IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az biztos, hogy van kismillió lehetõség és a szoftver (CoD) egyik nagy hibája, hogy nem különbözteti meg a jobb illetve a bal oldali ctrl, shift és alt billentyûket. Ez szerintem hatalmas szarvashiba egy 2011-ben kiadott szimulátornál.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hálánk a sírig üldözni fog, nagyon hasznos kis segédlet!
Si vis pacem, para bellum.
a játékokban a mesterséges intelligencia fagyott, pl az emberek álltak egyhelyben
az amd kiadott sutyiban egy dual-core optimalizáló progit, persze nem verték nagydobra hogy baj van
meg hangos volt, sokat fogyasztott, batár nagy hûtõje volt
na azóta soha többé amd-t
GOOBY, pls
cod alatt a kétmagos proci nem sokat bír sajnos, bár nem tudom a peccs után milyen lesz
ma már inkább a négymagos proci kell..
a ram nekem mis csak 800-on ment, ezen ne aggódj, sokat nem érzs vele, valszeg az alaplap nem bírja
a proci és a videokártya is kevés sajna
(gtx 260-nal 9000pont volt 3dmark 2006-ban, az új kártyával kicsit 20000felett)
inkább a kártya az ami megdobja, persze a felbontás is számít: minél nagyobb felbontásban játszol annál inkább kell az erõs kártya
GOOBY, pls
gyak. a k széria simán megy agyári hûtéssel ~4.5 ghz-n, ami jópár évig bõven elég lesz
az amd is nagyon jó, csak én intel párti vagyok 😄
rossz emlékeim vannak az amd-rõl
GOOBY, pls
Másik kérdés: nézegetem most procikat és ilyen árban mint ez 2500K van vagy kicsit olcsóbban, már egy AMD X4 975 van vagy X6 1090T (3.2GHz) kapható, persze olcsóbb lapokkal mint Intel, akkor most melyiket éri meg megvenni?
aztán a fórumokban lebeszéltek róla 😊
azt mondták, hogy hosszabb távon már pénzkidobás a 775-ös foglalatba pént ölni
(amúgy az i2500k proci is 45e volt....persze kell hozzá másik alaplap is)
ha tényleg alig kell ráköltened akkor megéri mert erõs proci, de ha egy éven belül fejleszteni akarsz akkor azért gondold meg
GOOBY, pls
(bájdövéj, én egyiket sem tudom leszedni, de gondolom a céges tûffal az oka ... <#vigyor3>#vigyor3> )
Elküldenéd nekem? 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csináltam kismillió shotot a játékban a configról és az alapján pötyögtem.
Ha minden igaz a létezõ összes lehetõség benne van de kombináció sehol sincs. Azt mindenki magának szépen megtervezheti. kinyomtathatja és ez alapján készíthet magának profilt. A tömörített állományban benne van xls és pdf formátumban is. Használjátok egisséggel.
Ehun e.
www.smart-bus.hu
használ itt valaki core 2 q9550-et? érdemes megvenni egy használtat, mert elég jó áron kínálják, és azért a magonkénti 2,83 giga elég kecsegtetõen hat.
Anélkül nem látszik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
sérült motorral tovább elrepül a messzer mint az il-2 ben,de pillanatok alatt megrongálódik ha nem figyelünk rá.Egy hurrit sokáig üldöztem de túl messzirõl lõhettem-nem zuhant le,a revi célzóköre pedig tényleg nem látszott fordulóban.Gépfejlesztésre lesz szükségem+meg kell várnom az optimalizáló pecseket mert nálam ez így még nagyrészt játszhatatlan-mindamellett ígéretes.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
hiába állítom be a szoftverben csak az xy tengelyt, ugyanúgy 6 irányú marad a játékban
valami nagyon nem jó nálam, egyszerûen nincs jó helyen a középpont
GOOBY, pls
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
tyûû 2000 még csak az elsõt koptattam a suliban !😛 akkor még számítógépet sem láttam élõben , nálam akkor a tévé volt a nagy sláger meg a bringa !😛 xD
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Egyébként szerintem C64-en az F-14 Tomcat vitte a pálmát! Én eccer ûrhajós fószer lettem benne. Nem emlékszem rá annyira de mintha 4 lemezes lett volna. De 2 tuti 😄
"Our great hope that the Friday version will allow everyone to run the game smoothly and finally begin complaining about FM and DM and AI and skins and missions and GUI and landscape and the clouds and the weather!"
(kb. remélem hogy pénteki peccs után mindenkinél simán fog futni a játék, és kezdõdhet a panaszkodás a többi dolog miatt: fm, dm, táj, grafika, felfõk, kezelés, idõjárás, stb 😄)
elhiszem hogy heti hét napot dolgoznak és napi 12 órát, de elõbb kellett volna ezen agyalni 😊
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
Ha a magyartanár nem tájékozott a vadászpilóták világáról akkor ezt nemigen fogja megérteni.Egyébként sok pilótának volt lelkiismeret furdalása áldozatai miatt,Werner Mölders pl.sokat örlõdött miattuk mivel mélyen vallásos katolikus volt.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb