IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LINK
Ha már zenélünk ( <#circling>#circling> ), nekem a klasszikus zenétõl a metálig szinte minden stílusból van kedvencem... a jazz kivételével...
www.smart-bus.hu
Solt kedvence ez. Mondjuk õt én is szeressem😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Komolyan mondom még kitalákni is ilyet! <#csodalk>#csodalk> Le a kalappal a srácok elõtt <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De meg kell hagyni, ez ült rendesen! 😄
www.smart-bus.hu
Ízlések és pofonok😄
www.smart-bus.hu
K*rvanagy! Majdnem kiköptem a tüdõm, úgy röhögtem! <#csodalk>#csodalk><#taps>#taps><#idiota>#idiota><#ijedt>#ijedt>
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
"Missions with english text (and a partial menu text)
unpack the archive directly into your Steam IL2 BoB app's folder (overwriting)."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
( ha egy darabig nem akarsz váltani, akkor az 580-t vedd )
www.smart-bus.hu
Jövõ héten megyek érte,addig kell eldönteni melyik kell .
115 a 80 as 80 a 70 es.
1650 ben aszt mondják bõven elég a 70 es. De szép nagy batár egy cucc😊
Basszus ez nem töri ketté az alaplapot? 😄
www.smart-bus.hu
A processzor teljes leterhelése nem tuning! 😉
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
<#pias>#pias><#nyes>#nyes>
www.pumaszallas.hu
Különben meg Intel Celeron CPU 2.00GHz-m van !Nem ezzel kell óvatosan bánni mert nem szereti a húzzák !?😄
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
1: 1. mag akadt ki 100-on
2: 2. mag akadt ki 100-on
3: 1. mag 100, 2. mag kb félig (fps volt, hogy itt is leesett, a kis arcade tracereket biztos csak az egyik számolta, illetve amikor bombák robbantak, az is megfogta licsit)
4: 4. mag akadt ki százon
7: egér nem mûködött windowsban, a játék mindig másik magot használt, hol a 3., hogy a 2.
tovább nem próbálkoztam. Az il-2 viszont -conf.ini tutorialok szerint- 2 magnál többet nem is tud használni, és ahogy írva is van, ezt a 3-as értéken hozza.
www.pumaszallas.hu
Mióta van többmagos proci? Itt valamit nagyon elbaxtak,vagy nagyon gyorsan kellett összedobni.
náluk ,hány gigás géppel próbálták? Egyáltalán ,hogy állapították meg a minimum,és a ajánlott konfigot?
www.smart-bus.hu
De ha leterhelem vele a két magot akkor ugye nem fog kisülni a gép vagy egyéb probléma nem fog adódni !?😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pumaszallas.hu
1+2+3+4 = 10? Vagy hogyan? (9-et próbáltam, ami ugye 2+3+4-ik mag ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem akarok vég nélkül kárörvendeni, de csöppet sem fogom sajnálni oleget ha esetleg akkora bukás lesz, hogy kiszorúl a piacról végleg. Viszont ha ez bekövetkezne -adja Isten hogy ne- az súlyos következménnyel járna az egész rep.szimulátoros társadalomra, mert a mindenkori fejlesztõk félve egy esetleges hasonló bukástól végkép lemondanának arról, hogy egy ennyire réteg játékba vágják a fejszéjüket. És akkor mi marad nekünk?
Egy szó mint száz, olegnek nyílt kártyákkal kellett volna játszania már az elejétõl fogva. Magyarán szólni idõben, hogy nincs pénz munkálatokra és nem pedig az elefánttoronyban kushadni és vetíteni a 2 hétrõl.
(ami meg a bugokat illeti, a 4.10.1-ben mennyit kellett javítani? 200? Pedig az csak néhány új dolog egy 10 éves játékhoz <#whatever>#whatever>)
www.pumaszallas.hu