IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a faszért nincs FFB?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Továbbra sem mûködik se a trimm sem a flaps a messzeren 😞 ,bezzeg azon rohadt hurkányon meg igen.
😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én olyan problémával, szembesültem hogy elindítom a játékot és indulásnál mielõtt belépne a menübe ledob tálcára olyan hiba üzenettel hogy: Az Nvidia Kernel Mode Driver 268.** verziója leállt majd helyreállt. Aztán belép a menübe és mikor belépnék a repülésbe a betöltés után akkor ledob tálcára, vagy ha kis ablakban futtatom akkor fehér képernyõt látok. A Funkciók mûködnek a gép repül, de nem látok semmit. Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel, vagy tudja valaki a megoldást?
Elõre is ezer köszönet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
http://i54.tinypic.com/fkb8z5.jpg
www.pumaszallas.hu
Nos a következõre jutottam a garafikai beállításokkal. High minden forrest medium. Ja és affiniti 15 ,hátha használja a magokat.
AA ki. Driverbõl 4XAA 16 X anizo. Víz felett tökéletesen fut 12 gép dogolása közben. Néha pici röcc.
Ha javítanak rajta hibátlan lesz.
Most jön a neheze. Joy kalibrálás,mifene.
Itt nincs olyan,hogy egy tekerõvel állítom a flaps-et ?
Eleve egy csomó dolgot kéne a joy ra tenni ami jó lenne tengelyen.
www.pumaszallas.hu
Ennek a játéknak is megvannak a korlátai, amikkel jó ha tisztában van az ember. Nem oda lõsz, és nem úgy ahogy egy játékban, pisztollyal esélyed sincs, és van, hogy egész nap csak pár emberre lõsz egyátalán. Ha eltalálnak az qrvára csíphet, a felszerelés tönkremehet, akku lemerülhet, rendszeresen foglalkozni kell vele. És igen, itt mindig van aki messzebbre, pontosabban tud lõni, mint te (teljesen szabályosan, csak neki olyan fegyvere van).
Ha ezekkel megbarátkozol, tetszeni fog.
Van egyébként már csapat már, akikkel gyilkolásznátok egymást?
www.pumaszallas.hu
"Ne ugrálj, fiam! Még bevered a fejed egy golyóba!" - ismeretlen magyar õrmester, II. vh
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mit lehetne tenni?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Van egy jobb nézet mint az IL2-ben megszokott, azt hiszem a Loosen Shoulder Straps a View menüben. Célzáshoz tökéletes!
Úgy néz ki jobb, ha AA és AF driverbõl van neki állítva ... 16x AF beállítása több grafikai bugot eltüntet pl 😊
Alkalmazás beállításának felülírása - 4xAA 16xAF és próbáld ki úgy!
Ne harapó fogóval keljen már kihúznom:XD
Most már a nyakat is használni kell a légi harcnál😊
Néha elmegy a revibõl a célkereszt a,az miért van? Lehet ez természetes jelenség volt ha nagy túlterhelésû manõvereket csinált a gép?
@Solt: Nem ... bekapcsoltam HDR-t meg mindent, és most nem annyira zavaró, mint amikor utoljára próbáltam 😊 Amúgy SSAA-t hogyan tudok kapcsolni?
Két kérdésem van.
Egyik,hogy hogyan lehet a loy ,pontosabban a repgép érzékenységén állítani. Nagyon ficánkolós,pici mozdulatra is nagyot mozdul.
A másik ,hogy itt is van olyan nézet mint az Il ben nevezetesen az a három nézet a normál a közeli ,meg a távoli.
Amúgy kurva jó dogolni vele,lelõttem eddig 10 gépet.
Na nem full realistik beállításon.😊
www.smart-bus.hu
Nekem csak ROF alatt volt gondom Ati-val, most ott sincs ...
Az hogy a CoD alatt most mi van? Nem igazán érdekel. Majd egy fél év múlva megnézem ... Ez a game pre-Alpha jelenleg ...
Ettõl függetlenül tetszik, meg minden, és is a joy beállításokkal baszakszom ... (Logitech Profilerben akarom belõni a dolgokat, az mindig macerásabb ...)
Bár lehet leszarom, és belövöm a game-ban ... Csak ott nem lehet Shift-et beállítani.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Molyolnom kell a joy beállítással,hogy ne úgy viselkedjen,mint egy ideges foxi.
De Dummy ez a radeon nem volt egy nagy választás.
Tudhattam volna,hogy bármilyen jó is Oroszok nem erre gyártanak programot.
Az a három világoskék csík engem nagyon zavar a látóhatár szélén,pl.
Mindegy megvárjuk a javításokat.
Én azért látok különbséget a grafikai beállítások között ,mert high ban csak szebb minden.