IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, mert nincs kihasználva még a cpu, és emiatt jelentõs a különbség... 😊 De i5k brutál, ez tény...

www.smart-bus.hu

Ne szabadkozz Tom. Direkt nem említettem a neved, akár hülyeséget mondtál akár nem. Megkérdeztem tõletek, Ti pedig tudásotok és segítõ készségetek szerint válaszoltatok ahogy mindíg és ez a lényeg. De több szem többet lát és ahogy eddig is sejtettem, csere kell oszt ez van.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Milyen vga, milyen konfig?

www.smart-bus.hu

Her Laca
Már most mondom,hogy az a 460 as megeszi reggelire a codgányt.
Már az mázli lenne ha elindulna vele szerintem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Bulldózerbe envídiját ??? <#guluszem1> <#guluszem1> <#guluszem1>

BLASZFÉMIJA!!! <#kuss> <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Ne aggódj😊 Mit lehessen tudni,ha jobbra fordul a sorom,(mire jön Buldózer)
lehet lesz itt egy 580 as😊 Bár ez most a ilonka 5 el egész más lett.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Laca, Solt,

Ti aztán értetek hozzá, hogy hogyan hozzátok az emberre a frászt 😊))

Holnap akartam bepattintani az új vga-t, de most már nem merem 😞

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
Amikor én vettem gépet, akkor a Cheftech és a Codegent mondták, hogy vegyek. Végül Chieftech-et vettem, de ahogy nézem árban sokkal olcsóbb a Codegen... nemtom... nem akartam neked hülyeséget mondani, de nálad is mondjuk hat éve mûködik, az azért nem rossz dolog. Lehet az új tápjai szarok csak... <#rolleyes>

www.pumaszallas.hu

Már reagáltam, csak a gyermeki lendületed miatt nem vetted észre!! 😄

Én 99%, hogy Buldózert építek... ha meglesz, mehet a teszt! 😊 Addigra remélem a CoD is rendesen játszható állapotba kerül... Viszont honnan szerzünk NV kártyát? 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem is gratulálsz?😊)
Nem bírtam magammal. Jöhetsz tesztelni ,nekem kb kész a vas.

6 éves? Sürgõsen cseréld ki, komolyan! Elég gyakran elhalnak, és akkor visz magával mást is... mondjuk vga-t, cpu-t... nem ritka eset, örülj neki, hogy nem volt vele gondod!

E mellett a hatékonysága is elég gyengusz, a 400w max papíron igaz, a gyakorlatban tuti nem.

Egy kártyás rendszerhez ( GTX560 felett ) izmosabb cpu mellett kell az 500W. HD6950-ig elég egy MINÕSÉGI(!!) 400W-s táp is...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Volt akkora szerencséd azzal a táppal😊 Haverom egész gépét vitte tokkal vonóval amikor megbokrosodott😊

Her Laca
Ne küszködj már. Ha nem akarsz sokat költeni ott az enyém. Ha nem probléma akkor kb egy új rendszer 130 táppal együtt.

Köszi az infót.

Semennyit mert ez van a gépemben 6 éve. Semmi bajom nem volt vele. A TS-en a srácok nem voltak ilyen lesújtóak vele kapcsolatban. Sõt! Pl a Chieftech-hez is hasonlították. Én arra gondoltam, hogy a 400W nem-e kevés és kell-e nagyobbra váltanom.

Minõsíthetetlen! Netes beceneve: "kodegány" Azt hiszem ez mindent elmond.

Mennyit szánsz rá?

www.smart-bus.hu

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

megbokrosodott <#nevetes1>

DummyBoy
Ja, ezzel én is összefutottam ezzel tegnap 😊

Olegék green világnézete 😊 Pöfögés helyett ültess egy fát 😊

mijki
neeeeeeeeeee, ez már fáj 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zpogi
Itt egy újabb bug. Lövöm a bombert és füstpamacs helyett bokor jön belõle <#wow1><#nevetes1>

Urak, mi a vélemény a Codegen ATX P4 PFC 400W-os tápegységrõl?

Her Laca
Úgy tûnik nem kell újra telepítenem. Valami steam service megoldja,csak javításokat eszközöl. Még a végén megszeretem😄

Besza****tok a gépigénnyel(jó tudom a folt is kijött) És közép felsõ be állítással még föld fölött is 30-40 fps. Épület,árnyék low. Viszont nagyon fura , hogy néha leesik 1 másodperce 20-ra,akkor is ha 50-60 az fps.(945 x4, 5770 1Gb.) 4 giga ram.

ment 😊

Her Laca
Jöjjön😊

privát megy

Her Laca
Külön vinyón van. A steam is meg a játék is. Lehet jó lesz az. Vagy nem?

LeonSilver
Persze nem csináltál bekápot a gõzrül má megin 😉 Teeee ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Nos a számítás technika ördöge😊
Egyik vinyóm nem látszott. Addig addig variáltam amíg:XD újra kellett raknom a winfost😊 Minden kezdõdik elölrõl:😊
Pedig olyan szépen alakultak már a dolgok.
De legalább egy 150 gigás vinyót rendbe raktam😊

Úgy gondolom hogy a hiba inkább a .NET Frameworkel van mint a játékkal.
Persze mindent úgy csináltam ahogy le volt írva.
Azzal pedig mennie kellene.
Buta kérdés, de: A "fairlight" mappából indítottad az installert, és az abban levõ patchet is aktiváltad?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Win 7 64bitet használok. A virágbolti verzsön pedig a Fairlight féle.
PhantomAss
persze, csak húzom az agyad 😊
ár/értékben a négymagosítható amd-k nagyon jók
viszont nekem rossz tapasztalataim voltak amd procikkal, én ezért lettem inteles
(meg nvidiás is hasonló okokból, de nem akarok flémelni)

GOOBY, pls

Ennyi.

Kivéve a legutóbbi idõket, az AMD ár/érték arányban majd mindig leverte az Intelt. Szerintem.

DummyBoy
Igen, de a "jóság" relatív ...

Haveromnak van egy fasza BMW-je, gyönyörû dög, igazi csajozós autó ... Nekem egy 206-os pözsóm van ...

Melyik a jobb? (A kisoroszlán 1,6L 110 LE, 1000kg, megy mint a golyó, és belefér egy komplett nappali bútorszett lapraszerelve 😊 )

Az utolsó intel procim egy P4-es volt ... azóta az intel procik majdnem mindig jobbak mindig minimum dupla annyiért ...

A szendihíd talán az elsõ olyan intel ami ár/teljesítmény arányban megközelíti vagy megszorongatja az AMD-t.

Amikor én vettem a gépem, akkor is gyorsabb volt az I7-es mint egy Phenom II X4 ... csak én alaplap + procit olcsóbban vettem mint egy akkori inteles deszka. (A prociról nem is beszélve ...)

Ha megengedhetném magamnak, vagy most vennék gépet, akkor tuti, hogy SB-t vennék.

Amennyivel többe kerülne most egy hasonló SB rendszer, abból inkább vennék egy jobb SSD-t.

#38589 -re senki semmit nem tud javasolni? <#kerdes>

DonZorro
Öcsike, kapcsold ki az "ANTHROPOMORPHIC CONTROLL" opciót. Azt mondják gyorsul töle... 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

PhantomAss
kinek a pap, kinek a paplan
egy akármilyen 4 magos gép jó lehet ma még
én nem vagyok amd-s, sosem voltam, és a ténykedésüket látva azért valljuk be, hogy mindig az intel mögött voltak
mindig kihoztak vmi újat, de sosem tudták megszorongatni õket igazából
nem hinném hogy most ez megváltozna
de mégegyszer mondom, az amd procik is nagyon jók
(de az intelek jobbak <#eplus2>)

GOOBY, pls

DummyBoy
Igazság szerint nem akarok most új gépet venni ... gondolkodtam rajta én is, de akkor már lehet kellene egy új táp is ... meg minden ...

De közben láttam, hogy vannak már olcsóbb lapok is ...

Igazság szerint azért is várok a bulldozerre, mert már most vannak okos dolgai az AMD-nek ha full AMD-s züsztemet használsz ...

És ha még sunyi módon kijönnek a 8 magosítható bulldozerrel, akkor megint bestbuy lesznek 😊

@Mijki: Az új AMD procigeneráció neve 😊

Hellosztok
Van egy olyan probléma, hogy ez a játék valamiért nem kedveli az Nvidia 9500 GT kártyát. Valaki tud megoldást hogy lehetne mûködésre bírni.
(próbáltam már mindenféle drivert stb.)

Her Laca
Én ilyet vettem.
Nem volt drágább mint egy AM3 as deszka.
De nem akarlak rábeszélni😊 Amíg nem tapasztaltam meg addig én is így gondolkoztam😊

mijki
Mi a bulldozer?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DummyBoy
Nekem 4 magos Phenom II-m ... Pontosabban egy Phenom II X2 550-esem van (2 mag, 3100MHz) ami 4 maggal 3400MHz-en fut átlagban (3700-ig megy alapon asszem, de ahhoz bohóckodnom kell a memekkel ... ezért akarok leginkább új memóriákat venni 😊 )

Gondolkodtam ugyan az SB-n, de engem mindig visszatart az intelnél az alaplapok ára ... Nekem az utolsó 40k feletti alaplapom azért került ennyibe mert MAGASAN többet tudott mint egy átlagos deszka ... Nem pedig azért mert intel csipszetes ... Nem kell 40k felett költenem hogy tuningolni is lehessen, egy 15k-s alaplap is tudja ...

A 2500k lényegesen gyorsabb mint a jelenlegi procim ... viszont a jelenlegi procim alaplapostól együtt is olcsóbb mint egy 2500k 😊

Annyival viszont nem gyorsabb! Megvárom a bulldozert, az leviszi az árakat remélhetõleg ... sõõõt, lehet nagyot durran majd!

Aminek egy 3GHz-es 4 magos gép nem elég az elmehet a sunyiba ...

Simhq fórumon olvastam egy jó mondatot errõl: "a CoD jobb futásához nem szabad új HW-t venni ... egy olyan HW van, ami jelentõsen javíthat a CoD teljesítményén, ez pedig egy billentyûzet valahol oroszországban!" 😊

Mert az ellenségünk, és pusztítjuk ahol érjük <#pias><#pias><#pias>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Ne várd meg.
Ennél jobb procit ilyen áron nem kap az ember az tuti. Nagyon jó áron van most 43 hufnágel az szerintem nem sok érte. Idõtálló,és nagyon gyors.
Neked milyen procid van?

VO101Tom
Én most próbálgatom milyen dogfight mapot lehet csinálni, múltkor Sanyoval próbálgattuk, nem rossz, csak hiányzott belõle a klasszikus dogfight játékmód. Elvileg a patchban már kéne lennie...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Én meg a fiam diplomaosztóját 😉 Mondjuk az Neked "kicsit" még odébb van 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"