IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+ ne felejtsd el a tandemet sem, ott 4000 körül, 10 perc oktatás, és orvosi, és minden kacifánt nélkül ugorhatsz. Persze egy oktató hasára szerelve. Ez 30-40K között van ugrásonként.

Mellesleg ezt a hányan haltak meg miben címû mûsort nem szeretem. Mert ennyi erõvel ne közlekedj autóval, biciklivel, de mégy gyalog sem.

Mindent lehet csinálni ésszel is, meg eszetlenül is. És még akkor is ott van, hogy MÁS okoz neked bajt.

Lebowski: az ismerõs mihez kell? Kimész egy reptérre, megkérded, merre találod az ejtõernyõsöket, odamész, mondod mit szeretnél, a többit már mutatják. Elmondják a lehetõségeket/árakat, aztán döntesz.

Si vis pacem, para bellum.

ezen gondolkoztam amúgy, hogy minden képzés nélkül egybõl kidobják a kedves delikvenst a gépbõl?? 😄

amúgy elõször egy tandemmel barátkoznék meg 😊 hosszú távú vágyaim között meg a wingsuit szerepel. de az már tényleg nagyon hosszútáv 😊
fecska
nem ugrik... ismerem
van két fajta módszer van a bekötött és a gyorsított képzés, abekötött az olyan hogy 1200 m-rrõl kiugrasz, és rögtön nyílik az ernyõd(mivel be van kötve egy nyitószerkezet a gépbe) de ez sokkal olcsóbb (nálunk úgy orvosival, biztosítással tanfolyamdíjjal, nagyon max 2k)
az gyorsított az meg kb 3500 m-rõl kiugrassz két többezer ugrásos oktatóval, és zuhan ~1 percet aztán az oktatója nyit neki. ezzel a módszerrel egy 20 ugrásos tanuló kb olyan szinten van mint egy bekötöttel tanult 100 ugrásos, viszont ennek borsosabb az ára (mindennel együtt nagyonmax 4k)
az ugrásdíjak nálunk a legolcsóbbak (büszkefej) 5900 HUF egy 3000 méteres

én mostanában szeretném elkezdeni 😊 de egyelõre ott tartok, hogy nagyon drága 😊 most kajtatok ismerõsök után 😊 általában a szokásos választ kapom: ép ember, ép gépbõl, ép ésszel..?! 😊
fecska
Az eje. pl sokkal kevésbé veszélyem mint pl a motorozás, vagy a siklóernyõzés, sõtt a repülésnél is, mivel kevesebb baleset van mint ahány repülõ lezuhan (persze értsd úgy, hogy 100 ejtõernyõsbõl ötévente 1 töri össze magát, és 100 repülõbõl 3 évente egy esik le)
Itt a nyíregyházi ejtõernyõsönként utoljára vmikor 1980-ban haltak meg önhibából, és úgy kb kétévente van mondjuk egy nagyobb sérülés(értsd: lábtörés medence stb)

Amikor láttam, hogy kicseréli a files.sfs-t, már tudtam én is.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem akarlak elkeseríteni, de a virágboltiak mindig megdöglenek a peccsektõl...

Si vis pacem, para bellum.

😄
Nagyszerû... jobb is, hogy a cd galaxistól ma sem jött a várva várt e-mail.

www.smart-bus.hu

f24sg
EZEN sírtam picit a röhögéstõl.

Egyelõre nem jó hírek, linkelt konfigot nézzed, óh!
Nem akarlak bántani benneteket, de szerintem - köszönhetõen a botrányoknak is - 1-2 hónap múlva 3999 vagy 2999 forintért fogom megvenni egy hiperben. Ettõl függetlenül én is megvettem volna izibe, ha lenne egy olyan gépem, amin fut.
neem "proba" verzsön van,ezért rossz én is tudom😊

LeonSilver
Lehet azok jártak jól akik még nem vették meg? Mert mire ebbõl faszán használható cucc lesz addigra elõfordulhat, hogy a jelenlegi ár feléért adják majd 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
hát ahogy olvasom vegyesek a tapasztalatok
a pillanatnyi fagyások megvannak, de azért gyorsabb lett a játék
kb amennyi hibát javított annyi újat generált 😊

GOOBY, pls

No, a virágbóti meg is döglött tõle... (aktiválni kell)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
eredeti gémed van ? steames?
mert írják hogy csak a 1.00.13820 verzióval mûködik
a fõkönyvtárba másoltad?

GOOBY, pls

VO101Tom
Szerintem azt a szót, hogy "... torrent", ki sem ejthetik házon belül... Ha mégis, akkor fel kell áldozni egy kecskét, hogy elmúljon a rontás <#idiota>

www.pumaszallas.hu

nekem mikor tölti be már müködés leáll:S

PhantomAss
hopp tényleg, köszi
ez hamar lejött, ezt töltsétek!
sajna csak este tudom kipróbálni 😞

GOOBY, pls

VO101Tom
Innen leugrott annyi idõ alatt, míg egérrel ráklikkeltem a letöltési ablakra 😊

fast 1.00.13915 patch

www.pumaszallas.hu

<#worship><#worship>

DummyBoy

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

hát igen ez lol.. 64 mb 7 óra alatt!! <#mf1>

DummyBoy
Nekem belódult most ... 10x-es sebességgel jön ... (11k ...)

Mondjuk én az oroszt töltöm ... de megtennétek majd, hogy az internésönölt is felteszitek ide?

szerk: elkiabáltam ... 😞

LeonSilver
Épp azt akartam írni az elõbb (csak négervizet kellett csinálnom), hogy mi a faszért nem teszik torrentre az ilyen fájlokat?!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Istenem ... van a földön olyan orosz ember, aki nem tudja mire való a torrent?

#fészpalm#

Van a hivatalos fórumon egy jó benyögés - szabadfordításban:

"Ez az igazi szimulátor ... még a letöltési sebesség is a 40-es éveket idézi ..."

VO101Tom
Köszi.
Most egymás mellett töltöm, elsõ 1.1k, ez 1.4...<#ticking>

www.pumaszallas.hu

az english nekem 100KB-val jön

DummyBoy
Ott van 2 mirror ...

Internésönel peccs

Rássön peccs

(Természetesen a céges züsztemrõl tölt valaki, ezért nekem nem engedi ... fck ...)

8!!!! kb/s

VO101Tom
most 1.1k ... ez tényleg pénteki patch lesz ha így jön lefelé <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
5.3 k -val jön, 3,5 óra míg lent lesz a 65 MB <#wow1>

www.pumaszallas.hu

2kb/s... 😞

VO101Tom
Kint van a COD beta patch.

Beta Patch – and we mean BETA!

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
sztem mindegy, ezzel nem nagyon tudsz mellélõni
esetleg nézd meg a prohardver fórumokban mit ajánlanak
igazából az ár az amit be kell lõni, nameg a proci amihez kell

GOOBY, pls

TG Gida
Kis off:
AMD processzorok alá milyen alaplapot érdemes most venni?Van olyan gyártó akinek a termékei jobbak a többinél,vagy mindegy?

Isten áldja a pogányokat!

DummyBoy
Ki tuggya mikor esznek Orosz barátaink, de elvileg akkor lehet lesz majd peccs is ...

Remélem mire hazaérünk már az is kiderül, hogy érdemes-e várni annira, vagy még kelleni fog 8 ilyen 😊

A lényeget Leon meg Dummy már leírta, nem akarom ismételni õket.
De azért kiegészítem azzal, hogy CRT-nél nincs input lag.
Nem tudom, milyen volt a csöves 19-esed, az enyém egy profi Philips 19"-os.
Ha elférne az asztalon... De nem fér el.

LeonSilver
Arra, hogy kisebb felbontáson használd. Egy LCD monitort ha nem a sajátján használsz, akkor olyan okádék lesz mint a picsa, míg egy CRT monitornál nem.
Ha LCD monitorod van, próbáld ki. Mondjuk ha 1680*1050-es a felbontás vedd lejjebb, teszem azt állítsd be 1440*900-ra.

DummyBoy
Arra, hogy a "natív felbontás" az csak az LCD monitorok rákfenéje ...
A jó öreg CRT bizony tûéles képet ad egy csomó felbontásban ...

Erre a technológia miatt sokkal jobb mint az LCD ... Mellesleg én is kipróbáltam és sajnos nekem nem jött be ez a felbontásváltás ... Majdnem ugyanannyi FPS-t kaptam ...

(Én anno direkt emiatt nem vettem FullHD monitort ... meg direkt olyan LCD-t vettem, ami szépen jeleníti meg a kisebb felbontásokat is 😊 )

még mindig nem értem teljesen 😊 Mire is jobb? Én most a 24"-al teljesen megvagyok elégedve. Tulajdonképpen nem is értem, hogy hogy voltam el a 19-essel 😊 Bár annak örülök, hogy nem vettem meg a 32-est, mert az már túl nagy lett volna arra a kis távolságra aminél használom.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

DummyBoy
Pogi : megtennéd, hogy feldobod milyen beállításokkal repülsz? Bombázók környékén nekem a 30 a max 😞

Erre a célra sokkal jobb.

VO101Tom
Cod indítási procedúrák különbözõ típusokon:
How To Engine Start Up

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
32 colosra gondoltam persze.

Willenbrock
Engem az is zavarna ebben hogy ott vannak a képernyõkeretek,elválasztják a képet.A másik meg az hogy már nagyobb a képernyõméret mint a gép valódi mûszerfala-engem ez is zavarna.Egy 32 cm-es LCD nekem megfelelõ lesz úgy érzem.

mit akarsz te a crt-tõl?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Az se rossz, csak meguntam a temetésre járkálást (Átlag évente meghalt egy barátom motorbalesetben. Gondolom ejtõernyõzéskor is akadhatnak problémák. Pl. egy szerszámkészítõ ismerõsöm nevelt fia egy halastóba esett, és a zsinórba gabalyodva bele is fulladt.)

Annyit azért megjegyzek, hogy 1024x768-ban már elég jó fps-sel fut a játék (nekem kb. duplája, mint natívban).
Eszelek, hogy visszarakom a 19-es CRT-t, csak nincs elég hely...

fecska
Én pl. ejtõernyõzök, és nem hiányzik a benzinszag, de a legjobb...😛😛