IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Kérdeztél Oleget, akinek lassú a progi, mit fejlesszen. Annyit mondott, hogy a fizika és az AI leterheli a CPU-t, a táj, az épületek és a fák leterhelik a RAM-ot, a részletes textúrák és a hangok (??) a videokártyát.
"Ha csak 2GB RAM a gépben, elõször azt vegyél", ha ez kevésnek bizonyul, akkor "a proci és a videokártya közül cseréld ki a régebbit".
(thx Sanyo, érdekes interjú)
www.pumaszallas.hu
multiplayer:
-új küldeséseket lehet betenni az épp folyó játékba
-ha a szerver engedi játék közben át lehet venni pl a lövész helyét (szóval nem kell leszállni ehhez)
-vagy épp gépet lehet váltani landolás nélkül
nagyon sok minden a szerverbeállításoktól függ
-nincs játékos által mûködtetett földi légvédelem, reális célzással
Fligh modell:
-aki il2-vel játszik annak nem lesz nagyon új
-klikkelhetõ pilótafülke
-pl külön kezelhetõ kompresszorok, stb
-G-limit is van
-bombák, lõszer variálható
-üza. tartályokat nem lehet kapcsolgatni
egyéb:
-az ai fejlett, hibázik (pl nem megfelelõ prop pitch-et használ, stb)
-ai hazamegy ha kevés a benya 😊
-a dinamikus idõjárás nem igazán mûködik, fejleszteni kell még
hardver:
-erõs gép kell 😄
-régi joyokat is felismeri (hurrá nekem 10 éves van)
-megjelenés március 30, usa április 19
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
Ha jól skálázható lesz az csak külön öröm ...
Más: minden tiszteletem a tiétek, sokan itt régebb óta repülnek Il-2-vel, mint én az összes többi szimemmel ...
De tudnátok nekem pár UP2.2-es screenshotot feldobni, aminek hasonló grafikája van mint ennek? Csak mert nálam még csak nem is említhetõek nagyon egy lapon ... de még a WoP-al sem ... És bizony kabin tekintetben ez mindent visz ...
A multis videó amit mutattak, az nekem nagyon ismerõs volt ... Tisztára mint a DCS GAME módja ... kell hozzá a 4 kurzorbillentyû meg a szpész lõni és kész ... És ennyi ... Ilyen is kell a népnek, sok ember ezzel kezdi majd, aztán majd átnyergel ...
De elõre szvsz nem kell messzemenõ következtetéseket levonni ... fõleg nem youtubos videókból 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
@Mester: te ilyenkor itt? 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
36521: Piásan ez kuva jó, KELLL!!!_
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
CoD lebutított grafika
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ilyen legyen a Cod !😛
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
egyébként én 46-ért vettem dobozos i2500k-t
sztem nálam jól fog menni, persze ahhoz jól is kell optimalizálni
GOOBY, pls
Laca: ok, akkor 160e, ha találok jó nyári munkát havi 60-70ezer forintért kb.(persze lehet jobb), meg a zsebpénz( augusztusban lesz 50e forint).
Augusztus:
zsebpénz:50e forint
Diákmunka: két hónap: 120e forint
az 170ezer forint és kész az új gép 😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem lehet, olyan nagy a gépigénye, nem lehet nagyobb mint pl.: az új Battlefield 3-nak...
Hol láttál 45 pénzért I5 2500K-t?
Tedd már be a linket ,megköszönném😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezen már futna Full-on jól?
Intel Core i5 2500K-t(45e), meg egy
GIGABYTE GV-N560OC-1GI 1024MB PCIe(60e), meg
3x Kingmax 2GB DDR3 1333MHz(15e) RAM-ot
Ez össz, vissz: 120ezer Ft. Pont egy év alatt meg lesz zsebpénzbõl 😄
2,
Vagy az abszurd:
Intel Core i7 2600K Boxed(68e)
Sapphire Radeon HD6990 4GB PCIe (21193-00-40G) (165e)
vagy
Gainward GeForce GTX580 1536MB PCIe(117e)
5x Kingmax 2GB DDR3 1333MHz (25e)
Ez: Sapphire-vel 258ezer, GeForce-al 210ezer
Ez már majd 2 évi zsebpénz, de ha megyek diák munkára, szeptemberre meglehet az elsõ.
Ha VGA, akkor nincs baj, közepes grafon menni fog a GTX460-nal nagyobb felbontásban is.
(A talaj egyébként meg a vízfelszín nem érdekel )
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez egy nem kis gépfejlesztést igényel.
Én csak azt gondolom,hogy jobb gép ami nálam van ,ha neki megy fullon akkor nálam is. Az persze nem vita kérdése,hogy ez nem lesz elég fõleg egy multi összeröffenésnél,. Komoly vas kell alá ezt aláírom.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Konfigom: Win XP SP3, Core 2 Duo E6600 2GHz, nVidia GT240, 2gb DDR3 ram
Szerintem egy 570 is elég oda,vagy egy 6970
www.smart-bus.hu
"Win7 x64, Core2Quad [email protected], Radeon HD 4890 (1280x1024, Catalyst 10.11), 2048x3 DDR2
Maximális grafikai beállítás."
Ennél kb majdnem 2 szer jobb a gépünk.
4magos a proci kb ugyanezen a sebességen 4 giga a ram a 460 az meg csak erõsebb egy cseppet.
www.smart-bus.hu
Kikísérletezzük mi a legjobb hozzá, aztán majd nekilódulunk,de én nem látok eget rengetõ dolgokat .
www.pcpilot.hu
Ottan van az AMD ATI VGA problem!! Figyelitek
www.smart-bus.hu
(csak nehogy így nézzen ki a napod:
"Aznapra szabi😊 Én is úgy teszek. Bolt elõtt csõdület ,ölelkezés,könnycseppek elmorzsolása,meghatódás mifene,majd remegõ kézzel szorítani a pultos torkát, mikor közli, hogy nincs, és a héten már nem is jön kamion, hazamegy, steamen regelés, majd letöltés után (100k-val másnap reggelre) jáccás <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu