IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, mi is van a CoD-dal? 😊 Pár szóban az elmúlt egy hónapot ha lehet összegezni.
Vannak már patch-ek azt láttam, jobb lett a teljesítmény? Azt is láttam hogy még vannak bokrot füstölõ gépek 😉. Amúgy kinek mi az eddigi benyomása?
Ez a modder srác igen keményen feldobta most a lasztit ...
A NO SSAO mod szépen dob egy nagyot az FPS értékeken ... A LOWTEX meg a stutteringet redukálja ... a NOMIPMAPS pedig eltüntetni a stuttering-et, csak irgalmatlan shimmering-et okoz ... (Nekem nem tetszik ...)
Viszont lehet velük London-ban a házak között!!! repkedni 30+ FPS-el kényelmesen ...
Próbáljátok ki õket, érdemes, én a lowtexet és a nossao-t tuti használni fogom. Ráadásul nem vettem észre, hogy valami csúnyább lenne ...
@FFB: Állítani nem lehet, de letöltesz egy programot: ForceTest.exe majd elindítod, belövöd azokat az értékeket ami neked jó, majd leteszed tálcára és kész ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Értem én , hogy gõzmozdony, de mi hajtja?!
Tweaks 1C forum
SimHQ tweak topik ...
Van itt valami kegety mod, ami sokat dob a teljesítményen, de még nem próbáltam ...
@szerk: Hoppá .. ez az arc tud valamit ... 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Viszont hangulatos volt mert azonnal gyertyás felvonulásba kezdett a nép a környéken😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Másik off, csak füstös:a ahotel ahol melózom ma kezdte el aktivitását. Én voltam megbízva a rendszer visszaszerelésével. Többek közt a konyhán van két érintõképernyõs gép is, amiken van két Rj-45 ös dugasz, egyik hálózat, a másik egy fluoreszcens kijelzõ meghajtója, ami asszem a tápot is kiadja. Én meg összecseréltem õket. Bekapcs, a switch nem jelez vissza, mondom mi a szösz... Ekkor kicsi füstpamacs jelenik meg a switch felett, jellegzetes döglötttranzisztor szaggal.... mondom zdmeg, ezt megcsináltam. Kétségbeesetten cserélem a dugaszokat, switch visszajelez, háló megy. mindegyik porton, tökéletesen. Ezek szerint még maradt benne füst..... Hogy mi a csoda ment ki benne nem tudom, de mûködik...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Egy másik haver faterja mikor meséltük neki (a manusnak a világon létezõ összes ilyen hegesztõ vizsgája meg van) azt kérdezte, hogy hát nem halt meg senki? 😄
**--**
Tényleg fasza Dummy. Nem is hittem volna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Két hátránya volt, egyik h kb 10 kiló volt. A másik, hogy amikor a haverom nekiáltt overclockolni a gépet, egy áramingadozás miatt Augusztus 20 -t megszégyenítõ effektek közepette az alaplap+minden ami rajta volt azonmód két marék hamuvá alakult....
Hogyan is tudnám szépen megfogalmazni: Odabaszott xD
Dummy mintha Te mentél volna vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ON
www.smart-bus.hu
GOOBY, pls
Viszont a germán 8 millis acélmagvas-foszforos lõszerrel nagyon tetszik...
A QMB sokkal gagyibb, mint az Il-2-ben. Legördülõ menükbõl lehet összeállítgatni, de nagyon kevés paraméter állítható, nekem nagyon nem szimpi.
Kb. olyan, mint ha a régiben néhány elmentettet töltenél be, és csak az oldal, a géptipus és a gépek száma lenne változtatható egy-két idõjárási paraméteren kívül.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Most egyenlõre az a bajom, hogy induláskor hibát ír ki, hogy a laucher exe leállt. A játék ettõl függetlenül elindul, de akkor sem tetszik, hogy valami nem okés vele...
www.pumaszallas.hu
úgy kipróbálnám a multit...
vazze az elõbb lõttem egy messzert, olyat robbant hogy majdnem besza...
állat a füst effekt
apropo:
a fegyvereknél a vertikális konvergencia mit takar? tudja valaki? nem tudom elképzelni hogy azzal mit állítok
GOOBY, pls
Nézz PH-n egy bazárt ahol van beszámítás, és kérdezz rá mennyiért számítanák be. Annál kb 25-30%-l drágábban tudod te eladni...
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
- Ha nincs vele gond (ÉS NE LEGYEN!!! Senkinek sem kívánom ...) akkor bõven elég a legolcsóbb gagyi, amivel elindul a gép ...
- Minden más esetben a gép legfontosabb része a tápegység.
- A tápoknak 2 legfontosabb tulajdonsága, amire oda kell figyelni:
1: A 12V-os ágak terhelhetõsége ÖSSZESEN!
2: A gyártó (Figyelem!!! NEM A CIMKÉZÕ!!! A GYÁRTÓ!!!) cég.
Minden más másodlagos ... felesleges a több dedikált ág ... meg mindenféle varázsszámok ... (Talán még a modularitás jól jöhet 😊
Érdemes a ph!-s tápos topikot átnézni, ott ottvan mit érdemes és jó venni ...
Ha valakinek 24/7-ben megy a gépe, akkor érdemes elgondoklodni rajta, hogy ha gond van és elfüstöl, amellett, hogy magával viszi a gépet, lehet még a lakást is rendberakja! (Haveroméknak így égett ki a nappalijuk ...)
Természetesen lehet jó egy 4-5k-s táp is, de általában az olcsó tápokból a védelmi elektronikát spórolják ki ...
ÉS a végén egy örök igazság 😊 Egy jó táp az NEHÉZ 😊
10 ezer körül már van minõségi 400W-s táp. Ezt akkor javaslom, ha a jelenlegi konfigodat a következõ 3-5 évben nem akarod cserélni.
Ha igen, akkor minimum 500W, ezek olyan 13-15 körül vannak... de az optimális valami 80+ minõsítésû 600W-s lenne, amire van legalább 3-5 év garancia. Ezek olyan 20 ezer körül mozognak, viszont így jó darabig nem kell erre költened.
www.smart-bus.hu
DualCore Intel P. 2500 MHZ
Gigabyte P31-ES3G
Asus 460 enGTX 1 Gb
2 Gb DDR2
kb ez a lényeg
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Már az mázli lenne ha elindulna vele szerintem.
BLASZFÉMIJA!!! <#kuss>#kuss> <#idiota>#idiota>
lehet lesz itt egy 580 as😊 Bár ez most a ilonka 5 el egész más lett.
Ti aztán értetek hozzá, hogy hogyan hozzátok az emberre a frászt 😊))
Holnap akartam bepattintani az új vga-t, de most már nem merem 😞
www.pumaszallas.hu
Én 99%, hogy Buldózert építek... ha meglesz, mehet a teszt! 😊 Addigra remélem a CoD is rendesen játszható állapotba kerül... Viszont honnan szerzünk NV kártyát? 😄
www.smart-bus.hu
Nem bírtam magammal. Jöhetsz tesztelni ,nekem kb kész a vas.
E mellett a hatékonysága is elég gyengusz, a 400w max papíron igaz, a gyakorlatban tuti nem.
Egy kártyás rendszerhez ( GTX560 felett ) izmosabb cpu mellett kell az 500W. HD6950-ig elég egy MINÕSÉGI(!!) 400W-s táp is...
www.smart-bus.hu