IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Még néhány 1920x1200 felbontású kép, nagyon várom már a csütörtököt. 😊

www.pcpilot.hu

Ilyenem van 2 is. Az egyik 2k, a másik 3k HuF volt...
Hátránya: kell hozzá egy nem-Genius (C-Media) hangkártya, meg XP. (Nem tesz rosszat egy X52 gázkar és pedál sem)
Komolyan mondom nem tudom, hogy mit vennék helyette...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hát ez érdekes. Pogi linkelte a 36761-es hozzászólásban a cod conf.ini-ét. Abban megtalálható:

FF=1

Ahogy Solt is írta, egyszer kipróbálod, ráérzel és utána már nem akarsz nélküle repülni. Ehhez persze kell 1 jó ff joy.

LeonSilver
Ezt nem vitatom. Viszont amikor én vettem (1998) akkor még nem volt USB-s.
Ha jól emlékszem 23 vagy 25k volt és hát az 98-ban igen szép zseton volt egy joyért. Még valami szutyok gém is volt benne 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
ennek van usb-s változata is, ugyanilyen
nekem is olyan van, 500ft-ért vettem a vataerán és tökéletesen mûködik

olegék mek mégis mit képzelnek? egy szimulátor ff nélkül???
hol élnek ezek? remélem egy modder csapat megoldja
komolyan mondom nem hiszem el..jóhohy joystick támogatás van benne
a következõ játékukat már csak gamepaddel lehet majd irányítani?

GOOBY, pls

LeonSilver
Ja. A lényeg. Mikroszoft Sidewinder ffb pro.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nekem volt (illetve van, csak az unokámnál) egy igen-igen fasza, ffb-s joy.
Idestova 13 éves (1998-as gyártmány, még a 1-es verzió) és most is tökéletesen mûködik. Egyetlen "hibája", hogy gameportos így w7 alatt (igazából más vista is nyögvenyelõs) nem mûködik.

Isten bizony mondom, hogy akkorát dob egy játékon, hogy az elképzelni sem tudod. Komoylan! Ki kellene ecccccer próbálnod valahol. A lövések, a lövedékek becsapódása, leszálláskor a kifutó göröngyei, stb.. minden. Qrva jó cucc!

DummyBoy
A fõ gond, hogy anno mikor elterveztem, hogy milyen joyt vegyek, akkor 2 nagy név miatt döntöttem a G940 mellett ... A ROF és a CoD ... (Bár a Black Shark is melléjött közben ...)

Különben lehet összespóroltam volna a Warthogra ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ez is olyan mint az ssd meg a tir... amíg nem próbálja az ember nem hiányzik annyira... de miután belekóstol, nélkülözhetetlen... 😞(((

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nekem nincs FFB-s joyom,nem is nagyon tervezem ,hogy veszek de átérzem a problémát.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Most ez elmúlt! Fõleg amiatt, hogy kijelenti, hogy nem is tervezik... pffff...

IL2 alatt is annyira sokat dob a repülési élményen, hogy átesés környékén könnyû lesz, nagy tempónál meg felkeményedik az ffb... áááá... ez most sok(k)

www.smart-bus.hu

Azért az il2 hoztam példának, mert elég hülyén hangzik, hogy egy folytatásból kivesznek valamit, ami az elõdben benne volt... ilyet baszki...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nyugi😊 Tegnap még reménykedõs hangulatban voltál.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Mit az Il-2-ben? MÉG A WARTHOGBAN IS VAN!

@LeonSilver: Jaja, pontosan! És minden hibája ellenére qrvára bírom, fõleg a ROF-os és BS-es FFB miatt ... ott igenis sokat dob!

Menjenek már a p....a!!! Mi az, hogy nem lesz FFB???? Baszki, az ezer éves IL2-ben is van, és egész jó! Ebbe meg nem tesznek??? ÁÁÁÁÁ... na ez most kibaszta a biztosítékot... fõleg, hogy nem is tervezik... <#boxer>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Lóógiteked van ugye Dummy?

DummyBoy
So it looks like no force feedback effects are in the game/sim, nor do they plan to add it in the forseable future.

= Szüjjönek sünt ... MAX 15 dollár amit így nekem ér ...

zsoké😊 köszönöm😊
Nem... majd 31.-én, vagy 1.-én... szerintem. 😊

www.smart-bus.hu

valaki, aki a cd-galaxisból rendelt, jött már újabb emil, hogy VEDD MEG! ??? 😊
PhantomAss
aháá, kösz
akkor majd körbenézek
a steamet vágom, már vásároltam náluk néhányszor, csak nem tudtam hogy a d2d is ilyen-e...

GOOBY, pls

DummyBoy
A D2D is ilyen, oda kell rájuk figyelni ...

A D2D-nek van US, EU és UK oldala ... az árak néha csak annyiban különböznek, hogy át van írva a végén valuta ... Pl: 29.9 EUR - 29.9 USD - 29.9 GPB ...

Viszont minden oldalon más akció van 😊 valamelyik oldalon semmi, másik oldalon hétévégi akció volt 20% kedvezmény mindenre, harmadik oldalon meg egész márciusban mindenre 20% kedvezmény van (MARCHMADNESS a kód) 😊

pl: warhammer 40k minden oldalon 29 volt ... Warthogot viszont 20% kedvezménnyel vettem meg ...

Steames játkot úgy tudsz venni, mint máshol, simán elküldik a kódját ...

Én vásároltam többször is d2d-n ki kell fogni mikor van kedvezmény!

PhantomAss
igen, ezért kérdezem, mert a steam 1euro=1dollár átváltást alaklmaz <#falbav>
viszont nekem jobban megérné egy letöltõs változat..
ez a d2d jónak tûnik (kb 9000e ft), csak nemtom hogy mûködik...

GOOBY, pls

VO101Tom
De, lehet. Én is rákerestem, ott van az, csak nagyon nem éri meg.
Steamen 50 Euró a játék (igaz, mellé adják a Silent Hunter III-at, de minek?). CD Galaxisban 9000 Ft, 576kb boltban 8000 Ft (ha minden igaz)...

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
illetve találtam még ezt:
link
ezt használta már valaki? olyan mint a steam?

GOOBY, pls

PhantomAss
steamen nem lehet elõrendelni a játékot? néztem de nem találtam semmit róla...

GOOBY, pls

Jah. És ahogy nézem, új térképeket is raktak fel.

Si vis pacem, para bellum.

*rénszarvas

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

😊)) ott a pont.

Imádom amikor lelkes tizen éves kisrácok próbálnak versenyezni a 10-20 ezres tescos bringájukkal. Odacsapódnak melléd, hogy most majd jól kielõznek, de te úgy teszel mint ha észre se vennéd a szándékát, csak a szemed sarkából látod, hogy mennyire erõlködik és teker mint a mókus. Erre te csak egy pár komótos pedál fordulatot teszel és máris ott hagyod, mintha csak állna.

Na ekkor jön a legjobb! 😊) Ilyenkor mindig hátra fordulok a válam felõl egy bátorító mosollyal, de az a döbent arc kifejezés amit ekkor látsz az megfizethetetlen!!! Szegény kisöreg sehogysem érti, hogy ha õ majd megszakad hogy utolérjen, akkor a tiédet mi hajta? XDDDD

Tudom gonosz vagyok, de ilyenkor mindig eszembe jut egy régi totalcar-os teszt, ahol egy akkor 20 millás 7-es BMW-t hasonlítottak össze 10-en valahány kisautóval (twingo, corsa, yaris stb.) amiknek az összértéke volt annyi mint a bömbi. Hogy gyorsulásban fékútban a bömös alázott, abban nincs semmi meglepõ, de pl. a rénszarva tesztnél a két szakújságíró gyerek kijelentette, hogy a BMW a bálna testével elfogja sodorni a bólyákat.

Hát bakker éppen hogy ellenkezõleg! A kisautók egymás után borultak majdnem. Sok 3 kerékre ált és úgy sodródott ki bólyástúl. A belsõ kamerán látszott, hogy a sofõr hogyan kormányoz mint az õrült. Erre jön a bajor csoda, és félkézzel irányítva, mintha csak madzagon vezetnék veszi az akadályokat.

Emlékszik még valaki erre a tesztre? Mert nekem felejthetetlen volt.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

PhantomAss
átállt a valor??? végre

GOOBY, pls

Hétvégén némi szerencse és két Soproni segítségével megtáltosodtam, és gyorsan lelõttem a Valoron vagy négy gépet. (Újabb kettõ után pedig következetesen megtaláltam minden felém küldött skulót.) Már épp elkezdtem örvendeni, hogy még így is javul a statom, erre átálltak 4.10.1-re, és lenullázták az egészet....
😞(((

Her Laca
Hogy valamivel tudjál játszani is amíg foltozzák😊))))

DummyBoy
Jé 😊

Az yuplay-es vásárlással megkaptam a CoD mellé a Wings of Prey-t is 😊

És holnap peccs is jön, opsönel epilepszi filterrel, és pár hibajavítással (Hátha végre kicsit többet használ a lelkem a magokból 😊 )

Gudnyúz topik

Megoldódott...

na fasza. feltoltam a 401-1et. Indítanám, töltõképernyõ 5%-nál kilép. Van valami shaolin varázslat a meggyógyítására?

VO101Tom
ja ja, tudom melyik.

www.pumaszallas.hu

szekelyland
sztem kupacban bújva remegve várják a kegyelemlövést, nem pedig vérben forgó szemekkel, higgadtan lõdöznek a már lángolva zuhanó félszárnyú bombázóból is...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

van par korabeli guncamera a yt- on ahol 20-sal, 30-sal nyustolik pl a b17-est. szinte alig van latszatja, ellenben a yenkee loveszek sem igazan viszonozak a tuzet...

biztosan woman tudjak melyik videorol beszelek.

PhantomAss
wááá szóval nem csak a defy a közös pont ? 😊
nekem egy hasa xc1 bringám van, nagyon szeretem...
hasa xc1

GOOBY, pls

Sanyo
Nem tudom, láttátok-e már, de grafika maxon.

www.pcpilot.hu

Értem Szepy... Én is így vagyok a puksámmal. Asszony kérdezi, hogy miért simogatom, ápolgatom, tisztítgatom annyit. A válasz: MErt csak akkor szól, ha én azt akarom 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

De ha jól emlékszem a korai Hurrikban meg Spitekben 0.303-as volt, nem? Az viszont nagyon kicsi, plusz azzal ténylegesen a sérülékeny részeket kellett lõni, motort, pilótafülkét stb. Ez a 6 órából lövök nem feltétlenül jött be vele, legalábbis ahogy gondolom.

VO101Tom
A 6 kiskala elég volt bombázó ellen is, csak hát ugye ha van húszas, a franc akar szegecselni 😊 A Do 17-re panaszkodtak az angolok, hogy a "ceruza" nagyon sokat benyelt minden különösebb probléma nélkül. Hogy errõl a Do 17 személyzete hogy vélekedett, azt már nem taglalták, lehet, hogy a pilóta volt már csak életben a páncél mögött...

Az egyik videón viszont mesza kiskalával lõtt két Hurrit. Azért az is bíztató.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Lövéseknél nekem az tûnt fel, hogy a G50 hangja is olyan, mint egy zárt kabinos gépé... számomra a hangok lettek a leggyengébbek, ami így videókról látható, ezen spóroltak a legtöbbet...

www.pumaszallas.hu

Ahogy nézem azért kiskalával 6 órából nem lesz triviális leszedni egy bombázót, aminek azért örülök. A többi videóból is ez jött le.
Állítólag angolok is panaszkodtak erre az angliai csata alatt, és egy idõ után bombázókra mentek a 20-assal rendelkezõ gépek, a többiek meg a vadászokat kapták.

Az asszonyt én nem verem. Még félreérti. Helyette inkább megcsalom. Az jobban fáj neki. Pl. vele:

drágasszágom 😊
megint Õ 😊)

Nem rinyál, nem nyavajog, nem fáj a feje és mindig akarja ha én is.
Ha megkapja a maga olaj meg zsír adagját és karban van tartva hangját sem hallani <#puszi><#nevetes1>

Her Laca
Szerintem ez beállítás függõ. Van ahol meg nem ilyen.

mondjuk mint a Gumi macikban, vagy a Shrekben 😊)

Na ez mi, ha nem a telepátia? 😊)) Ezt mondom már egy hete 😊) A TS-en fültanúim vannak rá 😊))

...bár azt nem mondtam, hogy olyan mint az Ózban, csak hogy mint egy mese film gyereknek...

Her Laca
Már arra értettem,hogy az asszony nincs a közelben😊