IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiányzott mint púp a hátamra😊
Egy jó alaplap,és proci ára meg memória:XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A Béna.
De csütörtökön szétkapja,közel van, átmegyek és megtárgyaljuk mit kell tenni.
Vezérlést ,görgõt,vízpumpát kell vennem,ha nem görbült szelep akkor jó ,ha igen akkor így jártam😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A Béna.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Cimbinek hobbija a zenehallgatás ,kb olyan 1-1,5 millás cucca van otthon.(Szomszédok nem lelkesek jelzem). Na anyjának vett egy minihifit,hogy a királyt azon hallgassa. Megyünk egyszer hozzá ,halljuk ám az utca végén ,hogy jimi gajdol.
Tico csak néz ,hogy honnan ez a irdatlan hangerõ. Mama,az õ cuccán hallgatta😊 Volt balhé.
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem is gondoltam volna 😊 mindenki róla beszél😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt nezz szet, nem tudom eleg e a legutolso, vagy kell valamelyik korabbi...
Ilyet se láttam még a YT-on:
140.823 embernek tetszik, 1.170.506 embernek nem
😄 😄
Ha ettõl nem vonul vissza a csajszi, akkor semmitõl sem.. Tényleg, ez azt gondolja magáról, hogy tehetséges??
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Da anno Lacával tárgyaltuk az nvidi/ati-t . Én is szoptam még régen ati-val (hd 26000 pro)
Home videó fog készülni a kártya kivégzésérõl ha nem lenne jó😊
Bár nem ez az elsõdleges cél😄
Ja elkelt a 460.😊
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Olvasom a prohardveren a 6850/6870 fórumot, lévén nekem is olyan van (giga 6850 oc)
Ennyi elmeteget ami ott van az már fáj. Persze szar az ati, mert e hülyegyerek megnézte meddig lehet voltot adni neki, de egy idõ után már kifeküdt a kártya. Visszatette alaplra, és csak néz, hogy most miért villódzik a kép. A másik állat 6850-re ráfleshelte a 6970 biosát, mert azt mondták neki, hogy a négy kártya ugyanaz, csak a bios más (6850/6870 és 6950/6970). Persze nem jó, de motmár a régi biost sem tudja a fa.sz visszarakni. A másik meg állandóan benchmarkozik, hogy neki most miért csak ennyi, miért nem annyi.
Persze minden üzlet ez után ge..ci, mert nem cseréli ki a szénné égett garanciás kártyát. Ja, a másik meg lemezollóval levágott a kártyából, hogy beférjen a házba. Persze egy-kát áramkört is vele együtt. "Nem lehet valahogy összeragasztani?" 😊
A másik meg egy 300wattos táppal szenvedett, de most meg olyan furcsa szaga van a gépnek, és be sem kapcsol. "Pedig ez olyan jó táp. Még a p4-esemben is ez volt régen"
Szóval a driverhibák szinte 90%-a az okoskodók miatt van.
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Ha kell valakinek a GTX460 am (részletekkel nem untatok senkit ,max privátban)
35 ért elengedem a kezét. 2 év 9 hónap gari van rá.
Ez olyan alap, hogy joy kell a szimulátorhoz. Ja igen. Track ir lesz??? Vagy???
De hosszába is görgetnem kell... 😊)
www.smart-bus.hu
Mocskos trehány banda...
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
az én saitekem is ffb-s de én nem tudom elhinni hogy ki akarják hagyni. Teljesen.
de valahogy közömbösen nézem olegéket. már semmivel sem tudnak meglepni. ennyi.
www.smart-bus.hu