IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Különben referálj,mert ha van különbség ssd és HDD között,mármint a játék szempontjából, veszek egy 30 -40 gigásat az nem drága és ráteszem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Egyenként kell indítani a motorokat úgy vettem én is észre, de szerintem ez így reális is nem? Ezt a bombázásos mókát próbáltam full CEM-el aztán kikapcsoltam, hátha az csinálja a gondot de nem. Amúgy lehet is látni valamiféle "villanást" vagy mit amikor leáll az egész hóbelevanc.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Én azért vagyok itthon mert a kocsimat szerelik. Elvileg múlt hét péntekre kész volt . Elvileg! Most már kezdem elveszíteni a türelmem,bár egy órája hívtam a szerelõt és mondta ,hogy nemsokára mehetek érte. De ezt mondta pénteken is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Köszönöm Urak! 😊

( kezdek befeszülni ettõl a sok baszakodástól... asszony hazajön olyat kap... 😄 )

www.smart-bus.hu

Her Laca
fps START SHOW 😊 Idióta vagyok😊)

Her Laca
A beállításoknál a consol elõhívásához rendelj egy betût.
Aztán ha játszol elõhozod és beírod emígyen

fps STATR SHOW

DummyBoy
Nem kell SSD-re rakni a Steam-et!

A Steam alól át lehet helyezni a fileokat máshova ... erre keress rá a neten! (Én pl.: Azt akarom kipróbálni, hogy ramdrive-ra rakjam a CoD-ot és úgy hogy akad ...)

@célzás: Én roppant béna vagyok a célzáshoz, de mákom van, ugyanis Il-2-es tapasztalatom sincs 😊 Én is végtelen lõszerrel gyakorlom, konvergencia alapon (Úgysem tudom elmenteni ...) de Emillel lõttem már le bombázó és Fiat akármi zárnyát is ...

1 vs 1-et nem próbáltam még, 6V6-ot szoktam (tartok a kudarctól, így legalább van pozitív élményem 😊 )

@Leon: Hazamegyek megnézem neked ... 2 dolgot vettem élszre ... A fuel Cock nem mûködik "Unlimited fuel" mellett, valamint nektek lehet a 2-motoros gépeknél egyszerre indítain a mocikat? Igaz csak a BF110-et próbáltam, de ott nem sikerült, csak egyesével ...

@Solt: fps START SHOW (Eltünteni hogy lehet???)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Maga a program nem, de ugye vannak más steam-s játékaim is, és, ha azokat is használni akarom, akkor elvesznek még vagy 20GB helyet az ssd-rõl... 😞(

FPS-t hogy köll kiíratni? 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem értelek.Mi a baj ha az ssd-n van a Steam. Az nem foglal akkora helyet nem?
De van egy ötletem. Telepítsd fel HDD re aztán Másold át csak a steamet ,meg a Cod ot ssd-re .Utána töröld le a HDD rõl.
Na most a Steam így nem fog autómatikusan indulni ,no de annyi baj legyen ,kiteszel neki egy parancsikont. Meg a COD nak is.
Amúgy minden beállítást megjegyez .

Her Laca
Én még vadászgépnek nem lõttem le a Cod ban a szárnyát😊 Mondjuk biztos én vagyok a béna,ezt nem is vitatom😄

Köszi! 😊

Most hdd-re telepítettem, és szarabbul fut mint eddig!! Hogy is kell kiíratni az fps-t?

www.smart-bus.hu

PhantomAss
😞 ezen még dolgozniuk kell a fiúknak asszem

GOOBY, pls

Her Laca
Robbannak,robbannak ,de pl éppen most sikeresen bekalibráltam egy hurrit a célkeresztbe és a jobb szárnyán kb 10 robbanás volt. Lazán, faszán tovarepült.😊 Jó olaj ,benzin az fojt.

PhantomAss
mondjuk szerencse hogy a kiskala is hatásos, azzal simán le lehet lõni akármilyen gépet, és van is belõle rendesen
csak olyan jó lenne látni ahogy a huszasok robbannak a spiten 😄

GOOBY, pls

Her Laca
Igen mert ott nincs 20 as. Emillel a kiskalával kell operálni és csak a biztos lövéseknél a 20 asokkal. Mondjuk a kiskala is hatásos. És igen nagyon konyulnak a lövedékek,hiába állítom akár 300 m re is.

PhantomAss
igen én is így vagyok vele
az elõretartás sztem is nagyobb kell legyen, illetve a lövedékek röppályája sokkal íveltebb, legalábbis én úgy látom
én is végtelen lõszerrel gyakorlok, nemtom az alap 60db 20mm-el mire lehet menni...
az angol gépekkel nincs is semmi bajom, de a német revi a fél képernyõt kitakarja, de ha belenézek akkor is fordulóban eltûnik a célkereszt
szóval gyakorolni kell...inkább kapáslövések vannak
az angol gépeknél viszont nagyon pontosan lehet célozni

GOOBY, pls

Her Laca
1.00.13954

Her Laca
Én már mindent próbálok,az elején jól is ment de mostanában az az érzésem,hogy csak a levegõt lyuggatom. Még közelrõl is. Valamit ki kell találni,mert kicsit fusztrál a dolog.Direkt végtelen lõszerrel gyakorlok,és nézem az elé tartásokat. Il2 höz képest sokkal nagyobbat kell ahogy észrevettem,de valahogy nem az igazi😊

Akinek eredetije van, milyen verziószámon fut a játék?

www.smart-bus.hu

PhantomAss
100m vertikálisan és horizontálisan is
de amúgy tökmindegy, nem találok el vele semmit <#gun>

GOOBY, pls

LeonSilver
Egyébként CEM-el nem semmi felszállni vele, illetve addig eljutni, hogy a levegõbe emeli az ember. Kurva lomha a motorja.. vagy mi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Srácok. Valaki megvizuálná nem virágbótos verzióval, hogy mi történik ha a Br.20-al próbál szeretetcsomagokat célbajuttatni?
Mint a videóból látható (remélem) a bomba oldásának pillanatában "lefagy" a gém. Azért van idézõjelben mert nem jó hasonlat a lefagyás, ugyanis nem lefagy a szó klasszikus értelmében. Vissza lehet menni a menübe, lehet nézelõdni csak éppen a gép lemerevedik.

Hogy rakjam a nemi szervemet a fülük mögé ezzel a szájba tekert steam-s szarságukkal. Jól megszopattak vele... ha a CoD-t ssd-re akarom telepíteni, akkor az egész kib@szott steam-t is ssd-re kell... de így ide telepíti az összes többi steam-s játékomat is, aminek semmi keresnivalója ssd-n... komolyan kezdem unni, hogy minden nap szembesülök valami szopatással... kezd elszállni az agyam.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mi a baj vele? Vagyis mi történt ,hogy így elkedvetlenedtél?

Trucker39
Nos, feladtam a kísérletezést ezzel a szimmel. Talán majd egyszer újra elöveszem. Akinek müködik jó repülést kívánok !

Her Laca
Kinek milyen fegyver összetartások jönnek be a Cod ban emilnél?

Her Laca
A saitek oldaláról töltötted le a drivert és a szoftvert?
Itten van

Valor. Ha tilos, akkor miért engedi kiválasztani??? Fegyvert nem módosítottam, defaulton hagytam. Valamelyik orosz mapon volt, de új térképek vannak a Valoron, így nem ugrik be hirtelen melyik.
A chatot fél szemmel szoktam figyelni, jellemzõen felszálláskor nem...
A briefinget át szoktam futni, de azt hittem, a tiltásokat úgy oldják meg, hogy már ki sem választhatod...
Na mindegy, legközelebb ezt is megnézem.

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
Ez Il2-ben történt? Il2-ben vannak oylan szerverek, ahol bizonyos fegyverek vagy (eleinte, kevés pontnál) gépek tiltva vannak. Ezt legtöbbször a briefingben olvasni is lehet. Ha mégis ilyen gépet választasz, akkor induláskor azonnal a chat sorba írja ki, hogy válassz másik gépet, vagy kiraknak. Erre kb 20-30 másodperced van... amit elmondtál, nekem gyanús, hogy ilyesmi történhetett. Melyik szerver volt ez?

www.pumaszallas.hu

félrenyeltem a teám 😄
Mijki elsõ airsoftos (helyett paintballos) élménye kb. ilyen lenne:

VIDEO<#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szerverre bejelentkezek, kiválasztom a repteremet, a gépemet, motorindítás, rászúrom a gázt, felszállás közben lost connection. Sosem elõtte, sosem utána, mindig akkor. A hatodik után meguntam, és elmentem aludni.
Miért szórakozik ez velem?

Si vis pacem, para bellum.

Willenbrock
Nyilván kamu de viccesen hangzik 😊Ekkora barom nincs a világon,számos helyen sántít a sztori.

Basszus... kb 10percet volt fenn a hirdetés PH-n, el is vitték! ( elvileg ) 😊

www.smart-bus.hu

Az szép... nekem még semmi gondom nem volt vele... nem is hallottam még ilyet. :S

www.smart-bus.hu

Rohadt Avast...
1003 vírusgyanús fájlt talált a gépemen, már a gugli is vírus volt neki.
Nagy nehezen megcsináltam rajta egy adatbázis frissítést (sokáig 403-as hiba volt), azóta jó.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ne lepõdj meg rajta szinte semmi sem mûködik még benne rendesen
várj vele míg jönnek a peccsek hozzá
Sziasztok !
Segítséget kérnék. Két napja böngészek "minden" oldalon a témában de elakadtam.......😞
Saitek x52 FCS hardver illesztési problémám van (XP 32 bites) rendszerem van.
Bármelyik driver programot töltöm le mindig azt írja hogy nem ment át a Microsoft teszten és fejezzem be a telepítését...............ha mégis megteszem akkor mindig összeakad vagy leáll az egész rendszer....ha van ötletetek szívesen venném!! 😊 Köszi
Béke
és virtuális háború!!
Üdv Urak!

Akadt egy kis gondom a CoD-dal: a frissen összerakott freetrackem próbálom beüzemelni alatta, de sehogy se akar folyamatos lenni. A freetrack progi folyamatos 30FPS-t ír 0 JPS mellett. Más szimulátorban (X-Plane, RoF) teljesen jól mûködik, ezért nem értem, hogy a cod-ban miért nem. Ha valakinek akad valami ötlete, azt szívesen fogadom! 😊

Nálam semmi gond vele...

@Dummy: 😄

www.smart-bus.hu

Az elõbb bedobott valami faxbúkos oldalt, mint vírusost (amit qrvára nem értek, mert 2 hónapja nem voltam a faxbúkon), aztán már a PH is vírusos szerinte.

Her Laca
Vagy elõtte sokat idõztél felnõtt tartalom elõtt😊

DummyBoy
<#vigyor1><#miaz><#vigyor3><#eljen>

(Visszatérve a sünös részhez 😊 Párom nézte múltkor mit írok, és épp akkor írtam, hogy szüljenek sünt ...

Néz rám, majd tök komoly arccal csak annyit mond: "Ugye tudod hogy az újszülött sünik tüskéi még puhák, csak késõbb keményednek meg? xD Valami rosszabbat kell keresned! 😊" )

OFF:

A Prohardver vírusos lett, vagy meghülyült az Avastom?

Dummy arra célzott, hogy akkor ez így nem komoly szim! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Most akkor itt van?
Minap olvastam,hogy egy sün világra hozását kívántátok a fejlesztõknek a rángás elmaradása miatt. Most akkor nem értem😊)

DummyBoy
Hátugyetuggyuk, hogy 1 olyan komoly szim van jelenleg a piacon, amiben nincs FFB ... és az a flakon? <#idiota>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Haggyad már😊 Nem veszek annyi pénzért egy joyt az szent. Inkább betárazok X52 bõl még vagy 2 darabot azzal kb aggastyán koromig elleszek😊
G940?😊Ugyan. Bugos is,meg mittudom én,ja meg drága:XD Mellesleg Cod ban nincs is FFB😊Akkor meg minek.
Én aszondom suszter maradjon a kaptafánál ,Logi meg a kormányoknál.
Kipattogott már?😊

VO101Tom
Hát, szaggat ez is, de tõlük nem hallottál olyat, hogy szar a géped, vegyél jobbat, hanem azóta is dolgoznak rajta ezerrel (nem is tehetnének mást, most olvastam USA megjelenést 27-re tolták). Kiadták idõ elõtt, ez is igaz, de ettõl a Rof-osok hozzáállása nem lesz szimpibb...

www.pumaszallas.hu