IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Fájdalmasan idióta az egész klipp.Ráadásul a jobb arcféltekérõl nem sikerült eltûntetni a pattanást.Azért lehet hogy bûntetésül karóbahúzásra ítélném 😊

Her Laca
Ah😊 Hagyjuk is mert nem is akarok gondolni rá😊
Hiányzott mint púp a hátamra😊
Egy jó alaplap,és proci ára meg memória:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

1.9 nél azért már van egy kis hely,bár kérdés milyen a dugattyuprofil,meg mennyire jár ki a szelep.

A Béna.

Her Laca
Szerelõ srác mondta,hogy ne is reménykedjek.
De csütörtökön szétkapja,közel van, átmegyek és megtárgyaljuk mit kell tenni.
Vezérlést ,görgõt,vízpumpát kell vennem,ha nem görbült szelep akkor jó ,ha igen akkor így jártam😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
Dízelnél én erre nem mernék megesküdni...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Akkor elvileg elforog,és akkor csak a szíjakat kell cserélni.

A Béna.

Szerencsére nem ismerem! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Itthon is van ilyen fasztarisznya. SP a neve és a napiszarról indult 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ja eltudom képzelni. A szomszédok már kapára kaszára fáklyákkal álltak a ház elõtt <#eplus2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Tico haverom anyukája nagy jimi fan volt,vagy még az is😊
Cimbinek hobbija a zenehallgatás ,kb olyan 1-1,5 millás cucca van otthon.(Szomszédok nem lelkesek jelzem). Na anyjának vett egy minihifit,hogy a királyt azon hallgassa. Megyünk egyszer hozzá ,halljuk ám az utca végén ,hogy jimi gajdol.
Tico csak néz ,hogy honnan ez a irdatlan hangerõ. Mama,az õ cuccán hallgatta😊 Volt balhé.

Utóbbival közelebb kerülnénk a származásához! 😄

www.smart-bus.hu

mijki
Mért van az hogy a minimapon, nem látom a Betûket(A,B,C), csak a számokat

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ment egy laza átok a 6950-re... XÐ

www.smart-bus.hu

Arra a kis nyomira ja-ja! 😄

www.smart-bus.hu

hmm... rebecca black. Eredetileg nem rebecca schwarz <#fejvakaras>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zámbó Imréért is megõrültek annó... Na de kik? <#idiota>

Solt: csak addig kíméld meg az életét amíg átadja a kártyáját 😊))

Papa01
Arra gondolsz, amelyik úgy néz ki mint egy lány? 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Látod mekkora sikere van a "kedvencednek"<#mf1>
Nem is gondoltam volna 😊 mindenki róla beszél😄

A tinik bármit bevesznek... ott van ennek a párja, az biber gyerek... dettó ugyanez... megvannak õrülve érte...

www.smart-bus.hu

Hát igen... De szerencsére a népek azért nem ennyire hülyék. Legalább fülük van még ha a kettõ között semmi sincs <#mf1>

Persze! Van körülötte valami okoska brigád, aki elhiteti vele, hogy õ jó, és amit csinál az mûvészet. Majd mindenki megy a kasszához.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ez büntet. Nem kicsit, nagyon.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bettly, fenn vannak a legfrisebb patchek?
Itt nezz szet, nem tudom eleg e a legutolso, vagy kell valamelyik korabbi...

Papa01
<#eljen>

Ilyet se láttam még a YT-on:
140.823 embernek tetszik, 1.170.506 embernek nem
😄 😄

Ha ettõl nem vonul vissza a csajszi, akkor semmitõl sem.. Tényleg, ez azt gondolja magáról, hogy tehetséges??

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Meg az a szöveg!! 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Ezzel már vallatni lehetne.. 😊) A durva, hogy a csajszi szinte nem is énekel, hanem beszél.. 😊)

TG Gida
Na neee...Ez túl durva!<#csodalk>

Isten áldja a pogányokat!

Köszi. A ROF megy maxon,de ahogy nézem az il2 CoD mediumon olyan mint a Rof maxon. A képek alapján legalábbis..na majd meglátjuk.

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> <#nevetes1>

www.smart-bus.hu

Her Laca

Hát nem. De sejtem.
Da anno Lacával tárgyaltuk az nvidi/ati-t . Én is szoptam még régen ati-val (hd 26000 pro)
Her Laca
Várd ki a végét.😊
Home videó fog készülni a kártya kivégzésérõl ha nem lenne jó😊
Bár nem ez az elsõdleges cél😄

Ja elkelt a 460.😊

Nem full hd-n, medium-on elég kell legyen majd...

www.smart-bus.hu

Sziasztok. Regmult idok jateka Battle of Britain2 Wings of Victory, nem tudom ha meg emlekeztek ra, valamikor sokat kutattam az eredeti utan, nem kaptam meg , kereken 3 eve letoltottem a nettrol tobb helyrol egy bizonyos ido utan lefagyott ki irta : English text encountered problems, nem tudtam mi az letoroltem, ma valakitol ujra meg kaptam , install utan keves idore ugyanaz a problema,ugyanazt irja ki , mondhatom egyeduli jatek amit nem tudok megoldani, egyben kivancsi is vagyok mi lehet az oka , utana neztem a nettem nem sokat tudtam meg,de valoban sok kerdezett e baj utan...hat torles elott gondoltam hatha valaki itt ismeri ezt, segitseg keppen, vagy ha ne Delete......Koszonom
<#eljen>

4. magos 955amd 5770 vapor x radeon,4giga ram szerintetek , hogyan fog muzsikálni?? Mondjuk fõleg a patch után gondoltam. Jó tudom senki nem tudja, de mit gondoltok?<#alien>

A sztorynak a lényegét nem ismered...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

olyan kötelezõ megvenni illata van a játéknak 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Jó is az ati. Igaz, minnél újabb egy driver annál jobb. (mármint az atinál). Igaz, nekem a gyári driverrel sem volt semmi gondom.
Olvasom a prohardveren a 6850/6870 fórumot, lévén nekem is olyan van (giga 6850 oc)
Ennyi elmeteget ami ott van az már fáj. Persze szar az ati, mert e hülyegyerek megnézte meddig lehet voltot adni neki, de egy idõ után már kifeküdt a kártya. Visszatette alaplra, és csak néz, hogy most miért villódzik a kép. A másik állat 6850-re ráfleshelte a 6970 biosát, mert azt mondták neki, hogy a négy kártya ugyanaz, csak a bios más (6850/6870 és 6950/6970). Persze nem jó, de motmár a régi biost sem tudja a fa.sz visszarakni. A másik meg állandóan benchmarkozik, hogy neki most miért csak ennyi, miért nem annyi.
Persze minden üzlet ez után ge..ci, mert nem cseréli ki a szénné égett garanciás kártyát. Ja, a másik meg lemezollóval levágott a kártyából, hogy beférjen a házba. Persze egy-kát áramkört is vele együtt. "Nem lehet valahogy összeragasztani?" 😊
A másik meg egy 300wattos táppal szenvedett, de most meg olyan furcsa szaga van a gépnek, és be sem kapcsol. "Pedig ez olyan jó táp. Még a p4-esemben is ez volt régen"
Szóval a driverhibák szinte 90%-a az okoskodók miatt van.
😄

www.smart-bus.hu

Legyintõ szmájli nincs?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Árulóóóóóó... ATI kártyát rendelt!!!! <#guluszem1><#pias><#taps>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na urak😊 Csak nektek és csak most.
Ha kell valakinek a GTX460 am (részletekkel nem untatok senkit ,max privátban)
35 ért elengedem a kezét. 2 év 9 hónap gari van rá.

Ez a hír tuti?! Egyszerûen nem hiszem el. De most komolyan, nem kacsa?
Ez olyan alap, hogy joy kell a szimulátorhoz. Ja igen. Track ir lesz??? Vagy???

Igen, 16:9-s...

De hosszába is görgetnem kell... 😊)

www.smart-bus.hu

G940. Szóhoz sem jutok komolyan... ez nagyon érzékenyen érintett, fõleg az a kijelentés, hogy nem is lesz.

Mocskos trehány banda...

www.smart-bus.hu

Sanyo
Mert widescreen, 16:10 képarányú, neked pedig gondolom 1920x1080 felbontású képernyõd van. 😊

www.pcpilot.hu

milyen joyod van?

az én saitekem is ffb-s de én nem tudom elhinni hogy ki akarják hagyni. Teljesen.

de valahogy közömbösen nézem olegéket. már semmivel sem tudnak meglepni. ennyi.

Sanyo! Miért van az, hogy a képeid full hd monitoron is akkorák, hogy görgetnem kell? 😊

www.smart-bus.hu