91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Valka78
    Ok, megy. Köszi!
  • VO101Tom
    Steamen játéktulajdonságoknál menj a beta fülre, és ott a lenyíló menüben válaszd ki a team fusion "beta"-t. Nem kell jelszó, leokézod és kész. Olyan 3GB körül fog letölteni.
  • Valka78
    Felraktam a clod-ot steam alól, de nem indul. Kell telepíteni patch-t vagy nem?
  • Zpogi
    TFS Update 05/26/2017: Patch 4.5 details
  • Solt
    Vannak ott "csodák"! :) Én feladtam egy darabig az biztos, pedig nagy szerelmem volt! Annyi jó játék van, megyek tovább ha valami macerás! :)
  • VO101Tom
    igen, az is, de a textúra méret és részletesség is sokkal több mint ami indokolt lenne. Elképesztő, hogy úgy tudok 20-30 fps-t nyerni a beállítások finomításával, hogy szemmel alig látható változások lesznek csak a programban.
  • Solt
    A motor java része szerintem még mindig az OFP-s időkből van! :) Nekem elegem lett belőle, hogy gyakorlatilag semmilyen CPU nem elég neki az irdatlan szoftveres limit miatt, ezért amíg nem állnak át DX12-re, én nem játszom vele és egy fillért nem is látnak addig tőlem! :) Egyébként a látótáv nyírja ki... minél nagyobb, annál több a betöltött objektum és annál inkább nem tud mit kezdeni vele...
  • VO101Tom
    Kicsit off. Kipróbáltam ma az armát. :) Autodetect, minden szart feltolt ultrára, ezek után single kampány betölt, álomszép 60 fps akkora akadásokkal két másodpercenként, hogy csak ihaj :) Bakker ezt még mindig nem lehet fullba tolni. Kis finomítás után 80 fps, stabilan fut, de komolyan mondom, én alig láttam különbséget. Ide-oda váltogatva látszik, hogy a levelek kicsit mások lettek, az árnyék minősége is változik, de basszus, ez tök ugyanúgy néz ki mediumon is mint ultrán.
  • Solt
    Ez csak multi... ha az megy, akkor rendben vagy.
  • repvez
    nekem valami vásárlási hibát dob amikor a seriált beirom a steambe,de a listán megjelenik,de nem a goty verzio csak a multiolayer,valaki találkozott már ikyennel? hol kell megnézni,hogy minden megvan e benne aminek kell?
  • Solt
    Ingyen RO2!

• sgforum
    szerintem is nagy munka
  • Solt
    Az szerintem is nagyon nagy munka, nem hiszem, hogy ennek nekiállnának csak úgy puszira.
  • VO101Tom
    Nem tudom, hogy lesz-e valaha VR támogatás, nagyon remélem, hogy előbb-utóbb a szimulátorosok közt annyira elterjedt lesz mint a TrackIR, és kénytelenek lesznek beletenni. De ahhoz DX-et is cserélni kellene, ami nem egyszerű feladat.
  • Solt
    Lehet én is lekapom a 4770K tetejét... gondold át, felezzük a költségeket, aztán ha kész vagyunk eladjuk! :)

Én úgy rácsúsztam a Rift-re, hogy szegény BMS-ig el sem jutottam... tényleg szinte már csak olyan játékkal játszom ami támogatja a VR-t.
  • VO101Tom
    Köszi, érdekes cucc, elmentettem, hátha fog kelleni :)

Nem néztem Londont, teljesen indifferens nekem, online szerveren csak ez miatt nem fogok odáig elrepülni, főleg ha amúgy sincs ott rajtam kívül senki. De tuti, hogy ott sem szaggatna :) Az új Tobruk térképen meg összesen nem lesz annyi épület mint Londonban egymaga, szóval ennyi erővel DCS alatt is tesztelhetném, csak minek? :) Azzal sem repültem már hónapok óta. BMS-t viszotn faszán viszi, meglepő, de ott csak 120pfs volt kabinban és 170fps külső nézetben, valszeg a DX9 lehet a bottleneck, mert a proci és a videokártya is olyan 30% környékén ketyegett, de kabinbelsőben jóval kevesebb fps-t tudott.
  • Solt
    Válaszoltam PH-n... ;)
  • Solt
    London felett is? :D

Jut eszembe, nézd csak mit találtam neked, ha majd úgy döntesz: LINK
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.22. 23:46:43
  • VO101Tom
    jájj, ma kipróbáltam online is az új vasat, ATAG szerver, átlagos csatorna térkép olyan 50 játékossal, 250fps vcync nélkül. Nem a clod lesz az, ami megfekteti, az már most látszik
  • LacAI
    Megvan még a TR5 öd? Rám jött a gyilkolászási hajlam:)
    Még köllene egy G940 is:)
    Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.05.22. 20:36:24
  • Solt
    Óóó... persze, hogy megvan! Egyrészt a 2xx / 3xx széria nem sikerült túl jól, pontosabban a Maxvell-t nagyon eltalálta az NV, másrészt jó ideje nincs már felső kategóriás AMD VGA a piacon. A Fury sorozat ugyan nem rossz, de az árával nagyon elszálltak. Én is azért vettem a 980Ti-t anno, mert a Fury X lassabb is volt meg drágább is. Ez nem egy optimális párosítás! :)

Mindenképpen szólok... ha a Vega jól sikerül nekik és az árazást sem basszák el, akkor kap egy Ryzent a popsija alá... ha nem, akkor jön az 1080Ti, de akkor kénytelen leszek Intel vonalon maradni, mert AMD processzort nem teszek NV kártya alá... még a végén összevesznek! :D
  • Willenbrock
    Ismét elővettem egy régi kedvencemet, a Rowan Battle of Britaint-t. Windows 7-esen elég jól lehet futtatni.

Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2017.05.21. 10:32:53
  • LacAI
    Na ez igaz:)
    De tudod van az a mondás,hogy több millió légy nem tévedhet:) Valahogy úgy érzem meg van annak az oka,hogy csóró AMD nem akar megerősödni :)
    De majd szólj ha AMD proci ketyeg a gépedben és a VGA is az lesz:)))
  • Solt
    Jaaaaj Lacám, még mindig nem értesz ehhez! :)))
  • LacAI
    Különben magam ellen beszélek mert jelenleg egy HD 4550 van a gépemben ami képet ad:) És 2 monitoron használom:) Netezni tök jó,asszem passzív is:) Szóval nem is értem miért bántom én őket:)
  • LacAI
    Már megint meg ez az 1000 éves téma. Én speciel lexarom magasról,hogy ki kit és hogy fizet le vagy fel,engem az érdekel,hogy adott hardveren ne legyen gondom és jól mukodjon aminek mukodni kell. Hagytam mmagam vagy 2x rábeszélni AMD ratyionra ,(mondjuk asszem 3 hetet bírt ki legtöbbet nálam) oszt onnan megint jött a gondtalanság.Nem érdekel,hogy micsoda előremutató faxságok vannak rejtve a ratyionba( mert majd 10 év után ez qrva jó lesz) ,az érdekel,hogy amit használok azzal gondtalanul szórakozzak. Na ebben van lemaradva az AMD. Prociról nem is akarok beszélni,az nem egy liga,retkelhetnek bármit is,kijön az új INTEL oszt megint csak pillognak mint hal a szatyorban.
    Oco de xar is:) ahogy a mondás tartja.Oszt jónapot:)
    Különben régen is 100 ezer fölött volt egyjó intel proci és most is ,mit kell ezen csodálkozni.Ha jól rémlik a 266MMX is valami ordenáré drága volt. De nem is kellett cserélni évente!És akkor más volt 100 rongy!
    Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.05.21. 00:15:51
  • Solt
    Tényleg azt gondolod, hogy az az NV-s mérnök csak úgy puszira kiment, hogy segítsen, mert írtak neki, hogy elakadtak? :)

Azért mondom, hogy kis cég, mert a másik kettőhöz képest kis cég... az NV piaci értéke közel a nyolcszorosa, az Intel piaci értéke pedig közel a tizenhatszorosa az AMD piaci értékének! Ebből kifolyólag nyilván mások az anyagi lehetőségeik is.

Nem tudom, hogy az AMD miért nem reagált a megkeresésre, azt tudom, hogy a CloD az egyetlen(!) olyan játék amivel dolgom volt, amiben gyártóspecifikus hiba maradt benne éveken át! Érdekes módon mindenki más meg tudta oldani, hogy ilyen ne legyen, illetve ha volt, akkor el tudta érni az AMD-nél, hogy megoldás szülessen. Na most, ha mindenki másnak megy, még olyanoknak is akiknek a játéka hatalmas NV logóval indul, akkor szerintem nem biztos, hogy az AMD háza táján van a hiba forrása! :) Egyébként most jut eszembe, hogy a RO2 is 1C játék... semmi gond nincs vele AMD kártyán! :)

Soha nem mondtam, hogy az NV lefizeti a világot, az viszont tény, hogy akinek GameWorks (NV logó nélkül is mehet) szerződése van, az gyakorlatilag az NV kezébe helyezi magát. Megspórolnak rengeteg fejlesztési időt, ezáltal rengeteg pénzt, cserébe viszont semmi rálátásuk nincs arra, hogy az adott kiterjesztés mit csinál mert forráskódot nem kapnak, de ha kapnának is, semmit nem módosíthatnak! Na most ezek után meg kell nézni, hogy az NV-s címek miképpen futnak AMD VGA-n, illetve miképpen van ez fordítva, de azt is meg lehet nézni, hogy úgy általában melyek minősége jobb úgy összességében. :)

A lényeg, a kicsik azért választják az NV-t, mert anyagilag a fejlesztés szempontjából ez a leggazdaságosabb, a nagyok meg azért mennek az AMD-hez, mert az AMD nem zárt kiterjesztésekben gondolkozik, az átadott fejlesztéssel azt kezd a stúdió amit akar. Egy EA nem fogja elviselni, hogy ne legyen rálátása a dolgokra... van tudása és erőforrása is arra, hogy az ő kezében legyen a gyeplő. De ugyanezért lett a Bethesda is az AMD partnere. LINK
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.20. 23:53:40
  • VO101Tom
    A normális customer support mitől lesz egyből "lefizetés" csak attól, mert az nvidia csinálja? AMD-t mi akadályozza meg abban, hogy foglalkozzon a kicsikkel vagy az újakkal? És miért mondod, hogy kis cég? Annyira kicsi, hogy az egyik legnagyobb orosz kiadóhoz nem tudnak prezentálni egyetlenegy mérnököt, aki elmondja, hogy mit kellene másképp csinálni, de egy komplett konzol generációt azért össze tudnak rakni? Ugye nem kezdjük megint ezt az "nvidia lefizeti a világot" hülyeséget, amikor az amd intel és nvidia éves összbevétele is eltörpül a játékiparhoz képest, akik viszont abból élnek, hogy a játékaik JÓL FUTNAK minden gépen, leszarják kié a vas. Ha lenne is ilyen, akkor tuti, hogy a nagyokkal kezdenék mert a "stratégiai partnerség" azokkal sokkal egyszerűbb, mint millió kicsivel (Ja, és ott tuti semmi anyagiasság nincs, csak a játékosok szeretete, hogy azok megkapják a lehető legjobbat. EA-val az élen :D )
  • LeonSilver
    Sokkal jobban szerettem, mint a c64-et
  • sakkay
    Már mindegy..
  • sakkay
    Tudom páran stratégiáztok is-mint ahogyan én is-ez megvan valakinek? Gyorsan le kellene beszélni, mert különben estig megveszem...pedig nem olcsó...Nézegetem egy ideje.
  • Solt
    Vagy akkor még nem voltam kocka! :D Első élményem még a ZX Spektrumhoz kötődik... :)
  • LeonSilver
    Kiugró eredményei még a Cyrix procinak is voltak amellett, hogy egyes játékokhoz pach kellett (már akkor!), különben nem indultak el rajta :D Bár akkor te még kiscsávó lehettél, amikor ezek a cuccok futottak ;)
  • Solt
    Bevétel szempontjából lényegesek, mert sajnos nem a szimulátorok gerjesztik a VGA eladásokat! :) A forráskód birtokában Tomék biztos megoldják a csíkok kérdését! :) Nem kell hinni nekik, elég csak drukkolni, hogy sikerül legyen... egyik fél se húzzon el, hogy legyen árverseny mind a VGA-k mind a CPU-k terén, én csak ezt szeretném! ;)
  • Solt
    Mondjuk pénzért? :) És most itt nem konkrétan arra gondolok, hogy viszik a bőröndöt tele zöldhasúval, hanem amit te is említettél... megy a fejlesztő mérnök és segít, de ehhez ugye valamilyen szintű partner kapcsolat kell. Ha partner kapcsolat, akkor kapod a kész kiterjesztéseket "csomagban", forráskód nélkül és a változtatás joga nélkül, ergo úgy kell beépítened ahogy az NV "szállítja". Innentől kezdve meg csak a pofán lévő bőr vastagságán múlik a végeredmény. Nem véletlenül kerülik egyre inkább a nagy stúdiók a zárt kiterjesztéseket... nem látnak bele, nem módosíthatják, inkább írnak mindenre sajátot, csak ugye ugyanezt egy "garázs projekt" nem tudja megcsinálni... nem véletlen, hogy rendre a rétegjátékok, vagy a nulláról induló fejlesztések kapnak NV logót. (Project Cars, Assetto Corsa)

Egyébként tudtommal az 1C és az AMD viszonya meglehetősen borús... iszonyat mennyiségű bughalmaz kerül ki a kezeik közül, az AMD állítása szerint rengeteg munkaórájuk megy el arra, hogy a kártyáikon értékelhetően fussanak a szoftvereik. Én csak két darab 1C-s játékkal találkoztam megjelenéskor, az egyik ugye a CloD volt, ami megjelenéskor katasztrófális volt, a másik meg a Rig'n'Roll, ami még a CloD-t is képes volt alulmúlni! Ha a többi játékuk is ilyen, nem csodálom ha feszült a viszony... a miértekre meg nyilván nem fogunk választ kapni, de annak a véleményére ilyen szempontból én nem mernék alapozni, akihez becsönget egy NV-s mérnök, hogy jött segíteni! :))

Az AMD jó részt azért tart itt mert kicsi, és mint ilyen sokkal nehezebben tudja befolyásolni a dolgok menetét mint az NV, az Intelhez meg nem is mérem, mert az teljesen más liga. Ehhez hozzájött még az, hogy az NV a Maxwell-t nagyon eltalálta játékos szempontból, tökéletesen alkalmazkodott a jelenhez amivel elég komoly eladásokat értek el, még jobban szétnyílt az olló, még nehezebb helyzetbe kerültek érdekérvényesítés terén. Az a szerencséjük, hogy az MS elkezdett a saját feje után menni teljesen, kitalálták hogy a konzol és a PC legyen teljesen átjárható fejlesztési szempontból, ergo a konzolból származó előnyeit így kamatoztatni tudja az AMD, és jó pár olyan funkció tudja megmutatni az erejét a hardvereikben, amik idáig csak dísznek voltak DX11 alatt. Ha megnézed a DX12-s teszteket, az 580 mindenhol stabilan veri az 1060-t úgy, hogy van 1-2 csúnyán kiugró különbség is: (BF1, Hitman) LINK

Most viszont majd arra kell figyelni, hogy ne csak a DX12 terjedjen, hanem a Vulcan is, mert ha csak az előbbi fog, akkor az MS fogja torzítani a képet azzal, hogy minden szir-szar effekt meg kiterjesztés a GCN architektúrának fog kedvezni...

Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.20. 12:41:12
  • LacAI
    Juj:)) Két rettenetesen érdekes játék:))) Majd ha valamelyik szimben domborít akkor szólj:) Ahogy a ratyionok is. Ha lehet CLOD csík nélkül pl meg ilyesmik. Nem hiszek én ezeknek ahogy a nőknek sem:) Majd ha ló legel a sírjukon.
  • Solt
    Én mindig lelkes vagyok... :) Egyébként meg három közül messze az AMD a legkisebb, már csak ezért is drukkolok nekik! :) Az FX teljesen más sztori volt, az játékok szempontjából nem nagyon rúgott labdába mert még ennyi többszálas játék sem volt, az egyszálas teljesítménye pedig nagyon elmaradt az Intel mögött, ráadásul az árazása sem volt jó! Most viszont más a helyzet, mert egyrészt valamivel fejlettebbek a játékmotorok ebből a szempontból, másrészt a Ryzen egyszálas teljesítménye is jó, plusz az árazása is elég agresszív lett a konkurenciával szemben. Plusz vannak kiugró eredményei,

Ezek a minimum FPS értékek azért elég brutálisak! Az R5 1500X ugyanúgy 4 mag 4 szál mint a 7700K, és kisebb órajelen dupla akkora minimum FPS-t tud... ja és jelenleg 63000.-Ft.

Nem egy jó van, hanem egy egész széria... :)

Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.20. 11:30:20
  • repvez
    igen van egy ilyen oldala is a dolgoknak, ez tiszta sor.Amugy meg pénzért ,támogatásért vagy valami más okból kifolyólag meggyözhető a fejlesztő is ,hogy ne az ésszerűt válassza ,mint ahogy az élet más területein is kézzelfogható ez.
    Az AMD-nél a középkategória alja is tudja a Tier3as vonalat , mig Nvidia oldalról a csúcs VGA se teljes mértékben, akkor miért léptek vissza a szabvány kidolgozásánál, hogy az nvidiának is jobb legyen?Ha maradnak az eredeti terveknél ,akkor csak amd vonalon lehetett volna olyan kártyát venni ami ezt tudja.
    ugyan ez volt a több magos rendszernél, voltak cikkak szimulátoros vonalon is, hogy az egyik mag az AI-t a másik az időjárást a 3. a fizikát számolja stb.., hol vannak ezek a fejlesztések, sehol mert még mindig a frekiket hajszolják a többszállasitás helyett. ugye intelnél még mindig csak 4 mag a legnagyobb CPU+HT, mig AMD vonalon már 8 magnál járnak, de ha nem használja ki semmi akkor persze, hogy csak feleslegsen vannak ott.
  • VO101Tom
    Ha sokkal jobb lett volna, akkor miért nem álltak mögéjük? Miért lenne a fejlesztő saját maga ellensége, hogy szarabbul futó lassabb játékot csináljon, kvázi ok nélkül?

Luthier anno írt erről a fórumon, hogy náluk hogy ment. Ugye ők is saját engine-t fejlesztettek, amihez a kártya szinten is sokat kellett programozni. A lényeg, belefutottak valami bugba, írtak mindkét cégnek, hogy mi a helyzet. Az nvidiás mérnök másnap kopogott kint az irodában, és segített megoldani a hibát. Az ATI-sok két hét alatt egy válasz e-mailt nem tudtak küldeni.

Ez azért nagyban hozzájárul, hogy az AMD ott tart ahol. Úgy állnak hozzá, hogy "Mi megcsináltuk a jó vasat, ti írjatok rá jó szoftvert". Csakhogy a gyakorlatban ez nem mindig működik. Mert a vasra kell normális driver, meg kell hozzá könnyen tanulható programozó felület. Konzolhoz tudtak jó szoftvert írni, mert stabil a hardware és a szoftver környezet. PC-re meg állandó fejlesztés kell(ene).
  • repvez
    Azért nem lehet mindent az AMD nyakába varni, mert sok olyan dolgot csináltak ami sokkal jobb lett volna mint az intel, de mivel nem álltak mögéjük a fejlesztők és a cégek és inkább a rosszabb utat választva az intel erőből és pénzzel megtámogatva az ő fejlesztésük érvényesült. ezért lehettek gyorsabbak . ugyan igy a VGA vonalon is, nem hiába volt Nvidia logó szinte az összes játék alatt.
    Gondoljunk bele, az AMD eröltette a többmagos rendszert , ha akor öket támogatják akkor már nem csak 2 magot támogatnának a programok játék alatt sem, de inkább az intel nagyobb frekijét támogatták.
    Csak ugy mint most az AMD sokkal jobb dx12-es megoldásokat kinál, de a szabványt visszafogták, hogy az nvidia is labdába rughasson..

Ez egy manipulált dolog, hogy meglegyen a látszatja, hogy van verseny, de mindig az intel /nvidia akarata győz és ezért nem mennek le az árak .