IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.08.24. 17:53:11
www.pumaszallas.hu
Skineket, Contolst, missionokat, ilyesmiket azért mentsd el előtte.
www.pumaszallas.hu
Szerk:: Hja, hogy nincs is ilyen lehetőség!
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.08.24. 15:02:53
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.08.23. 22:53:55
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum
valószínű hogy nekem is ez a nat téma lesz a gond mert ennyire nem vagyok béna 😊 informatika érettségim van(persze nem sok mindenre elég de az alapok megvannak)
www.pumaszallas.hu
de nincs nyitva a port mert nem tud csatlakozni hozzám senki
írtam én is a szolgáltatónak(digi) de még nem válaszoltak
A carrier-grade NAT az más, azt a szolgáltató használja, hogy takarékoskodjon az ip címekkel, de ezek szerint a tied nem csinálja.
Megnéztem a router beállításokat - tegnap már olvastam erről a NAT-ról - de nálam ugyanazt az ip címet írja mint ami a tényleges, ennek ellenére van egy olyan rubrika, hogy NAT és a státusa "enabled". Most akkor mi van?
Ipv4/v6; PPPOE; ha ez számít.
Egyébként könnyű megtudni, ez-e a helyzet. Csak nézd meg a routerben, hogy mi a WAN address-ed. Ha ez nem ugyanaz, amit pl. a whatsmyip.org mutat, akkor te is carrier grade NAT áldozata vagy.
Diginél csak írni kell a hibabejelentőnek, és meg is csinálják.
(Ami meg a netes testereket illeti: csak ugatom a témát, de legjobb tudomásom szerint hogy egy portot nyitottnak lássanak, kell, hogy fusson is valami a gépeden, ami válaszol azon a porton. (Hiszen azok csak azt tudják, hogy nincs válasz)
Vagyis a lényeg, hogy akkor próbáld, amikor fut a játék.)
Szerintem keresd meg a szolgáltatódat, nekem is ilyen gondjaim voltak régebben. Írtam nekik:
Az elmúlt években sokszor hostoltam különböző játékokban, így a barátaimmal tudtunk hálózatban játszani.
Sajnos ez az utóbbi néhány hónapban nem sikerül. Nem tudnak felcsatlakozni az általam indított hostra, akármilyen játékban is indítok host-ot (router-ben a szükséges portok megvannak nyitva).
Az oka valószínűleg az, hogy nat-olva van az ip címem (a routerben is a wlan ip címe: 100.x.x.x).
Ezért tisztelettel kérem Önöket, hogy biztosítsanak számomra egy egy publikus címet (nem baj ha dinamikus).
Egyébként,amíg ezt a problémát nem tudtam, próbáltam úgy is, hogy a hálózati kábelt közvetlen a gépbe dugtam, és kikapcsoltam a tűzfalat és a vírus keresőt is, de sajnos az eredmény ugyanaz.
Nagyon rendesek voltak, vasárnap hívtak, hogy megcsinálták. Azóta mionden ok. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.08.06. 02:08:31
*Ha a routert kihagyva egyből a gépbe menne a modemből/szolgáltatótól kapott net, akkor nyilván nem kell 21000-es porttal foglalkozni, mert nincs router a gép előtt.
Ritha esetben - már találkoztunk ilyennel - a router is lehet a hibás. Legutóbb Falcon 4 BMS hosztolásnál volt olyan, hogy az egyik srác a laptopjáról tudott hostolni, a PC-jéről tudott hostolni, de ha a laptopról hostolt, akkor a saját gépe mellett csak egyetlen "külsőst" engedett bejelentkezni. Ha négy gépeset akartunk repülni, mindig véletlenszerűen egy vagy két embernek connection failed-et adott. Vett egy olyan routert amilyen az enyém (TP-Link TL-WR740N Router), és azóta nincs gond a csatlakozással. Laptop a host, ő csatlakozik helyi IP-vel, a többiek neten keresztül (előtte kipróbáltuk, nekem is működött ugyanez itthon). Ő kb fél évig szenvedett ettől (szolgáltató váltás után), a régi routere egyszerűen szarul kezelte az új szolgáltatótól érkező netet (senkinek, a szerelőknek sem volt ötletük rá, hogy hogyan lehet ez). De az biztos, hogy router csere óta semmi gond.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.08.05. 23:54:30
www.pumaszallas.hu
Szóval ha kérhetem, akkor ITT vártündérezzetek.
THX
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondjuk az más kérdés, hogy a vártündéres szim mód az nagyon idézőjelesen "szimulátor" de ez van.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ja és a játék szerint a harcértéke megegyezik a yak 9 - el. Meg lavórral és p47-el, p38-al, spittel, il2-vel... Mondjuk ez csak árkád módban számít, de előrevetíti a szomorú jövőt.
Nagyon szép játék, de még játéknak is rossz. És igen voltam a tank simulator battles-ben is, ahol már kötelező a pilótafülke és nincsenek ikonok, de az is jóformán játszhatatlan. Mivel a tankcsaták többnyire abból állnak, hogy bújkálnak a kis disznók, én egy darab tankot nem láttam egyszer se. Persze miután leszedett egy il2-es, megfigyelő módban azért megnézhettem közelebbről is azt a hat vagy hét tankot, ami a "csapatomat" alkotta (ha jól láttam max 16 játékos lehet itt egy pályán...? abból többnyire 2-4 repülő) és azt kell mondjam, hogy felségjelzésen kívül aztán minden marhaságot képesek rájuk ráfesteni. Kettőn volt azért mégis, bár az egyiken vörös csillag...no comment.
Azt azért meg kell hagyni, hogy látványra tényleg szép, vannak benne jó ötletek, csak el van barmolva az egész.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.07.27. 20:45:15
Tököm se tud kiigazodni ezen 😊
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.07.27. 17:45:26
Arcade és Realistic Battle-ben nem lehet kikapcsolni az instruktort, Simulator módban meg ilyen nincs is. Alapvetően csak pilótafülke nézet van "szimulátorban", kivéve a védő lövészekkel ellátott repülőgépeken, ott egérrel lehet nézelődni és lőni külső nézetből, illetve a legtöbb bombázónak nincs pilótafülkéje. Olyan, mintha benne ülnél a gépben (korlátozott a mozgásod), de nincsen hozzá 3D modell. Ikon az csak a baráti gépeknek van 700 méteren belül, kivéve a Tank Simulator Battle-ben, ott nincsen semmiféle ikon.
ha egyszer nyitva lesz azután érdemesebb próbálgatni mert addig nincs sok értelme