IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Már az mázli lenne ha elindulna vele szerintem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
BLASZFÉMIJA!!! <#kuss>#kuss> <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
lehet lesz itt egy 580 as😊 Bár ez most a ilonka 5 el egész más lett.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ti aztán értetek hozzá, hogy hogyan hozzátok az emberre a frászt 😊))
Holnap akartam bepattintani az új vga-t, de most már nem merem 😞
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Én 99%, hogy Buldózert építek... ha meglesz, mehet a teszt! 😊 Addigra remélem a CoD is rendesen játszható állapotba kerül... Viszont honnan szerzünk NV kártyát? 😄
www.smart-bus.hu
Nem bírtam magammal. Jöhetsz tesztelni ,nekem kb kész a vas.
E mellett a hatékonysága is elég gyengusz, a 400w max papíron igaz, a gyakorlatban tuti nem.
Egy kártyás rendszerhez ( GTX560 felett ) izmosabb cpu mellett kell az 500W. HD6950-ig elég egy MINÕSÉGI(!!) 400W-s táp is...
www.smart-bus.hu
Semennyit mert ez van a gépemben 6 éve. Semmi bajom nem volt vele. A TS-en a srácok nem voltak ilyen lesújtóak vele kapcsolatban. Sõt! Pl a Chieftech-hez is hasonlították. Én arra gondoltam, hogy a 400W nem-e kevés és kell-e nagyobbra váltanom.
Mennyit szánsz rá?
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Olegék green világnézete 😊 Pöfögés helyett ültess egy fát 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyik vinyóm nem látszott. Addig addig variáltam amíg:XD újra kellett raknom a winfost😊 Minden kezdõdik elölrõl:😊
Pedig olyan szépen alakultak már a dolgok.
De legalább egy 150 gigás vinyót rendbe raktam😊
Buta kérdés, de: A "fairlight" mappából indítottad az installert, és az abban levõ patchet is aktiváltad?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
ár/értékben a négymagosítható amd-k nagyon jók
viszont nekem rossz tapasztalataim voltak amd procikkal, én ezért lettem inteles
(meg nvidiás is hasonló okokból, de nem akarok flémelni)
GOOBY, pls
Haveromnak van egy fasza BMW-je, gyönyörû dög, igazi csajozós autó ... Nekem egy 206-os pözsóm van ...
Melyik a jobb? (A kisoroszlán 1,6L 110 LE, 1000kg, megy mint a golyó, és belefér egy komplett nappali bútorszett lapraszerelve 😊 )
Az utolsó intel procim egy P4-es volt ... azóta az intel procik majdnem mindig jobbak mindig minimum dupla annyiért ...
A szendihíd talán az elsõ olyan intel ami ár/teljesítmény arányban megközelíti vagy megszorongatja az AMD-t.
Amikor én vettem a gépem, akkor is gyorsabb volt az I7-es mint egy Phenom II X4 ... csak én alaplap + procit olcsóbban vettem mint egy akkori inteles deszka. (A prociról nem is beszélve ...)
Ha megengedhetném magamnak, vagy most vennék gépet, akkor tuti, hogy SB-t vennék.
Amennyivel többe kerülne most egy hasonló SB rendszer, abból inkább vennék egy jobb SSD-t.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
egy akármilyen 4 magos gép jó lehet ma még
én nem vagyok amd-s, sosem voltam, és a ténykedésüket látva azért valljuk be, hogy mindig az intel mögött voltak
mindig kihoztak vmi újat, de sosem tudták megszorongatni õket igazából
nem hinném hogy most ez megváltozna
de mégegyszer mondom, az amd procik is nagyon jók
(de az intelek jobbak <#eplus2>#eplus2>)
GOOBY, pls
De közben láttam, hogy vannak már olcsóbb lapok is ...
Igazság szerint azért is várok a bulldozerre, mert már most vannak okos dolgai az AMD-nek ha full AMD-s züsztemet használsz ...
És ha még sunyi módon kijönnek a 8 magosítható bulldozerrel, akkor megint bestbuy lesznek 😊
@Mijki: Az új AMD procigeneráció neve 😊
Van egy olyan probléma, hogy ez a játék valamiért nem kedveli az Nvidia 9500 GT kártyát. Valaki tud megoldást hogy lehetne mûködésre bírni.
(próbáltam már mindenféle drivert stb.)
Nem volt drágább mint egy AM3 as deszka.
De nem akarlak rábeszélni😊 Amíg nem tapasztaltam meg addig én is így gondolkoztam😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Gondolkodtam ugyan az SB-n, de engem mindig visszatart az intelnél az alaplapok ára ... Nekem az utolsó 40k feletti alaplapom azért került ennyibe mert MAGASAN többet tudott mint egy átlagos deszka ... Nem pedig azért mert intel csipszetes ... Nem kell 40k felett költenem hogy tuningolni is lehessen, egy 15k-s alaplap is tudja ...
A 2500k lényegesen gyorsabb mint a jelenlegi procim ... viszont a jelenlegi procim alaplapostól együtt is olcsóbb mint egy 2500k 😊
Annyival viszont nem gyorsabb! Megvárom a bulldozert, az leviszi az árakat remélhetõleg ... sõõõt, lehet nagyot durran majd!
Aminek egy 3GHz-es 4 magos gép nem elég az elmehet a sunyiba ...
Simhq fórumon olvastam egy jó mondatot errõl: "a CoD jobb futásához nem szabad új HW-t venni ... egy olyan HW van, ami jelentõsen javíthat a CoD teljesítményén, ez pedig egy billentyûzet valahol oroszországban!" 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ennél jobb procit ilyen áron nem kap az ember az tuti. Nagyon jó áron van most 43 hufnágel az szerintem nem sok érte. Idõtálló,és nagyon gyors.
Neked milyen procid van?
www.pumaszallas.hu