IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
héééj én még sosem találtam szervereket
hogy lehet online repülni?
tudsz mondani egy-két címet?
már úgy kipróbálnám...azt hittem még senki nem repül online
(sajna mikrofonos fülesem még nincs 😄)

GOOBY, pls

Nesu
Sziasztok akit érdekel egy Saitek X65F 289 Euró -ért az ide kukkantson be
Bar kiszállítani nem szállítanak Magyarországba .En viszont szívesen átveszem itt Berlinbe és haza juttatom .
<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Amirõl én tudok az TestServer * Kampfverband13 * neven található meg .
Dedikált Szerver lehetõséget most készítik.

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

vannak már szerók? asszem akkor elég hamar meg fogom venni az eredetit

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

i robot
Hol találsz te szervereket? Nekem semmit nem mutat a multi.

VO101Tom
GTX 560 Ti kártyám van, de fel van téve ez a mod is: Kegetys Performance improvement
Pontosabban csak a low textures és a noSSAO (Nomipmap bugos, nálam lefagy), de FPS-ben ez a kettõ is nagyon sokat javított...

Szerverekkel az van, amit Pogi is írt, nagyon sokáig keres, párat talál csak, de azokon egyre többen vannak.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Jaja,zsír volt,le is abáltunk egy-egy spitet 😊,bár sajna a stat is bugos mert nem írja ki,ha lelõsz valakit.

Lala:Elég sokat kell várni amíg végig megy a keresés. Az elõbb talált vagy 7 szervert a keresõ. Amíg nem jön elõ a Refresh és a New List gomb addig folyik a keresés.
Próbáld meg felrakni azt a modot amit lentebb linkeltek hozzá,az elég sokat javít az fps-en.

Laca:Beszéltem Lobbyn Babapiskótával,hiányolt és üdvözletét küldi. Azt mondta kapsz 8 hónapot gyakorolni a CoD-val. 😊 A gépfrissítéssel meg megvárja amíg minden rendbe jön Japánban. 😄

Ja és nekem csak két szrót hozott ki a keresõ. Tudsz valami szerverkeresõ beállítást? Mit kell szûrni?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Milyen karival nyomulsz? Nekem a 4890-em szaggat. Várom a 6870-et. Talán elég lesz. ( + Q9550, 4 Gb memória, jelenleg.)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Pogival kötelékben, épp prédára lesünk 😊
Egyre jobbak ezek az online szerverek, voltak nagy Anglia mapok is, de az ennyi emberre nagyon nagy. A kis dogszerverek viszont pörgõsek, 10-20 ember simán összejön már, gyakorlásra kiválók.

www.pumaszallas.hu

Nos néhány kép a játékból. ( bocsi de más fórumra feltöltöttem, ennek a linkjét adom meg.)
Friss mostani képek, már nincs idõm szerkesztgetni.

Itt vannak.

PhantomAss
Halljuk a titkot! Összetartás, ilyesmik? :-)

GOOBY, pls

Hát igen 😊) Oktoberfest jó gyerek annak ellenére, hogy francia és még angolúl is jól beszél, annak ellenére, hogy francia <#nevetes1>

Ha meglát, azonal bejelenti, hogy mit akar bombázni és kéri a fedezetemet, mert sokszor kihúztuk már egymást a csávából 😊) Megrögzötten ragaszkodik a 110-eséhez ahogy én sem vagyok hajlandó lecserélni a fókámat Messerre azon a serveren.

Sajnálom, ha valóban kitíltották a 110-est, pedig ha valami, akkor az aztán tényleg nem egy über gép, de ha valaki ésszel használja mint minden mást akkor valóban veszedelmes lehet.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Vogel
Hát az MG/FF-el nekem se akaródzik a találat. Meg egy kicsit hatástalannak érzem. Csak nagyot pukkan, de nincs semmi komoly. Legalább egyszer lõném el a fõtartót és látnám, ahogy leesik a szárny.<#violent>

Ó, köszi, megnézem...
Her Laca
Válasz a cross countryt ott a reptérrõl szállsz fel.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egyébként nem lehet valahogy simán free flight-ot nyomni, úgy, hogy a földrõl indulok? Mindig a levegõbe tesz, én meg gyakorolni akarom a felszállást.
Csak a TÉK miatt, bocs..
VO101Tom
most a kampferband13-asok Cod mapján nagy Angli atérkép, akinek eredeti van, felnézhetne 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Juhé😊 Rájöttem ,hogy kell lõni emillel😊 Pontosabban célozni. 6 hurrit lõttem egy reppenés alatt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
ja😊

Szevasztok. A regi Il-2-ben emlekszik-e valaki , hogy a Full MIssionban tudok-e olyan missziot czinalni mint pl a szerveren , hogy tobb gep kozul vallaszak egyet a felszallashoz ,ha egyaltalan lehetseges is,es ha lehet hogyan? meg nem jottem ra, elore is koszonom
TG Gida
Laca tegnap nem hallottam amikor feljöttél ts-re.Új windows-od van?

Isten áldja a pogányokat!

Hehe. Jópárszor volt szerencsém Oktoberfest-tel meg a 123-asokkal együtt reppenni. Mit mondjak, nem nagyon szorultak rá a vadászvédelemre... <#smile>. Volt olyan, hogy Oktober-rel egy sortiban 6 gépet szedtünk le (én 190A-val õ meg 110-zel), ebbõl ötöt õ. A nyomi spitek bambán jöttek utánam, mint légy a szarra, és szépen felszolgáltam õket a 110-esnek (menekülésben mindig profi voltam <#nyes>).

SgtChris
Igen ez nálam is jelentkezett, és mivel egybeesett az új gépem használatbavételével erõsen aggódni kezdtem mindenféle garanciális gondokra gondolva...aztán kipróbáltam egy régebbi (11.1) drivert és azóta eltûntek ezek a kis fekete "képzajok". Ez így volt a Blackshark, az A-10C és a Bob alatt is...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

És neki egy T-34-es az egy rárepülés és egy lövés a bk37-essel...
Her Laca
És akkor Karvaly -ról még nem is beszéltünk😊
Magam láttam ,nem mende monda,hogy 110 essel 3 oroszt dogolt le egy füst alatt😊 Erõsen bambultam😊

Nálam directx és video kártya driver újrarakása megoldotta. NV kártyám van. És a patch óta megszûntek a grafikai bogarak XP-n.

LeonFater szerint nem megy átalakítóval.
Creative kártyával megy Vista alatt a gameport, de nincs FFB.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
Gameport - USB átalakítóval próbáltad már? Bár asszem azokkal sem megy ...

Én anno belõttem win7 32 bit alatt a gameportot, de nem FFB miatt, szóval arról nem tudok nyilatkozni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Oktoberfest kolléga volt az. Utálták is a vörcsik rendesen... <#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Én is szopóágon vagyok emiatt, mert az XP-n pont ilyen nálam is.
Varázsolni kellett egy gameportot a Vistára a joyom miatt, és oda is telepíteni (viszont ha lesz FFB, akkor leszek nagy dilemmában, mert gameport+Vista = nincs FF😎

Van is errõl pár topik,
ITT AZ EGYIK.

A poén az, hogy egyeseknek XP-n is jól fut. Nem tudja senki sem az okát.

Tanulságos poszt a banán forumon a 110-esrõl, a csapatmunkáról és taktikáról, valamint a mindent felülmúló emberi hülyeségrõl

Röviden a lényeg: a régi Il-2 a Warclouds serveren 110G-t okosan repülve, csapatmunkára és jól megválasztott taktikára építve szarrá alázták a sok 44/45-ös szövi gépet. Erre jött a szövi rinya és egy idõ múlva bannolták a 110-est mert hogy túl über..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

VO101Tom
Ehh... ennek nem fog örülni...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Nekem az A-10C-ben a legújabb ati driver iylent csinált. Leszedtem, feltettem egy korábbit és jó is lett. Nem lehet, hogy neki is valami hasonló gondja van?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

XP-t le kell cserélni Vistára vagy W7-re.

VO101Tom
Sziasztok.
Erre van valakinek ötlete, hogy mitõl lehet? A srác, akié a gép, azt mondja A10 teljesen jól fut, a kártyához a legújabb driver van fönt.

kép01 kép02 kép03 kép04 kép05 kép06

Nekem nem volt ötletem rá. Ez COD, nappali bevetés (lenne)...

www.pumaszallas.hu

Igen, közben én is utánaolvasgattam, és lehet, hogy tényleg kár volt 6970-est venni. Mégsem bánom, mert amit most ez a vas tud az nem semmi... London felett is full graffal szépen szalad, egyedül azok a kis röccenések vannak ami gondolom még az optimalizálatlanságból ered. (hû de hosszú szó).
PhantomAss
nincs mit 😊

GOOBY, pls

Köszönöm a segítséget!

D9

PhantomAss
hát ha van 50-ed akkor én személy szerint ajánlom a gtx560ti-t
a prohardveren kapsz ennyiért 3 év garival
ár/teljesítmény arányban nem kapsz jobbat
radeonokat nem ismerem annyira, azt majd a vereses kollégák elmondják 😄

GOOBY, pls

40-45ezer, esetleg egy picit több

D9

PhantomAss
attól függ mennyi pénzed lenne rá?
egyébként mást nem is nagyon kell cserélned, a többi cuccod bõven jó, attól nem lenne sokkal gyorsabb ha azokat cserélnéd

GOOBY, pls

Sziasztok!
Tegnap este telepítettem a játékot, volt is diavetítés<#nyes>
Jelenleg ez a configom:
windows 7 ultimate 32 bit (az elmúlt idõszakig folyamatosan frissítve)
msi 760gtm-p33 amd 760G chipset integralt vga kártyával (jelenleg inaktív)
AMD Athlon II X3 425 CPU (alap órajelen, tuning + mag aktiválás nélkül) gyári pwm coolerrel
2*2gb 800 vagy 1066 Kingmax ddr2 memória (SPD beállitások)
powercolor ati (amd) 4770 512mb vga éveleji catalyst driver
WD 500gb hdd Sata 32MB/64?? cache 7200rpm
Optiarc (Nec + Sony) Sata Dvd rw
NZXT ház kiegészítõ hûtéssel
450-480W Hipro táp (HPC azaz Chieftec beszállító a belseje)
Egyenlõre csak a videókártya cseréjére lesz módom, Ti melyiket ajánljátok?

D9

DummyBoy
Hmm... Érdekes ... Nem rossz elgondolás, tetszik a dolog ... csak kicsit zavar, hogy csak 4GB az SSD része, és nem én döntöm el mi kerül rá ...

Most egyelõre megpróbálom eladni a memóriámat, és venni 8GB-ot ... Az úgyis kell ... és akkor csinálni egy 2GB-os RAMDRIVE-ot, és letesztelni mennyit javul a züsztem azzal ...

Majd késõbb elgondolkodom az SSD-s mókán ... Jó lenne az SSD, az tuti! De egyelõre még kivárok ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PhantomAss
az ssd témához
errõl mi a véleményetek? Dummy és a többi ssd hívõ? 😄
seagate hybrid
egész jókat írtak róla
és ne felejtsük el, hogy 500gb

GOOBY, pls

én is így szeretnék egy kicsit fejleszteni 😊

amúgy azon a vason az eddigi tapasztalatok alapján biztos, hogy elindul. Amúgy kár, hogy nem tértél be hamarabb, mert a 6950-est lehet 6970-essé varázsolni. És máris beljebb vagy 20-30ezer forinttal, ami mehetett volna sörre 😊
Stimmelt az ötleted. Este figyeltem, létszámkorlátozott Emilbe ültem, motorindítás után azonnal hisztizett, hogy váltsak. Köszi.

Si vis pacem, para bellum.

Nem tudjátok ki lehet a szerzõje ennek?(Mr. Johnson néven)

PhantomAss
höhö szép kis újítás 😄

GOOBY, pls