IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg ezt a hányan haltak meg miben címû mûsort nem szeretem. Mert ennyi erõvel ne közlekedj autóval, biciklivel, de mégy gyalog sem.
Mindent lehet csinálni ésszel is, meg eszetlenül is. És még akkor is ott van, hogy MÁS okoz neked bajt.
Lebowski: az ismerõs mihez kell? Kimész egy reptérre, megkérded, merre találod az ejtõernyõsöket, odamész, mondod mit szeretnél, a többit már mutatják. Elmondják a lehetõségeket/árakat, aztán döntesz.
Si vis pacem, para bellum.
amúgy elõször egy tandemmel barátkoznék meg 😊 hosszú távú vágyaim között meg a wingsuit szerepel. de az már tényleg nagyon hosszútáv 😊
van két fajta módszer van a bekötött és a gyorsított képzés, abekötött az olyan hogy 1200 m-rrõl kiugrasz, és rögtön nyílik az ernyõd(mivel be van kötve egy nyitószerkezet a gépbe) de ez sokkal olcsóbb (nálunk úgy orvosival, biztosítással tanfolyamdíjjal, nagyon max 2k)
az gyorsított az meg kb 3500 m-rõl kiugrassz két többezer ugrásos oktatóval, és zuhan ~1 percet aztán az oktatója nyit neki. ezzel a módszerrel egy 20 ugrásos tanuló kb olyan szinten van mint egy bekötöttel tanult 100 ugrásos, viszont ennek borsosabb az ára (mindennel együtt nagyonmax 4k)
az ugrásdíjak nálunk a legolcsóbbak (büszkefej) 5900 HUF egy 3000 méteres
Itt a nyíregyházi ejtõernyõsönként utoljára vmikor 1980-ban haltak meg önhibából, és úgy kb kétévente van mondjuk egy nagyobb sérülés(értsd: lábtörés medence stb)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a pillanatnyi fagyások megvannak, de azért gyorsabb lett a játék
kb amennyi hibát javított annyi újat generált 😊
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
mert írják hogy csak a 1.00.13820 verzióval mûködik
a fõkönyvtárba másoltad?
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
ez hamar lejött, ezt töltsétek!
sajna csak este tudom kipróbálni 😞
GOOBY, pls
fast 1.00.13915 patch
www.pumaszallas.hu
Aztán meséljetek 😊
Ez meg az orosz ...
http://www.megaupload.com/?d=O294JUXV
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mondjuk én az oroszt töltöm ... de megtennétek majd, hogy az internésönölt is felteszitek ide?
szerk: elkiabáltam ... 😞
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
#fészpalm#
Van a hivatalos fórumon egy jó benyögés - szabadfordításban:
"Ez az igazi szimulátor ... még a letöltési sebesség is a 40-es éveket idézi ..."
Internésönel peccs
Rássön peccs
(Természetesen a céges züsztemrõl tölt valaki, ezért nekem nem engedi ... fck ...)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
esetleg nézd meg a prohardver fórumokban mit ajánlanak
igazából az ár az amit be kell lõni, nameg a proci amihez kell
GOOBY, pls
AMD processzorok alá milyen alaplapot érdemes most venni?Van olyan gyártó akinek a termékei jobbak a többinél,vagy mindegy?
Isten áldja a pogányokat!
Remélem mire hazaérünk már az is kiderül, hogy érdemes-e várni annira, vagy még kelleni fog 8 ilyen 😊
De azért kiegészítem azzal, hogy CRT-nél nincs input lag.
Nem tudom, milyen volt a csöves 19-esed, az enyém egy profi Philips 19"-os.
Ha elférne az asztalon... De nem fér el.
Ha LCD monitorod van, próbáld ki. Mondjuk ha 1680*1050-es a felbontás vedd lejjebb, teszem azt állítsd be 1440*900-ra.
A jó öreg CRT bizony tûéles képet ad egy csomó felbontásban ...
Erre a technológia miatt sokkal jobb mint az LCD ... Mellesleg én is kipróbáltam és sajnos nekem nem jött be ez a felbontásváltás ... Majdnem ugyanannyi FPS-t kaptam ...
(Én anno direkt emiatt nem vettem FullHD monitort ... meg direkt olyan LCD-t vettem, ami szépen jeleníti meg a kisebb felbontásokat is 😊 )
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
How To Engine Start Up
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Eszelek, hogy visszarakom a 19-es CRT-t, csak nincs elég hely...