IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az más kérdés, hogy a vártündéres szim mód az nagyon idézőjelesen "szimulátor" de ez van.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ja és a játék szerint a harcértéke megegyezik a yak 9 - el. Meg lavórral és p47-el, p38-al, spittel, il2-vel... Mondjuk ez csak árkád módban számít, de előrevetíti a szomorú jövőt.
Nagyon szép játék, de még játéknak is rossz. És igen voltam a tank simulator battles-ben is, ahol már kötelező a pilótafülke és nincsenek ikonok, de az is jóformán játszhatatlan. Mivel a tankcsaták többnyire abból állnak, hogy bújkálnak a kis disznók, én egy darab tankot nem láttam egyszer se. Persze miután leszedett egy il2-es, megfigyelő módban azért megnézhettem közelebbről is azt a hat vagy hét tankot, ami a "csapatomat" alkotta (ha jól láttam max 16 játékos lehet itt egy pályán...? abból többnyire 2-4 repülő) és azt kell mondjam, hogy felségjelzésen kívül aztán minden marhaságot képesek rájuk ráfesteni. Kettőn volt azért mégis, bár az egyiken vörös csillag...no comment.
Azt azért meg kell hagyni, hogy látványra tényleg szép, vannak benne jó ötletek, csak el van barmolva az egész.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.07.27. 20:45:15
Tököm se tud kiigazodni ezen 😊
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.07.27. 17:45:26
Arcade és Realistic Battle-ben nem lehet kikapcsolni az instruktort, Simulator módban meg ilyen nincs is. Alapvetően csak pilótafülke nézet van "szimulátorban", kivéve a védő lövészekkel ellátott repülőgépeken, ott egérrel lehet nézelődni és lőni külső nézetből, illetve a legtöbb bombázónak nincs pilótafülkéje. Olyan, mintha benne ülnél a gépben (korlátozott a mozgásod), de nincsen hozzá 3D modell. Ikon az csak a baráti gépeknek van 700 méteren belül, kivéve a Tank Simulator Battle-ben, ott nincsen semmiféle ikon.
ha egyszer nyitva lesz azután érdemesebb próbálgatni mert addig nincs sok értelme
Si vis pacem, para bellum
A részleteket sajnos nem tudom hogy mit állítottak át.
GOOBY, pls
megnéztem több videót hogy kell nyitni, átolvastam a webes leírásokat, megnéztem pár fórumot és még mindig nincs nyitva de más portot sem tudok megnyitni
Itt azért látszik, hogy egész stabilra is meg lehet csinálni:
https://youtu.be/FqszRqrBFJ0
Igen van ilyen, Tank Simulator Battles néven fut.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2016.07.26. 19:47:59
állítottam statikus ip-t és megnéztem több videón is hogy kell a routeremen portot fowardolni mégse nyílik meg
https://youtu.be/PWhIfHemW5Y
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2016.07.26. 17:39:34
Már láttam placeholderként egyszerűen rápakolt talaj textúrával is, a végleges qrvajó lesz 😊
www.pumaszallas.hu
Infó van pár, facebook oldalon sokat meg is oszt Mysticpuma, a legjelentősebb, hogy Colander -nagyjából 2 év, és 4 vagy 5 nekifutás után- úgy tűnik, hogy pár hete végzett a map készítő szoftver első részével, most már nem crashel, és normális domborzatot, folyókat is tud kezelni (rengeteget szívott vele, el sem képzelitek, mennyit). Most kezdődik a textúrázás, épületekkel, landscape elemekkel való feltöltés, ami már több ember közt oszlik meg, és nem is technikai, inkább seggelős meló, le kell ülni, és pakolgatni a térképre a cuccokat. Reméljük ez gyorsan fog haladni. Közben a Wellington és a Beaufighter cockpit is nagyon szépen halad (képek ezekről is vannak fb-n). És a 109 kabinnal nem haladtam mostanában, amíg Colander munkája, ittmaradása kérdéses volt, nem akartam több időt beleölni. De hamarosan folytatódik az is.
Megjelenési dátumot ne is kérdezz. Senki nem tudja. De a project él, halad, és amint kész, kiadjuk. Map tool befejezése után már legalább látni az alagút végét.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.07.26. 17:28:09
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
van router a rendszerben
tud valaki segíteni?
próbáltam a 21000 portot megnyitni de eddig nem jártam sikerrel
Sajnos ezt a játékot nem botkormányhoz tervezték, de ha valakinek van tippje, hogyan lehet ezeket a ki...tt hintalovakat irányítani, ne kíméljen!
Szia!
Légyszi küldd már el priviben a TS ip.-ket és a jelszavakat. 2009 óta most újratelepítettem a gépet és elfelejtettem kimenteni.<#falbav>#falbav><#nyes>#nyes>
Hiába na. A kor. :-)
Köszi.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.07.25. 21:50:02
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem is értem miért nem csinálnak történet alapú repszimet 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 09:36:27
GOOBY, pls
10 perc játék le is töröltem iziben
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Mindenesetre FSX-ben nem jutott eszembe ilyeneket csinálni a Cess... izé "Sparrow BT9"-el.<#smile>#smile>
www.smart-bus.hu
a red bull air race játékot ismeri valaki? kaptam bétakulcsot, a videó alapján jónak tűnik, de nem találok semmi infót róla. Ha csak egy kis árkád fos akkor nincs kedvem letölteni 10 gigát.
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Csak amiatt gondoltam hogy menni fog mert már nincs olyan játék ami csak az egyikre van optimalizálva, a drm checket kivették a vive-ból hivatalosan is a legutóbbi frissítéssel.
De ha dx korlátozás van akkor az más jellegű gond.
GOOBY, pls