IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen, a te gépedhez egy ssd, és tökéletes is egy darabig!! Már csak egy rendes ( G940 ) hotas-t kéne venned!! 😄

x52 flame on! Hozom a kukoricát! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Viszont a Cod fullon megy😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Bezony ,költséges szórakozás a pc építgetés😊
Én a jövõ hónapban veszek még egy ssd-t és két évig nem is akarok hallani a pc rõl. Egy valag pénzt rádobtam most ,úgyhogy ez már így marad.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igen, a meglepi volt a célom, de kéne egy új ház, ( amit kinéztem felment az ára 44000.-Forintra :S ) egy új táp, ( kb 30000.-Ft ) és akkor még az igencsak borsos áron debütáló 6990... így ez már nagyon sok! 😊)

Egyébként úgy-úgy! 😊)

www.smart-bus.hu

Papa01
az helyett ez...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Mert az aztán nagyon jól megy 2-4-6 magos processzoron.. 😄 😄

Egyébként 2 magon jól ment XP alatt a ROF..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
"Titkon reménykedtem, hogy összejön a pénzem egy 6990-re, '

Kis huncut😊) Még megleptél volna itt minket szép csendben😊
Különben ja😊 Egy férfinak ,mint már valahol elhangzott,nehéz döntéseket kell hoznia😊

😄😄

Titkon reménykedtem, hogy összejön a pénzem egy 6990-re, de jelenleg az esélytelen sajnos... nem úgy alakultak a dolgaim ahogy terveztem! :S

A jelenlegi tápom egy izom vga-t nem bírna el, így a csúcs lehetõségem egyéb költségek nélkül a 6950. ( még a gtx 560 is kifektetné a tápom )

Következõ lépésben jön az új táp, így mehet majd a 6970-re alakítás. Ha ez megvan jöhet az új kuckó. Így felkészülten várhatom a buldózer érkezését! 😄 Oszt majd az õsszel eldöntöm merre tovább... még egy 6950, vagy egy 6990... már, ha kelleni fog egyáltalán bármire is! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
És mi lesz?
Netán egy NV? Mert akkor megköpködlek😊)

Nem bíííííííííírom tovább!!! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
3X XD
Nocsak ,nocsak😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valakit esetleg érdekelne egy Gigabyte 1GB-s GTX460, kb 2.5 év IPON garanciával, 35000.-Forintért, az jelezze privátban.

www.smart-bus.hu

okés köszi,igy már világos😊

VO101Tom
A cod -repülés közbeni- feliratozásai sokkal jobban tesztre szabható mint az il-2, csak annyit kell tenni, hogy ALT-ot nyomva klikkelsz ezekre a területekre (vagy jobb klikkel létrehozol új info ablakot). Ezután jobb klikkel tudod ezeket az ablakokat (végleg) bezárni is.
Ha alt+klikk után aktív, akkor jobb klikk, customize, és az akkor megjelenõ kis ablakban be tudod állítani, hogy miket jelenítsen meg, a komponensekre klikkelve plusz dolgokat, betûméret, stb. is. Én pl egy külön ablakba raktam csak a sérüléseket, motorhibákat, ha ilyesmi történik, azt ne tüntesse el pl a feljövõ chat, vagy rádiózás.

www.pumaszallas.hu

hát ez vazzeg nem semmi 😄 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Sanyo

www.pcpilot.hu

hi olyan gondom van,hogy a játékban a bal felsõ sarogban van a térkép,egy nagy téglalap.. nem tudom eltüntetni,ha be is zárom fehér folt marad ott.. valaki ötlet?

Köszi.

Nekem a ROF-fal az üzleti modellen kívül az a bajom, hogy a nyugati front nem igazán hoz lázba. Ami pedig érdekelne, az nincs benne. Az olasz, a román, vagy az orosz front, ahol magyar katonák harcoltak. A Nagy Háborúból is vannak igen szép magyar pilótasztorik, vegyük rögtön Kiss Józsefet, aki a Monarchia legeredményesebb vadászpilótája volt. Az õ jelmondata volt az, hogy "élve hozzátok le õket", azaz úgy kényszerítette földre az ellenséget, hogy az életben maradjon.

Vagy például a román fronton történt meg az az eset, hogy az egyik Brandenburg felderítõgép a Kárpátok felett több mint 100 km/órás orkánba került, egy óráig "lógtak" a frontvonal felett, úgy hogy a románok közben lõttek rájuk. A személyzetnek nem esett baja, de több mint 100 lyukat számoltak össze a gépen.

Az Adrián pedig úttörõ módon vetették be a Monarchia vízi repülõit. A kis hidroplánokkal elõször támadtak meg hadihajókat. A kis bombák miatt ahhoz még kevesek voltak, hogy elsüllyesszenek egy csatahajót, vagy cirkálót, de lövegtornyokat már tudtak némítani.
ez már elég sok oldalt megjárt. bash.hu-n is volt, amhol általában a külföldi oldalakról fordítják a cuccokat. ez is ilyen urban legend, mint még nagyon sok más. szerintem valaki csak trollkodott aztán lett belõle egy mém...
<#wilting> Mi van???!!!
Ennyire egy állat senki nem lehet. Ez tuti nem történt meg. Remélem.<#alien>

VO101Tom
Repülõgép geometriai modell, és a kabin kidolgozás modellje. Textúra minõséget is jelent, low-ra véve nagyon csúnya lesz a mûszerfal és a többi gép is.

www.pumaszallas.hu

mijki
OFF:

EZEKEN SÍRTAM:

Életem legcikibb randija. Hogyan tegyem magam túl rajta?

Lehet hogy kamunak fog hangzani de nem az, bocsi hogy hosszú de ilyen még nem történt velem, érdemes végigolvasni, azt hiszem sosem fogom elfelejteni. rohadtul érzem magam, bárcsak megdglenék, ugyhogy elõre is bocsi a helyesírásért. Azóta nem mertem kimozdulni itthonról és most is verejtékben úszva, elpirulva írom le ezt a történetet.
Hogyan tehetném magam túl rajta?
Szóval felhívtam a csajt és megkérdeztem hogy van-e kedve kijönni kávézni egyet. Belement, elmentünk egy helyes kis kávézóba, minden jól ment jót beszélgettünk. Aztán azt mondta: "A szobatársam kinai kaját csinál ebedre. Szeretnél átjönni és ebédelni? Mindig jóval többet csinál a kelleténél. Már ekkor éreztem enyhén, hogy nagy dolgot kéne intéznem, de nyilvános helyen nem szeretek wc-ni. De úgy éreztem nem utasíthatom vissza mert ez egy jó alkalom, hogy megismerjük egymást.

Szóval felmentünk hozzá, és ettünk egy kis kaját, ami nagyon finom volt, de úgy éreztem széthasadok és bef*sok. Elõször nem akartam kimenni a mosdóba mert nem akartam az egész lakást elárasztani szaggal (kis lakás volt), de muszáj volt.
És innentõl kezdõdött el az elképzelhetõ legrosszabb forgatókönyv.
Odaállok a wc-hez, és nagy dilemmával állok szembe: nagydolgot és kisdolgot is kell intéznem ÉS merevedésem van!!! Most mi van? Melyiket rendezzem elõször?
Szóval elõre hajolok és megpróbálok belecélozni a wc csészébe, de ahogy elengedem magam a végbélizmom is elenged és elkezdett jönni a … Ezért cserélek és megpróbálom a nagydolgot elintézni, de ahogy elengedtem magam elkezdett összevissza fröcsögni a sárga.. (akkor már épp ültem). Ösztönöse felpattantam és egy adag lecsúszott a csésze mellé, a földre…
Nagynehezen abbahagytam mindent oltári fájdalmak közepette, és most jön a nagy kérdés: vagy a padlóra nyomom? vagy a padlóra vizelek?
Megláttam a fürdõkádat és gondoltam beleülök és minden jöhet egyszerre és nem kell sokat takarítani! Végeztem és elkezdtem leveretni a mocskot a zuhannyal és most jön a második legrosszabb.

Bekiabál, hogy mi a …t csinálok? Tusolok a mosdójában?
Ekkor már rohadtul zavarba jöttem és gondolom ha humorral oldom a dolgot megnyugszik meg én is, és kikiabáltam nyugodt hanggal poénkodva (már amennyire lehet egy ilyen helyzetben), hogy igen, tusolok..
Erre õ visszaordította, hogy mi a ..t csinálok, azthiszem hogy szexelni fogunk?
Ez volt az a pont hogy már kiszállt belõlem minden emberi dolog a zavartól és a megalázottságtól és retardáltan kikiabáltam, hogy persze hogy fogunk.
Idegesen beszólt, hogy gyere ki, ez nem vicces! É shallottam hogy veri az ajtót, erre mondtam neki, hogy nehogy begyere, bizz bennem! Elveszti a türelmét és bejött és ott látott engem félig merev pénisszel és mocskos káddal, meg padlóval…

Ekkor volt az hogy ha most nem ájulok el a megalázottságtól, akkor soha! Elkezdett reszketni, eltakarta a szemét, és halkan mondja, hogy „mi a f..t csináltál?” és elkezdett sírni.
Én meg csak dadogtam, ár nem is emlékszem mit… õ zokogva mondta hogy takarítsam fel vagy hívja a házmestert. Beleegyeztem.

Kiment, én meg nekiláttam szerencsére volt papír bõven, de nem tudtam hogy a wc ilyen hamar megtelik, lehúztam és mi történik? Eldugult és kiöntötte a tartalmát a földre. Ekkor már sírtam.

Kimentem hogy elmondjam mi történt, de láttam hogy ott sír a barátnõje vállán, rám nézett és ordibált hogy takarodjak, én próbáltam neki megmagyarázni, hogy mi történt, de nem hallgatott meg. Oké kimentem, és a folyosó végérõl, egy nagy sikoltást hallottam, gondolom akkor látták meg hogy el van dugulva a wc. Ekkor sírva elkezdtem sprintelni.

Remélem soha nem találkozok vele, meg most is majdnem sírok. Szerintem soha nem fogok többet csajozni.

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Srácok, a "modell" beállítás mit is takar tulajdonképpen? Eddig azt hittem a gépek törés modellje. De mit keresne a grafikai opcióknál?

A nomipmaps-ot gyorsan felejtsétek el, qrva ronda.

Viszont kipróbáltam 1024x768-ban a nossao módosítás után. Úgy tûnik, csökkent az input lag.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Sajátgépen jobb klikk, tulajdonságok. Ott lesz fölül, hogy Win7, Copyright, alaatta kell lenni, hogy Service Pack 1.
Lacánál ez volt a gond, neki calami C++ hibát is emlegetett induláskor, feltettük, utána a dvd-rõl amiket kell, és azóta jó.

nem kell hozzá DX11 krátya, nekem 9800GT-n is elindult...

www.pumaszallas.hu

Mondjuk kezdhetted volna ezzel! 😄

Nézd meg, hogy a config.ini-ben milyen módban indul a játék... ha 10.0 van ott, akkor írd át 9.0-ra, és jó lesz.

www.smart-bus.hu

PhantomAss
milyen kártyád van?

GOOBY, pls

Trucker39
Az emlitett dolgokat ujra telepitettem, nem tudom milyen sp1-röl is van szó win7 esetében, mikor hetente frissiti magát automatikusan. Aero-t sosem használtam, mert marhaságnak tartom. AVG antivirus nincs a gépen, tény hogy nem dx11-s kártyám van, lehetséges hogy az a baj? Ha igen, akkor köszi mindenkinek a helpet, a szim megyen a polcra. Most nem is tudok, meg nem is akarok 50-60k-t költeni vga kártyára.

PhantomAss
ahogy nézem még az avg antivírus is bekeverhet, ha esetleg az van
ha sehogy nem akar mûködni, írd már le a géped adatait pls

GOOBY, pls

Steambõl akarod indítani vagy a desktopra kitett ikonról? Csak mert nekem pl Steambõl indul simán a parancsikonra meg dob valami hibát és nem hajlandó elindulni...

VO101Tom
Ja, ok. Akkor inkább kihagyom 😊 Enélkül is jól fut, csak hát ugye ha vérszemet kap az ember 😊 Grafikai hibákra viszont abszolút nincs szükségem...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ohó😊 Velem is eljátszotta.
A telepítõ cd-n van három Tom álltal említett dolog. Azokat újra ragd fel,de úgy hogy az elõzõt törölje ,az egyiknél fel is ajálja,meg nem mondom melyiknél. Ja és legyen fent az SP1 a winnek.

PhantomAss
windows aero be van kapcsolva? azt sem szereti
mindjárt körbenézek a fórumokon

GOOBY, pls

Trucker39
Win7 van a gépen. Az általad javasolt törlést végrehajtottam, dx,.net,stb megnéztem, mindent felrakott.
Sajnos, semmi nem változott.

DummyBoy
Qrva csúnyák lesznek az épületek közelrõl - Shimmering hegyek, valamint mintha fekete pöttyökkel lenne tele az egész ... - állítólag az AA kikapcsolása sokat segít, de nem oldja meg a gondot ...

Cserébe viszont TÉNYEG stuttering nélkül megy ... akinek kisebb a HW, annak megérhet ennyit ...

Le kell tesztelni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

VO101Tom
nekem nem nem megy a nomipmaps, megvan a cache, mindent töröljek? Mondjuk azt olvastam, hogy rohadt csúnyák lesznek tõle az épületek, egy próbát megér azért...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hello. Töröld ki a conf.ini-t innen: C:\Users\-név-\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\conf.ini (Ez W7 alatt van. XP-n nemtom hova teszi. Indításkor újat épít, patch után pár embernek volt ilyen gondja).
Ha ez nem oldaja meg, akkor nézd meg, hogy a DVD-n rajta lévõ plusz dolgok (directX, .net4.0, dx9 redist) fel van-e téve.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Milyen cucc leledzik az gépezetedben, valamint miféle jóféle oprenncer vaik rajta?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
hali
elsõ körben: win xp-d van? azt nagyon nem szereti, mert dx11-re írták
éltalában dx9 alatt mindenféle hibákat dob...

GOOBY, pls

Trucker39
Üdv Urak!

Kissé bosszús vagyok.
Az ok a következõ: Gondoltam ismét rendes ember leszek és segitek Oleg Megdobsz és csapatán. Így megrendeltem eme ominózus szimulátort. A doboz meg érkezett a mai napon, Steam, regisztráció, install, update rendben lezajlott. Indítanám a szimet, a válasz Launcher leállt, nosza .. egy fekete pont. Gép ujra indítás, helyzet ugyan az. Ha nem ír ki hiba üzenetet honnan tudjam, hogy ugyan mi a fészkesfene a baja?
Van valakinek infoja róla, hogy merre induljak tovább?? Ha nincs, ez is megy a Rise of Flight mellé. Az is egy nagy csalodás volt számomra.
Valami ehhez tartozó FAQ-t összeállithatna majd egy szakértõ, hogy a magam fajta bosszus embereknek, ne kelljen többszáz hsz-t végig böngészni. Kipróbálni, illetve játszani szeretnék ezzel és nem berhelni valamit a gépen.

Köszönettel: Trucker

szakad, szûnik hetente többször. és úgy csinálja, hogy nem megy se le- és feltöltés...
LeonSilver
Me miva?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hogy "alig tudsz valamit".. igy van ez ha beletörölgetek és nem olvasom el utána 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Szerintem ne legyünk annyira naivak, hogy azt gondoljuk, hogy õk haláli pontosan elõre megmondták, hogy mennyi játék fog elfogyni vagy hogy elõre tudták a bugok javitásának költségeit vagy akármit...

a piac felmérés meg kurva drága mulatság és nem mindenki engedheti meg magának.. még a nagyobb cégek se gyakran.. úgy kell jól dönteni, hogy nem talig tudsz valamit 😊

ilyen gigszer több mint valószinû hogy mindenkinél elõjön..

egyébként szerintem párhuzamosan kell fejleszteni a második részt is.. mert ha akkor kezdik el amikor az elsõbõl minden lóvé befolyt, akkor lesz 2-4 év amig nem lesz jövedelem de költség igen

Igyekszik az ember! 😄

www.smart-bus.hu

megyek veled robbantani én is! milyen figyelmes vagy, hogy ne okozz lelki sérülést 😄
Off: ( az eddigieknél is nagyobb! 😄 )

Van valakinek a UPC-nél ismerõse?

On,

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Félre ne értsd, nem akarom (nem is tehetném 😊 ) megmondani mit tegyél, vagy mit ne.

Ha lottómilliomos lennék, akkor vízhûtött gépem lenne. Egy qrva jó dolog ... Egyedülálló keresõként mikor az volt az egyetlen dolog amire kerestem hogy jól szórakozzak, akkor belefért a gép mellé a víz 😊 Fõleg mivel a gép volt a multimédiacenter (TV is pl 😊 ) a szobámban, és egy 10 négyzetméteres 40 fokos tetõtéri szobában egy szélerõmû mellett nem kényelmes aludni 😊

Sajna ha jót akarsz, az sokba kerül ... nagyon sokba.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PhantomAss
thank youuu 😊

GOOBY, pls