IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megoldják a Multicore dolgokat akkor jó lesz nekünk 😊
Én gépcserével megvárom a Bulldozert 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
ennyire bekavarta a steam?
Most meg reggel 8 -tól sikerült ebben az órában elindítanom ezt a nyüvedéket,Tom már a gépemen is kotorászott. Kicsit úgy voltam már,hogy dobom kifelé.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak annyit mondok. London fölött wery high on átlag 30 fps. Fa fû ,madárcsicsergés,apámfasza bekapcsolva. Azt nem mondom,hogy néga nem esett le 18 fps re ,de ritka volt.
Ennyit tett hozzá az I5 a dologhoz. Most már értem égibárány barátunkat😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy lehet a 576-ban AKCIÓ nélkül olcsóbb mint a CDgalaxisban 10% akcióval,mennyi lehet vajon az eredeti ára?<#nemtudom>#nemtudom><#love11>#love11>
a procit felhúznám 3.5 körülre (ha lehet)
de a videokártya még így is megfogja
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Érdekes a DCS:A-10 az új patch-el HIGH grafikán lefolyik a képrõl, annyira gyors lett. 😊
Hát ha gyorsul még a CoD is.
www.pumaszallas.hu
Verzió: 1.00.13954
Resolution: 1920*1080
Full Screen: on
Model Detail: High
Buildings Detail: Medium
Land Detail: Medium
Forest: Medium
Visual Effects: Medium
Anti-Aliasing: 2x
Anti-Epilepsy Filter: off
Damage decals: high
Buildings Amount: Medium
Land Shading :low
Grass: off
Shadows: off
Roads: on
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
www.pumaszallas.hu
Valaki légyszi tudna segíteni, hogy még a patch ellenére is miért szaggat a játék?
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: X58A-UD3R
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 930 @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 6144MB RAM
Available OS Memory: 6142MB RAM
Page File: 1673MB used, 10609MB available
DirectX Version: DirectX 11
Card name: NVIDIA GeForce GTX 275
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 275
Display Memory: 3688 MB
Dedicated Memory: 873 MB
Shared Memory: 2815 MB
Elõre is köszönöm
Üdv
Mellesleg lõdd be gyorsan kiváncsi vagyok mit tud 😊 Bár CoD-ban szvsz nem sok különbséget fogsz észrevenni ...
Én most a Bulldozert várom ... Bár ár/teljesítményben tuti nem megy majd a mostani alá 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/09/kepkivagas.jpg
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mi a retekért nem lehet ezt feltenni mint bármit. Így is úgy is feltörték.
Amúgy valóban copatás ez a steam. 1:0 a RoF javára. Ott meg tudták oldani házon belül.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A Steam könyvtárában keresd valahogy így: Steam/steamapps/common ott lesznek a játék dolgai, ha nem a C-re akarod rakni a dolgokat akkor a Steamet kell másik meghajtóra rakni. A Steam a frissítéseket automatikusan tölti mindig és telepíti is, nem kell vele csinálni semmit, a kódot meg hozzárendelte a profilodhoz ezért nem kéri többet, és másik profilban nem fogja elfogadni a steam elvileg.
Gondolom elõször az a telepítõs vackát szedted le ugye!? és azt hova tetted mert számít!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105