IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy lehet online repülni?
tudsz mondani egy-két címet?
már úgy kipróbálnám...azt hittem még senki nem repül online
(sajna mikrofonos fülesem még nincs 😄)
GOOBY, pls
Bar kiszállítani nem szállítanak Magyarországba .En viszont szívesen átveszem itt Berlinbe és haza juttatom .
<#integet2>#integet2>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Dedikált Szerver lehetõséget most készítik.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Pontosabban csak a low textures és a noSSAO (Nomipmap bugos, nálam lefagy), de FPS-ben ez a kettõ is nagyon sokat javított...
Szerverekkel az van, amit Pogi is írt, nagyon sokáig keres, párat talál csak, de azokon egyre többen vannak.
www.pumaszallas.hu
Lala:Elég sokat kell várni amíg végig megy a keresés. Az elõbb talált vagy 7 szervert a keresõ. Amíg nem jön elõ a Refresh és a New List gomb addig folyik a keresés.
Próbáld meg felrakni azt a modot amit lentebb linkeltek hozzá,az elég sokat javít az fps-en.
Laca:Beszéltem Lobbyn Babapiskótával,hiányolt és üdvözletét küldi. Azt mondta kapsz 8 hónapot gyakorolni a CoD-val. 😊 A gépfrissítéssel meg megvárja amíg minden rendbe jön Japánban. 😄
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Egyre jobbak ezek az online szerverek, voltak nagy Anglia mapok is, de az ennyi emberre nagyon nagy. A kis dogszerverek viszont pörgõsek, 10-20 ember simán összejön már, gyakorlásra kiválók.
www.pumaszallas.hu
Friss mostani képek, már nincs idõm szerkesztgetni.
Itt vannak.
Ha meglát, azonal bejelenti, hogy mit akar bombázni és kéri a fedezetemet, mert sokszor kihúztuk már egymást a csávából 😊) Megrögzötten ragaszkodik a 110-eséhez ahogy én sem vagyok hajlandó lecserélni a fókámat Messerre azon a serveren.
Sajnálom, ha valóban kitíltották a 110-est, pedig ha valami, akkor az aztán tényleg nem egy über gép, de ha valaki ésszel használja mint minden mást akkor valóban veszedelmes lehet.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Magam láttam ,nem mende monda,hogy 110 essel 3 oroszt dogolt le egy füst alatt😊 Erõsen bambultam😊
Creative kártyával megy Vista alatt a gameport, de nincs FFB.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én anno belõttem win7 32 bit alatt a gameportot, de nem FFB miatt, szóval arról nem tudok nyilatkozni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Varázsolni kellett egy gameportot a Vistára a joyom miatt, és oda is telepíteni (viszont ha lesz FFB, akkor leszek nagy dilemmában, mert gameport+Vista = nincs FF😎
Van is errõl pár topik,
ITT AZ EGYIK.
A poén az, hogy egyeseknek XP-n is jól fut. Nem tudja senki sem az okát.
Röviden a lényeg: a régi Il-2 a Warclouds serveren 110G-t okosan repülve, csapatmunkára és jól megválasztott taktikára építve szarrá alázták a sok 44/45-ös szövi gépet. Erre jött a szövi rinya és egy idõ múlva bannolták a 110-est mert hogy túl über..
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
D9
a prohardveren kapsz ennyiért 3 év garival
ár/teljesítmény arányban nem kapsz jobbat
radeonokat nem ismerem annyira, azt majd a vereses kollégák elmondják 😄
GOOBY, pls
D9
egyébként mást nem is nagyon kell cserélned, a többi cuccod bõven jó, attól nem lenne sokkal gyorsabb ha azokat cserélnéd
GOOBY, pls
Tegnap este telepítettem a játékot, volt is diavetítés<#nyes>#nyes>
Jelenleg ez a configom:
windows 7 ultimate 32 bit (az elmúlt idõszakig folyamatosan frissítve)
msi 760gtm-p33 amd 760G chipset integralt vga kártyával (jelenleg inaktív)
AMD Athlon II X3 425 CPU (alap órajelen, tuning + mag aktiválás nélkül) gyári pwm coolerrel
2*2gb 800 vagy 1066 Kingmax ddr2 memória (SPD beállitások)
powercolor ati (amd) 4770 512mb vga éveleji catalyst driver
WD 500gb hdd Sata 32MB/64?? cache 7200rpm
Optiarc (Nec + Sony) Sata Dvd rw
NZXT ház kiegészítõ hûtéssel
450-480W Hipro táp (HPC azaz Chieftec beszállító a belseje)
Egyenlõre csak a videókártya cseréjére lesz módom, Ti melyiket ajánljátok?
D9
Most egyelõre megpróbálom eladni a memóriámat, és venni 8GB-ot ... Az úgyis kell ... és akkor csinálni egy 2GB-os RAMDRIVE-ot, és letesztelni mennyit javul a züsztem azzal ...
Majd késõbb elgondolkodom az SSD-s mókán ... Jó lenne az SSD, az tuti! De egyelõre még kivárok ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
errõl mi a véleményetek? Dummy és a többi ssd hívõ? 😄
seagate hybrid
egész jókat írtak róla
és ne felejtsük el, hogy 500gb
GOOBY, pls
amúgy azon a vason az eddigi tapasztalatok alapján biztos, hogy elindul. Amúgy kár, hogy nem tértél be hamarabb, mert a 6950-est lehet 6970-essé varázsolni. És máris beljebb vagy 20-30ezer forinttal, ami mehetett volna sörre 😊
Si vis pacem, para bellum.