IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben sajnos nem tudok segíteni, de az ajánlatom továbbra is áll - ha kell egy user a próbákhoz, szívesen segítek mert engem is érdekel.
Azért nem mert sokat kellett várni, úgyhogy gondoltam inkább az arcade-ba megyek, ott mindig beenged. De kipróbáltam és tényleg egész más az irányítás, bár nálam arcade-ban is full real controls volt. Megtaláltam az event-et is (nem foglalkoztam vele - azt hittem valami versenyek, vagy ilyesmi 😊 ) de nem volt olyan repülő amilyen nekem van (egyenlőre). Viszont "szimulátorban" is ikonháború van és persze külső, meg fülke nélküli nézet is lehetséges, ami különösebben nem kedvez a stukás karrieremnek. Hol lehet ilyesmit beállítani? Így jobban megnézve egy csomó opció van mindenfelé és nincs már türelmem végignyálazni az egészet.
PhantomAss
nem akarok hülyeségeket írni mert nem értek hozzá, de emléxem hogy anno nekem az il2-vel volt olyan problémám hogy nem tudtam a lobbyn hostolni játékot mert nem tudott hozzám senki sem csatlakozni. Timeout-tal kidobott mindenkit. Írtam a szolgáltatómnak hogy ilyen problémám van, mókoltak vmit és utána jó lett.
A részleteket sajnos nem tudom hogy mit állítottak át.

GOOBY, pls

mustangdc3
az a baj hogy itt az én rendszeremen nem megy ki a 21000-ás port, egyszerűen nem nyitja meg se tűzfalon keresztül, se a routeren keresztül lehet hogy egy rendszer újratelepítés megoldaná a gondot, vagy a net szolgáltatónál van a hiba-> bár azt kétlem
megnéztem több videót hogy kell nyitni, átolvastam a webes leírásokat, megnéztem pár fórumot és még mindig nincs nyitva de más portot sem tudok megnyitni

Si vis pacem, para bellum

Sejtésem szerint te nem is a "szimulátor" részével próbálkozol. Ott ne is csodálkozz, hogy olyan az irányítás, amilyen. Ha nem állítod át a Controls menüben a Full-real controls-ra, akkor egy instruktor irányítja a gépet, te csak azt mondod meg, hogy merre szeretnél repülni. Simulator Battle-t az úgynevezett Event-en lehet csak repülni.

Olyan van benne, hogy tank realistic battle, de az biztos nem az. Mindegy is, sokat nem akarok szarakodni vele. Most is toltam egy 20 percet és röhejes az irányítás (vagy csak nálam iyen - nemtom) olyan, mintha egy botra lenne rárakva a gép és azon egyensúlyozgatna.
Pár hónapja én is próbáltam ugyanezzel a verzióval és nem működött. Bár szerintem a többieknek 4.12.3-as volt fent. Aztán a fene tudja milyen kutyulások vannak már, Tomot is folyton kidobálta az AoE szerver. Ha gondolod segítek próbahosztokat csinálni.
Ha még lentebb veszed az érzékenységet, akkor javul, alig észrevehető lesz.
Itt azért látszik, hogy egész stabilra is meg lehet csinálni:
https://youtu.be/FqszRqrBFJ0

Igen van ilyen, Tank Simulator Battles néven fut.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2016.07.26. 19:47:59

mustangdc3
igen ugyanugy a 4.12.2 + hsfx7.0.3 de próbáltam a portot megnyitni és mégsem jó.
állítottam statikus ip-t és megnéztem több videón is hogy kell a routeremen portot fowardolni mégse nyílik meg

Elvileg van olyan beállítás is, ahol humán harckocsik meg humán repcsik vannak egy pályán. ...?
Igen, ez alapján próbáltam belőni, de amint a srác videóján is látszik még ez után is billeg össze-vissza és hiába mondja, hogy ez már nem a játék hibája, mert nálam is ugyanilyen xar. Egyszerűen nem bírom egyenesen vinni a gépet. Igaz, még csak a kétfedelesekkel bíbelődök (+stuka), azok viszont horror dolgokat művelnek. Néha mintha az irányítás finomhangolásait is figyelmen kívül hagyná egy-egy pillanatra.
Itt van egy segítség amúgy:
https://youtu.be/PWhIfHemW5Y
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2016.07.26. 17:39:34

VO101Tom
Ez a legelső kép az új térképről:

Már láttam placeholderként egyszerűen rápakolt talaj textúrával is, a végleges qrvajó lesz 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nincs egyben telepítő, bár volt rá igény, ehhez az kellene, hogy Colander árulja el a játék feltöréséhez szükséges kódokat, eljárásokat (egy új patch gyakorlatilag ua. mint a feltörés), és ő erre -szerencsére- nem hajlandó. Clodnál egyetlen mod csomag létezik, ami történetesen öt fájlban tölthető le, de azért öt számot emelkedő sorrendbe tenni és úgy felinstallálni, szerintem nem megoldhatatlan azoknak, akik egy repülőgéppel is elboldogulnak 😊 De hívhatjuk ezt alkalmassági tesztnek is 😊

Infó van pár, facebook oldalon sokat meg is oszt Mysticpuma, a legjelentősebb, hogy Colander -nagyjából 2 év, és 4 vagy 5 nekifutás után- úgy tűnik, hogy pár hete végzett a map készítő szoftver első részével, most már nem crashel, és normális domborzatot, folyókat is tud kezelni (rengeteget szívott vele, el sem képzelitek, mennyit). Most kezdődik a textúrázás, épületekkel, landscape elemekkel való feltöltés, ami már több ember közt oszlik meg, és nem is technikai, inkább seggelős meló, le kell ülni, és pakolgatni a térképre a cuccokat. Reméljük ez gyorsan fog haladni. Közben a Wellington és a Beaufighter cockpit is nagyon szépen halad (képek ezekről is vannak fb-n). És a 109 kabinnal nem haladtam mostanában, amíg Colander munkája, ittmaradása kérdéses volt, nem akartam több időt beleölni. De hamarosan folytatódik az is.

Megjelenési dátumot ne is kérdezz. Senki nem tudja. De a project él, halad, és amint kész, kiadjuk. Map tool befejezése után már legalább látni az alagút végét.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.07.26. 17:28:09

www.pumaszallas.hu

Tom van infó a CLOD-ról? Az egyben telepítő mikor lesz-csak ha kijön az új map?

Ugyanaz a játék verziószáma mindenkinél?
Már semmi. Asszem kihoztam belőle amit lehet...
mustangdc3
rendben köszönöm akkor tovább keresem a routerben a beállítását

VO101Tom
Pedig az a megoldás, ha hosztolni akarsz, a 21000-es portot meg kell nyitni.

www.pumaszallas.hu

mustangdc3
Hyperlobbyban szeretnék il2 1946 ot hostolni de a többiek nem tudnak csatlakozni timeout hibával
van router a rendszerben
tud valaki segíteni?
próbáltam a 21000 portot megnyitni de eddig nem jártam sikerrel

Mi a probléma?

Mivel páran már pedzegették, hogy mennyit fejlődött a wartündér, gondoltam adok neki még egy esélyt.
Sajnos ezt a játékot nem botkormányhoz tervezték, de ha valakinek van tippje, hogyan lehet ezeket a ki...tt hintalovakat irányítani, ne kíméljen!
Tom!
Szia!
Légyszi küldd már el priviben a TS ip.-ket és a jelszavakat. 2009 óta most újratelepítettem a gépet és elfelejtettem kimenteni.<#falbav><#nyes>
Hiába na. A kor. :-)
Köszi.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.07.25. 21:50:02

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Az. Sajnos.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
Ez a Crimson Skies -re emlékeztet engem, de jó is lenne ha készítenének belőle egy felújított változatot, jobb grafikával és fizikával.
Nem is értem miért nem csinálnak történet alapú repszimet 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 09:36:27

GOOBY, pls

A kategóriában ez akkor mán bizonyára izgalmalmasabb.<#vigyor> (És még magyar is.)
PhantomAss
Nah, a videó alapján nem volt rossz, leszedtem, de ez nagyon ócska <#hehe>
10 perc játék le is töröltem iziben

GOOBY, pls

VO101Tom
Köszi a tippet, én leszedem (nekem 2GB-ot tölt), megnézem, hogy milyen. Mondjuk az Aerofly is tűrhetően nézett ki, de olyan árkád fosch lett, hogy letölteni is kár volt. De a remény hal meg utoljára 😊

www.pumaszallas.hu

Aztán nem biztos, hogy lehetetlen... <#whatever>

Mindenesetre FSX-ben nem jutott eszembe ilyeneket csinálni a Cess... izé "Sparrow BT9"-el.<#smile>
macleody
Most miért vagy ilyen negatív? 😊 Én azért kipróbálnám.
Hát ez hamar túl lett tárgyalva.<#vigyor>

www.smart-bus.hu

PhantomAss
off
a red bull air race játékot ismeri valaki? kaptam bétakulcsot, a videó alapján jónak tűnik, de nem találok semmi infót róla. Ha csak egy kis árkád fos akkor nincs kedvem letölteni 10 gigát.

GOOBY, pls

Az újabb sdk-k már nem támogatják, de a régebbiekkel mennie kell dx9 alatt is. Ets2 is dx9 és vannak or videók vele...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
A dx9 support nem hiszem hogy változott, akkor tényleg nem fog menni a riften.
Csak amiatt gondoltam hogy menni fog mert már nincs olyan játék ami csak az egyikre van optimalizálva, a drm checket kivették a vive-ból hivatalosan is a legutóbbi frissítéssel.
De ha dx korlátozás van akkor az más jellegű gond.

GOOBY, pls

VO101Tom
OR tudtommal nem támogatja a DX9-es szoftvereket, ezért nem megy rajta a RoF. Még valamikor DK2 kiadása körül nyilatkozták ezt. Ez változott volna?
A RoF Vive-al sem tökéletes, írják is, hogy elindul rajta, de sok a fagyás és egyenlőre a fejlesztés elején állnak.

www.pumaszallas.hu

Papa01
Ezt nem tudtam, köszi az infót! 😊 Igen, a RoF-nak nagyon örülnék én is! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PhantomAss
Már nincs olyan hogy vive vagy rift, minden megy mindenen hivatalosan a legutóbbi frissítésben kivették a drm checket.
Jó eséllyel megy a riften is
A RoF-ot is megcsinálhatnák mondjuk...

GOOBY, pls

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Köszi, hát akkor úgy néz ki maradok a CloD-nál.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

VO101Tom
Innen néhányan repkedünk clod-dal és DCS ww2-es gépekkel online, közös MKHL prefix alatt. Közös TS-t használunk (küldtem privátot), de mostanában eléggé pang a repkedés, én is csak hétvégenként tudok repkedni, ha van kis időm. Kobold rendszeresen repked hétköznap is, a többieket nem tudom.

A BoS a BoM nélkül nem tudom, hogy online mennyire használható, van-e még alap BoS szerver. War Thunder után szerintem sok problémád nem lenne vele, azonban az eredeti gépkönyveket ismerve, clod-hoz és dcs-hez hasonlítva sok olyan FM hibát vagy épp szándékos balanszolást fedezhetsz fel benne, ami hogy-hogy nem az orosz oldalnak kedvez, és teljesen felborítják az erőviszonyokat. Ráadásul pocokméreg drágán adják az alapjátékot is és a Battle of Moscow kiegészítőt is. A hibái mellett a fejlesztői is arrogáns seggfejek, én ezek miatt nem repkedek vele (BoS van meg), a VO101-ből, MKHL-ből többünknek megvan, de senki nem repüli. Nem ismerek olyat, aki BoS/BoM alatt aktívan repkedne.

www.pumaszallas.hu

Menj fel teamspeakre. Ott tudnak neked segíteni.
Sziasztok! Újonc virtuális pilóta volnék, kb 1 hónapja repülgetek CloD-al, meg War Thunderrel, mert ott nagyobb a játékosállomány, de a CloD szimpatikusabb lenne. ATAG fórumot olvasgatva meg Youtube-t vadászva igyekszek megtanulni légiharcolni, de jó lenne, ha valaki magyar nyelvet beszélővel tudnék repülni párban vagy akár többen, játszik még valaki?

Más, július 4-ig akciós a BoS Steamen, érdemes rá beruházni? Vannak multiban játékosok?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Köszönöm az infókat Uraim! <#worship>

www.smart-bus.hu

Én nem finomkodnék ennyit mint Tom, a Witcher 2-3 egyszerűen kötelező darab, a W3 egész egyszerűen az évtized RPG-je, kivéve ha valamiért teljesen undorodsz a fantasytől. Iszonyatosan felnőtt a történetvezetés, a karakterek és a párbeszédek is, a világ pedig hihetetlenül kidolgozott. A W2 pedig gyakorlatilag annyira elágazik valahol a story 1/3-ánal hogy szinte 2 külön játék egyben. A Witcher 1 szerintem egy közepesnél jobban sikerült darab, az kihagyható, nagyon sokat nem tesz hozzá a szériához.

A GTA V-öt én megvettem haverok unszolására, hogy multizzunk vele, de most már bánom. Ugyanaz, mint az előző részek, nem adott lényegében semmi újat (pedig lehetne), pár órát bohóckodtam vele és helló. A W3-ban ezzel szemben eddig olyan 190 órám van, a főszálat még nem is vittem végig (bár a vége felé járok), a kiegészítőkbe pedig éppen hogy belekóstoltam...

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

PhantomAss
Huhú, az egész sorozat kötelező...
Mindegyik megvan eredetiben
Nem fogod megbánni ha megvesze
A GTA5 nekem amúgy nem tetszett, szerintem gagyi. Ugyan az a 10 évvel ezelőtti agyatlan játékmenet, felturbózott grafikával.
Persze ettől még sokaknak tetszik.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.06.26. 21:55:22

GOOBY, pls

Még agyalok ez a és a GTA V között... köszi az infót! 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Én játszottam vele, szerintem nagyon jó a saját műfajában. Hogy kötelező-e? Csak ha szereted az ilyen középkori környezetben játszódó kardozós-mászkálós kalandjátékot. Sokat kell beszélgetni, meg gyűjtögetni is, de alapvetően a küldetések tényleg nagyon változatosak, még a mellékküldetéseknek is saját kis történetük van, a nemrég kiadott DLC meg minőségben, hosszban kvázi egy teljes új játékot adnak hozzá. Ezeknek még nem kezdtem neki. de tervben van.

www.pumaszallas.hu

Üdv Urak,

A The Witcher 3: Wild Hunt-l játszik valaki? Mintha Tom mondta volna, hogy kötelező darab! Jól emlékszem? 😊

www.smart-bus.hu