IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
This option limits the amount of things you can do at one time to realistic proportions, usually to no more than two things at once.
As a pilot has only two hands, and as most Battle of Britain era planes did not have HOTAS-style controls with important buttons always a flick away, moving the throttle and stick will usually mean having no hands to
move a flap lever or vice versa.
Magyarul: Arra hivatott, hogy leszimulálja azt, hogy a pilóta Hotas nélkül csak pár dolgot tud lekezelni, és ha a játékos olyan dolgokat akar csinálni, amire anno a pilóta a fülkében képtelen lett volna, akkor nem engedi 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ikon nélkül még nem "merem" de ez lesz majd a következõ lépés.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"A Guillemot családból öt testvér alapította a Ubisoftot számítógépes játékkiadóként 1986-ban, Franciaországban. Yves Guillemot hamarosan egyezségre jutott az Electronic Arts, Sierra On-Line és a Microprose cégekkel, hogy termékeiket Franciaországban õk terjeszthessék."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ubisoft
**--**
A Messer nagyon-nagyon jól kezelhetõ a CEM-el is! Most toltam 30 percet, se melegedés se semmi. Nagyon baba mûszer! A szaros/hugyos hurrikántot el sem tudom indítani a földön.
Köszi.
Még az engine manadment -et meg kell tanulni . És az nem kis idõ lesz ,de a légi harc már így is fenomenális.
Ne lennének azok a pici akadások(bár nem mindig ,és nem is zavaró nagyon)
.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Akkor a faszért nincs FFB?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Továbbra sem mûködik se a trimm sem a flaps a messzeren 😞 ,bezzeg azon rohadt hurkányon meg igen.
😉
Én olyan problémával, szembesültem hogy elindítom a játékot és indulásnál mielõtt belépne a menübe ledob tálcára olyan hiba üzenettel hogy: Az Nvidia Kernel Mode Driver 268.** verziója leállt majd helyreállt. Aztán belép a menübe és mikor belépnék a repülésbe a betöltés után akkor ledob tálcára, vagy ha kis ablakban futtatom akkor fehér képernyõt látok. A Funkciók mûködnek a gép repül, de nem látok semmit. Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel, vagy tudja valaki a megoldást?
Elõre is ezer köszönet.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
http://i54.tinypic.com/fkb8z5.jpg
www.pumaszallas.hu
Nos a következõre jutottam a garafikai beállításokkal. High minden forrest medium. Ja és affiniti 15 ,hátha használja a magokat.
AA ki. Driverbõl 4XAA 16 X anizo. Víz felett tökéletesen fut 12 gép dogolása közben. Néha pici röcc.
Ha javítanak rajta hibátlan lesz.
Most jön a neheze. Joy kalibrálás,mifene.
Itt nincs olyan,hogy egy tekerõvel állítom a flaps-et ?
Eleve egy csomó dolgot kéne a joy ra tenni ami jó lenne tengelyen.
www.pumaszallas.hu
Ennek a játéknak is megvannak a korlátai, amikkel jó ha tisztában van az ember. Nem oda lõsz, és nem úgy ahogy egy játékban, pisztollyal esélyed sincs, és van, hogy egész nap csak pár emberre lõsz egyátalán. Ha eltalálnak az qrvára csíphet, a felszerelés tönkremehet, akku lemerülhet, rendszeresen foglalkozni kell vele. És igen, itt mindig van aki messzebbre, pontosabban tud lõni, mint te (teljesen szabályosan, csak neki olyan fegyvere van).
Ha ezekkel megbarátkozol, tetszeni fog.
Van egyébként már csapat már, akikkel gyilkolásznátok egymást?
www.pumaszallas.hu
"Ne ugrálj, fiam! Még bevered a fejed egy golyóba!" - ismeretlen magyar õrmester, II. vh
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mit lehetne tenni?