IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Jaja, is tud ám off-olni, ha akar.. 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Á, Mijkiéket pár hete/hónapja b*szta le valaki pont az offért, pedig ott nem is Dzsásztin volt a téma 😊

www.pumaszallas.hu

mijki
De mért pont Bieber? Annyi szép téma van:Példa 😄
Mért nem errõl? 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Á, megy már a rinya, hogy halnak meg a gépek, és alig lõnek valamit full real beállításokkal. 😊 Kicsit komplexebb lett az a CEM mint egyesek várták (és a játék manualban nincs is benne minden, szal kutatni, tesztelni, tanulni kell majd újra)...

"That's easy when crusing/climbing/shallow diving etc, but when in a dogfight and doing loops etc, where your speed will be dramtically changing all the time, it must be a nightmare."

"Damn Skippy! The 109 is a bear, after a 15-20 minute dogfight last night in which I shot down nothing, I needed to teak a break and rest, because the mental workload was so high!"

Ezeken jót mulatam 😊))
"And i bet in the "full real" online-wars there will be many, many, many "expensive" gliders."
"If La-5 makes it into CoD, I will not fly it with complex engine management on"

Írt egy srác kis összefoglalót a magasabb szintû CEM-rõl, ezt tanulmányozgassátok át 😊

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
mi helyzet Mijki? felhúzott vki? 😊
ez mé belefér...tudod kb ezer éve isemrjük egymást itt a fórumon, és ez egy elég komoly rétegjáték, itt nincsenek vérpistikék
ez az ami megkülönböztet minek más fórum(ozók)tól
szóval ennyi off bõven elmegy..ez csak fokozza a hangulatot 😄

GOOBY, pls

mijki
Ez már MEKKORA OFF, hogy IL-2 STURMOVIK fórum. Nem napiszar, nem valami szar tini magazin fóruma. Felejtsétek már el a buzi emos kis faszokat(mint MM, JB, SP). Semmi közük nekik ehhez a fórumhoz. Ha róluk akartok beszélni, mennyetek a tini csajok fórumára, biztos van vagy 20 I LOVE BIEBER! topic vagy ilyesmi. Sok mindenrõl lehet szó, de az ilyen kis ....okat, hanyagoljuk.

Amúgy én sem vagyok ilyen, és nem értem a sok kis tini sunci mi a rákért szereti ezeket az AIDS-es kis csontokat? Mellé ütsz, szét esik. A TV-zõ izma meg, pfff...szerintem egyik se tudná kinyomni pl.: a 40KG-t.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

PhantomAss
ahaa, köszi
bár ez legyen a legkisebb gond 😊

egyébként a ff témához visszatérve, ahogy a fórumot olvasom a következõ a történet: hivatalosan nincs megerõsítve hogy nincs ff a játékban, de most nem mûködik
a conf.-ban is van ff sor, és center erõ is van
valszeg ezt a késõbbiek folyamán fogják megcsinálni
én ezt olvastam, illetve ha vki mást olvasott (hivatalos álláspont olegék részérõl hogy nem lesz benne) az pls szóljon

GOOBY, pls

VO101Tom
Van ugye az az újszerû, valóban lemodellezett, gyorsan forgó légcsavar. Ezt az epilepszia filter részeként kicserélték lassan forgó lapokra, amin egy gyorsan forgó légcsavar képe van. Mint az il2-ben. De közben olvasom, hogy az epilepszia filter kikapcsolása elvileg mindent visszaállít, valszeg ezt is.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
a légcsavarral mi a gond?

GOOBY, pls

DummyBoy
Sõt ... Orosz barátaink kiderítették, miért halnak meg a gépek a bombázók mellet - a kipufogócsövek effektje 😊

Valamint imprúvoltak valamit az árnyékokon is, elvileg 10 helyett 20 FPS-re ugrott a game London felett ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Willenbrock
Gitár szimulátor-csinos gitárhõssel😊

LeonSilver
Ez fasza!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ja és hamár rebekánál tartunk, akkor még egy kis amerika 😊
VO101Tom
Luthier bejelentette (még tegnap délután), hogy befejezték az epilepszia filter javítását.

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=19645

Most már kikapcsolható lesz (alapból be lesz kapcsolva). A légcsavart, hoyg visszateszik-e, arról még nem olvastam hírt...

www.pumaszallas.hu

annnnnnyira csúnya az sg... 😊 amúgy jó cover 😊
whiteskull
Jó váltó lehetett benne. 😊))

3000-nél 220 volt a sebesség. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Na, EZEN betegre röhögitek magatokat.
Külön megér egy misét a Délmadár szakmai hozzáértése...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
LOL xD

SOW* lives!

*Stay Over Water

PhantomAss
bázz mégiscsak le kell töltenem valahogy 😄

GOOBY, pls

DummyBoy
Ez is steames 😊 Csak orosz 😊

PhantomAss
ááá nemár 😄
amúgy szerinted ez a változat ugyanúgy mûködik mint a steames?
a háttérben letölti a javításokat, stb?
ki lehet írni dvd-re?

GOOBY, pls

DummyBoy
Elvileg ma jön egy peccs 😊 Pl: kivehetõ epifilter meg ilyenek ... Kiváncsi vagyok ...

Ma HW-es "peccs" is jön, szóval kiváncsi leszek mikor fekszem le ... 😊

PhantomAss
jaaa
képzeld amúgy tegnap megpróbáltam én is megint letölteni a yuplay-ról, most tovább engedett, de visszadobták a tranzakciót ismeretlen hibával..
mindegy most már megvárom a rendes kiadást, remélem ez a 2 hét elég lesz hogy vmi peccset összedobjanak

GOOBY, pls

DummyBoy
Nem, az sima ügy 😊 Ugyanis a Mission-ök minden nyelven ott vannak a játék mappájában 😊

Csak át kell nevezni a mission-öket simáról _ru végûre és máris angolul vannak a mission description-ök ...

Ezeket a missönöket töltötték fel ...

PhantomAss
van már angol menü nem? a fórumon mintha olvastam volna h van vmi zip file

GOOBY, pls

Laca, privát ment 😉

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

DummyBoy
Egy kis on ... Lassan kezdõdik az õrület 😊

Remélem a modderek gyorsan rájönnek, mivel lehet az SFS fileokat kicsomagolni, mert azonnal kiderül majd, hol vannak a nyelvi dolgok ...

Jó lenne már egy angol menü ...

az amcsi is tud
Papa01
Szegény Gary, nyugodjék békében! 😞(

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Jó, hát ha már zenélünk akkor ezt csipázzátok. Mondjuk ez olyan messze van a szutyoktól mint gyõzike a Nobel-díjtól 😊

Ez A ZENE !

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

TG Gida
A tehetségek Japánban vannak.Ezt hallgassátok:Enter Sandman

Isten áldja a pogányokat!

Ezekrõl valahogy mindig a Ford Fairlane Kyle Troy-a jut eszembe.

ja igazatok van, tele a média az igénytelen szar, tehetségtelen mesterségesen felnyomott buzikkal. Nem a tehetség nem a tudás nem az értelem nem a gondolkodás számit ebben a kurva világban <#falbav>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Nohab
Ezt az albumot szokta hallgatni a szobatársam... túl gyakran....
acidrain
<#banplz>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
"a másik meg lemezollóval levágott a kártyából" Atyaúristen! <#wilting><#ijedt>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

😄😄😄

www.smart-bus.hu

amúgy figyelitek? Mijki meg Mester milyen csendbe vannak. Õk pont ez a korosztály! Lehet, hogy ez nekik tetszik és most pont azon morfondíroznak, hogy "ezek a vén hülyék nem tudják mi az ami jó, nem értik " XDDD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

PhantomAss
ház ez a fórum már majdnem olyan jó mint a napiszar..<#mf2>

GOOBY, pls

<#eljen>

sajnos gyerekek a föld túl van népesedve. most az a trendy ha buzira veszed figurát. minden deviancia támogatot, ha az népesség növekedés rovására megy. kitudja talán az aids is egy mesterséges vírus amire szándékosan nem akkarnak ellenszert találni, mert jó biznisz a gyógyszer gyártóknak.

ezelõtt 15 éve én annyi voltam mint ezek a tenyésztett majmok a yt-on. akkor a macsó volt a trend. én is abba szocializálódtam. az egy másik véglet volt. erõsen homofób társadalom. az sem volt jobb a mostaninál, de szerintem akkor is egészségesebb.

úgy látszik 15 év alatt nagyot fordult a világ. konkrétan a feje tetejére.

DummyBoy
Á ... nekem a legóreklámos cimborája az ami betette a kaput 😊

lájkolni fogjátok ...

Isten bizony kéne olyan karika a zenetévékre (meg a kereskedelmi szarokra is):

"A következõ mûsorunkat 18 év feletti nézõinknek csak sihederi felügyelettel ajánljuk!"

Anno mikor félrészegen tomboltunk egy Uhrin Benedek koncerten, már akkor láttuk hogy egyszer valakik qrva nagyot fognak kaszálni azon, hogy eladják a hülyéknek a szart, megetetve õket, hogy milyen qrvajó ...

Zpogi
Ez is odab@sz 😊

Zpogi
Inkább ezt hallgassátok ahelyett a sok sz@r helyett<#crazya><#nevetes1><#finom>

Meg ezt bár ez már volt.

LeonSilver
Állítólag a tenáger luvnyák szarnak-hugyoznak utána az utcán. Szegény Radics Béla és társai meg forognak a sírjukban és örülnek annak (velünk ellentétben mert ugye mi nem örülünk), hogy nincsenek már itt.

DummyBoy
A magyar könnyûzene halálcsillaga, a fogyasztói kultúrforradalom ürüléktõl feketéllõ gyémántja, egy kappanhangú tátika. Legalább az üzlethez konyít valamicskét, de csak ezért nem hallgatom, aki kedveli, annak kellemes szórakozást és hasonló "jókat"!

Mert megérdemlitek! 😉

Óóóó... b@szod alássan... 😄 aztakurvaéletbe!!! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ösmerkeggyé meg véle tezsvírem 😉

Her Laca
Dekadens Ami tiniknek ez az élet.Mit akarunk mi a véleményünkkel.Láttad 16 évesen milyen kocsival mennek iskolába?😊 Kertváros,hétvége ,buli,fanta ,Rebecca.Mi kell több😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.