IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért fikázod máris pár videó alapján? <#eplus2><#kacsint><#integet2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

de figyeld meg azt a fejet amin a sapka van. Azt most nem is említem, hogy a menetszéltõl nem repül el a sityak, de aránytalanul kicsi a fej a törzshöz, de még a végtagokhoz is. De ez legyen a legnagyobb baja.

Nem sok anatómiát látott, aki ezt az emberkét modellezte, de lehet embert se nagyon 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

V Domino
Úristen,hogy laggol.Asszem a London feletti dogot el kell felejteni.😞

R.I.P. White Europe

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Her Laca
Át kéne írni OpenGL re😊 Tudom nem támogatja meg minden ,de én már ezen sem csodálkoznék😊) Már ha menne.

DummyBoy
Hát nemtom ... mára ennyi elég volt az önbecsülésemnek, de asszem a jövõ héten csapágyasra hajtom a google fordítót ...

Mellékesen van egy érdekes sor a conf.ini-ben :

Render=D3D10_0

Ezt próbaképp átraktam Render=D3D9_0-ra és mintha jobb lenne ...

A "mintha jobb lenne" az annyit jelent hogy AA ugyan nincs (Még ...) és a látóhatár érdekes anomáliát prezentál, 1680x1050 Mediumon van hogy 50!!! FPS-t is produkál a csatorna felett a cockpitben 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Hááát ... izé ... nem vagyok nagy pogrammer ... de lehet belenyúltam valamibe ... pillanat 😊

Her Laca
Na mesélj😊)

Her Laca
Én nem csodálkozom már semmin😊

DummyBoy
Mûködik ... kár volt 😞 (Shift + Tab ... Steam külön szereti ...)

VO101Tom
fps START SHOW parancs mûködik, csak máshogy kell elõhozni a konzolt. Egyik videón rajta is van. De miért csodálkozol ezen? Az alapja az az il-2, ezt már elejétõl tudjuk, csak az il-2nek volt néhány dologban olyan korlátja, amiárt az alapoktól átdolgozták és csináltak egy új engine-t. De egy konzolparancs miért baj, hogy ugyanaz maradt, nem értem. <#shakehead>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Jelzem áldásos tevékenységünknek hála az Il2 topic feljött a leg népszerûbb fórumok közé😊

TG Gida
Bucser nem akarsz hozzászólni?

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Úgy írd be ahogy írtam . Il2 nél így kell

DummyBoy
Énis ... mert próbáltam mindent

fps start
start fps
showfps
show fps

de ezt nem ...

Her Laca
Próbáld ki. shift ,tab és fps START SHOW
Ha bejön akkor besírok😊

VO101Tom
Persze, jól néz ki a Mod is, soha nem mondtam, hogy nem. Fõleg ilyen magasról <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Összességében értem ez egész folyamatot, nem csak a programozást. 😊

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Naszóval ... szenvedek a beállításokkal ...

1: Fullon qrva jól néz ki ... viszont nem bonyolult screenshotot csinálni, mert 2 képkocka megjelenítése között annyi idõ eltelik hogy nemhogy lerajzolni lenne idõm, meg is tudnék TANULNI rajzolni ... Ezért is érdekes, hogy miért nem olyan screenshotokat csináltak, amin van AA ...

2: érdekesen mûködik a dolog, az elsõ single küldi a tenger felett Spitben pl: Highon is megy ... csak nemtom hogy lehet elõcsalni az FPS mérõt ...

3: a Víz az túl szép hogy igaz legyen ... de sajna Lowon is ... gyanítom ott is van kutya elásva ...

GPU 100%-on (GTX 275) Proci 1 mag, az se fullon - 60-80% - ne csodálkozzunk hogy nem megy ... (AMD X4 B50)

Eszi a memóriát mint az állat ... pár pillanat alatt fentvan 2 giga környékén a Launcher.exe !!!

A csíkok azok gondolom a pillanatnyi karok helyzetét hivatottak jelezni (mixture - throttle - prop. pitch és társai ...)

Ez eddig tényleg a 15 dodós kategória ... De lesz ebbõl még csokító!

VO101Tom
Hát, nemtom ez mennyire a programozókon múlik, és mennyire a béta tesztereken. Elvileg azok feladata lenne megtalálni a különbözõ beállítások, gépek és események kombinációit, hol akad össze, hol csinál hülyeséget, mennyire stabil, vagy instabil a program.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ezen a bombázós videón ,lenézve englisre ,szerintem meg nem mondod,hogy ez most valamelyik mod vagy a COD.

Her Laca
Mintha a gáz állását mutatná meg ilyesmiket.

Szerintem a mûszerek visszajelzõi...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Kijelzi a motor és légcsavar vezérlõ karok állását, hajtómûvenként.

www.pumaszallas.hu

Csak ezek olyan amatõr dolgok! Pont a szimulátoros társaság az, ahol nem annak a kibaszott programnak az ára az elsõdleges tényezõ. Ha idetettek volna egy olyan programot, mint amirõl eredetileg szó volt, mindezt tisztességesen optimalizálva, minimális hibákkal, ki nem venné meg akkor dupla ennyiért? Szívnánk a fogunkat, de megvennénk...

www.smart-bus.hu

Mik az ördögök azok a pálcikák a képernyõ bal alsó sarkában a videókon?
Her Laca

Biztos ,hogy nem. Ha megveszem is majd csak valamikor.

acidrain
"De én ezt addig fel se telepítem amíg meg nem csinálják rendesen"

Hiszi a piszi!
Megvétel után max egy órával már fogod rángatni a joyt a gép elõtt. <#eplus2><#hehe>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Az lesz ,hogy ennek a malõrnek igen gyorsan (kb mostanra ) híre ment a szimes közösségekben, aztán ez meg is fog látszani az eladásokban.
Pont azok fognak kivárni akikre a program életben tartásához szükség lenne.
Persze megveszik sokan ,aztán telepít megnéz 5 perc múlva uninstall és kuka .
Soha többet nem akarnak majd hallani Il2 rõl. Javíthatják,foltozhatják ,adhatnak ki majd új térképet az csak a szûk réteget fogja érdekelni.
Ha nincs plusz pénz mögöttük ,kétséges ,hogy egyáltalán megéri e az elsõ javítást is sajnos.

Én is! :-)

Meg azon a kommenten is, hogy hiába van ilyen gépünk, kenhetjük a hajunkra, ha a CoD nem támogatja a többmagos processzorokat! :-)))
Van benne ráció, csak ez ugye egy folyamat vége. Mennyibõl tartana felvenni 2-3 programozót? Az a pár millió többlet kiadás bõven visszajött volna... adja picit drágábban...

www.smart-bus.hu

Her Laca

If you really want to run this game at maximum settings, you need this computer:

Ezen besírtam.

fecska
de egyébként ki tudtad próbálni?

PhantomAss
Sztem nem a beállításokkal vagy a procikezeléssel van a gonD
az én elméletem egyszerûbb:
A kiadó megelégelta az idõhúzást (lehet jogosan), és megmondták olegnek hogy az elsõ negyedév végéig (márc 31) ki kell adni, mindegy milyen állapotban van
kiadták, de olegben felment a pumpa, mert õ is tudja, és aki megvette a játékot az is, hogy ez így bukta, egy bugos béta verzió
Oleg nyilván nem adta volna a nevét ehhez, õk is tudják hogy gond van
oleg bejelentette hogy a mai játékfejlesztés rabszolgamunka és kiszáll...
Egyrészt igazat adok neki, de csak részben, mert kb 5-6 éve szüttyögnek vele, és senki sem tudja mit csináltak eddig...
ezt így ebben a formában egy lelkes modder csapat egy év alatt összedobja (lásd il2), sõt õk az il-t is átpasszolták másnak, ráadásul hatalmas tapasztalat van a hátuk mögött, mert ugye nem ma kezdték
ebben a játékban olyan bakik és alapvetõ hibák vannak, hogy ezért még egy kis sufnicsapat sem vállalná a felelõséget, nemhogy olegék, akiktõl senki sem ezt várta
Akárki akármit mond ez nem méltó olegékhoz

GOOBY, pls

Akkor itt a 8 sem segít! 😄 Nincs az a ram mennyiség ( értelmes keretek közt ), hogy ne töltögessen vinyóról... :S Mint az ArmA...

Próbáld ki Lacush69 mester ötletét... hátha...

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Háááát ... 1,8GB VRAM és 4GB rendszerrel nem gyõztem kivárni míg bekessel ...

A CPU terheltség az kemény 25% ... Valaminek nagyon mellényúltak a pogrammer fiúk ...

2GB vram, meg 4GB rendszer memória már elég... inkább ssd... kíváncsi vagyok, hogy menne ssd-rõl. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Különben kell ez alá az 570 ,580. De inkább az utóbbi😊 És 8 giga ram
Atiknál ,láttam videókon textúra bibiket.

Ha erre Olegék nem figyeltek oda, az kurva ciki lenne...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Röhej de erre eddig senki sem gondolt😊 Ha bejönne kikiáltalak istencsászárrá😊
Ha nem 😄 akkor is ,üsse kavics.

Gyatra angolommal arra jöttem rá, hogy alapesetben (pontosvesszõ a helyén van), akkor az összes magot használja.

Nálam okosabbak kedvéért:

;ProcessAffinityMask=1

IL-2 supports two processors using the ProcessAffinityMask in the conf.ini. There's little documentation from Maddox Games about how you're supposed to use it, though.

ProcessAffinityMask=1 Core1 (default) or
ProcessAffinityMask=2 Core2 or
ProcessAffinityMask=3 Core1+2

You must remove the semicolon in order to run this command Basically tells IL-2 which core(s)to run on. There appears to be no consensus that running IL-2 on two cores shows any tangible difference.
One more thing to add. With the Semicolon in place you essentially have the same as:
ProcessAffinityMask=0 which also uses both cores so it's the same as =3.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ITT VAN , hogy ki kicsoda az Il-2 conf.ini-ben.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ez nagyon eredeti 😊))

de egyelõre az a helyzet hogy a processzor viszi a hátán ezt az egészet , az x86 meg semmire sem elég. Még hangra sem.

Her Laca
Mondom tiszta IL2😊)
Ha ez bejön mekkora lenne már😊

Már nem is emlékszem ,hogy van
1, vagy 2 az mit is jelent?

Lehet, hogy ki kell venni a pontosvesszõt a ProcessAffinityMask elõl, hogy több magon is fusson?

Her Laca

SoundUse=1
SoundEngine=1
Speakers=4
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=0
RadioEngine=2
MusicVolume=1
ObjectVolume=8
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=5
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=0
SoundExt.occlusions=0
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=0
SoundExt.volumefx=0
SoundFlags.voicemgr=0
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=9
Channels=2
SoundExt.extrender=0
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundSetupId=7
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.85
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
RadioFlags.PTTMode=1
RadioFlags.PlayClicks=0
ActLevel=1
MicLevel=8
SoundFlags.forceEAX1=1

Ez meg az IL2 Config ini sund része😊

Her Laca
Tudod mit Tom😊
Ne mondjátok ,hogy csak kritizálok,(noha szerintem ez ebben a formában egy petákot nem ér) megveszem ezt a nyüves programot,segítve evvel Oleg munkáját,no meg a közösséget. De én ezt addig fel se telepítem amíg meg nem csinálják rendesen. Mondjuk nem fogok rohanni a boltba az szent. Max ha arra visz az utam.
Vannak benne pozitívumok ,de rengeteg a negatívum. Nekem a legnagyobb gondom az,hogy invesztálok én komoly összeget,no de akkor élvezhessem is a dolgot.
Én nem szeretném lebutított grafikával használni ,viszont számomra ezek a csak eddig látott hibák is elfogadhatatlanok. És várjunk mert mi lesz még.😊
Mondom ,kb fél , egy év kell ennek még.

fecska
Van egy elméletem (tudom hülyeség, de hátha...):
CSinálnak egy csomó videót így szarul minden nélkül, hibásan, sõtt lehet hogy 3d nem az engine-vel renderelt videók, és kiadják majd 1.01-ként és húdekirályak, hogy kijavítottak ilyen hibákat egy hét alatt.
Manapság, fõleg Olegnél bármi...