IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(bájdövéj, én egyiket sem tudom leszedni, de gondolom a céges tûffal az oka ... <#vigyor3>#vigyor3> )
Elküldenéd nekem? 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csináltam kismillió shotot a játékban a configról és az alapján pötyögtem.
Ha minden igaz a létezõ összes lehetõség benne van de kombináció sehol sincs. Azt mindenki magának szépen megtervezheti. kinyomtathatja és ez alapján készíthet magának profilt. A tömörített állományban benne van xls és pdf formátumban is. Használjátok egisséggel.
Ehun e.
www.smart-bus.hu
használ itt valaki core 2 q9550-et? érdemes megvenni egy használtat, mert elég jó áron kínálják, és azért a magonkénti 2,83 giga elég kecsegtetõen hat.
Anélkül nem látszik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
sérült motorral tovább elrepül a messzer mint az il-2 ben,de pillanatok alatt megrongálódik ha nem figyelünk rá.Egy hurrit sokáig üldöztem de túl messzirõl lõhettem-nem zuhant le,a revi célzóköre pedig tényleg nem látszott fordulóban.Gépfejlesztésre lesz szükségem+meg kell várnom az optimalizáló pecseket mert nálam ez így még nagyrészt játszhatatlan-mindamellett ígéretes.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
hiába állítom be a szoftverben csak az xy tengelyt, ugyanúgy 6 irányú marad a játékban
valami nagyon nem jó nálam, egyszerûen nincs jó helyen a középpont
GOOBY, pls
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
tyûû 2000 még csak az elsõt koptattam a suliban !😛 akkor még számítógépet sem láttam élõben , nálam akkor a tévé volt a nagy sláger meg a bringa !😛 xD
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Si vis pacem, para bellum.
Egyébként szerintem C64-en az F-14 Tomcat vitte a pálmát! Én eccer ûrhajós fószer lettem benne. Nem emlékszem rá annyira de mintha 4 lemezes lett volna. De 2 tuti 😄
"Our great hope that the Friday version will allow everyone to run the game smoothly and finally begin complaining about FM and DM and AI and skins and missions and GUI and landscape and the clouds and the weather!"
(kb. remélem hogy pénteki peccs után mindenkinél simán fog futni a játék, és kezdõdhet a panaszkodás a többi dolog miatt: fm, dm, táj, grafika, felfõk, kezelés, idõjárás, stb 😄)
elhiszem hogy heti hét napot dolgoznak és napi 12 órát, de elõbb kellett volna ezen agyalni 😊
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
Ha a magyartanár nem tájékozott a vadászpilóták világáról akkor ezt nemigen fogja megérteni.Egyébként sok pilótának volt lelkiismeret furdalása áldozatai miatt,Werner Mölders pl.sokat örlõdött miattuk mivel mélyen vallásos katolikus volt.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nohab, köszönöm a naptárat.<#eljen>#eljen>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Miért nem tudok Zero-ból kiugrani? Bill megvan, nyomogatom, semmi.
Ja, ez még 1946.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Holnap megyek és kinyomtatom, jó lesz a kolesz szobába.<#nyes>#nyes>
Bar én most ***Hans-Joachim_Marseille*** sorsán vagyok eltiltás .
De nem Playboy és más nemzet muzsikája miatt .
<#eplus2>#eplus2>
UI . :
Aces of the pacific
<#integet2>#integet2>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
@ Romeo One
Az ACE és az ACE2-t azért nem írtam, mert azok a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetõek szimnek. Természetesen nekem is azok voltak az elsõk. 😊
-nem lesz mikroakadás, épületek gyorsak lesznek, a fák még mindig nem a legjobbak
-holnap este vagy szerdán open beta patch
-péntekre végleges patch
Ugyanis, a Plane menüben hiába allítgatom a kül. dolgokat (század, callsign, stb) CSAK a weapon loadout-ot tudom elmenteni. QMB alatt meg akár a blue, akár a red oldalt választom, nincs ott a beállított gépem.
Mindez nagyon bánt engem.
(Már kínomban azon gondolkodom, hogy megyek önkínozni magam DCS: Black Sharkkal, ami a megvétel óta kb. a szekrényben van, mert felszállásnál tovább nem volt türelmem hozzá.)
Imádtam😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Régebben a BOP.AGRIA.HU oldalon volt egy kis szimulátormúzeum, de ott most csak egy üres oldal jön be.