IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Itt asszongyák,hogy nem a memóriával,nem a CPU-val és nem is a videó kártyával van a gond,hanem csak egy SSD meghajtó kell oszt sanyi(ha jól értem).

LINK

Hát ettõl egészen más izgalmi állapot jön rám, mint az elõzõtõl! 😊)

Ha már zenélünk ( <#circling> ), nekem a klasszikus zenétõl a metálig szinte minden stílusból van kedvencem... a jazz kivételével...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na tegyük helyre a dolgokat😊
Solt kedvence ez. Mondjuk õt én is szeressem😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Érdemes megnézni hogyan készült:

Komolyan mondom még kitalákni is ilyet! <#csodalk> Le a kalappal a srácok elõtt <#worship><#worship><#worship>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nekem az a ribanc nem a kedvencem... a falra mászok tõle! 😄 Nehogy már itten félreértés legyen... 😄

www.smart-bus.hu

Nálam most ez az aktuális kedvenc:

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#wink>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Figyelünk egymásra😊<#awink>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ÁÁÁÁÁÁÁ... <#ijedt><#ijedt><#kuss><#kuss>

De meg kell hagyni, ez ült rendesen! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jó mert te ezt szereted 😊))))

Ízlések és pofonok😄

Ez a "nekem kellemetlen" kategória... én kérek elnézést... aztakurvaéletbe! 😄

www.smart-bus.hu

acidrain
Off:

K*rvanagy! Majdnem kiköptem a tüdõm, úgy röhögtem! <#csodalk><#taps><#idiota><#ijedt>

On:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Meg kell hagyni tényleg szép😊

Her Laca

Her Laca
Multiról még semmi hír? Vagy mindenki próbálkozik elfogadható szintre beállítani egyelõre.

ezért:

"Missions with english text (and a partial menu text)
unpack the archive directly into your Steam IL2 BoB app's folder (overwriting)."

Zpogi
Az hogy lehet,hogy itt angol nyelvû a menü?

LINK

Persze majd az új media törvénnyel megoldják ezt is gondolom.
Általában a megjelenések után 1-2 héttel már használható dolgokat "gyártanak".
Zpogi
És egy kis pozitívum is,hogy ne csak a flamet olvassátok. 😊

LINK

Zpogi
Ezen a videón monitorozzák,hogy mibõl mennyit használ a CoD.

Zpogi
Ennek a videónak az elsõ tíz perce elõzetes a "The German" címû filmbõl.

Scottt
Ittbiztosan kiírják majd,ha lesz valami mûködõ változat.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem szokásom, de ha megjelenik a Skidrow, légy oly kedves, küldj egy linket privátban!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Akkor elõszõr megvárjuk az eredeti SKIDROW féle változatot (ingyenes még😊 ). Ha ott minden oké, akkor majd elmegyek a media marktba.
Brutális...

( ha egy darabig nem akarsz váltani, akkor az 580-t vedd )

www.smart-bus.hu

Her Laca
570 vagy 580 an.
Jövõ héten megyek érte,addig kell eldönteni melyik kell .
115 a 80 as 80 a 70 es.
1650 ben aszt mondják bõven elég a 70 es. De szép nagy batár egy cucc😊

Zpogi
Itt pontosan leírják,hogy melyik számnál hány magot használ.

Atyavilág! 😄 Mi ez? GTX590?

Basszus ez nem töri ketté az alaplapot? 😄

www.smart-bus.hu

Celeron mint két magos? 😄

A processzor teljes leterhelése nem tuning! 😉

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Nem olvad le semmi. Legrosszabb esetben max lefagyott volna az il2, de kipróbáltam, semmi ilyet nem csinál. Amikor 6 magoson a 7-et írtam be, akkor annyi volt, hogy játék indulás után kitaszkolva nem volt egér. De játékból kilépve minden jó.

www.pumaszallas.hu

Her Laca

<#pias><#nyes>

VO101Tom
Passz. De ezt már pedzegették a fórumon is... nem volna ideje a sysreq-et updatelni? 😊

www.pumaszallas.hu

Öööö az elsõ részt értem a mondatból másik az ööö hát izé ....!😄
Különben meg Intel Celeron CPU 2.00GHz-m van !Nem ezzel kell óvatosan bánni mert nem szereti a húzzák !?😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
ja

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nekem hat magos van. Ezeket próbáltam a conf.iniben (arcade mode on, quick mission builderben Corall tengeri támadás. Négy hajó, ez leterhelte rendesen a progit mikor rákezdték):
1: 1. mag akadt ki 100-on
2: 2. mag akadt ki 100-on
3: 1. mag 100, 2. mag kb félig (fps volt, hogy itt is leesett, a kis arcade tracereket biztos csak az egyik számolta, illetve amikor bombák robbantak, az is megfogta licsit)
4: 4. mag akadt ki százon
7: egér nem mûködött windowsban, a játék mindig másik magot használt, hol a 3., hogy a 2.

tovább nem próbálkoztam. Az il-2 viszont -conf.ini tutorialok szerint- 2 magnál többet nem is tud használni, és ahogy írva is van, ezt a 3-as értéken hozza.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Amúgy nem is értem ezt a nem használja a proci magokat.
Mióta van többmagos proci? Itt valamit nagyon elbaxtak,vagy nagyon gyorsan kellett összedobni.
náluk ,hány gigás géppel próbálták? Egyáltalán ,hogy állapították meg a minimum,és a ajánlott konfigot?

Nem lesz gond a magokkal, csak vigyázz, hogy az egér ki ne harapja a zsákot, mert akkor aztán magömlés van... 😄

www.smart-bus.hu

Oké köszi !
De ha leterhelem vele a két magot akkor ugye nem fog kisülni a gép vagy egyéb probléma nem fog adódni !?😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
tehát a hármast írtad oda?

VO101Tom
Ehh... hát úgy, hogy kettõt terhelt le, de a második már nem kellett, hogy fullban menjen.

www.pumaszallas.hu

Ja még annyit, hogy ebben az állapotában én nem fogok pénzt kiadni ezért. Kitudja mi lesz ebbõl. Lehet hogy becsõdöl az egész -mint mondtam ne legyen így- és marad minden jelen állapotában. Majd érdekelni fog, ha már használható lesz. Addig még ingyen se kell magyarán még letölteni sem fogom.

DummyBoy
Én is ezzel bohóckodom, meg a CPU Control + Prifinitty dolgokkal ... de nem akar összejönni ... Mit érdemes 4 mag esetén belõni ProcessAffinityMask-nak?

1+2+3+4 = 10? Vagy hogyan? (9-et próbáltam, ami ugye 2+3+4-ik mag ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Másfél magot ,hogy?😊)

Rendben, szerintem is kitárgyaltuk. Kicsit azért elégtételt érzek, hogy most már nem én vagyok a gonosz kritizáló akinek semmi sem tetszik. Igen, annó pár képbõl is sejtettem, hogy ez nagyon nem van jól ahogy van és szóvá is tettem. Ezek a videók meg aztán totál megerõsítik a kételyeimet, bár az igazat megvallva, nem sejtettem, hogy ennyire gáz az egész.

Nem akarok vég nélkül kárörvendeni, de csöppet sem fogom sajnálni oleget ha esetleg akkora bukás lesz, hogy kiszorúl a piacról végleg. Viszont ha ez bekövetkezne -adja Isten hogy ne- az súlyos következménnyel járna az egész rep.szimulátoros társadalomra, mert a mindenkori fejlesztõk félve egy esetleges hasonló bukástól végkép lemondanának arról, hogy egy ennyire réteg játékba vágják a fejszéjüket. És akkor mi marad nekünk?

Egy szó mint száz, olegnek nyílt kártyákkal kellett volna játszania már az elejétõl fogva. Magyarán szólni idõben, hogy nincs pénz munkálatokra és nem pedig az elefánttoronyban kushadni és vetíteni a 2 hétrõl.

ÖÖÖÖÖ ezt hol lehet beállítani mert nekem 2 magos a proci de az il2 196 csak egy magot használ és örülök ha megy 15 fps-sel !:S

VO101Tom
Máté is küldött screenshotot, neki is csak egy magot használ a négybõl. Ez lehet a fõ probléma a sebességgel. Nem tudom, hogy ezzel mit fognak kezdeni Olegék, addig is nézem az 1C fórumot, miket irkálnak. Írtam Máténak, hogy próbálgassa a conf.ini affinitás beállítását, nálam az il2-ben az mûködött. Most másfél magot hajtva jön a stabil 60 fps.

(ami meg a bugokat illeti, a 4.10.1-ben mennyit kellett javítani? 200? Pedig az csak néhány új dolog egy 10 éves játékhoz <#whatever>)

www.pumaszallas.hu

Nohab
Mikor? 😊 Amikor ki van kapcsolva a turbulencia a nehézségeknél.
Nohab
A szárnyas dologhoz meg annyit mondok, hogy eddig csak ütközés hatására láttam elõjönni. Nem sokat változtat a dolgon, de azért mégis más. Szerintem az így eltûnt szárnyat is lehet sebezni.