IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy lehet a 576-ban AKCIÓ nélkül olcsóbb mint a CDgalaxisban 10% akcióval,mennyi lehet vajon az eredeti ára?<#nemtudom><#love11>
Itt csak 7990Ft, most rendeltem meg😊
Itt van egy elég részletes leírás az i7 tuningról. Érdemes elolvasni.
PhantomAss
egyébként jó géped van, de a proci órajele elég alacson, és a videokártya is elég gyenge (persze csak ehhez a játékhoz)
a procit felhúznám 3.5 körülre (ha lehet)
de a videokártya még így is megfogja

GOOBY, pls

LeonSilver
Az A-10C utolsó peccse kurva jó lett. Nagyon szépen, simán fut a cucc .

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszönöm, kipróbálom.
Érdekes a DCS:A-10 az új patch-el HIGH grafikán lefolyik a képrõl, annyira gyors lett. 😊
Hát ha gyorsul még a CoD is.
VO101Tom
Az épületekkel és a talajjal kapcsolatos dolgokat vedd le teljesen low-ra, elvileg ezekkel volt gond megjelenéskor. Indulj onnan, nézd meg, ha szaggat, akkor nem video beállításokkal van a baj. Akkor viszont passzolom.

www.pumaszallas.hu

Megvan!!!

Eredeti, tegnap hozta Tesóm (DonZorro)  a CD Galaxisból.
Verzió: 1.00.13954

Resolution: 1920*1080
Full Screen: on
Model Detail: High
Buildings Detail: Medium
Land Detail: Medium
Forest: Medium
Visual Effects: Medium
Anti-Aliasing: 2x
Anti-Epilepsy Filter: off
Damage decals: high
Buildings Amount: Medium
Land Shading :low
Grass: off
Shadows: off
Roads: on
Jó ez az új patch, most raktam föl, teljesen játszható, bár eddig csak tenger fölött próbáltam, nem kellett nagyon visszavenni a beállításokból. Kb. úgy fut mint annak erején az Il-2 amikor kijött, az én erõsnek nem mondható gépemen.. :-)

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

VO101Tom
megy privát...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mi drebilék ts ének a címe.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Ez elég erõs gépnek számít, amitõl szaggathat: Játék verziószám (és/vagy tört játék), video options beállítások (ha minden fullon van, az egyenlõre felejtõs, épületeket, erdõt, talajt vedd lejjebb), és esetleg nVidia vezérlõpult beállítások, hátha az ráerõltet valamit a játékra.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Gyere fel TS-re.

www.pumaszallas.hu

Sziasztok!
Valaki légyszi tudna segíteni, hogy még a patch ellenére is miért szaggat a játék?

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: X58A-UD3R
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 930 @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 6144MB RAM
Available OS Memory: 6142MB RAM
Page File: 1673MB used, 10609MB available
DirectX Version: DirectX 11

Card name: NVIDIA GeForce GTX 275
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 275
Display Memory: 3688 MB
Dedicated Memory: 873 MB
Shared Memory: 2815 MB

Elõre is köszönöm

Üdv
Her Laca
Nem nem. Ezt nem bántam meg. Meglehet a videó kártyára is jótékony hatással lesz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Laca mester: adjunk még annak a szendihídnak pár napot, lehet repülni fog mint a 6950 😊

Mellesleg lõdd be gyorsan kiváncsi vagyok mit tud 😊 Bár CoD-ban szvsz nem sok különbséget fogsz észrevenni ...

Én most a Bulldozert várom ... Bár ár/teljesítményben tuti nem megy majd a mostani alá 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Tehát ha most feltelepíted és frissíti magát akkot a steamben vagy egy (ha jól emlékszem, most nekem nincs fent) make backup vagy valami hasonló. Ez lementi neked a játék pillanatnyi állapotát.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nekem például így van "elrakva" egy külsõ, adattároló vinyóra a kántér sztrájk. Ha valami van csak innen kell telepíteni és nem tölt semmit.

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/09/kepkivagas.jpg

Her Laca
Micsodát? Érthetõen kollega😊 Hülye vagyok én ehhez ,egyszeri munkásparaszt ,mit tudom én miket kell nyomkorászni.

LeonSilver
Lehet ám bekápot csinálni a steamen feltett cuccokról tezsvír.

pl google chrome? Sokkal gyorsabb és kezelhetõbb. A telón opera van. Annyira jó, hogy lehet, a gépre is felteszem.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Hogy rohadna meg ,most megint várhatok három órát.
Mi a retekért nem lehet ezt feltenni mint bármit. Így is úgy is feltörték.

Her Laca
Köszi. Most letöröltem mindent és ujjra kezem.

Her Laca
Bassza meg el sem indul. Mi a retek van evvel,mert kivágom az ablakon.

Ha DVD-n vetted meg, akkor elvileg kell legyen lehetõség közvetlenül a DVD-rõl telepíteni.
Amúgy valóban copatás ez a steam. 1:0 a RoF javára. Ott meg tudták oldani házon belül.

értem , keresõbe keress rá merre van , steamet nem tudod hova rakta!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Hecker007
Üdv, olvasni szoktam ezt a topikot általában, de most talán tudok segíteni.

A Steam könyvtárában keresd valahogy így: Steam/steamapps/common ott lesznek a játék dolgai, ha nem a C-re akarod rakni a dolgokat akkor a Steamet kell másik meghajtóra rakni. A Steam a frissítéseket automatikusan tölti mindig és telepíti is, nem kell vele csinálni semmit, a kódot meg hozzárendelte a profilodhoz ezért nem kéri többet, és másik profilban nem fogja elfogadni a steam elvileg.

Her Laca
Nem tudom. Betettem a DVD-t vagy cd -t elindítottam és a stem települt elõször. Aztán meg csak frissít ,meg töltöget,meg a tököm kivan evvel. A kódot csak egyszer kérte azóta nem pedig most csinálom harmadszorra de azt sem tudom hova rakja ,és még egy képet sem láttam belõle.

Megértelek nálam is volt ilyen és bosszantó tud lenni ! (Nálam ezt a Joint Tanks Force csinálta !😄 de piszok sokat szenvedtem vele mire rájöttem hogyan kell(ez cd-s volt) !) De ez más ezt a Company of Heroes Onlien-hez tudom hasonlítani amit le kellett tölteni és úgy felrakni !)
Gondolom elõször az a telepítõs vackát szedted le ugye!? és azt hova tetted mert számít!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Nem kínál fel. Már vagy harmadszor állok neki és bosszant.

Csak csigavér 😊 Elvileg felkínál lehetõséget , csak néha átsiklik rajta az ember és ilyenkor a játék a C meghajtóra kerül ahol az OP van ! Elvileg a linszensz elfogadása után kell lennie egy Browse(vagy Custom) gombnak arra kell rákattintani és utána meg tudod változtatni a telepítés helyét !😊

Her Laca
Ezt mindig eljátssza? Vagy hova a retekbe teszi a játékot? Nem értem.

Her Laca
Erre megint a steam jön elõ töltöget,vagy mifene. Kezdek mérges lenni.

Her Laca
Most telepítem de nem tudok megadni helyt ,hogy hova. Vagy nem vettem észre? Nem kínál fel semmit.

LeonSilver
Alap

i robot
Jó reggelt mindenkinek! Olyan létezik hogy a steam automatikusan telepíti a javításokat? <#kerdes>

Köszi az infót jó ezt is tudni !😊

ÖÖÖÖ hát téli álmot aludtam 😛 Amíg nem volt netem nem volt szûkés fejlesztésre szóval úgy kerek 6 éve nem vettem semmi újat a szülõkkel ! HM lehet hogy ez hiba volt !?😄 De most már mindegy lesz új gép !😊
Ööööö és mi az az sm5!?😊

PhantomAss
Shader model 3?
Hol voltál az utóbbi években? Már a sm5-nél járunk :-) (dx11)
látványosabb grafika...

GOOBY, pls

az oprendszer? igen az.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Most néztem everesttel 4 gigán alap járaton 31-35 fokos a proci szobahõmérsékleten. Úgy gondolom az nem sok,lévén a hûtõ ventije alig pörög.
Nagyon kíváncsi vagyok mit lesz a különbség a COD ban evvel. Kb még egy óra.

Her Laca
Megoldottam ,be kellett zárni a böngészõt és utána telepíteni.

XP?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Urak . Ez a flash player nem akar mûködni. Mi a retket kell evvel csinálni,kezdek ideges lenni.
Ja a COD. Mekkora ez a patch ,reggel bekapcsoltam a gépet a steam onnan folytatja ahol abba hagyta,én még játékot ennyi ideig nem telepítettem.
Még valami. Aki most akar gépet újítani. Csakis I5 sandy.
Ne dõljön be senki a propaganda beszédnek,ezt teljes felelõsséggel merem állítani.

urak, le van nekem is töltve, meg is fogom venni, lenne egy gyors kérdésem, beálitottam 1200 szor valamenyisre a képernyõt, 1900 helyett és repültem very low meg low graffon, sztem még is is bõven élvezhetõ. De mikor tenger felett repülök a tengeren hatalmas sok km-es zöld négyzet alakú mezõk vannak ami hát, illúzióromboló. Van valakinek ötlete azt hogyan lehet onnan levakarni?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Amúgy mi ez a Shader Model 3.0-ás õrület!?😮 és miben tud többet mint a 2.0!?😮

hát, ahogy mondani szokás; a számból vetted ki a szót.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

bakvarnyu
a aaa aaaa aaaaa

Her Laca
Bakker telepíteném a játékot erre három órás letöltésbe kezd a steam.
Ki is kapcsolom a vasat majd holnap,remélhetõleg fojtatja.