IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro
Na ez már legyütt... 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DummyBoy
Hát Fater Isten Ággyon meg ezért! <#worship>

(bájdövéj, én egyiket sem tudom leszedni, de gondolom a céges tûffal az oka ... <#vigyor3> )

Elküldenéd nekem? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Próbáld meg ezt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem tudom. Nekem simán letölti. De minnyá felteszem máshova es.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ha már a nosztalgia, akkor nekem ezek voltak a kedvenceim az IL-2 elõtt:

DonZorro
Aztán miért nem lehet letölteni???

LeonSilver
Egyébként tényleg kézzel irkáltam be minden egyes sor 😄
Csináltam kismillió shotot a játékban a configról és az alapján pötyögtem.

LeonSilver
No emberkék. Qrva nagy munkával 😄 csináltam egy ilyen üres bizbaszt.
Ha minden igaz a létezõ összes lehetõség benne van de kombináció sehol sincs. Azt mindenki magának szépen megtervezheti. kinyomtathatja és ez alapján készíthet magának profilt. A tömörített állományban benne van xls és pdf formátumban is. Használjátok egisséggel.
Ehun e.

Nekem az van! Milyen lapba akarod és mennyiért adják?

www.smart-bus.hu

off:
használ itt valaki core 2 q9550-et? érdemes megvenni egy használtat, mert elég jó áron kínálják, és azért a magonkénti 2,83 giga elég kecsegtetõen hat.
DummyBoy
A revi háttérvilágítására figyeljetek oda, fel kell kapcsolni 😊

Anélkül nem látszik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Willenbrock
Várós <#eljen>

PhantomAss
pénteken jön a peccs, elméletileg jobban fut majd a game

GOOBY, pls

Willenbrock
Kipróbáltam a gémet,jó lesz ha javítva lesz.(sok javítás kell majd hozzá úgy tûnik)Sokkal inkább különbözik az Il-2-tõl mint amire számítottam.Szárazföld felett játszhatatlanul akad nálam is,de amúgy még low beállításoknál is szép a grafika.A fizika és a modell egyértelmûen fejlõdött (a motorvezérlést még meg kell tanulnom-igazából még a beállításokkal vacakolok de kevés rá az idõm sajna)
sérült motorral tovább elrepül a messzer mint az il-2 ben,de pillanatok alatt megrongálódik ha nem figyelünk rá.Egy hurrit sokáig üldöztem de túl messzirõl lõhettem-nem zuhant le,a revi célzóköre pedig tényleg nem látszott fordulóban.Gépfejlesztésre lesz szükségem+meg kell várnom az optimalizáló pecseket mert nálam ez így még nagyrészt játszhatatlan-mindamellett ígéretes.

DonZorro

PhantomAss
a cod-ban nem lehet megoldani valahogy, hogy a trackir csak két irányban mozogjon?
hiába állítom be a szoftverben csak az xy tengelyt, ugyanúgy 6 irányú marad a játékban
valami nagyon nem jó nálam, egyszerûen nincs jó helyen a középpont

GOOBY, pls

1000* hallott fegyverropogásnál meg süvöltésnél azonnal kikapcsoltam 😄

aki dolgozik annak jár a pihenés 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Mikor meglett a gépem nálam ez vitte a pálmát 😄 Néha még most is játszom vele xD (csak most már max grafon 😛 )

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

hm értem 😊 Bár olyan Sky Kapitányos hangulata van !😊
tyûû 2000 még csak az elsõt koptattam a suliban !😛 akkor még számítógépet sem láttam élõben , nálam akkor a tévé volt a nagy sláger meg a bringa !😛 xD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sztem megvan egyikünk-másikunknak. Szenzációs hangulata volt, építgethetted a saját röpülõdet meg minden. Akkoriban nagyon a toppon volt, de azért ne várj IL2 életszerûséget...

Si vis pacem, para bellum.

LeonSilver

LeonSilver
2000. október

Mikori játék ez !?😮 Nem találom sehol torrent formájában ! 😞

LeonSilver
Aki kurvának áll az ne sírjon ha dugják (szopatják). Ez van. 😉

LeonSilver
Talán kétszer vagy háromszor sikerült vele a gátat lerombolni 😄
Egyébként szerintem C64-en az F-14 Tomcat vitte a pálmát! Én eccer ûrhajós fószer lettem benne. Nem emlékszem rá annyira de mintha 4 lemezes lett volna. De 2 tuti 😄

PhantomAss
hehe ez tetszik:
"Our great hope that the Friday version will allow everyone to run the game smoothly and finally begin complaining about FM and DM and AI and skins and missions and GUI and landscape and the clouds and the weather!"
(kb. remélem hogy pénteki peccs után mindenkinél simán fog futni a játék, és kezdõdhet a panaszkodás a többi dolog miatt: fm, dm, táj, grafika, felfõk, kezelés, idõjárás, stb 😄)
elhiszem hogy heti hét napot dolgoznak és napi 12 órát, de elõbb kellett volna ezen agyalni 😊

GOOBY, pls

Még ez eszembe jutott. Bazz '84-es. Hú de rég volt...

LeonSilver
Nekem az a véleményem, hogy háborúban a harcmezõn a normál csata nem gyilkosság. Birkenauban ami történt az gyilkosság. Ha hadifoglyokat csak úgy, passzióból megoltek az gyilkosság. Amikor Iván / Hans pofánlõtte harc közben a másik az nem a szó hagyományos értelmében vett gyilkosság. Szerintem.

Sanyo
Kösz, épp akkor találtam rá én is. 😊 Nemsokára itt az elsõ patch.

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Nem sima gyilkosságok voltak azok:aki pilótának jelentkezett tudta mit vállal-el kellett fogadniuk hogy ha ma én leszedek valakit holnap lehet hogy engem szednek le.Senki nem azért lett vadászpilóta mert szertett volna ölni,hanem mert a repülés világa egy egyedülálló világ,egy vadászgéppel repülni pedig a csúcs volt a pilóták számára.A légiharcnak szépsége van,a manõverek révén egyféle tánchoz hasonlít.A vadászpilóták általában szerettek légiharcolni ha volt is bennük egészséges félelem.
Ha a magyartanár nem tájékozott a vadászpilóták világáról akkor ezt nemigen fogja megérteni.Egyébként sok pilótának volt lelkiismeret furdalása áldozatai miatt,Werner Mölders pl.sokat örlõdött miattuk mivel mélyen vallásos katolikus volt.

A PC-korszakig ez volt a kedvencem... 😊)))))))))))

f24sg
Én C=64-en ezzel kezdtem a startup video a szirénával még mindig hangulatosch 😄
mármint hogy *tartja <#gonosz1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Hûûû jól tartaj magát XDDD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

?

acidrain
Neem! Az a szembeszomszéd Mari néni 😊))<#nevetes1>

Nohab, köszönöm a naptárat.<#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Tettél be ejtõernyõt?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

help pls.
Miért nem tudok Zero-ból kiugrani? Bill megvan, nyomogatom, semmi.
Ja, ez még 1946.

A februári néni Dobó Kata?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nohab
A nénis naptár. (Sokat tölti az oldalt.)

Holnap megyek és kinyomtatom, jó lesz a kolesz szobába.<#nyes>
f24sg
most látom, a pénteki patchben pont ez IS lesz javítva, köszönöm...
Nesu
Igen még vannak akiket érdekel köszönjük szépen !!!
Bar én most ***Hans-Joachim_Marseille*** sorsán vagyok eltiltás .
De nem Playboy és más nemzet muzsikája miatt .
<#eplus2>

UI . :
Aces of Europe ,

Aces of the pacific

<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

LeonSilver
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú. Ezt én is. Ma akkora gémet lehetne belõle csinálni, hogy elképesztõ! Iszonyat mijen jó hangulata volt.

@ Romeo One

Az ACE és az ACE2-t azért nem írtam, mert azok a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetõek szimnek. Természetesen nekem is azok voltak az elsõk. 😊

a lényeg:
-nem lesz mikroakadás, épületek gyorsak lesznek, a fák még mindig nem a legjobbak
-holnap este vagy szerdán open beta patch
-péntekre végleges patch

f24sg
És akkor most sok szeretettel kérdezném, hogy MELY MÓDON tudom elérni azt(at), hogy egy általam "kosztümizált" repülõgép úgy is nézzen ki QMB-ben, ahogy azt beállítottam a Plane menüpont alatt.
Ugyanis, a Plane menüben hiába allítgatom a kül. dolgokat (század, callsign, stb) CSAK a weapon loadout-ot tudom elmenteni. QMB alatt meg akár a blue, akár a red oldalt választom, nincs ott a beállított gépem.
Mindez nagyon bánt engem.

(Már kínomban azon gondolkodom, hogy megyek önkínozni magam DCS: Black Sharkkal, ami a megvétel óta kb. a szekrényben van, mert felszállásnál tovább nem volt türelmem hozzá.)
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Imádtam😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Pogi mutatta.
Cod patch

ACE, ACE II, Ace of Aces, F22, F29, B52, Dogfight, Crimson skies, Airfix Dogfighter...

Régebben a BOP.AGRIA.HU oldalon volt egy kis szimulátormúzeum, de ott most csak egy üres oldal jön be.