IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A controls menüben nincs lehetöség kalibrálásra játékon belül?Mert a mostani joyomat win alatt lehet csak kalibrálni, de ott meg csak 32 gombot ismer fel, a hozáadott szoftverrel meg csak a gombokat lehet beállitani , macrozni.
Micsoda képregényt láttam. 15 fps-t sikerült kipréselnie a gépnek.
A rendszer:
Gigabyte GA MA 790X, Phenom II 940, A-data Viesta Extreme Edition 2x2GB, Radeon 4850 OC 1GB Catalyst 10.5, Win XP sp2.
Szerintem a hulladék konfigtól azért messze van.
Jó lenne a CoD,látszik, hogy sok munka van benne, de Olegék nem tudták optimalizálni 6 év alatt?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Rohadtul untam már IL-2-ben, hogy a flap, radiator meg minden vezérlés szüksége nélkül, folyton jöttek az energy+turn fighter spitekkel, amikbõl önmagukban volt vagy 50 változat, és még a legutolsó patch-ekben is azokat nyomatták... aztat!
LINK
Vogel😛róbáld meg a 257.21-es drivert,a fentebb említett linken azt írták,hogy ez a jó.
A consolt meg az Options->Controls->Keys->Category:Game résznél tudod beállítani.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Irgalmatlan mit pogózok a monitor elõtt, hogy lássam a reviben az enemyt 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A G940 gázkarján 2 tekerentyû van, a joyon meg 3 trim 😊
Azt nem tudom mire mi legyen állítva, mert a többit gombokhoz kell majd rendelnem 😊 Most a gázkaron van mixture és radiator, a joy trimjei meg trimek ...
Na mindegy, asszem bekapcsolom a CEM-et és elkezdek bohóckodni vele 😊
De józan paraszti ésszel,meg minimális tudással felvértezve,azt gondolom,hogy a hûtõk azok nagyon fontosak,fõleg amikor terheli az ember a gépet.Keverék állítása is jó ha kéznél van,na meg a prop.
Na most a német gépek automatikája sok minden terhet levesz az emberrõl de ezt ki kell kísérletezni,hogy mi mikor jó.
Nem baj ,mert amíg jönnek a javítások addig van mivel pöcsölni.
Én azt mondom,véget ért a Vér Pesták kora.
A spittel sem lehet mindent megcsinálni,nekem nagyon tetszik ,hogy vannak korlátai a gépeknek. Az emil sem emelkedik a világba ,összességében igenis kiegyenlítettnek tûnik repgépileg a dolog. Nem lehet majd kajabálni egymásra azt hiszem.
Volt tegnap pár killem ... a bombázók jobban lenyomják a gépet mint a sima kutyaharc ... Lõttem pár olasz gépet, meg 2 hurit ... (Realisztika maxon CEM nélkül egyelõre ...)
Volt olyan, hogy meglõttek, kicsit bepirosodott a képernyõ és minden nagyobb terhelésû manõvernél mintha felszisszent volna a pilóta 😊
Sorban jönnek az apróságok 😊
Bár ha ez a akármi be van kapcsolva akkor cseszhetem😊
Tréning alatt ültem a spitben és kapcsolgattam összevissza ... Meg hogy rutintalanként mit szenvedtem mire leesett, hogy be kell kapcsolni a revik háttérvilágíttását 😊
Durva cucc lesz ez, ha végre rendesen fog futni 😊
A beállításokban van valahol.
A revi valóban elmászik,de azt látod nem tudom,hogy ez reális e. Én akkor gyorsan megnyomom a tr pozicionáló gombot és beáll,de ezt csak akkor ha éppen harcolok.Meg van amikor elhomályosodik a kereszt.
Hál istennek nekem még egyszer sem állt le,csak ha a videó beállításokat buzeráltam akkor lép ki .
Izé...konsolt, hogy tudom behozni (shift+tab nem müxik)? Illetve FPS parancs ua?
erre bezzeg volt idõ + a tehenekre
Én már nem is lepõdök meg semmin
Lehet ha kiugrasz anglia fölött, a földön fps-ként folytathatod a játékot? hehe nem is lenne rossz
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
No, de visszatérve, ez az izé a BR.20 bombázó törzsén kiálló propeller, ami egy elektromos generátort hajt meg. Ezt lehet ki és be kapcsolni. Szinte soha nem kell vele foglalkozni, többi CoD gépen nincs ilyen berendezés. Ezek szerint itt is vannak ilyen cuccok, mint az il-2 magnetos, hogy van-van, de mindek...
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Pumákoknál található. Valamit csak ér😊
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
kiméssz a térre egy menet + a lufi nem olyan drága
www.smart-bus.hu
Nálam minden High,kivéve a forest az médium ,Poginak Low,füvet kivettük.
Tenger felett bõven megvan az FPS 50-80-100,van amikor több.
Szárazföld felett no meg egy nagyobb falut elérve ,ez drasztikusan csökken,alacsonyan van .hogy 17 re is lemegy,de mondjuk a fák felett repkedve 20 tól 30 ig változik. Magasabban kevésbé drasztikus a dolog de érezhetõ .
De kezdésnek még talán egy õkáem is elég 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Amúgy Dummy,
Mondj nekem egy hobbyt ami nem qrwára pénzigényes.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
[email protected], 4GB RAM (3.5-t lát a 32 bites belõle), GTX460, és már most is játszható medium körül/alatt, 1680x1050, 2xAA.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
@Trekir: Nekem qrvára bejön, hogy billeg a fejem és nehéz célon tartani 😊 Anno mikor Black Sharkban ezt bevezették, egy csomóan sírtak miatta, pedig szvsz qrva nagy fícsör 😊
Célozni viszont qrva nehéz vele 😊
R.I.P. White Europe
Ha van egy jó közepes vasad ,meg egy 460 kaliberû kártyád, el fog ez menni azon is pár hét,hónap múlva.
max nem lesz csilivili.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
próbáltam hogy összehúztam magam , f12 és kiegyesedtem de valami nem jó..nagyon mélyre rak le valamiért
GOOBY, pls