IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
( kezdek befeszülni ettõl a sok baszakodástól... asszony hazajön olyat kap... 😄 )
www.smart-bus.hu
Aztán ha játszol elõhozod és beírod emígyen
fps STATR SHOW
A Steam alól át lehet helyezni a fileokat máshova ... erre keress rá a neten! (Én pl.: Azt akarom kipróbálni, hogy ramdrive-ra rakjam a CoD-ot és úgy hogy akad ...)
@célzás: Én roppant béna vagyok a célzáshoz, de mákom van, ugyanis Il-2-es tapasztalatom sincs 😊 Én is végtelen lõszerrel gyakorlom, konvergencia alapon (Úgysem tudom elmenteni ...) de Emillel lõttem már le bombázó és Fiat akármi zárnyát is ...
1 vs 1-et nem próbáltam még, 6V6-ot szoktam (tartok a kudarctól, így legalább van pozitív élményem 😊 )
@Leon: Hazamegyek megnézem neked ... 2 dolgot vettem élszre ... A fuel Cock nem mûködik "Unlimited fuel" mellett, valamint nektek lehet a 2-motoros gépeknél egyszerre indítain a mocikat? Igaz csak a BF110-et próbáltam, de ott nem sikerült, csak egyesével ...
@Solt: fps START SHOW (Eltünteni hogy lehet???)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
FPS-t hogy köll kiíratni? 😊
www.smart-bus.hu
De van egy ötletem. Telepítsd fel HDD re aztán Másold át csak a steamet ,meg a Cod ot ssd-re .Utána töröld le a HDD rõl.
Na most a Steam így nem fog autómatikusan indulni ,no de annyi baj legyen ,kiteszel neki egy parancsikont. Meg a COD nak is.
Amúgy minden beállítást megjegyez .
Most hdd-re telepítettem, és szarabbul fut mint eddig!! Hogy is kell kiíratni az fps-t?
www.smart-bus.hu
csak olyan jó lenne látni ahogy a huszasok robbannak a spiten 😄
GOOBY, pls
az elõretartás sztem is nagyobb kell legyen, illetve a lövedékek röppályája sokkal íveltebb, legalábbis én úgy látom
én is végtelen lõszerrel gyakorlok, nemtom az alap 60db 20mm-el mire lehet menni...
az angol gépekkel nincs is semmi bajom, de a német revi a fél képernyõt kitakarja, de ha belenézek akkor is fordulóban eltûnik a célkereszt
szóval gyakorolni kell...inkább kapáslövések vannak
az angol gépeknél viszont nagyon pontosan lehet célozni
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
de amúgy tökmindegy, nem találok el vele semmit <#gun>#gun>
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mint a videóból látható (remélem) a bomba oldásának pillanatában "lefagy" a gém. Azért van idézõjelben mert nem jó hasonlat a lefagyás, ugyanis nem lefagy a szó klasszikus értelmében. Vissza lehet menni a menübe, lehet nézelõdni csak éppen a gép lemerevedik.
www.smart-bus.hu
Itten van
A chatot fél szemmel szoktam figyelni, jellemzõen felszálláskor nem...
A briefinget át szoktam futni, de azt hittem, a tiltásokat úgy oldják meg, hogy már ki sem választhatod...
Na mindegy, legközelebb ezt is megnézem.
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Miért szórakozik ez velem?
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
1003 vírusgyanús fájlt talált a gépemen, már a gugli is vírus volt neki.
Nagy nehezen megcsináltam rajta egy adatbázis frissítést (sokáig 403-as hiba volt), azóta jó.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
várj vele míg jönnek a peccsek hozzá
Segítséget kérnék. Két napja böngészek "minden" oldalon a témában de elakadtam.......😞
Saitek x52 FCS hardver illesztési problémám van (XP 32 bites) rendszerem van.
Bármelyik driver programot töltöm le mindig azt írja hogy nem ment át a Microsoft teszten és fejezzem be a telepítését...............ha mégis megteszem akkor mindig összeakad vagy leáll az egész rendszer....ha van ötletetek szívesen venném!! 😊 Köszi
Béke
és virtuális háború!!
Akadt egy kis gondom a CoD-dal: a frissen összerakott freetrackem próbálom beüzemelni alatta, de sehogy se akar folyamatos lenni. A freetrack progi folyamatos 30FPS-t ír 0 JPS mellett. Más szimulátorban (X-Plane, RoF) teljesen jól mûködik, ezért nem értem, hogy a cod-ban miért nem. Ha valakinek akad valami ötlete, azt szívesen fogadom! 😊
@Dummy: 😄
www.smart-bus.hu
(Visszatérve a sünös részhez 😊 Párom nézte múltkor mit írok, és épp akkor írtam, hogy szüljenek sünt ...
Néz rám, majd tök komoly arccal csak annyit mond: "Ugye tudod hogy az újszülött sünik tüskéi még puhák, csak késõbb keményednek meg? xD Valami rosszabbat kell keresned! 😊" )
A Prohardver vírusos lett, vagy meghülyült az Avastom?
www.smart-bus.hu
Minap olvastam,hogy egy sün világra hozását kívántátok a fejlesztõknek a rángás elmaradása miatt. Most akkor nem értem😊)

www.smart-bus.hu
G940?😊Ugyan. Bugos is,meg mittudom én,ja meg drága:XD Mellesleg Cod ban nincs is FFB😊Akkor meg minek.
Én aszondom suszter maradjon a kaptafánál ,Logi meg a kormányoknál.
Kipattogott már?😊
www.pumaszallas.hu