IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Tudod ,nagy duzzogva azért csak eltengõdnék én ezzel a kütyüvel a Cod alatt😊 Lag ide vagy oda .XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

😄😄 Vajon mennyit kell ehhez inni? 😄

www.smart-bus.hu

Jesszus!! XD

Csak szerintem ennek nincs értelme mert már a játékélmény rovására mehet. Quad SLI-nél már elég magas a lag. Ittlehet is látni játékok alatt, hogy a Quad SLI-nél 80 ms késleltetések is vannak.

Her Laca
Valami hasonlót mormogtam én is😊

De ezen bepisiltem😊Besza,behu

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

aztakurvaéletbe....

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem tudom.
De itt a hirdetése
A nevére rákatt és ott a telefon száma. Fel kell hívni. Korrekt a srác ,Óbudán van üzletük,de a neten is árul,mégpedig nagyon jó áron. 3 év garral adta.

Her Laca
Ezt nézzétek meg!!!!

Ami biztos az ember nem sz@rral gurigázik.

Zpogi
Nem tudod Laca,hogy beszámít-e régi kártyát(5850)?

Her Laca
Nem. Mivel ez amit ajánlottam,dupla biosos,van rajta egy kapcsoló ha valami gond lenne átkapcsolod elindítod, a másik eredetei biossal és visszaírod a lementettet. Elõtte megint átkapcsolsz. Ha meg meghal a kártya és semmivel sem indul el ,akkor úgysem tudják meg,hogy milyen bios van rajta. De biztos vagyok benne ,hogy ezt direkt csinálták így,hogy minél többen vegyék.

PLackó
Ez a mod garivesztéssel jár? Gondolom igen,ha épp 6970es biossal száll el a 6950es kártya.

Her Laca
Most nézem az 576 ban mára van kiírva a megjelenés.
Gondolom az a fránya kamion megint nem ért ide😊

VO101Tom
Hello. Innen szedd le a Horrido-t, magyarra le lett fordtva (13): Pumaszallas - tankönyvek. 30. oldal környékén taglalják a lõszerfajtákat.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Glo.

Ha számít a pénz vegyél egy 6950 es ref et,ha kell megadom a srác elérhetõségét. 64 ropi ,járom ,vagy négy katt és 6970 es lesz .
Ha valaki ,hát én kritikus vagyok tudod jól😊 de abszolút jó kártya.
Én e mellett döntöttem,pedig 580 at szerettem volna ,de a mocskos anyagiak közbeszóltak😊 Szóval én ezt bátran merem ajánlani .
Nesu.
Féltem az Ati-tól mint az ördög a tömjén füsttõl ,de ezzel az új driverral semmi gondom.
És még oprendszert sem tettem újat.

Garou
A loszerfajtakkal kapcsolatban irna valaki par sort? Mikor, mi ellen kell panceltoro, vagy gyujto? Tenyleg, mi indokolja a panceltorot? Illetve ha ezek vannak, akkor mikor/minek kell "sima" loszert vinni?

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Vándorr
proci: quad core 2,8Ghz, nvidia 295GTX-es konfiggal hogy mûködne szerintetek?

http://youtube.com/indieGoTV

fecska
Uj szamitogep erkezett a hazhoz ami nagy remenYeimmel elfogja vinni a CoDot termeszetesen egy peccs utan.

Én szépen behevederezem, de nem jegyzi meg...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

f24sg
LeonSilver
Majd megnézem, hogy mûködik e de nincsenek túl nagy reményeim. Nekem még a 110-esre sem sikerült semmit függesztenem, nemhogy lõszerfajtákat bepakolni 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
Szintén az 576-os SMS várók táborában vagyok.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

PhantomAss
egy kis segítség a cod manualból, ha valaki még nem olvasta volna, remélem segít egy kicsit:
a lõszerekrõl😞bocs lehet nem jól írom, de be lehet azonosítani)
német: smh= normál, smkh=páncéltörõ, smkhubmzerle=robbanó,lspur=nyomjelzõ
mgeshoss= robbanó, panzerbrand..izé=páncéltörõ (ezek a gépágyúhoz)
létre lehet hozni egyéni lõszerhevedereket, amikben 4egymás utáni lõszer típusát lehet megadni, majd azok ismétlõdnek a hevederben

repülõgép kiszolgálása/CEM:
a motorokat csak a magnetos/mágnesekkel lehet kikapcsolni
a prop pitcet (pp) csak néhányszor kell állítani , nem igényel folyamatos törõdést:
felszálláskor 100%=12óránál, majd ~85% ra állítani, de ez sokmindentõl függ (100% csak fel/leszálláskor kell)
mixture/keverék:
figyelni kell a lángokat illetve a motor hõmérsékletet
vörös/narancs lángok=túl dús a keverék, szegényíteni kell
kék lángok= túl szegény a keverék, dúsítani kell
a legegyszerûbb módja, hogy addig kell adagolni amig vörös/narancs lángok kezdenek megjelenni, ekkor jó a keverék
ez a magassággal együtt változik

BF109 E3
PP: manuális, 100%~ 12 óránál (drehzahl nevü mûszer vagy mi)
mixture auto
startnál oil+water radiator full open
flaps=20%
emelkedés: max 2468RPM-1.45 ATA, cruise: max 2326RPM-1.20ATA,
zuhanás: a 3000RPM-et sosem szabad túllépni, gáz =0%, PP~9.30 körül
az olaj-water hõmérséklet sosem lehet kevesebb 40C-nál

bocs az elírásokért, a játék mivel igen bugos, nem biztos hogy így mûködik

GOOBY, pls

Köszi tudom. Mindkettõnél fent vagyok a listán, a gyorsabbtól veszem.

V Domino
Negatív.Én is várom az sms-t.1 rugóval ócsóbb,mint a galaxisban,ha ez számít valakinek.(nem hinném)

R.I.P. White Europe

Köszönöm <#eljen>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

PhantomAss
+1
ha nincs lé 35 körül egy használt 460-as 1gb nagyon megéri

GOOBY, pls

Nesu
Bár az ATI mindig egy kicsit bonyolultabb és dühítõbb mint a jó öreg nVidia .
Szerintem nVidia GTX 560 a nyerõ .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Én nVidia párti vagyok így a jó öreg GTX 580 mellett döntöttem .
Van itt még valami HD6870 az ATI -tól itt 229 Euró =62 e Ft -ba kerül .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

GTX560, vagy HD6950 2GB... ez alá ne add, ha már új vga vételre szánod magad.

Ha meg nagyon nincs mani, akkor használt GTX460...

www.smart-bus.hu

Radeon HD 6850 vagy nVidia GeForce GTX 550 Ti 1GB DDR5 VGA?

Vagy + 19.500ért GTX 560 Ti 1GB DDR5 VGA?

Ki melyiket választaná?

PhantomAss
a procid nagyon jó, az tuti elég
a vidkártya viszont gyengusz

GOOBY, pls

5770<#nevetes1>

Nekem 5zz0 vapor x-em van. Azért remélem közepes grafikán elmegy a patch után. A procim x4 945 3500-on.

Kijött már? Délelõtt hívtam az 576-ot még nem tudtak róla.

😊

Ennek bepipálása biztosan aktivál egy vezérlõt, aszondja: "Max framerate= 20"

PhantomAss
hehe ez mekkora szöveg a manualban:
Anti-aliasing in Cliffs of Dover uses an advanced algorithm that costs virtually nothing in terms of performance, and so we recommend enabling it even on lower-end machines
szóval olyan faja aa kódot írtak, hogy gyengusz gépeken is kitünõen mûködik, nyugodtan be lehet kapcsolni
ja hát viszont nem is látszik hogy mûködik...

GOOBY, pls

PhantomAss
hát az 5770-et mindenképp le kellene cserélni
de én a helyedben megvárnám a peccset és utána döntenék milyen kártya legyen
már ha elsõdlegesen ez a játék a cél

GOOBY, pls

f24sg
Sajnos tényleg biztos, hogy az új kártyával is akad eleinte a peccs nélkül, mert még 6970-en is akadt (link, de az mostani 5770-em önmagában is gyenge lesz, javítás ide v. oda.
Joy. Egy ilyen finom szimhez már illik. Anélkül? Hirtelen az jut eszembe, mikor a Jóbarátokban Phoebe nagymamája emlegette a Phoebe anyukájával való beszélgetést:
- Tudom, hogy meghalt. Így sem lehetetlen vele beszélgetni, csak sokkal nehezebb...

Si vis pacem, para bellum.

DummyBoy
Nem hinném 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Vándorr
illetve azt láttam hogy annyi opció van, hogy kell a billentyûzet. A fõ irányításra gondoltam 😊

Vándorr
Valaki játszik billentyûzettel, vagy mindenki Joystick-al tolja?

DummyBoy
Nekem az összes TIR profilom át van állítva Ctrl+Alt+akármire ...

A fene evett, hogy miért nem tudok könyvtárat létrehozni ... ja mert futott a TIR SW, és be volt konfigolva az F7 ... Át is állítottam, azóta nincs gond 😊

@PLackó: akadni fog ... Kell még ide pár peccs, hogy jó legyen minden ...

Kapják rendbe pár hét alatt, hogy egyáltalán használható legyen, aztán majd utána éveik lesznek csiszolgatni ...

@Nesu: 😊 Én is épp azt azt teszem 😊 olvasgatom a manuált, meg a netes leírásokat ... Majd hétvégére meglátjuk mi lesz ebbõl 😊

PLackó
Nah ha azon is akadni fog,fõleg patch-ek után,akkor ez tényleg a jövõ játéka lesz..
Egyébként a jelenlegi állapotában a játéknak, (nálam legalábbis) a memóriából win7el együtt csak 3 gigát eszik, procinak a harmadát sem, igy a VGA vásárlással lehet neki a legjobban kedvezni,az tuti.

PhantomAss
ha vkinek esetleg fura a trackir és steames játéka van, akkor az alap f12 tr gomb összeveszhet vmi steames alap gombbal, uh másra kell konfigurálni
most olvastam
amúgy ez is egy idiótaság, hogy a játék szól ugyan hogy már létezik az a bill. parancs, de nem törli hanem megtartja ha újrakonfigurálod 😄
és így több dolgot is csinál egyszerre ugyanaz a billentyû, ja és megkeresni sem olyan egyszerû hogy mi a bibi mert ugye sehol nem jelzi a menü hogy ott ütközés van (mint pl régen az ofp-ben)

GOOBY, pls

f24sg
HA minden jól megy, nekem pénteken biztos jön patch, egy HD5870 formájában<#beka3>
Nesu
<#wave>
Gyerekek ez pont olyan mint itt a Földön elméletizni .
Kínzó és dögunalmas .Úgy érzem részetek van az én várakozásomban .<#eplus2>
<#felkialtas>Akinek gondja akad a beállításokkal annak ajánlom a oktatócsomagot amit adtak a gépekhez .<#felkialtas>
Talán így egyszerûbb elsajátítani ,mint pl. érzésbõl leégetni a motort .<#csodalk>
Egyszer érdemes átolvasni .
<#integet2>

"Ami most kelleni fog.....": patch😊😊

DummyBoy
Akkor megnyugodtam ... Ami most kelleni fog, az 8GB mem, meg egy SSD ... 😞

Utálom a PC piacot ...

LeonSilver
Ja.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Tegnap sikerült a halálba butítanom a grafikát és 100 FPS-eket meg 80-akat kapni föld felett ...

De ha jön egy bombázó, akkor leesik 30-ra vagy alá 😞 Nállatok is beesik az FPS ha bombázók jönnek?