IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Amúgy Dummy,
Mondj nekem egy hobbyt ami nem qrwára pénzigényes.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
[email protected], 4GB RAM (3.5-t lát a 32 bites belõle), GTX460, és már most is játszható medium körül/alatt, 1680x1050, 2xAA.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
@Trekir: Nekem qrvára bejön, hogy billeg a fejem és nehéz célon tartani 😊 Anno mikor Black Sharkban ezt bevezették, egy csomóan sírtak miatta, pedig szvsz qrva nagy fícsör 😊
Célozni viszont qrva nehéz vele 😊
R.I.P. White Europe
Ha van egy jó közepes vasad ,meg egy 460 kaliberû kártyád, el fog ez menni azon is pár hét,hónap múlva.
max nem lesz csilivili.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
próbáltam hogy összehúztam magam , f12 és kiegyesedtem de valami nem jó..nagyon mélyre rak le valamiért
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem minden testhelyzet jó ezt vettem észre.
Keresd meg azt a poziciót amikor jó és akkor nyomj egy f12 õt.
Jó hosszú sorozat volt de ült.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
sehogy nem tudom beállítani, hogy a célkereztete is mutassa, ha f12-t nyomok akkor is kb a sebességmérõvel egyvonalba teszi a fejem és nem látok ki rendesen
másnál is van ilyen?
meg pl trim: 10percig mûködik aztán elfelejti, kilépek-belépek és megint jó... 😄
jelzem én is egyetértek Lacával, jó lesz ez csak ki kell várni...
ja meg pl a hurri kiskalával nem tudok lelõni semmit 😞 hiába sorozom fél percig az egyenesen repülõ stukát, csak egy kicsit füstöl és megy tovább
bezzeg a messzerbõl elég e fél mp-s sorozat a kiskalából és leesik a spit 😄
GOOBY, pls
Ezek jó ha kéznél vannak😊 Trimm ,flaps ilyesmik már a helyükön.
Hát újra kell tanulni az egész virtuális légiharcot...
Jó lenne egy fontossági sorrend, mit mennyire kell basztatni 😊
A 2 legfontosabb menne a gázkarra.
Más kérdés ... a Trim milyen fontos itt? Mert nemtom mit tegyek a joyon lévõ trimmerekre ... jelenleg a gép trimje van ott, de lehet átpakolnám oda a motor vezérlést és a Trimet meg kipakolnám gombokra 😊
Nemtom ...
Viszont nekem feltûnt megint egy bug. Áll az ember a fõdön, még a motor sem jár és elkezd a gép elmászni. Hiába a fék, nem változik, szépen mászik oldalra a szerkezet.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Most próbáltam.
Bekapcsolod azt a szart amit mondtál és mégis lehet használni a HOTS-t. Hogyan? Egyszerû. Maradjunk a trimmnél. Én kérlek csináltam egy teszt profilt az x52-nek. A görgõre csináltam egy CTRL+UP / CTRL+DOWN kombót, és ezt állítottam be a játékban a trimmnek (CTRL+UP / CTRL+DOWN). Tökéletesen mûködik 😛
Szóval ha valaki veszi a fáradtságot és mindenhez vagy a legfontosabbakhoz rendel valami kombinációt és aztán ezt ráteszi a x52-re akkor minden mûködni fog.
Egy hanygyafasznyit késik a tüzelés. Erre is jó oda figyelni.
Na most kéne egy komplett leírás egy emil mûködésérõl,mit mikor,mivel,hogyan ,milyen sorrendben kell,avagy jó állítani.
Már a motornál.😊
Asszem tanulnom kell.
Még egyszer mondom,ez nagyon jó lesz.
De mivel itt adott egy gép, amiben sokminden automata, meg adott egy gép amiben semmi sem az ... Bizony egy német pilóta így elõnybe kerülhet ...
És ez full realisztika mellett kihathat egy csata végeredményére is!
Asszem kell még 4 GB mem és egy SSD ...
Minden esetre,ez egészen elképesztõ,nem gyõzöm ismételni.
6v6 lelõttem három hurkányt,az utolsó félelmetesen jól csinálta. (vagy én idétlenül) de nagyon nagy a felingje a dolognak.Nagyon kell figyelni a gép mozgására, egészen máshogy kell mint azt megszokhattuk.Nekem legalábbis ez a tapasztalatom,finomabban kell bánni a szerkezettel. Harc után sétarepülés,kapcsolgat az ember ,elhúzza az ablakot miegymás.
Én beleszerettem,minden hibája ellenére.
Ugyan én nem vezettem röpüllõt de azt mondhatom egészen sokat toltam különféle harcjármûvekben az ipart és egészen másak IRL ezek a dolgok mint itt, a gép elõtt ülve (pölö: WoT). Csak azt mondom, hogy más az amikor lesed a monitort, mondjuk trimmelni akarsz és elkezded keresgetni a billentyûzeten a megfelelõ kombinációt és megint más az amikor tolod a gépben, elengeded a gázkart, lenyúlsz az ülés mellé és tekersz egyet a tekertyûn. Én például iylenek miatt nem ellenzem és fõleg nem ítélem el azokat (néhány emberrel szemben) akik bekapcsolt például ikonnal játszanak.
Tudom mondani, hogy más az amikor az optikában vizuálgatok, keresem a célt és egészen más amikor egy pixelt próbálok észrevenni 😉
De mint ahogy máson sem, így ezen sem fogunk összeveszni 😉
Csak a moci menedzselése volt kikapcsolva és biza megizzadtam.
Nem is hasonlít az Il2 tépem a botot és odalövökre.
Mondjuk a kiskala is le tud szedni egy hurrit.
Mégegyszer mondom ez nagyon jó.
Ez az Anthropomorphic Control is jó de kibaszott nehéz így repülni ,fõleg ahogy megszoktuk az Il ben.
De azért köszi<#rinya>#rinya>
4 GB ram
MSI Geforce 9500 GT
Win 7 64 bit
Amúgy indításnál mindig azért dob le mert a Kernel mode Driver-re panaszkodik.
1 kezed a botkormányon másik a gázkaron, akkor mivel tekered az elevator trimet?
Magyarul nem mindenre vonatkozik, de mivel 2 kezed van, így pl:? sokmindent csak úgy tudsz megoldani, hogy közben nem tudod változtatni a tolóerõt ... vagy a tolóerõ oké, de közben nem változik a flaps ...
Mellesleg én pont az utolsó elõtti tréning küldinél jártam úgy, hogy hiába tekertem a flapset, kívül nem láttam, hogy változna bármi ...
- proci
- RAM
- VGA
- oprenccer
-stb
Akkor talán de nem bizti