IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
...ha még érdekel valakit. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
A hidegebb olaj sûrûbb, nagyobb a nyomása, és nehezebben jut el mindenhová. Autó, motor, repülõ, tökmindegy.
A nyomás megnõ, hiszen a pumpának nagyobb energiát kell kifejtenie, hogy a kisebb résekbe is eljuttassa az olajat. A modern, nagyteljesítményû blokkokba azért raknak fullszintetikus, híg olajat, hogy rövid idõ alatt eljusson mindenhová. Persze ennek is megvannak a hátrányai, de kihegyezett teljesítménynél ez a fontosabb.

Si vis pacem, para bellum.

Jesszusom mikkel játszottunk annak idején <#taps><#taps>

Hasonló elrettentés céljából itt van ami engem fertõzött meg annó:

És még egy gyöngy szem:

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Én nagyapám könyvei között találtam...

very lowon akad mint atom és a viz zöld és nem találoma revit:/

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
A vízé jó volt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V Domino
Te Laca!Valami nem kerülte el a figyelmedet véletlenül?Csak az olajhõmérséklet csökkent,a vízé nem?Mert akkor érthetõ lenne,hogy rángat a hidegebb motor,de csak a hidegebb olaj is okozhat ilyet,mármint a játékban?Ez akkor komplexebb,mint gondoltam.

U.i szmájlikat miért nem jeleníti meg vajon nekem?

R.I.P. White Europe

Aztaqrva! Ez hatalmas játék! Nagy kedvenc volt!

LeonSilver
Igen, nõ a nyomás. A kenés viszont sokkal szarabb mint amikor meleg az olaj.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Bazeeeeeeeeeee 😄
kiugrottam a gépbõl, nézem a paraszot matat ... meghúzza a zsinórt ... nem történik semmi 😄 Olyan szépen belezúgott a vízbe, hogy öröm volt nézni 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Igazad van.<#worship>
Akkor meg az van,hogyha lehûl az olaj ,akkor megnõ a nyomás és ezért rángat.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Fasza ... keresgélek a hivatalos fórumon mentés ügyben ... semmi ... végre találok egy topikot ... beleírok ... erre kiderül, hogy van egy csomó ilyen topik ...

Szóval ismert bug ... dolgoznak rajta ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

whiteskull
Bizony. Ugyanazon a fordulatszámon hideg motorban nagyobb az olajnyomás, mint a melegben. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

V Domino
A hidegebb és sûrûbb olajnak nagyobb a belsõ ellenállása,ezért nagyobb nyomás szükséges a keringtetéséhez.

Próbáld ki egy fecskendõvel,hogy azonos átmérõjû furaton való kinyomáshoz melyikhez kell nagyobb erõ.Még egyszerûbb egy olyan jármû megfigyelése,amelyikben van olajnyomásmérõ,hogy mikor mutat nagyobb értéket.
De majd Savas kollega megmondja a tutit szerintem.😊

R.I.P. White Europe

Her Laca
Távol álljon tõlem ,hogy vitába bocsátkozzam ez ügyben,de gondold át még egyszer.
Sûrûbb olaj mindenhová eljut a megfelelõ mennyiségben a megfelelõ idõ alatt a megfelelõ nyomáson egy motorban?
Az ,hogy sûrû ,nem jelenti azt,hogy az olajpumpa nagyobb nyomással tudja eljuttatni oda ahova kell. Szerintem😊

V Domino
De bizony,ez így van.Vegytiszta fizika.😊

R.I.P. White Europe

LeonSilver
Nekem ez volt az elsõ. Nézd meg a paraszt kezét!

mijki
Ez kenterbe veri a CoD-ot 😄:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca

Platform: PC
Megjelenés: 2011.04.06.
Kategória: Szimulátor

Her Laca
Ez így ebben a formában nem hinném ,hogy helytálló lenne😊

mijki
no comment 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki

LeonSilver

V Domino
Pont az,hogy a hidegebb olaj sûrûbb,ergo az olajnyomás nagyobb.

R.I.P. White Europe

Her Laca

LeonSilver

Her Laca

Her Laca
Pont ma próbáltam.
100 on kicsit nehézkesebb ,nullán nekem jobbnak tûnik.
Konkrétan nekem minden nullán van,de majd nézem még.
Viszont ez a kétkezes dolog baromság.
Egyenesen repülök ,semmit sem csinálok és sok tíz másodpercig akár fél percig sem engedi ,pl hogy állítsam az állásszöget.
Megnéztem,ahogy lehûl az olaj,úgy kezd el rángatni egy kicsit,gondolom esik az olajnyomás a hûlés miatt.

LeonSilver
Fordította: Dr. Marjay Frigyes. Bp., 1942. Kókai Lajos. 202 p., 2 sztl. lev. Kiadói kartonban, illusztrált, restaurált borítóval. Körülvágatlan példány, jó állapotban.

kikiáltási ár: 4 000 HUF
leütési ár: 18 000 HUF
aukció idõpontja: 2009.11.07. szombat 10:00 CET
aukció helyszíne: Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Központjának Díszterme (6720 Szeged, Somogyi u. 7. Dóm tér)

LeonSilver
Most néztem. 2009-ben 18 000,-HUF-ért adtak el belõle egy példányt!

LeonSilver
Lehet, hogy semmi de én inkább hiszek az avirának, bár néha vakriasztást csinál. Viszont túl sok széjjelbarmolt gépet csináltam már, sok olyant amin a kuncsaft szerint kurva fontos szarok voltak mégsem védte õket megfelelõen. A pálmát az vitte akinek olyan 10-15 év térképészeti légifotók voltak a vinyóján és betalált szarni 😄 A manus éppenhogy nem vetette magát a vonat alá.

VO101Tom
A controls-ban nézd már meg plíz, hogy ha a tengelyeknél a sensivity-t leszeded, akor hogy változik? Mert a manual azt írja, hogy a 0 - full linear, 100 - full non linear érzékenység. Ez olyasmi lehet, mint amikor a tengely kitérésnek grafikont adtál, hogy kis kitérésnél ne nagyon mozogjon, nagy kitérésnél viszont gyors legyen. Hogy filtering van-e rajta nemtom, de leszedtem nullára, és sokkal agilisebbnek tûnik a mesza.

www.pumaszallas.hu

Avast! nem nyavalyog, úgyhogy nem tudom, mi lehet ott.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Az mekkora könyv már,annó még a kispesti könyvtárban akadtam rá tök véletlenül,de azóta sem találom sehol😞

A Béna.

LeonSilver

Ezért az egész dologért igazából a microsoftot kéne elmeszelni, a directx egy vicc, vagy direkt szórakoznak a fejlesztõkkel szerintem!

LeonSilver
Nekem ide menti xyz:\Users\Baszkupapa\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\

A név pedig akármi.ini

Na mindegy, ITT

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
Gondolom ... de nekem nem ugrik 😞

Hogyan menti el a játék a változtatott beállításokat? Milyen néven? (confUser.másaneve.ini? Vagy hogy?)

mijki
nyami... 😄

Egy ablaknak kellene felugrania, ahová a pl. "Dummy" néven egy conf fájlba elmenti a beállításaidat.

Nekem meg olyat csinál, hogy megjegyzi a beállításokat, de nem reagál semmire, amíg a winfosban a "játékvezérlõk"-et meg nem nyitom...

Her Laca

DummyBoy
Nekem nem megy ... rányomok és semmi ...

LeonSilver
Az nekem is mûködik.

DummyBoy
Neked mûködik a Controlsban a Save as???? HOGYAN???

Fort Knoxban az arany helyén már csak egy árva áfás számla van, amit egy kis kínai állított ki az ecseri piacon... :-)
Kurt Strohmeyer: Stukák
1942, magyar kiadás.
Jobban õrzöm, mint a jenkik Fort Knoxot...

Her Laca
Teszteltem a Bf et .
Nos a komklúzió. Olaj 80 fokos legyen ,víz 80-100 között,Keverék kar betolva,prop az 12óra körül. Igy világ végéig elmegy ,fél gázon vízszintesen 400 körül mendegélt. Nem rángatott nem ugrált.
A keverék állítás ,gondolom nagy magasságban lesz érdekes.
proppal lehet játszani,de akkor erõtlenné válik a motor,tapasztalni kell a dolgot.