroen be,Renault-ba ,Fia-tba,ja meg Chevrolet-be de 4 milla alatt nincs autó. Annyit meg adjon értük a radai.Ezek beütötték a fejüket.
Nálunk itt a Pesti úton egymást érik a kereskedések ,nem is értem ,hogy élnek meg.

Nem úgy értem. Nepper nem hozhat be ilyen korú autót Svájcból. Nem tudja lepapírozni. Nem akarok részletekbe menni, mert az végképp off lenne.

Persze, hogy sántít... de ezt a célközönség 90%-a úgysem veszi észre... 😊 No meg, ettõl akár még lehet egy jó darab is... 😊

www.smart-bus.hu

Ez a városban biciklizés szerintem öngyilkosság kategória... jó forró tüdõre a pösti jó levegõ... én inkább sétálok szépen nyugiban! 😊

www.smart-bus.hu

Ha nepper, akkor eleve sántít a dolog.

Az autóját szeretheti, ez igaz. De ezt a típusú fogalmazást a norvég gyöngyhalászoknál szoktam látni. Akkor meg ez az autó sosem volt Svájcban. Legfeljebb a papírja. Svájcból ilyen öreg autót papírozhatóan behozni különben is csücskös. Tapasztalatból tudom. Konkrétan szinte lehetetlen. Svájc nem EU tag.

Her Laca
Tököm tele van😊 Veszek mindenkinek egy biciklit oszt jó napot.
Szomszéd is épp most vett egyet melóba járni😊 rendõr a szentem és drágállja a benzint😊

Viszonylag ritka az intelligens nepper... 😄 Gyõr környékén svájci autóval... biztos nem egy átlagos család hétvégi autója! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Most ,hogy mondod😊 De attól még az autóját szeretheti😊

A helyesírás speciális. Én elõbb megnézném a tulajt...

Én biztos nem vennék dízel autót. Egyszerûen a falra mászom a hangjától... teherautóban, buszban természetesen más, de személyautóban... gyûlölöm! 😄 Anno még volt értelme, mert szakadéknyi különbség volt a gázolaj, és a benzin közt. No meg a dízel autók is mások voltak... az 1.6-s TD golfomban legalább fél millió km volt, de egyszerûen hibátlan volt...

Keveset megyek személyautóval, így nem érdekel a fogyasztása. Jelenleg nincs is kisautóm, de, ha lesz rá ingerenciám, tuti valami böszme nagy disznót fogok venni... a régi S8-tól orgazmusom van... annak a 4.2-s motornak hangja amikor megindul, egyszerûen zene! 😄 Vagy egy sti subaru... csak akkor valószínûleg csomagolhatnék! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na ezért vonzódom a dízelek felé már vagy 15 éve😊
Bár amiket ezekrõl a mai dízelekrõl összeolvastam ,lehet nem kéne erõltetnem.

Gyönyörû!!! Ha az automatának nincs nyûgje, akkor jó kis járgány ez is... csak hát a fogyasztás... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na mesterem😊 Te mint jó ismerõse a karikás márkának.
Errõl mi a véleményed?

Her Laca
Különben a tököm ki van,hogy manapság nem lehet egy normális autót venni.
Újat nem veszek ,mert egyrészt annyi pénzem nincs jelen pillanatban,másrészt a bankokat sem vagyok hajlandó finanszírozni. A fiatalabb modernebb autó csodák meg vacakabbnál vacakabbak. Minddel nyûg ,baj stb. De még az 1 éves akármikkel is.
Mindjárt begorombulok és tényleg veszek valami öreg ketyegõt .

Ja, nekem is volt 123/240 "zõccséges" Merci kombim.
Akkoriban Romániában fele volt a gázolaj, mint itthon.
Mit mondjak, ritkán tankoltam hazai kutakon... 😊
Jó kis kocsi volt, csak kibaxottul rohadt, meg a motor elég harmatos volt (1550kg / 70Le).
Amikor megvettem, 80-90ezer km volt a felújított motorban. Namost olyan Merciket 6-700-nál újítanak fel. Én még tettem bele olyan 100-at.
2001-ben eladtam Szegedre, a napokban még láttam. 32 éves...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem ahhoz kellett a hõsiesség, hanem ahhoz, hogy miután földhözvágta, ne rugdossa addig amíg mozog. A kis pufi szerintem is jó csávó.

PhantomAss
hát igen, unokatesómnak volt egy régi szívó 123-as mercije (talán 2.5-ös dízel? már nem emlékszem)
na azt semmi pénzért nem adta volna el senkinek
kb 5-6 l gázolajjal elment a világ végére, és akkora fotelok voltak benne hogy öten vígan átutaztuk az országot
igaz, hogy 90-100 fölé nem nagyon hajtotta, a gyorsulása nulla volt, de kit érdekelt? a legócskább seftelt gázolajat bele lehetett tölteni, annak mindegy volt (hozzáteszem apám buszvezetõ volt, ha a miénk lett volna még tankolni se kellett volna 😊
sajnos a mai common-rail-ek már nagyon érzékenyek az üzemanyag minõségére is

GOOBY, pls