IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sokkal inkább egy Gatlingra emlékeztetõ búgása van.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Persze sosem fog hozzám elérni, mert a két dög szolgáltató felosztotta egymás közt a város negyedeket. Ezért most mindkettõt utálom. Hát így telnek csendes mindennapjaim <#pias>#pias>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Komoly férfiember nem lesz ettõl ideges. Pálesz pl,vagy jól elverjük az asszonyt,esetleg mindkettõ.
Ha választanom kell, hogy egy hétig esz a fene, mert nem tudok játszani, vagy egyáltalán nem készül szimulátor, mert nem éri meg nekik, akkor inkább azt az egy hetet választom... még mindig jobb mint a semmi... szerintem. 😊
www.smart-bus.hu
Éppen a hetekben hallgattam napi 2-3 órát a kibeba*****tt automatájuk hihhetetlenül x*r zenéjét, hogy bejelenthessem, hogy a héten már 10x-re ment el a net mindig pont este 7-kor. A legjobb idõpont igaz???
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
C2D [email protected]
4GB RAM
6870 XFX 1GB GFX
1200x800x32
All other settings at max including AA
(Buildings amount, Forest etc at medium)
Game play is fine alone. Add other planes and you get stuttering. Annoying, yes, but I am sure it will be fixed.
Btw, I am a bit amazed to how the game looks at 1200x800. Quite good actually when you boost AA to x8
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
De igazad van ha ott így beülsz ennyi ideig tuti pk.
Méhek - Dal a semmirõl 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
LINK
Ehun ni!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A Béna.
Azt , hogy ki a zsidó, én mondom meg!!!!
MEKKORA DUMA!!!
(;ProcessAffinityMask=1)mert nem találom a config ini -ben !:S
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Enni kell, baszni jó, sétálni meg passzió. ( ala Imre bá a kollégám, jó fej az öreg)
Gumipöcsöm mindig kemény én vagyok a fasza legény. (Guszti kollégám)
Le is szoktam fáradni a nap végére. <#nevetes1>#nevetes1>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
E.Hartmann: "A háború - minden bûntettek bûntette." (Nürnbergi per alatt mondta)
H.-U.Rudel: "Csak azok az elveszett emberek, akik feladják saját magukat."
J.V.Sztálin: "Az egyén halála tragédia, millióké statisztikai adat egy papíron."
A.Galland: "Soha ne hátrálj meg a küzdelemtõl. Támadj akkor is, ha kedvezõtlen helyzetbõl kell, ezzel megzavarod az ellenséget."
O.v.Bismarck: "Sohasem hazudnak annyit, mint esküvõ elõtt, háború alatt és vadászat után."
O.Lilienthal: "A repülõ feltalálása semmiség. A felépítése már valami. A repülés: az minden."
G.K.Zsukov: "Az aknamezõ megtisztításának legeredményesebb módja az, ha áthajtjuk rajta a gyalogságot."
W.S.Churchill: "Nagyon kell rá vigyáznunk, hogy ne mi veszítsük el a következõ háborút!" (Nürnbergi per után mondta)
Azt hiszem, ezektõl le fog hidalni a tanárod... 😉
Elcsépelt mondás, de nagyon igaz.
www.smart-bus.hu
-nem ígérhetek mást csak vért szenvedés és könnyeket.
- nem tudom hogy mr. Hitler hova járt iskolába mert tanulnia kellett volna az orosz télrõl(na ez tényleg nem szó szerint.) Így még rengeteget tudok, de biztos találsz a neten.
**--**
@ Solt #37008
Még jó, hogy nem szeretem az autós gémeket 😊