IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyááá 😄
igen, csak jóval rövidebb idõ alatt végzik ezt a sok dolgot 😊
Azért a rendelkezésre álló idõ nem egészen ugyanaz... ezt is vedd figyelembe.

www.smart-bus.hu

Valamelyik reggel volt az egyik kerrádióban riport Kenguruföldrõl a Forma1 kapcsán. Hogy megint van KERS, és hogy a pilóták (sofõrök...?) lázadoznak, hogy nekik most már mennyi mindenre kell figyelni, és annyi gombot nyomkodni...! Hangosan káromkodtam, akár a régi akár a mostani vadászpilótáknak kategóriával több kapcsoló, mûszer, kütyü és figyelni való jut, mégis megoldják valahogy. Töredék pénzért...

Si vis pacem, para bellum.

DummyBoy
Az elsõ pár próálkozás alatt én is arra jutottam, hogy a bombázókokat messzire kerülni kell ...

4 és fél gigás póverpojintot csinálnak a játékból ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kiderítették? Ehhez elég lett volna jáccani vele nem?

Si vis pacem, para bellum.

Hm... Nem rossz... Most már kezdem érteni, hogy a korabeli kiképzõfilmeken miért volt az egyik legfontosabb dolog amire figyelni kellett a szívótérnyomás...

Jó, hogy a vörösöknek is leesik, hogy La-5-el repülni nem olyan lesz, mint autót vezetni. Hogy csak nyomni kell a gázt. :-)
DummyBoy
Laca mester: Megjött a kártya 😊 És van BIOS kaccsolóm is 😊

Este remélem már nagytestvér lesz 😊

mijki
Akkor itt vannak egy kicsit idõsebbek: Út a mennyországba... 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

PhantomAss
ez gáz...
a g940-en valóban úgy van ahogy mondod, erõs a center, ezért szinte játszhatatlan (a fórumok szerint)
ez azért nem olyan kis probléma, szerintem foglakozni fognak vele

GOOBY, pls

Sanyo
Uhh ez nagyon jó, köszi. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Ezekkel csak az a baj, hogy ezekért börtönbe kerülök ... ezek a lányok közelebb vannak a bilihez mint a 18-hoz az qrvaélet ...

DummyBoy
Itt egy kis "hivatalos" álláspont ami miatt beindult a hiszti:

Re: Future Project Battle of Britain

Where the feedback control devices. No need to ignore the issue. (After a while one of the posters got a bit irate at Luthier repeatedly ignoring the FF questions)

Here is Luthier's response:

"While I can not say for sure - sorry, we like it had never promised it all the time we have been postponed for later. And now more important issues do not allow her to give."

Ez a "kisebbik" gond ... A nagyobbik az, hogy állítólag a G940-es tulajoknak 100% centering spring van FOLYAMATOSAN ... tök mindegy mit állítanak a profilerben ... (Ezt mondjuk kétlem, majd le kell tesztelnem ...)

100% centering spring az olyan, hogy hamarabb forgatom el magam alatt a bolygót, minthogy megmozdítsam a botkormányt, szóval nem csak a precíz célzást teszi "nehézkessé" hanem magát a mozgást is ...

Papa01
Jaja, is tud ám off-olni, ha akar.. 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Á, Mijkiéket pár hete/hónapja b*szta le valaki pont az offért, pedig ott nem is Dzsásztin volt a téma 😊

www.pumaszallas.hu

mijki
De mért pont Bieber? Annyi szép téma van:Példa 😄
Mért nem errõl? 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Á, megy már a rinya, hogy halnak meg a gépek, és alig lõnek valamit full real beállításokkal. 😊 Kicsit komplexebb lett az a CEM mint egyesek várták (és a játék manualban nincs is benne minden, szal kutatni, tesztelni, tanulni kell majd újra)...

"That's easy when crusing/climbing/shallow diving etc, but when in a dogfight and doing loops etc, where your speed will be dramtically changing all the time, it must be a nightmare."

"Damn Skippy! The 109 is a bear, after a 15-20 minute dogfight last night in which I shot down nothing, I needed to teak a break and rest, because the mental workload was so high!"

Ezeken jót mulatam 😊))
"And i bet in the "full real" online-wars there will be many, many, many "expensive" gliders."
"If La-5 makes it into CoD, I will not fly it with complex engine management on"

Írt egy srác kis összefoglalót a magasabb szintû CEM-rõl, ezt tanulmányozgassátok át 😊

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
mi helyzet Mijki? felhúzott vki? 😊
ez mé belefér...tudod kb ezer éve isemrjük egymást itt a fórumon, és ez egy elég komoly rétegjáték, itt nincsenek vérpistikék
ez az ami megkülönböztet minek más fórum(ozók)tól
szóval ennyi off bõven elmegy..ez csak fokozza a hangulatot 😄

GOOBY, pls

mijki
Ez már MEKKORA OFF, hogy IL-2 STURMOVIK fórum. Nem napiszar, nem valami szar tini magazin fóruma. Felejtsétek már el a buzi emos kis faszokat(mint MM, JB, SP). Semmi közük nekik ehhez a fórumhoz. Ha róluk akartok beszélni, mennyetek a tini csajok fórumára, biztos van vagy 20 I LOVE BIEBER! topic vagy ilyesmi. Sok mindenrõl lehet szó, de az ilyen kis ....okat, hanyagoljuk.

Amúgy én sem vagyok ilyen, és nem értem a sok kis tini sunci mi a rákért szereti ezeket az AIDS-es kis csontokat? Mellé ütsz, szét esik. A TV-zõ izma meg, pfff...szerintem egyik se tudná kinyomni pl.: a 40KG-t.

PhantomAss
ahaa, köszi
bár ez legyen a legkisebb gond 😊

egyébként a ff témához visszatérve, ahogy a fórumot olvasom a következõ a történet: hivatalosan nincs megerõsítve hogy nincs ff a játékban, de most nem mûködik
a conf.-ban is van ff sor, és center erõ is van
valszeg ezt a késõbbiek folyamán fogják megcsinálni
én ezt olvastam, illetve ha vki mást olvasott (hivatalos álláspont olegék részérõl hogy nem lesz benne) az pls szóljon

GOOBY, pls

VO101Tom
Van ugye az az újszerû, valóban lemodellezett, gyorsan forgó légcsavar. Ezt az epilepszia filter részeként kicserélték lassan forgó lapokra, amin egy gyorsan forgó légcsavar képe van. Mint az il2-ben. De közben olvasom, hogy az epilepszia filter kikapcsolása elvileg mindent visszaállít, valszeg ezt is.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
a légcsavarral mi a gond?

GOOBY, pls

DummyBoy
Sõt ... Orosz barátaink kiderítették, miért halnak meg a gépek a bombázók mellet - a kipufogócsövek effektje 😊

Valamint imprúvoltak valamit az árnyékokon is, elvileg 10 helyett 20 FPS-re ugrott a game London felett ...

Willenbrock
Gitár szimulátor-csinos gitárhõssel😊

LeonSilver
Ez fasza!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ja és hamár rebekánál tartunk, akkor még egy kis amerika 😊
VO101Tom
Luthier bejelentette (még tegnap délután), hogy befejezték az epilepszia filter javítását.

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=19645

Most már kikapcsolható lesz (alapból be lesz kapcsolva). A légcsavart, hoyg visszateszik-e, arról még nem olvastam hírt...

www.pumaszallas.hu

annnnnnyira csúnya az sg... 😊 amúgy jó cover 😊
whiteskull
Jó váltó lehetett benne. 😊))

3000-nél 220 volt a sebesség. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Na, EZEN betegre röhögitek magatokat.
Külön megér egy misét a Délmadár szakmai hozzáértése...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
LOL xD

SOW* lives!

*Stay Over Water

PhantomAss
bázz mégiscsak le kell töltenem valahogy 😄

GOOBY, pls

DummyBoy
Ez is steames 😊 Csak orosz 😊

PhantomAss
ááá nemár 😄
amúgy szerinted ez a változat ugyanúgy mûködik mint a steames?
a háttérben letölti a javításokat, stb?
ki lehet írni dvd-re?

GOOBY, pls

DummyBoy
Elvileg ma jön egy peccs 😊 Pl: kivehetõ epifilter meg ilyenek ... Kiváncsi vagyok ...

Ma HW-es "peccs" is jön, szóval kiváncsi leszek mikor fekszem le ... 😊

PhantomAss
jaaa
képzeld amúgy tegnap megpróbáltam én is megint letölteni a yuplay-ról, most tovább engedett, de visszadobták a tranzakciót ismeretlen hibával..
mindegy most már megvárom a rendes kiadást, remélem ez a 2 hét elég lesz hogy vmi peccset összedobjanak

GOOBY, pls

DummyBoy
Nem, az sima ügy 😊 Ugyanis a Mission-ök minden nyelven ott vannak a játék mappájában 😊

Csak át kell nevezni a mission-öket simáról _ru végûre és máris angolul vannak a mission description-ök ...

Ezeket a missönöket töltötték fel ...

PhantomAss
van már angol menü nem? a fórumon mintha olvastam volna h van vmi zip file

GOOBY, pls

Laca, privát ment 😉

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

DummyBoy
Egy kis on ... Lassan kezdõdik az õrület 😊

Remélem a modderek gyorsan rájönnek, mivel lehet az SFS fileokat kicsomagolni, mert azonnal kiderül majd, hol vannak a nyelvi dolgok ...

Jó lenne már egy angol menü ...

az amcsi is tud
Papa01
Szegény Gary, nyugodjék békében! 😞(

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Jó, hát ha már zenélünk akkor ezt csipázzátok. Mondjuk ez olyan messze van a szutyoktól mint gyõzike a Nobel-díjtól 😊

Ez A ZENE !

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

TG Gida
A tehetségek Japánban vannak.Ezt hallgassátok:Enter Sandman

Isten áldja a pogányokat!

Ezekrõl valahogy mindig a Ford Fairlane Kyle Troy-a jut eszembe.

ja igazatok van, tele a média az igénytelen szar, tehetségtelen mesterségesen felnyomott buzikkal. Nem a tehetség nem a tudás nem az értelem nem a gondolkodás számit ebben a kurva világban <#falbav>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Nohab
Ezt az albumot szokta hallgatni a szobatársam... túl gyakran....
acidrain
<#banplz>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
"a másik meg lemezollóval levágott a kártyából" Atyaúristen! <#wilting><#ijedt>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."