IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Hátránya: kell hozzá egy nem-Genius (C-Media) hangkártya, meg XP. (Nem tesz rosszat egy X52 gázkar és pedál sem)
Komolyan mondom nem tudom, hogy mit vennék helyette...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
FF=1
Ahogy Solt is írta, egyszer kipróbálod, ráérzel és utána már nem akarsz nélküle repülni. Ehhez persze kell 1 jó ff joy.
Ha jól emlékszem 23 vagy 25k volt és hát az 98-ban igen szép zseton volt egy joyért. Még valami szutyok gém is volt benne 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
nekem is olyan van, 500ft-ért vettem a vataerán és tökéletesen mûködik
olegék mek mégis mit képzelnek? egy szimulátor ff nélkül???
hol élnek ezek? remélem egy modder csapat megoldja
komolyan mondom nem hiszem el..jóhohy joystick támogatás van benne
a következõ játékukat már csak gamepaddel lehet majd irányítani?
GOOBY, pls

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Idestova 13 éves (1998-as gyártmány, még a 1-es verzió) és most is tökéletesen mûködik. Egyetlen "hibája", hogy gameportos így w7 alatt (igazából más vista is nyögvenyelõs) nem mûködik.
Isten bizony mondom, hogy akkorát dob egy játékon, hogy az elképzelni sem tudod. Komoylan! Ki kellene ecccccer próbálnod valahol. A lövések, a lövedékek becsapódása, leszálláskor a kifutó göröngyei, stb.. minden. Qrva jó cucc!
Különben lehet összespóroltam volna a Warthogra ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL2 alatt is annyira sokat dob a repülési élményen, hogy átesés környékén könnyû lesz, nagy tempónál meg felkeményedik az ffb... áááá... ez most sok(k)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
@LeonSilver: Jaja, pontosan! És minden hibája ellenére qrvára bírom, fõleg a ROF-os és BS-es FFB miatt ... ott igenis sokat dob!
www.smart-bus.hu
= Szüjjönek sünt ... MAX 15 dollár amit így nekem ér ...
www.smart-bus.hu
akkor majd körbenézek
a steamet vágom, már vásároltam náluk néhányszor, csak nem tudtam hogy a d2d is ilyen-e...
GOOBY, pls
A D2D-nek van US, EU és UK oldala ... az árak néha csak annyiban különböznek, hogy át van írva a végén valuta ... Pl: 29.9 EUR - 29.9 USD - 29.9 GPB ...
Viszont minden oldalon más akció van 😊 valamelyik oldalon semmi, másik oldalon hétévégi akció volt 20% kedvezmény mindenre, harmadik oldalon meg egész márciusban mindenre 20% kedvezmény van (MARCHMADNESS a kód) 😊
pl: warhammer 40k minden oldalon 29 volt ... Warthogot viszont 20% kedvezménnyel vettem meg ...
Steames játkot úgy tudsz venni, mint máshol, simán elküldik a kódját ...
Én vásároltam többször is d2d-n ki kell fogni mikor van kedvezmény!
viszont nekem jobban megérné egy letöltõs változat..
ez a d2d jónak tûnik (kb 9000e ft), csak nemtom hogy mûködik...
GOOBY, pls
Steamen 50 Euró a játék (igaz, mellé adják a Silent Hunter III-at, de minek?). CD Galaxisban 9000 Ft, 576kb boltban 8000 Ft (ha minden igaz)...
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Imádom amikor lelkes tizen éves kisrácok próbálnak versenyezni a 10-20 ezres tescos bringájukkal. Odacsapódnak melléd, hogy most majd jól kielõznek, de te úgy teszel mint ha észre se vennéd a szándékát, csak a szemed sarkából látod, hogy mennyire erõlködik és teker mint a mókus. Erre te csak egy pár komótos pedál fordulatot teszel és máris ott hagyod, mintha csak állna.
Na ekkor jön a legjobb! 😊) Ilyenkor mindig hátra fordulok a válam felõl egy bátorító mosollyal, de az a döbent arc kifejezés amit ekkor látsz az megfizethetetlen!!! Szegény kisöreg sehogysem érti, hogy ha õ majd megszakad hogy utolérjen, akkor a tiédet mi hajta? XDDDD
Tudom gonosz vagyok, de ilyenkor mindig eszembe jut egy régi totalcar-os teszt, ahol egy akkor 20 millás 7-es BMW-t hasonlítottak össze 10-en valahány kisautóval (twingo, corsa, yaris stb.) amiknek az összértéke volt annyi mint a bömbi. Hogy gyorsulásban fékútban a bömös alázott, abban nincs semmi meglepõ, de pl. a rénszarva tesztnél a két szakújságíró gyerek kijelentette, hogy a BMW a bálna testével elfogja sodorni a bólyákat.
Hát bakker éppen hogy ellenkezõleg! A kisautók egymás után borultak majdnem. Sok 3 kerékre ált és úgy sodródott ki bólyástúl. A belsõ kamerán látszott, hogy a sofõr hogyan kormányoz mint az õrült. Erre jön a bajor csoda, és félkézzel irányítva, mintha csak madzagon vezetnék veszi az akadályokat.
Emlékszik még valaki erre a tesztre? Mert nekem felejthetetlen volt.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
😞(((
Az yuplay-es vásárlással megkaptam a CoD mellé a Wings of Prey-t is 😊
És holnap peccs is jön, opsönel epilepszi filterrel, és pár hibajavítással (Hátha végre kicsit többet használ a lelkem a magokból 😊 )
Gudnyúz topik
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
biztosan woman tudjak melyik videorol beszelek.
nekem egy hasa xc1 bringám van, nagyon szeretem...
hasa xc1
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Az egyik videón viszont mesza kiskalával lõtt két Hurrit. Azért az is bíztató.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Állítólag angolok is panaszkodtak erre az angliai csata alatt, és egy idõ után bombázókra mentek a 20-assal rendelkezõ gépek, a többiek meg a vadászokat kapták.
drágasszágom 😊
megint Õ 😊)
Nem rinyál, nem nyavajog, nem fáj a feje és mindig akarja ha én is.
Ha megkapja a maga olaj meg zsír adagját és karban van tartva hangját sem hallani <#puszi>#puszi><#nevetes1>#nevetes1>
...bár azt nem mondtam, hogy olyan mint az Ózban, csak hogy mint egy mese film gyereknek...