IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régóta olvasgatlak titeket, ROF- topikpól páran ismertek is...
Megvettem én is Steam-en ezt a csodát, de biza a régi gépemen nemigen akart menni. Konkrétan játszhatatlan (volt). Újítottam a gépen kicsit, P67-es alaplap, i7 2600K proci, 8 GB 1600-as Corsair RAM, és egy Sapphire 6970-es kártya, holnap fogom feltelepíteni, hát marha kíváncsi vagyok. Aztán csak lehet majd multiba is röppenni veletek...
OLVASGASS
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Azt írta a kölök, hogy "historical", azért gondoltam, hogy itt jó az Emil Revije.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én arra gondoltam, hogy Revi C-12, amit (tévesen) lemodelleztek a COD-ba, annak a célkeresztjén volt osztás, azzal könnyebb messzebbre célozni. Az is igaz, hogy amit az Emilekben tényleg használtak, a Revi 3D, az viszont másképp néz ki. Annak a célkeresztjén nincs osztás, így mondhatni a COD lényegi része autentikus, csak a Revi modellje szar.
www.pumaszallas.hu
EZT ismered?
De ezek szerint elhanyagolható.
ide ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Erre véletlen túl alacsonyan repültem, PATTANTAM egyet a vizen (Légcsavar oda ...), majd elkezdtem csúszni, és a végén szépen elsüllyedtem ...
Egy darabig még bírta a kabin ... majd jött a "pressesc" 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
il-2 verziók
www.pumaszallas.hu
Isten áldja a pogányokat!
Ami nem fér a fejembe, hogy szép és jó hogy tudom a gépemet állítgatni (festés, század, killmarkok stb.) de azzal utána hogy a fenébe tudok repülni vagy egyáltalán elmenteni?
Az már megvan hogy a fegyverzetet beállítom, elmentem, és utána olyannal tudok is repülni, de mindig az olasz felségjel kerül fel a gépre hiába állítottam elõtte németre.
A másik hogy nem tudom ki mennyire figyelte de azt vettem észre hogy itt azért még a bombázók és a vadászok között nincs akkora sebességkülönbség mint az IL2-ben szereplõ gépeknél, engem ez mondjuk elsõre meglepett, de lehet csak szimplán béna vagyok még a CEM-ben és nem sikerült mindent kihozni a gépbõl.
Valyon a gravitációt is számításba veszi a szim, vagy nem?
Mert ha igen, akkor a beállított érték csak vízszintes repülésben lesz igaz. Attól függõen, hogy jobbra vagy balra dõl a gép, a revihez képest jobbra-balra hajlik a röppálya. És emelkedésben és süllyedésben is változik.
www.pumaszallas.hu
én leestem õ igy is hazavitte. lol-.-
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pumaszallas.hu
Elvileg Il2 még egyben kezelte a Vertikális és Horizontális konvergenciát.
CoD már külön. Most azon gondolkodom, hogy a lassú szárnyágyút esetleg érdemes lehet 150m Horizontális és valami jóval nagyobb, mondjuk 4-500m Vertikális konvergenciára állítani, így elvileg kisebb elétartás is jó lehet, de mondjuk ezt még tesztelnem kell.
Si vis pacem, para bellum.
De ez csak a szárnyfegyverzetre igaz, a motorburkolaton / fõtengelyen át tüzelõ fegyvereknél gyakorlatilag mindegy.
Most hallottam, muszáj továbbadnom...
Ha éjszaka egy nagymellû szõke bombázó, és egy meleg, bajszos fiú között kell aludnod, merre fordulsz...???
ON
IL2 1946-ban is van beépített fps mérõ? Miket meg nem tudok...
Más: ha már szóba került a fegyverösszetartás. Ti a szokásotokhoz állítjátok, vagy minden gépet máshová?
www.smart-bus.hu
Solt. Különben a jövõ hétre tervezem az ssd vásárlást.
Csak azt nem tudom milyen legyen ,nem értek hozzá
Ez milyen?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
fps STOP HIDE -ot
sima Il-2 ben a stop leállítja, a hide eltünteti
csak hide is eltünteti, de számol tovább.
Várj egy kicsit... ne kelljen kétszer fordulni az ssd miatt! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
( mindenképpen még pénzt akarok kihúzni belõled! 😄😄 )
www.smart-bus.hu