IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
A pilótán kívül mindenkinek kampec 😊

Nesu:Csak élvezkedek.<#finom><#papakacsint>

Nesu
Látom nem tétlenkedsz !
<#nevetes1>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Zpogi
Telibe... 😊

...és még néhány.

Ezt kiskalával

Her Laca
Majd kijön az a hétvégéig.
Holnap elvileg ,de legkésõbb pénteken már a játék is kapható lesz addig van idejük😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Akartam volna, ott lógok az 1C fórumon (Ahogy pl Tom is 😊 ) meg közben lesem az ecigi fórumokat ... gondoltam megvárom a peccset ... hiszen ma jön ...

De nem 😞 Az oroszoknak ez a gergely naptár dolog nagyon nem fekszik ... Viszont ügyesebben igérgetnek mint egy jobb magyar politikus 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Azt hittem, a peccset akarod bejelenteni... 😞

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Köszi, van anyósom...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
Na Urak, Moszkvában már holnap van, nem akarom a sünös jelmondatomat ismételgetni, de asszem jóccakát! 😞

Meg nem kell évente néhány alkalommal temetésre menni...

Reptéren állva próbáltam, de valószínûleg azért ment össze-vissza, mert lemodellezték a fegyverek visszahatására történõ elmozdulást is.
Benyomott fékekkel sokkal jobbnak tûnik.

Her Laca
Beszélgess 5 percet anyámmal,és belátod ,hogy nem kell neked adrenalin löket többet😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
Nekem régen ha adrenalin kellett kibicikliztem a Kommandó nevû kis erdei faluba, Kovászna mellett - 20km-es út, 600m szintkülömbség, amit egy kb 5 km-es szakasz makadámutas erdei szerpentinen nyomsz le felfelé kemény izzasztó, lefele tiszta andrenalin, bringával, persze...
Egyszer elszakadt a fék bovdenje, kanyart egyenesen, be a völgybe. "Mázlimra" nem volt meredek, csak a málnabokor + rövidnadrág póló kombináció kellemetlen volt. Szépen lassan, a málnabokrok okozta megnövekedett súrlódás miatt megálltam a biciklinyeregben törés nélkül és ép bringával, jó 50 méterrel lennebb...
Utána lemondtam errõl a sportról...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Nincs benzin szag... 😊 De a semminél több! 😊

www.smart-bus.hu

Van még sok adrenalindús, de nem életveszélyes sport is. Nekem a paintball jött be.

Amikor néhány törött bordával fekszel az árokban a 2 mázsás Gixxer alatt, és csak azon tudsz gondolkodni, hogy most amortizáltál le 3 millkót gyak. nullává... Szóval utána már nem tudtam szívvel-lélekkel csinálni.

Ha nem nyerek a lottón, akkor nekem a rali álmom marad örökre csak álom... megértem az érzéseid. Én azt is megkönnyeztem amikor a haverom ladáját elvitték... a cigány rakta össze neki... csak álltunk és könnyeztünk amikor eladta. Ez van... egy férfinek néha nehéz döntéseket kell meghoznia.

www.smart-bus.hu

Vogel
Nagyon nehéz szinkronizálni két fegyvert. Lassítsd le a játékot és nézd meg, hogyan lõnek. Reális.
Van egy írásom, amit haditechnikára készítettem, a fedélzeti fegyverekrõl, csak nem tudom hová feltölteni...

DummyBoy
Én emiatt nem kezdtem el 😞

LeonSilver
Na. Most kicsit visszaadtad az emberekbe vetett bizalmamat 😉 De komolyan.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jut eszembe... én asszem egy ilyenre mozdulok majd rá... 😊

www.smart-bus.hu

Ne tudd meg, érzelmileg ez mekkora törés volt bennem...

Na, egy kis ontopik:

Kibaxott szárnyágyúk miért hordanak szanaszét?

Egyébként már készítettem elõ a pattogatott kukoricát, de ebbõl így nem lesz flém... 😄

www.smart-bus.hu

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Tudom. Abba is hagytam a motorozást.

Ne aggódj, az utóbbi idõben már én is így gondolkodom.

😄😄 Nem csodálom...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Jaa. Hát a pénzét alapvetõen mindenki arra költi amire akarja. Felõlem akár patikára is. Én egészen más miatt gondolom úgy, hogy ez (és még sok - sok minden) nem normális dolog. Most lehet rám köpködni meg lehet hülyének nézni de én az ilyen szintû dolgokat (és igen, majdnem az összes motorsportot is) olyan adóval sújtanám, hogy attól koldulnának. A "gumiégetésért" meg egyenesen letöltendõt adnék. Ez persze csak én magánvéleményem, nem kell vele sem egyetérteni sem vitázni vele.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem török pálcát senki felett... amíg az ember egymaga van, azt csinál amit akar... a baj akkor kezdõdik, amikor az ilyen hobbiknak a család látja nem is csekély kárát. Ez most nem párhuzam, nehogy félre értsd... csak láttam már ilyet... :S

www.smart-bus.hu

Her Laca
Múltkor tankolok,elõttem egy 7 essel egy fiatal srác.
Korrektül 1000 forintért csepegtetett a tankba, a kutas meg is jegyezte,hogy " látom messzire mész":XD Kiköptem a rágómat ,mert akkorát nyerítettem.

Ismertem olyan autóversenyzõt (a néhai Darázs Tónit, nyugodjék békében), aki egy ideig a garázsban lakott...

Plusz 1 garnitúra armani gúnya... ( persze nem öltöny, hanem valami giccses szar ). Ha az mosásban, emberünk nem megy sehova! 😄 Tankolás meg szigorúan éjszaka, max 10 liter! 😄

www.smart-bus.hu

az még nem annyira. Viszont a 7-es BMW a 10. emeleti panellakáshoz, na az a gáz <#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ha emellett megvan a családi ház is, akkor oké... ha ez a családi ház helyett van, az gáz. ( szerintem )

www.smart-bus.hu

+ <#integet2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Megkaptad?

miért siet valahová?

Kinek mi...
Van egy fórumtársam (máshol) milliókat költ az öreg Saabjára.
Viszont 400+ lóerõnél tart...

Motoros gyorsulási versenyzõ koromból tudnám idézni O.Gyuri válaszát, amikor megtudták, hogy egy családi ház áránál többet költött a motorjára:

"Lehet, hogy sok, de egy családi házzal nem lehet végigmenni 400m-en 8s alatt."

Vegyél egy USB numerikus billentyûzetet erre a a célra, és szerelt a gázkar elé közel függõlegesen. Az enyém már készül...

Her Laca
Urak!
Win7 kezel két klaviatúrát?
Az jutott eszembe,hogy mindenféle hókusz pókusz helyett,bedugni egy másik klavot is egy usb be és szépen felcímkézni a cod hoz ,mintha egy mûszerfal kapcsoló lenne. De ha hármat is tudna az lenne ám a tuti😊 Ócsó megoldásnak gondoltam.

Az sem olcsó! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ez biztos, hogy nem normális dolog.

Papa01
A vitorlázó repülés is egy jó alternatíva lehet.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca

VO101Tom
Sok oka lehet, mondjuk orvosi miatt nem kap jogsit. Sokkal szigorúbbak a feltételek, mint autóvezetéshez...

www.pumaszallas.hu

f24sg
jah, mondjuk ez igaz, ultra-megszállott pilóta, aki otthon is gyakorol 😄
Her Laca
Lehet van neki az is. Meg repülõ. Ha tehetném én is költenék ilyenekre, no de ezen eshetõség fel sem merül bennem ,még gondolat formájában sem😊

A jogsit letehetné, de azért a repkedés ennél azért cseppet költségesebb... 😊

www.smart-bus.hu

f24sg
"csodálom, ámde nem szeretem" az ilyeneket.

Abból a pénzbõl, amit ebbe beleöl (folyamatosan), valszeg letehetné a PPL jogsit, és röpködhetne. Ha nem is vadászgéppel, de valami kis motoros Cessna-val.

Akkor nem inkább a valódi repülés, mint egy ilyen csodaszar, ami többet eszik, mint a mikró + a mosogép együtt?!
DummyBoy
A fogyasztása is olyan mint egy jó autójé 😊

Azt elhiszem. 😊
Ennek az árából egy jó autót is lehet venni. A fogyasztásáról nem láttam adatot. Szerintem nálunk egybõl leb*szná a villanyórát. XD