IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Thread: Elevator trim to mouse weel??
www.pumaszallas.hu
De az sem baj, ha rendszergazdaként indítod mindkettõt.
www.pumaszallas.hu
Aszt hiszem Nate-nál volt olyan, Win7 alatt IL2 Online-ban a TS3 mikrofonja nem mûködött. Emlékszik valaki, hogy mi volt rá megoldás?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Kell vetessek a cegnek 4 uj gepet.... maxi az egyikben i5 helyett E5300 lesz....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
De ennek itt a helye?<#eplus2>#eplus2><#pias>#pias><#csodalk>#csodalk><#banplz>#banplz>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
4.11 -es patch
On
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A feliratozás viszont hatalmas <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mikori a géped?
Nekem ugyanazt produkálta a régi gépem (asus p4s8x). A kezdetekben csak kicsit szaggatott, késõbb csipogott is néha az alaplap (mint végül kiderült az volt. Összevissza csippantott egyet, mikor úgy volt kedve). Nálam az alaplap kezdeti kifingását jelezte. Igaz, én még a videokártyát is megnéztem, 2 kondenzátor fel volt púposodva. Azt kicserélték, valami horror összegért (500ft volt😊 )
A vieokártyám elég meleg, jóformán forró volt. Hiáb szedtem le a há z oldalát, pasztáztam újra a hûtõ alatt, ugyanezt csinálta. Az alaplap végül meghalt, a videokártya jó. Az alaplap miatt púposodott fel a videokártya kondenzátora, de végül nem sikerült kinyírnia😊
Szóval, elõször megnézném a kártyát, milyen meleg (kézzel néztem, majd leégett az újjam hegy mikor hozzáértem), kondik jók-e, nem púposak, kifolytak, büdösek-e.
D9
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
vagy jövõ valamikorra jó ha megcsinálták volna.
Így kénytelenek kicsit magukhoz kapni,szerintem mi jól jártunk így.
Egy ,két hét,hónap nyûglõdés ,de utána már gond nélkül játszhatunk vele.
Mert ami tény az tény ... jelenleg ez a gém messze van a "kész" státusztól ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Max a fanatikusok megértõek,de másoktól ez nem is várható el.
A szikár tények meg azok,hogy ez ebben a formában egy árva garast nem ér.
Már egy egyszeri júzer szemszögébõl nézve. Ezt sajna benézte az Ubi.
Bár hosszú távon úgyis elfelejtõdik ez a kezdeti botladozás.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De sajnos van hírértéke ... a Német Gamestar magazinban ugyanis megjelent egy figyelmeztetés, hogy NE vegyék meg a júzerek a CoD-ot mert játszhatatlan ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Év eleje felé puhatolóztunk Olegnél e-mailban, hogy a VO101 részt vehet-e beta tesztelésben (il2 FB óta vettük érszt ilyen olyan módon ezekben), annyit válaszolt, õ szeretne, de a kiadó csak zárt bétát enged.
www.pumaszallas.hu
De lesz még jobb is nem kell aggódni 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Persze én nem nem azt mondom hogy szar, és ha kijavítják a dolgokat, meg hozzáteszik azokat amiket gondoltak, akkor egy szavam nem lesz még ha ez még plsuz egy évbe kerül is! De tényleg mi fasza csináltak eddig, ha optimalizáció patchet kiadnak a megjenés után 1 héttel..ezek szerint 1 hétnyi munka valakinek és ez nem fért bele az 5 éveb? szerintem mi vagyunk a bétateszterek(tuti), de akkor miért nem volt nyivános vagy nagyobb zárt béta, hogy ilyen alap dolgokkal ne keljen foglakozni, hogy optimalizáció, mert nekem nem veszik el a kedvem a játéktól és tuti évekig fogok vele játszani, de sok gyökér aki konzolon nevelkedett mitlát?, hogy egy szar az egész, és alig veszik majd.(persze azokat én is leszarom, de bevétel azért kellene) Remélem kijavítnak mindent, ahogy ismerni lehet õket ki is fognak, nem szarnak a játékosokra.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ahogy nézem valamiért nem csomagolta bele a pdf-et ez a szutyok.
EBBE most benne van az is. Elnézést 😉
Az biztos, hogy van kismillió lehetõség és a szoftver (CoD) egyik nagy hibája, hogy nem különbözteti meg a jobb illetve a bal oldali ctrl, shift és alt billentyûket. Ez szerintem hatalmas szarvashiba egy 2011-ben kiadott szimulátornál.
Hálánk a sírig üldözni fog, nagyon hasznos kis segédlet!
Si vis pacem, para bellum.
Si vis pacem, para bellum.
a játékokban a mesterséges intelligencia fagyott, pl az emberek álltak egyhelyben
az amd kiadott sutyiban egy dual-core optimalizáló progit, persze nem verték nagydobra hogy baj van
meg hangos volt, sokat fogyasztott, batár nagy hûtõje volt
na azóta soha többé amd-t
GOOBY, pls
cod alatt a kétmagos proci nem sokat bír sajnos, bár nem tudom a peccs után milyen lesz
ma már inkább a négymagos proci kell..
a ram nekem mis csak 800-on ment, ezen ne aggódj, sokat nem érzs vele, valszeg az alaplap nem bírja
a proci és a videokártya is kevés sajna
(gtx 260-nal 9000pont volt 3dmark 2006-ban, az új kártyával kicsit 20000felett)
inkább a kártya az ami megdobja, persze a felbontás is számít: minél nagyobb felbontásban játszol annál inkább kell az erõs kártya
GOOBY, pls
gyak. a k széria simán megy agyári hûtéssel ~4.5 ghz-n, ami jópár évig bõven elég lesz
az amd is nagyon jó, csak én intel párti vagyok 😄
rossz emlékeim vannak az amd-rõl
GOOBY, pls
Másik kérdés: nézegetem most procikat és ilyen árban mint ez 2500K van vagy kicsit olcsóbban, már egy AMD X4 975 van vagy X6 1090T (3.2GHz) kapható, persze olcsóbb lapokkal mint Intel, akkor most melyiket éri meg megvenni?
aztán a fórumokban lebeszéltek róla 😊
azt mondták, hogy hosszabb távon már pénzkidobás a 775-ös foglalatba pént ölni
(amúgy az i2500k proci is 45e volt....persze kell hozzá másik alaplap is)
ha tényleg alig kell ráköltened akkor megéri mert erõs proci, de ha egy éven belül fejleszteni akarsz akkor azért gondold meg
GOOBY, pls