IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
ezelõtt 15 éve én annyi voltam mint ezek a tenyésztett majmok a yt-on. akkor a macsó volt a trend. én is abba szocializálódtam. az egy másik véglet volt. erõsen homofób társadalom. az sem volt jobb a mostaninál, de szerintem akkor is egészségesebb.
úgy látszik 15 év alatt nagyot fordult a világ. konkrétan a feje tetejére.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
lájkolni fogjátok ...
Isten bizony kéne olyan karika a zenetévékre (meg a kereskedelmi szarokra is):
"A következõ mûsorunkat 18 év feletti nézõinknek csak sihederi felügyelettel ajánljuk!"
Anno mikor félrészegen tomboltunk egy Uhrin Benedek koncerten, már akkor láttuk hogy egyszer valakik qrva nagyot fognak kaszálni azon, hogy eladják a hülyéknek a szart, megetetve õket, hogy milyen qrvajó ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Meg ezt bár ez már volt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mert megérdemlitek! 😉
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hiányzott mint púp a hátamra😊
Egy jó alaplap,és proci ára meg memória:XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A Béna.
De csütörtökön szétkapja,közel van, átmegyek és megtárgyaljuk mit kell tenni.
Vezérlést ,görgõt,vízpumpát kell vennem,ha nem görbült szelep akkor jó ,ha igen akkor így jártam😊
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A Béna.
www.smart-bus.hu
Cimbinek hobbija a zenehallgatás ,kb olyan 1-1,5 millás cucca van otthon.(Szomszédok nem lelkesek jelzem). Na anyjának vett egy minihifit,hogy a királyt azon hallgassa. Megyünk egyszer hozzá ,halljuk ám az utca végén ,hogy jimi gajdol.
Tico csak néz ,hogy honnan ez a irdatlan hangerõ. Mama,az õ cuccán hallgatta😊 Volt balhé.
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem is gondoltam volna 😊 mindenki róla beszél😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Itt nezz szet, nem tudom eleg e a legutolso, vagy kell valamelyik korabbi...
Ilyet se láttam még a YT-on:
140.823 embernek tetszik, 1.170.506 embernek nem
😄 😄
Ha ettõl nem vonul vissza a csajszi, akkor semmitõl sem.. Tényleg, ez azt gondolja magáról, hogy tehetséges??
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Da anno Lacával tárgyaltuk az nvidi/ati-t . Én is szoptam még régen ati-val (hd 26000 pro)
Home videó fog készülni a kártya kivégzésérõl ha nem lenne jó😊
Bár nem ez az elsõdleges cél😄
Ja elkelt a 460.😊
www.smart-bus.hu