IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát Urak, ahogy elnézem a csevegést, a vas miatt nem nagyon kell erõltetnem egyelõre ezt a CoD dolgot.
Athlon X24000+, GF8400, 2G DDR
Si vis pacem, para bellum.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
mikrofagyások, stutter ugyanúgy van 😞
Viszont már végre lehet érdemben repülni a föld felett is 😊
Memória simán belecsap az 1 GB-ba ...
@Laca mester: Add már el azt a kártyát, mert már lassan sajnállak a sok szenvedés miatt 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Pontosabban szétvet az ideg😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
kb ugyanolyan, kicsit jobb mint volt
a trackir megjavult 😄
egész játszható lett így
minden full maxon van, így london felett akad, de miután betölt 10-20fps körül, néha felmegy 50-re
ha egy-két dolgot leveszek mediumra (fû, házak, utak), a többi very highon, egész jó
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
most volt egy srác aki elvesztette a lábát egy autóbalesetben, és most megy a napokban orvosit csináltatni, és azt mondják nagy az esély rá hogy megkapja
Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel tájékoztatjuk,
hogy megérkezett, kapható:
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
c. PC játék (angol nyelven, magyar útmutatóval)
Internetes kedvezményes ár: 8.990 Ft (bolti ár: 9.990 Ft)
www.pcpilot.hu
Nekem steames van, nvidiával, de lefogadom a gépeden jobban fut <#rolleyes>#rolleyes><#zavart1>#zavart1>
www.pumaszallas.hu
<#violent>#violent><#lama>#lama>
Menten felkötöm magam.
576 ban van . Holnap megveszem,de felment az ára. 10 ropi.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ugyis itt vagyok a szomszédban mert mióta munkanélküli vagyok hazaköltöztem.
Imádom a HR es kislányt mikor a hivatalos europass cv-re azt mondja,hogy küldjek neki officeost mert õ nem tudja mi ez a pdf....😄
A Béna.
Azt meg tudná nézni valaki, hogy videokártya memóriát mennyit használ így? Luthier írta egy topikban, hogy a sima rendszermemória igényt is lejjebb vitték, ami a tesztgépen ment online map épp, azt valami 7-800 MB-ról 320-ra esett. FPS-t ez magában nem javít, csak ha kevesebbet kell winyóhoz nyúlnia késõbb. Videokártya memória igényrõl viszont ott nem írt.
www.pumaszallas.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A fura az , hogy nem is olyan rég kellet egy hasonló vizsgálaton részt vennem,be voltam kicsit szarva de ok. volt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a gyenguszabb kártyákon viszont érezhetõen javul
GOOBY, pls
Laca légyszi majd írd le h mik a tapasztalataid vele pls
(remélem jó lesz)
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
(Igen, ejtõernyõsugrás közben halt meg.)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
egy cessna 172-vel repül
fél óra 5000ft nekem, és enged vezetni 😄
szóval szoktam menni...
GOOBY, pls
😊))))