IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Háááát ... 1,8GB VRAM és 4GB rendszerrel nem gyõztem kivárni míg bekessel ...

A CPU terheltség az kemény 25% ... Valaminek nagyon mellényúltak a pogrammer fiúk ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

2GB vram, meg 4GB rendszer memória már elég... inkább ssd... kíváncsi vagyok, hogy menne ssd-rõl. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Különben kell ez alá az 570 ,580. De inkább az utóbbi😊 És 8 giga ram
Atiknál ,láttam videókon textúra bibiket.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ha erre Olegék nem figyeltek oda, az kurva ciki lenne...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Röhej de erre eddig senki sem gondolt😊 Ha bejönne kikiáltalak istencsászárrá😊
Ha nem 😄 akkor is ,üsse kavics.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Gyatra angolommal arra jöttem rá, hogy alapesetben (pontosvesszõ a helyén van), akkor az összes magot használja.

Nálam okosabbak kedvéért:

;ProcessAffinityMask=1

IL-2 supports two processors using the ProcessAffinityMask in the conf.ini. There's little documentation from Maddox Games about how you're supposed to use it, though.

ProcessAffinityMask=1 Core1 (default) or
ProcessAffinityMask=2 Core2 or
ProcessAffinityMask=3 Core1+2

You must remove the semicolon in order to run this command Basically tells IL-2 which core(s)to run on. There appears to be no consensus that running IL-2 on two cores shows any tangible difference.
One more thing to add. With the Semicolon in place you essentially have the same as:
ProcessAffinityMask=0 which also uses both cores so it's the same as =3.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ITT VAN , hogy ki kicsoda az Il-2 conf.ini-ben.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ez nagyon eredeti 😊))

de egyelõre az a helyzet hogy a processzor viszi a hátán ezt az egészet , az x86 meg semmire sem elég. Még hangra sem.

Her Laca
Mondom tiszta IL2😊)
Ha ez bejön mekkora lenne már😊

Már nem is emlékszem ,hogy van
1, vagy 2 az mit is jelent?

Lehet, hogy ki kell venni a pontosvesszõt a ProcessAffinityMask elõl, hogy több magon is fusson?

Her Laca

SoundUse=1
SoundEngine=1
Speakers=4
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=0
RadioEngine=2
MusicVolume=1
ObjectVolume=8
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=5
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=0
SoundExt.occlusions=0
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=0
SoundExt.volumefx=0
SoundFlags.voicemgr=0
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=9
Channels=2
SoundExt.extrender=0
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundSetupId=7
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.85
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
RadioFlags.PTTMode=1
RadioFlags.PlayClicks=0
ActLevel=1
MicLevel=8
SoundFlags.forceEAX1=1

Ez meg az IL2 Config ini sund része😊

Her Laca
Tudod mit Tom😊
Ne mondjátok ,hogy csak kritizálok,(noha szerintem ez ebben a formában egy petákot nem ér) megveszem ezt a nyüves programot,segítve evvel Oleg munkáját,no meg a közösséget. De én ezt addig fel se telepítem amíg meg nem csinálják rendesen. Mondjuk nem fogok rohanni a boltba az szent. Max ha arra visz az utam.
Vannak benne pozitívumok ,de rengeteg a negatívum. Nekem a legnagyobb gondom az,hogy invesztálok én komoly összeget,no de akkor élvezhessem is a dolgot.
Én nem szeretném lebutított grafikával használni ,viszont számomra ezek a csak eddig látott hibák is elfogadhatatlanok. És várjunk mert mi lesz még.😊
Mondom ,kb fél , egy év kell ennek még.

fecska
Van egy elméletem (tudom hülyeség, de hátha...):
CSinálnak egy csomó videót így szarul minden nélkül, hibásan, sõtt lehet hogy 3d nem az engine-vel renderelt videók, és kiadják majd 1.01-ként és húdekirályak, hogy kijavítottak ilyen hibákat egy hét alatt.
Manapság, fõleg Olegnél bármi...

Zpogi
Fiat G50,complex engine és ground collision off. A mûszerek valamiért nem mûködnek.

+1

Nohab
Személy szerint már csak abban reménykedem, hogy az angol verzió nem csak árban illetve a nyelvben fog eltérni.
Zpogi
Egy kis dog.

Zpogi
Jut eszembe,nem lehet átírni a conf.ini-ben a nyelvezetét?

Zpogi
Hehe

Zpogi
google translate...

DummyBoy
Jáááj ... Nincs valakinek egy "Hogyan tanulj meg oroszul 24 óra alatt" kiskönyve?

VO101Tom
A belsõ hangok qrvajók, a táj is nagyon tetszik, és fps nem is volt vészes, 1-2 helyen akadt csak meg. Nincsenek azok a szögletes dombok, és cikkcakkos utak mint il2-ben. Nincs oldalról láthatatlan erdõ. Ahogy gurulgat a pályán, az is hangulatos (mondjuk leszállni, azt nem tud, de ne legyünk szigorúak, túlélte, gépnek sem lett baja, többi nem számít <#zavart1>). Áá, az a baj, hogy oroszul kukkot nem tudok (na jo, zdrásztvujtye, meg táváris még megy), inkább nem vállalom be a ciril betûs változatot.

www.pumaszallas.hu

Elnézve a videókat: bármi lehet, meg annak az ellenkezõje is...

fecska
Nem lehet, hogy ATi hiba? mint az árnyék ugrálás is?

fecska
az a balaton?😊

mijki
7:23-nál az a lila szörp tenger az víz????

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

lassan érdemesebb lesz várni a 4.11-es patchre......

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
7,19 környékén a bal oldalt nézzétek.
Na meg érdemes megnézni a gépe adatait is.

majd a kisbalta beenged😊

Her Laca

mijki
Ki mondta hogy beengedlek? 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hát nem vagyok ilyen gazdag. A száárnyak nélkül mûrepülõ hurriról, a 110-es erdõnátolvadásáról, már nem is mondok semmit. 10 ezret erre ki nem adok! majd Miki, énmeg átviszem a joyom egy hétvégére és tesztelem nála😄 aztán megveszem majd ha ér is valamit.
Hülyének néznek vagy hülyének néznek? Amugy is pont 31.én a 18. szülinapomkor jön ki, inkább elvedelem azt a pénzt

DummyBoy
Izé - Wop ... Wings of Prey ... 40 vagy 49 dodó volt induláskor ... már nem emlékszem ... bocs, igazad van 😊

mijki
A WoT nem ingyenes?

DummyBoy
Meg ... ha tényleg ennyire gáz, akkor 15 USD huss ... de nem 50.

Ráadásul nekem ennyit bõven megét ... nekem a WoP is megérte, pedig 40 dodóért vettem anno ...

Angolosítás? WoT-nál is megoldották pár nap alatt, amint megjelent az orosz és az angol kliens ...

Her Laca
Megoldottam😊

fecska
kb arról van szó hogy semmi visszejelzést nem kapunk az oroszoktól és van egy csomó kérdése az embernek ezzel kapcsolatban pl hogy megy e 64 biten, vgay mondja el a fejlesztõgárda, hogy mi mûködik, és mi nam lehet e CF/SLI-vel használni, hány magot használ ki HD-ban megy e meg ilyesmi

mijki
Megvetted? Ne ijesztegess 😄

DummyBoy
Megvettem ... majd tájékoztatok ... 1 ROF bombázó ára ...

mijki
Nem arról volt szó, hogy minden van object lesz és nem lehet átrepülni rajta? Meg az Il-2 sérülés modellje, fizikája fényévekre van ettõl.

Her Laca
Némi lényegit fordítanál😊

VO101Tom
Már vártam ezt a linket 😊
Can we get realistic 'Recommended Specs'

www.pumaszallas.hu

fecska
na mind1itt alink

fecska
ez mi?

fecska
Van kisseb is a rekord egy 37 négyzetlábas ernyõ, csak arról nincs rendes videó,de itt egy 39 négyzetlábas

Her Laca
Milyen fizika??😊

mijki
Én már komolyan mondom, sírok<#rinya>

Her Laca
A végén annyira kijön a fejlett sérülés modell😊 Ah

Her Laca