IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem sok anatómiát látott, aki ezt az emberkét modellezte, de lehet embert se nagyon 😊))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mellékesen van egy érdekes sor a conf.ini-ben :
Render=D3D10_0
Ezt próbaképp átraktam Render=D3D9_0-ra és mintha jobb lenne ...
A "mintha jobb lenne" az annyit jelent hogy AA ugyan nincs (Még ...) és a látóhatár érdekes anomáliát prezentál, 1680x1050 Mediumon van hogy 50!!! FPS-t is produkál a csatorna felett a cockpitben 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.pumaszallas.hu
fps start
start fps
showfps
show fps
de ezt nem ...
Ha bejön akkor besírok😊
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
1: Fullon qrva jól néz ki ... viszont nem bonyolult screenshotot csinálni, mert 2 képkocka megjelenítése között annyi idõ eltelik hogy nemhogy lerajzolni lenne idõm, meg is tudnék TANULNI rajzolni ... Ezért is érdekes, hogy miért nem olyan screenshotokat csináltak, amin van AA ...
2: érdekesen mûködik a dolog, az elsõ single küldi a tenger felett Spitben pl: Highon is megy ... csak nemtom hogy lehet elõcsalni az FPS mérõt ...
3: a Víz az túl szép hogy igaz legyen ... de sajna Lowon is ... gyanítom ott is van kutya elásva ...
GPU 100%-on (GTX 275) Proci 1 mag, az se fullon - 60-80% - ne csodálkozzunk hogy nem megy ... (AMD X4 B50)
Eszi a memóriát mint az állat ... pár pillanat alatt fentvan 2 giga környékén a Launcher.exe !!!
A csíkok azok gondolom a pillanatnyi karok helyzetét hivatottak jelezni (mixture - throttle - prop. pitch és társai ...)
Ez eddig tényleg a 15 dodós kategória ... De lesz ebbõl még csokító!
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Biztos ,hogy nem. Ha megveszem is majd csak valamikor.
Hiszi a piszi!
Megvétel után max egy órával már fogod rángatni a joyt a gép elõtt. <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Pont azok fognak kivárni akikre a program életben tartásához szükség lenne.
Persze megveszik sokan ,aztán telepít megnéz 5 perc múlva uninstall és kuka .
Soha többet nem akarnak majd hallani Il2 rõl. Javíthatják,foltozhatják ,adhatnak ki majd új térképet az csak a szûk réteget fogja érdekelni.
Ha nincs plusz pénz mögöttük ,kétséges ,hogy egyáltalán megéri e az elsõ javítást is sajnos.
Meg azon a kommenten is, hogy hiába van ilyen gépünk, kenhetjük a hajunkra, ha a CoD nem támogatja a többmagos processzorokat! :-)))
www.smart-bus.hu
If you really want to run this game at maximum settings, you need this computer:
Ezen besírtam.
az én elméletem egyszerûbb:
A kiadó megelégelta az idõhúzást (lehet jogosan), és megmondták olegnek hogy az elsõ negyedév végéig (márc 31) ki kell adni, mindegy milyen állapotban van
kiadták, de olegben felment a pumpa, mert õ is tudja, és aki megvette a játékot az is, hogy ez így bukta, egy bugos béta verzió
Oleg nyilván nem adta volna a nevét ehhez, õk is tudják hogy gond van
oleg bejelentette hogy a mai játékfejlesztés rabszolgamunka és kiszáll...
Egyrészt igazat adok neki, de csak részben, mert kb 5-6 éve szüttyögnek vele, és senki sem tudja mit csináltak eddig...
ezt így ebben a formában egy lelkes modder csapat egy év alatt összedobja (lásd il2), sõt õk az il-t is átpasszolták másnak, ráadásul hatalmas tapasztalat van a hátuk mögött, mert ugye nem ma kezdték
ebben a játékban olyan bakik és alapvetõ hibák vannak, hogy ezért még egy kis sufnicsapat sem vállalná a felelõséget, nemhogy olegék, akiktõl senki sem ezt várta
Akárki akármit mond ez nem méltó olegékhoz
GOOBY, pls
Próbáld ki Lacush69 mester ötletét... hátha...
www.smart-bus.hu
A CPU terheltség az kemény 25% ... Valaminek nagyon mellényúltak a pogrammer fiúk ...
www.smart-bus.hu
Atiknál ,láttam videókon textúra bibiket.
www.smart-bus.hu
Ha nem 😄 akkor is ,üsse kavics.
Nálam okosabbak kedvéért:
;ProcessAffinityMask=1
IL-2 supports two processors using the ProcessAffinityMask in the conf.ini. There's little documentation from Maddox Games about how you're supposed to use it, though.
ProcessAffinityMask=1 Core1 (default) or
ProcessAffinityMask=2 Core2 or
ProcessAffinityMask=3 Core1+2
You must remove the semicolon in order to run this command Basically tells IL-2 which core(s)to run on. There appears to be no consensus that running IL-2 on two cores shows any tangible difference.
One more thing to add. With the Semicolon in place you essentially have the same as:
ProcessAffinityMask=0 which also uses both cores so it's the same as =3.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
de egyelõre az a helyzet hogy a processzor viszi a hátán ezt az egészet , az x86 meg semmire sem elég. Még hangra sem.
Ha ez bejön mekkora lenne már😊
Már nem is emlékszem ,hogy van
1, vagy 2 az mit is jelent?
SoundUse=1
SoundEngine=1
Speakers=4
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=0
RadioEngine=2
MusicVolume=1
ObjectVolume=8
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=5
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=0
SoundExt.occlusions=0
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=0
SoundExt.volumefx=0
SoundFlags.voicemgr=0
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=9
Channels=2
SoundExt.extrender=0
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundSetupId=7
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.85
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
RadioFlags.PTTMode=1
RadioFlags.PlayClicks=0
ActLevel=1
MicLevel=8
SoundFlags.forceEAX1=1
Ez meg az IL2 Config ini sund része😊
Ne mondjátok ,hogy csak kritizálok,(noha szerintem ez ebben a formában egy petákot nem ér) megveszem ezt a nyüves programot,segítve evvel Oleg munkáját,no meg a közösséget. De én ezt addig fel se telepítem amíg meg nem csinálják rendesen. Mondjuk nem fogok rohanni a boltba az szent. Max ha arra visz az utam.
Vannak benne pozitívumok ,de rengeteg a negatívum. Nekem a legnagyobb gondom az,hogy invesztálok én komoly összeget,no de akkor élvezhessem is a dolgot.
Én nem szeretném lebutított grafikával használni ,viszont számomra ezek a csak eddig látott hibák is elfogadhatatlanok. És várjunk mert mi lesz még.😊
Mondom ,kb fél , egy év kell ennek még.