IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na akkor én még a csattogós falepkét cibáltam magam után! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Hát igen, azok voltak a nagy idõk. Ez már (mint említettem) lófasz és esti fény, nem autóverseny. Ha jól emlékszem gyerekkorom környékén (vagy talán már késõbb) valami 6 kerekû jármûvel is próbálkoztak. Talán a Lotus de ez (sem) biztos 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ja-ja... én akkor szerettem, amikor még a Mansellék kocsikáztak... azok még versenyek voltak!

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én néha-néha belenézek de már régen nem szeretem az F1-et. Számomra ez már nem autósport, inkább elektronikai hadviselés. Az egészrõl ez a nyomoronc börni mekkmester tehet. Ha rajtam múlna az összes elektronikát kidobnám, csak kéziváltó, stb. Lassan ott tartunk, hogy pilóta nem is kell ezekbe a szarokba.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ha nem nagy nyûg... jöhet! 😊

www.smart-bus.hu

Mert csak 3 autó hajt jó helyen:BMW Mercedes és a Lada!
Na ja manapság már teljesen másról szól a motorsport mint régen,meg kurva drága lett,az egész.
Régebben láttam egy magyar dok.filmet a régi rallysokról,ha érdekel elõásom.

A Béna.

Ismerem! 😊 <#eljen>

www.smart-bus.hu

Vagy végigment padlón, vagy fejre állt! Hatalmas alakja volt a ralinak! Van egy videó, ahol valami poén futamon fejre áll, majd visszabillen neki az autó lendületbõl, és már nyomja is a gázt!! 😄 Vagy el sem engedte.. 😄

www.smart-bus.hu

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Én meg a terepralit tisztelem, de a "rendes" rali közelebb áll a szívemhez.

Engem egy "szaros" A7-s ladával vittek... hát kapaszkodtam becsülettel! 😄 Mondjuk azt hozzá kell tenni, jobb egybõl mindig sokkal félelmetesebb... néha idõd sincs infarktust kapni! 😄

Nem tettem még le arról a vágyamról, hogy juniorban elindulok valami "szutyokkal"... csak az a k pénz...

www.smart-bus.hu

Meg azért ne feledjük ez a Mcrae gyerek iszonyatosan érezte a gépet és mellé be is merte vállalni a dolgokat!

A Béna.

Használd egészséggel!! 😊

www.smart-bus.hu

Ilyet fogok épp szerezni, majd beírom mennyibe került a ptkg meg stb, aki készítette a képeket állítólag kipróbált 4 félét:
kép1kép2 állítólag nagyon megéri az árát! (kb ~20 lehet postával)

A rallyt elismerem és tisztelem! sokkal emberközelibb mint az F1 itt valóban számít a pilóta!
De azért a terepraly az igazi számomra,és simán mennek ezek is 200 körül ismeretlen pályán,igaz ezek a gépek azért jóval masszívabb építésûek.
De csekkold a videót amit linkeltem,ott én is beültem Borisz mellé de életemben úgy még nem féltem,pedig ültem már pár pilóta mellett😄

Egyszer az Asi kijött az egyik tesztünkre,csak annyit mondott,hogy az is õrültség amit õk vállalnak a pályán de ez az igazi elmebetegség amit mi mûvelünk...

A Béna.

Her Laca
Asszem van egy 6970 esem😊
Mûkszik,süt fõz ami kell😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igaz, hogy csak onlány a tapasztalat, de az is valami. Bátran merem mondani, hogy egy 3-5 perces RBR szakasz többet kivesz belõlem mint egy dogfight. Irdatlan koncentrációt igényel... 😊

Az ember agy annyira rááll arra, hogy mindent mérnöki pontossággal kell csinálni, hogy az is elég, hogy kizökkenj, ha a tükörbe nézel! 😊 Ez gyönyörûen látszik akkor, amikor az ember hibázik... jó pár kanyar kell, mire megtalálja megint a ritmust. 😊

www.smart-bus.hu

Rühellem az F1-t!!! 😄 Nekem a rali az autósport. A felírt pályáról meg annyit, hogy, ha nem lenne felírva, akkor annak a tempónak a fele is életveszélyes lenne, mint amit autóznak! 😊

Nézd ezt végig, és fakadj sírva! 😄 6. tiltáson majdnem 1 percen át, folyamatosan keresztben... orgazmus a köbön!!! 😄

www.smart-bus.hu

http://www.youtube.com/watch?v=15v6gatVe9g
Hajmáskér-lõtér 1.59nél és 4.50 nél érdemes nézni.

A Béna.

VO101Tom
akarom mondani NEM valós probléma 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Naaa. F1 pilcsinek csak annyi a dolga, hogy kövesse az utat, és ne menjen neki a másiknak. Minden CEM-et a boxból számolnak és mondanak a fülesre. Ehhez képest tényleg nehéz az a kis improvizáció, hogy két gombot most már megnyomhat õ is, ha akar 😊))
(ok, csak vicceltem, de a KERS és a ARW miatti panaszkodás tényleg csak a kötelezõ hiszti része, mint valós probléma. )

www.pumaszallas.hu

Azért ezzel tudnék vitatkozni...
Ha elmesélem mi megy igazából az F1 ben a büdös életbe nem néznéd többet😄
A legtöbb gombnyomkorászás pusztán üzemmód váltáshoz kell,mert on-line telemetria és beavatkozás nincs náluk engedélyezve,viszont a programot elõre megírják,aztán a pilóta szépen váltogat mikor mire van szükség.
Mint minden autósport ez is csak a pénzrõl szól már😞
A rally sem az igazi,milyen már elõre felírt pályán tolni a vasat?
Ha igazán érdekel akkor ajánlom a terepralit(cross countri rally),egy gyorsasági annyi mint raliban a 3 napos táv+edzés és csak a rajtnál kapod meg az utvonaltervet.
Ehhez képest vakon tolják 200 körül a magyarok😄
Mondjuk a terepralivan kapcsolatban elfogult vagyok nem tagadom!

A Béna.

Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Most én sem tettem újra. Eddig jól szuperál ,próbálgattam de asszem ,hogy megnyúgodjak csak újra teszem. De nincs kedvem ám hozzá.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Pedig, ha nv után nem akarsz anomáliákat, kõllene... kevés lesz a driver sweeper... 😊

www.smart-bus.hu

Nincs naaaa... jóval kevesebb idejük van reagálni... 😊) Csak gondolj bele, hogy mekkora területen mennek mekkora sebességgel. Gondold végig mi kell egy pontos fék távhoz.

Relatíve sokkal kevesebb reakció ideje van egy F1-s pilótának... és akkor ez "csak" F1, nem is rali...

www.smart-bus.hu

mijki
Néztem airsoft csatákat, csapatokat, már 16 év a korhatár 😊
Én ezt a kicsikét néztem ki:G36K

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sanyo

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Na hátam se fog új wint telepíteni a VGA-nak (Fõleg mivel valamelyik nap néztem, hogy több mint 1 éves a Winem 😊 ) 😊 Betenné a kaput 😊

De sok sikert! Té minusz 1 óra nekem is ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Most jön a win telepítés utána meg a mod. Majd referálok.

DummyBoy
Nekem még pár óra míg hazaérek ... a 11.4 preview drivert tedd fel hozzá, állítólag ezekhez az a legjobb 😊

Bebiztosítottam magam, 1 napra egy rosszhír elég, ma voltak modemet cserélni, és bekötni a 30/12-es netet ...

Modemcsere megvolt, a szakemberek elszívtak egy fél doboz cigit, eltelefonáltak 3 feltöltõkártyát, és a net még mindig 10Megás ...

Szóval remélem a VGA csere része sikeresebb lesz a napnak 😊

Her Laca
Na meg van a termék😊 Most jön a próba😊)

DummyBoy
Ja, kínai cucc, de full vas ... csak a belét kellett kicserélni ...

Most nemtom mennyi ... én vele hagytam abba az Airsoftot .. megvettem 200 ojróért osztrákiában, rendberaktam, majd 1 évet állt a szekrényemben, míg eladtam ...

Sajnos nincs rá idõm 😞 Ez pár éve volt, szóval most nemtom ... Nekem több maradt ki sajna 😞 Pedig szuper dolog!

VO101Tom
Ezt az M249-est mennyiért vesztegetik? Tavaly egész év kiesett nekem AS-bõl, ezek már egész megfizethetõek nem?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hát... ja. De azt azért lehet látni, hogy hol kopog. Ha meg valaki Rambo-zik (hatástalan ellene minden fegyver), annak utána fejre céloznak, ott már senki nem tagad le semmit 😊
Ezért érdemes olyan társaságban játszani, akiket ismersz, ahol gáz, ha egy idõ után szólnak, hogy köszi, te akkor többet ne gyere. A naaaagy, fizetõs, 3-400 résztvevõs AS partikon szokott vegyes lenni a felhozatal, de a pofátlan alakokat a rendezõk ott is helyre teszik (hozzáteszem, csak néha akadtunk bele egy-egy ilyenbe, de ott is sikerült magunk rendezni a nézeteltérést 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Dummy bakker, ezt de megnézném egy videón! Hatalmas lehetett! 😄

Naaa...
Dog, mûrepülés, bombázás, terepkövetõ alacsonyrep, egyebek közben 400/ill. 6-800 km sebességnél?
Persze, általános repülés közben van idõ, de a harci repülés helyzeteiben ugyanolyan rövid idõ alatt kell sokkal több dologra figyelni.
És mindazt 3D-ben, nem kettõben.
És nem azt akarom mondani, hogy az F1 smafu, hanem azt, hogy van annál nehezebb is, osztán azok mégse siránkoznak.

Si vis pacem, para bellum.

DummyBoy
Igen. Ez benne a szép 😊 Legalábbis nekem tetszett 😊

Elsõ játékomon akkora volt az adrenalin, hogy berongyoltam egy szobába, nagy üvöltve rambóként kilõttem mindenkit, aztán mikor csak annyit láttam, hogy mindenki (nagy öregek) érdeklõdve figyelik az arcomat, megkérdeztem:

"Húha ... nem vettem észre egy találtot? Vagy mivan?"

Erre a hátam mögé mutattak, ahol álltak még 3-an elbújva, állítólag 2 tárnyi bogyót kaptam a hátamba "rambózás" közben ... És egyet sem vettem észre ... mondjuk utána megéreztem ... a nyomuk ott is volt napokig ...

Volt olyan röhögés, én meg égtem mint a rejsztág ... De megszokja és megtanulja az ember.

PhantomAss
az airsoftben hogyan ellenõrzitek a találatot? bemondásra?

GOOBY, pls

DummyBoy
Airsoft: Nos, ha 15 éves vagy akkor még pont 3 éved van eldönteni 😊

Ha nagy rá tudsz kattani a dolgokra, akkor messzirõl kerüld el az Airsoft-ot!

Irgalmatlan módon addiktív, és a gatyád rámegy ... Ahhoz hogy elkezdd, oda elég egy (Én nem félek a használt fegyvereketõl ...) használt kínai, pár tartalék tár és akku meg egy jó szemüveg ... ez pár 10k-ból megvan ...

Aztán észre sem veszed, és ott figyel az eredeti afgán egyenruha a szekrényben ...

Mindent összevetve: 18 évesen gondold át még egyszer, éredemes kipróblni, de csak úgy, ha megvan szükséges anyagi háttér, ugyanis rosszul fog esni, hogy nincs meg minden amit szeretnél 😊

Irinka #1

Irinka #2

Nappapa 😊

VO101Tom
Igen, sokkal brutálisabb, de az AS BB is csíp rendesen, fõleg épületben. A CQB-t nem is szeretem (fõleg mert M-14-esem van 😊

www.pumaszallas.hu

Paintball. Ott tényleg megérzed a találatot... <#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Airsoftoztam én is, ha van közelben olyan társaság, akikkel játszani tudsz, csak akkor vágj bele. Mindenképp fegyver bérléssel kezdj, nehogy vegyél valami olcsó gagyi fegyvert, mert azzal csak szívni fogsz. Ha saját cuccokat kezdesz venni, akkor viszont készülj föl, hogy nagyon költséges, fõleg az elején. Fegyver, ruha, kiegészítõk elég sokba kerül, fõleg ha zsebpénzhez méred. A lõszer ára nem vészes, de mindig elromlik ez-az, a szervezett játékok is fizetõsek lettek, odautazni sem 2 Ft - viszont kint vagy a levegõn, jó társaságban, lövöldözhetsz is, ezért megéri 😊

Itt van egy jó bolt, árakkal tudsz kb. számolni (Honkongból, e-bayról is lehet rendelni, de azt csomagban érdemes, összeszedve a rendeléseket, és csak akkor ha már tudod, hogy pontosan mi kell neked.)
44-es bázis

(ja, használt fegyvert SOHA ne vegyél 😊

www.pumaszallas.hu

acidrain
Tomcsi merte megjegyezni, nem is ir a forumra azota.
Miki: ne sztrajkolj, Te vagy az egyik fô offer. (#37212)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ezek az Accu-simes cuccok brutálisak.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Az hagyján, de már Spitben sem olyan. 😊
Volt ott egy video a CEM fórum elején, ez:

http://www.youtube.com/watch?v=psYL7thQj6M&feature=player_embedded

Ez nem COD, nemtom ez mennyire jön ki egyáltalán (majd leellenõrizzük 😊, de ezen a videón pont azt taglalja, hogy mekkora különbség van a fix és az állítható légcsavar hatásfoka között. (Remélem elmúltak azok az aidõm, amikor csajka 10000-en dogol, csak mert a tömeg/lóerõ aránya jobb mint a meszáé...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Én ugyan nem szoftoztam (helyette IRL csináltam egy darabig) de úgy gondolom van lehetõség kipróbálni ezeket az izéket úgy, hogy az ember nem feccöl bele sok-sok 10k-t. Próbáld ki néhányszor és ha tetszik meg van hozzá "érzéked" akkor csináld.

mijki
Szabad idõ van, pénz az még kell, de gyújtök, mivel 15 éves vagyok, csak szeptemberig van idõm pénzt költeni. Csak a CoD-ot veszem meg, azután gyûjtök szeptemberig. Diák munkát meg feketén tudnék vállalni. Így õszre minden felszerelést megtudnék szerezni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Dummy nyomta ha jól emlékszem, õ fel tud majd világolni. Bár igazából rajtad múlik mennyi pénzed és szabadidõd van rá.

😄

www.smart-bus.hu

mijki
Szerintetek az Airsoft-ozásba érdemes belevágni?