IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy lehet a 576-ban AKCIÓ nélkül olcsóbb mint a CDgalaxisban 10% akcióval,mennyi lehet vajon az eredeti ára?<#nemtudom>#nemtudom><#love11>#love11>
a procit felhúznám 3.5 körülre (ha lehet)
de a videokártya még így is megfogja
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Érdekes a DCS:A-10 az új patch-el HIGH grafikán lefolyik a képrõl, annyira gyors lett. 😊
Hát ha gyorsul még a CoD is.
www.pumaszallas.hu
Verzió: 1.00.13954
Resolution: 1920*1080
Full Screen: on
Model Detail: High
Buildings Detail: Medium
Land Detail: Medium
Forest: Medium
Visual Effects: Medium
Anti-Aliasing: 2x
Anti-Epilepsy Filter: off
Damage decals: high
Buildings Amount: Medium
Land Shading :low
Grass: off
Shadows: off
Roads: on
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Valaki légyszi tudna segíteni, hogy még a patch ellenére is miért szaggat a játék?
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: X58A-UD3R
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 930 @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 6144MB RAM
Available OS Memory: 6142MB RAM
Page File: 1673MB used, 10609MB available
DirectX Version: DirectX 11
Card name: NVIDIA GeForce GTX 275
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 275
Display Memory: 3688 MB
Dedicated Memory: 873 MB
Shared Memory: 2815 MB
Elõre is köszönöm
Üdv
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mellesleg lõdd be gyorsan kiváncsi vagyok mit tud 😊 Bár CoD-ban szvsz nem sok különbséget fogsz észrevenni ...
Én most a Bulldozert várom ... Bár ár/teljesítményben tuti nem megy majd a mostani alá 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/09/kepkivagas.jpg
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mi a retekért nem lehet ezt feltenni mint bármit. Így is úgy is feltörték.
Amúgy valóban copatás ez a steam. 1:0 a RoF javára. Ott meg tudták oldani házon belül.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A Steam könyvtárában keresd valahogy így: Steam/steamapps/common ott lesznek a játék dolgai, ha nem a C-re akarod rakni a dolgokat akkor a Steamet kell másik meghajtóra rakni. A Steam a frissítéseket automatikusan tölti mindig és telepíti is, nem kell vele csinálni semmit, a kódot meg hozzárendelte a profilodhoz ezért nem kéri többet, és másik profilban nem fogja elfogadni a steam elvileg.
Gondolom elõször az a telepítõs vackát szedted le ugye!? és azt hova tetted mert számít!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ööööö és mi az az sm5!?😊
Hol voltál az utóbbi években? Már a sm5-nél járunk :-) (dx11)
látványosabb grafika...
GOOBY, pls
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Nagyon kíváncsi vagyok mit lesz a különbség a COD ban evvel. Kb még egy óra.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ja a COD. Mekkora ez a patch ,reggel bekapcsoltam a gépet a steam onnan folytatja ahol abba hagyta,én még játékot ennyi ideig nem telepítettem.
Még valami. Aki most akar gépet újítani. Csakis I5 sandy.
Ne dõljön be senki a propaganda beszédnek,ezt teljes felelõsséggel merem állítani.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb