IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A részleteket sajnos nem tudom hogy mit állítottak át.
GOOBY, pls
megnéztem több videót hogy kell nyitni, átolvastam a webes leírásokat, megnéztem pár fórumot és még mindig nincs nyitva de más portot sem tudok megnyitni
Si vis pacem, para bellum
Itt azért látszik, hogy egész stabilra is meg lehet csinálni:
https://youtu.be/FqszRqrBFJ0
Igen van ilyen, Tank Simulator Battles néven fut.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2016.07.26. 19:47:59
állítottam statikus ip-t és megnéztem több videón is hogy kell a routeremen portot fowardolni mégse nyílik meg
https://youtu.be/PWhIfHemW5Y
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2016.07.26. 17:39:34
Már láttam placeholderként egyszerűen rápakolt talaj textúrával is, a végleges qrvajó lesz 😊
www.pumaszallas.hu
Infó van pár, facebook oldalon sokat meg is oszt Mysticpuma, a legjelentősebb, hogy Colander -nagyjából 2 év, és 4 vagy 5 nekifutás után- úgy tűnik, hogy pár hete végzett a map készítő szoftver első részével, most már nem crashel, és normális domborzatot, folyókat is tud kezelni (rengeteget szívott vele, el sem képzelitek, mennyit). Most kezdődik a textúrázás, épületekkel, landscape elemekkel való feltöltés, ami már több ember közt oszlik meg, és nem is technikai, inkább seggelős meló, le kell ülni, és pakolgatni a térképre a cuccokat. Reméljük ez gyorsan fog haladni. Közben a Wellington és a Beaufighter cockpit is nagyon szépen halad (képek ezekről is vannak fb-n). És a 109 kabinnal nem haladtam mostanában, amíg Colander munkája, ittmaradása kérdéses volt, nem akartam több időt beleölni. De hamarosan folytatódik az is.
Megjelenési dátumot ne is kérdezz. Senki nem tudja. De a project él, halad, és amint kész, kiadjuk. Map tool befejezése után már legalább látni az alagút végét.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.07.26. 17:28:09
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
van router a rendszerben
tud valaki segíteni?
próbáltam a 21000 portot megnyitni de eddig nem jártam sikerrel
Sajnos ezt a játékot nem botkormányhoz tervezték, de ha valakinek van tippje, hogyan lehet ezeket a ki...tt hintalovakat irányítani, ne kíméljen!
Szia!
Légyszi küldd már el priviben a TS ip.-ket és a jelszavakat. 2009 óta most újratelepítettem a gépet és elfelejtettem kimenteni.<#falbav>#falbav><#nyes>#nyes>
Hiába na. A kor. :-)
Köszi.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.07.25. 21:50:02
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem is értem miért nem csinálnak történet alapú repszimet 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 09:36:27
GOOBY, pls
10 perc játék le is töröltem iziben
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Mindenesetre FSX-ben nem jutott eszembe ilyeneket csinálni a Cess... izé "Sparrow BT9"-el.<#smile>#smile>
www.smart-bus.hu
a red bull air race játékot ismeri valaki? kaptam bétakulcsot, a videó alapján jónak tűnik, de nem találok semmi infót róla. Ha csak egy kis árkád fos akkor nincs kedvem letölteni 10 gigát.
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Csak amiatt gondoltam hogy menni fog mert már nincs olyan játék ami csak az egyikre van optimalizálva, a drm checket kivették a vive-ból hivatalosan is a legutóbbi frissítéssel.
De ha dx korlátozás van akkor az más jellegű gond.
GOOBY, pls
A RoF Vive-al sem tökéletes, írják is, hogy elindul rajta, de sok a fagyás és egyenlőre a fejlesztés elején állnak.
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Jó eséllyel megy a riften is
A RoF-ot is megcsinálhatnák mondjuk...
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
A BoS a BoM nélkül nem tudom, hogy online mennyire használható, van-e még alap BoS szerver. War Thunder után szerintem sok problémád nem lenne vele, azonban az eredeti gépkönyveket ismerve, clod-hoz és dcs-hez hasonlítva sok olyan FM hibát vagy épp szándékos balanszolást fedezhetsz fel benne, ami hogy-hogy nem az orosz oldalnak kedvez, és teljesen felborítják az erőviszonyokat. Ráadásul pocokméreg drágán adják az alapjátékot is és a Battle of Moscow kiegészítőt is. A hibái mellett a fejlesztői is arrogáns seggfejek, én ezek miatt nem repkedek vele (BoS van meg), a VO101-ből, MKHL-ből többünknek megvan, de senki nem repüli. Nem ismerek olyat, aki BoS/BoM alatt aktívan repkedne.
www.pumaszallas.hu
Más, július 4-ig akciós a BoS Steamen, érdemes rá beruházni? Vannak multiban játékosok?
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
www.smart-bus.hu
A GTA V-öt én megvettem haverok unszolására, hogy multizzunk vele, de most már bánom. Ugyanaz, mint az előző részek, nem adott lényegében semmi újat (pedig lehetne), pár órát bohóckodtam vele és helló. A W3-ban ezzel szemben eddig olyan 190 órám van, a főszálat még nem is vittem végig (bár a vége felé járok), a kiegészítőkbe pedig éppen hogy belekóstoltam...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Mindegyik megvan eredetiben
Nem fogod megbánni ha megvesze
A GTA5 nekem amúgy nem tetszett, szerintem gagyi. Ugyan az a 10 évvel ezelőtti agyatlan játékmenet, felturbózott grafikával.
Persze ettől még sokaknak tetszik.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.06.26. 21:55:22
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
A The Witcher 3: Wild Hunt-l játszik valaki? Mintha Tom mondta volna, hogy kötelező darab! Jól emlékszem? 😊
www.smart-bus.hu