IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Mért nem errõl? 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"That's easy when crusing/climbing/shallow diving etc, but when in a dogfight and doing loops etc, where your speed will be dramtically changing all the time, it must be a nightmare."
"Damn Skippy! The 109 is a bear, after a 15-20 minute dogfight last night in which I shot down nothing, I needed to teak a break and rest, because the mental workload was so high!"
Ezeken jót mulatam 😊))
"And i bet in the "full real" online-wars there will be many, many, many "expensive" gliders."
"If La-5 makes it into CoD, I will not fly it with complex engine management on"
Írt egy srác kis összefoglalót a magasabb szintû CEM-rõl, ezt tanulmányozgassátok át 😊
www.pumaszallas.hu
ez mé belefér...tudod kb ezer éve isemrjük egymást itt a fórumon, és ez egy elég komoly rétegjáték, itt nincsenek vérpistikék
ez az ami megkülönböztet minek más fórum(ozók)tól
szóval ennyi off bõven elmegy..ez csak fokozza a hangulatot 😄
GOOBY, pls
Amúgy én sem vagyok ilyen, és nem értem a sok kis tini sunci mi a rákért szereti ezeket az AIDS-es kis csontokat? Mellé ütsz, szét esik. A TV-zõ izma meg, pfff...szerintem egyik se tudná kinyomni pl.: a 40KG-t.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
bár ez legyen a legkisebb gond 😊
egyébként a ff témához visszatérve, ahogy a fórumot olvasom a következõ a történet: hivatalosan nincs megerõsítve hogy nincs ff a játékban, de most nem mûködik
a conf.-ban is van ff sor, és center erõ is van
valszeg ezt a késõbbiek folyamán fogják megcsinálni
én ezt olvastam, illetve ha vki mást olvasott (hivatalos álláspont olegék részérõl hogy nem lesz benne) az pls szóljon
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Valamint imprúvoltak valamit az árnyékokon is, elvileg 10 helyett 20 FPS-re ugrott a game London felett ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=19645
Most már kikapcsolható lesz (alapból be lesz kapcsolva). A légcsavart, hoyg visszateszik-e, arról még nem olvastam hírt...
www.pumaszallas.hu
3000-nél 220 volt a sebesség. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Külön megér egy misét a Délmadár szakmai hozzáértése...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
amúgy szerinted ez a változat ugyanúgy mûködik mint a steames?
a háttérben letölti a javításokat, stb?
ki lehet írni dvd-re?
GOOBY, pls
Ma HW-es "peccs" is jön, szóval kiváncsi leszek mikor fekszem le ... 😊
képzeld amúgy tegnap megpróbáltam én is megint letölteni a yuplay-ról, most tovább engedett, de visszadobták a tranzakciót ismeretlen hibával..
mindegy most már megvárom a rendes kiadást, remélem ez a 2 hét elég lesz hogy vmi peccset összedobjanak
GOOBY, pls
Csak át kell nevezni a mission-öket simáról _ru végûre és máris angolul vannak a mission description-ök ...
Ezeket a missönöket töltötték fel ...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Remélem a modderek gyorsan rájönnek, mivel lehet az SFS fileokat kicsomagolni, mert azonnal kiderül majd, hol vannak a nyelvi dolgok ...
Jó lenne már egy angol menü ...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ez A ZENE !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Isten áldja a pogányokat!
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
ezelõtt 15 éve én annyi voltam mint ezek a tenyésztett majmok a yt-on. akkor a macsó volt a trend. én is abba szocializálódtam. az egy másik véglet volt. erõsen homofób társadalom. az sem volt jobb a mostaninál, de szerintem akkor is egészségesebb.
úgy látszik 15 év alatt nagyot fordult a világ. konkrétan a feje tetejére.
lájkolni fogjátok ...
Isten bizony kéne olyan karika a zenetévékre (meg a kereskedelmi szarokra is):
"A következõ mûsorunkat 18 év feletti nézõinknek csak sihederi felügyelettel ajánljuk!"
Anno mikor félrészegen tomboltunk egy Uhrin Benedek koncerten, már akkor láttuk hogy egyszer valakik qrva nagyot fognak kaszálni azon, hogy eladják a hülyéknek a szart, megetetve õket, hogy milyen qrvajó ...
Meg ezt bár ez már volt.
Mert megérdemlitek! 😉
www.smart-bus.hu