IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Csak szerintem ennek nincs értelme mert már a játékélmény rovására mehet. Quad SLI-nél már elég magas a lag. Ittlehet is látni játékok alatt, hogy a Quad SLI-nél 80 ms késleltetések is vannak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
De itt a hirdetése
A nevére rákatt és ott a telefon száma. Fel kell hívni. Korrekt a srác ,Óbudán van üzletük,de a neten is árul,mégpedig nagyon jó áron. 3 év garral adta.
Gondolom az a fránya kamion megint nem ért ide😊
www.pumaszallas.hu
Ha számít a pénz vegyél egy 6950 es ref et,ha kell megadom a srác elérhetõségét. 64 ropi ,járom ,vagy négy katt és 6970 es lesz .
Ha valaki ,hát én kritikus vagyok tudod jól😊 de abszolút jó kártya.
Én e mellett döntöttem,pedig 580 at szerettem volna ,de a mocskos anyagiak közbeszóltak😊 Szóval én ezt bátran merem ajánlani .
Nesu.
Féltem az Ati-tól mint az ördög a tömjén füsttõl ,de ezzel az új driverral semmi gondom.
És még oprendszert sem tettem újat.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
http://youtube.com/indieGoTV
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a lõszerekrõl😞bocs lehet nem jól írom, de be lehet azonosítani)
német: smh= normál, smkh=páncéltörõ, smkhubmzerle=robbanó,lspur=nyomjelzõ
mgeshoss= robbanó, panzerbrand..izé=páncéltörõ (ezek a gépágyúhoz)
létre lehet hozni egyéni lõszerhevedereket, amikben 4egymás utáni lõszer típusát lehet megadni, majd azok ismétlõdnek a hevederben
repülõgép kiszolgálása/CEM:
a motorokat csak a magnetos/mágnesekkel lehet kikapcsolni
a prop pitcet (pp) csak néhányszor kell állítani , nem igényel folyamatos törõdést:
felszálláskor 100%=12óránál, majd ~85% ra állítani, de ez sokmindentõl függ (100% csak fel/leszálláskor kell)
mixture/keverék:
figyelni kell a lángokat illetve a motor hõmérsékletet
vörös/narancs lángok=túl dús a keverék, szegényíteni kell
kék lángok= túl szegény a keverék, dúsítani kell
a legegyszerûbb módja, hogy addig kell adagolni amig vörös/narancs lángok kezdenek megjelenni, ekkor jó a keverék
ez a magassággal együtt változik
BF109 E3
PP: manuális, 100%~ 12 óránál (drehzahl nevü mûszer vagy mi)
mixture auto
startnál oil+water radiator full open
flaps=20%
emelkedés: max 2468RPM-1.45 ATA, cruise: max 2326RPM-1.20ATA,
zuhanás: a 3000RPM-et sosem szabad túllépni, gáz =0%, PP~9.30 körül
az olaj-water hõmérséklet sosem lehet kevesebb 40C-nál
bocs az elírásokért, a játék mivel igen bugos, nem biztos hogy így mûködik
GOOBY, pls
R.I.P. White Europe
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Szerintem nVidia GTX 560 a nyerõ .
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Van itt még valami HD6870 az ATI -tól itt 229 Euró =62 e Ft -ba kerül .
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Ha meg nagyon nincs mani, akkor használt GTX460...
www.smart-bus.hu
Vagy + 19.500ért GTX 560 Ti 1GB DDR5 VGA?
Ki melyiket választaná?
Ennek bepipálása biztosan aktivál egy vezérlõt, aszondja: "Max framerate= 20"
Anti-aliasing in Cliffs of Dover uses an advanced algorithm that costs virtually nothing in terms of performance, and so we recommend enabling it even on lower-end machines
szóval olyan faja aa kódot írtak, hogy gyengusz gépeken is kitünõen mûködik, nyugodtan be lehet kapcsolni
ja hát viszont nem is látszik hogy mûködik...
GOOBY, pls
de én a helyedben megvárnám a peccset és utána döntenék milyen kártya legyen
már ha elsõdlegesen ez a játék a cél
GOOBY, pls
- Tudom, hogy meghalt. Így sem lehetetlen vele beszélgetni, csak sokkal nehezebb...
Si vis pacem, para bellum.
http://youtube.com/indieGoTV
A fene evett, hogy miért nem tudok könyvtárat létrehozni ... ja mert futott a TIR SW, és be volt konfigolva az F7 ... Át is állítottam, azóta nincs gond 😊
@PLackó: akadni fog ... Kell még ide pár peccs, hogy jó legyen minden ...
Kapják rendbe pár hét alatt, hogy egyáltalán használható legyen, aztán majd utána éveik lesznek csiszolgatni ...
@Nesu: 😊 Én is épp azt azt teszem 😊 olvasgatom a manuált, meg a netes leírásokat ... Majd hétvégére meglátjuk mi lesz ebbõl 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egyébként a jelenlegi állapotában a játéknak, (nálam legalábbis) a memóriából win7el együtt csak 3 gigát eszik, procinak a harmadát sem, igy a VGA vásárlással lehet neki a legjobban kedvezni,az tuti.
most olvastam
amúgy ez is egy idiótaság, hogy a játék szól ugyan hogy már létezik az a bill. parancs, de nem törli hanem megtartja ha újrakonfigurálod 😄
és így több dolgot is csinál egyszerre ugyanaz a billentyû, ja és megkeresni sem olyan egyszerû hogy mi a bibi mert ugye sehol nem jelzi a menü hogy ott ütközés van (mint pl régen az ofp-ben)
GOOBY, pls
Gyerekek ez pont olyan mint itt a Földön elméletizni .
Kínzó és dögunalmas .Úgy érzem részetek van az én várakozásomban .<#eplus2>#eplus2>
<#felkialtas>#felkialtas>Akinek gondja akad a beállításokkal annak ajánlom a oktatócsomagot amit adtak a gépekhez .<#felkialtas>#felkialtas>
Talán így egyszerûbb elsajátítani ,mint pl. érzésbõl leégetni a motort .<#csodalk>#csodalk>
Egyszer érdemes átolvasni .
<#integet2>#integet2>
Utálom a PC piacot ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"