IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Tom mondja ,hogy fölül fogja írni.
Nyugodtan felteheted.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
( Köszönöm! Még nem akartam megvenni, de Dummyval bûnbe vittetek! 😄 )
www.smart-bus.hu
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És igen😊 Brutális. Egyelõre nekem full maxon London felett a minimum 30 fps körüli.
Brutális a 6970! Majdnem dupla fps-t kapok a GTX460-hoz képest... ezt nem hittem volna... besza-behu...
( és egyelõre a tápom is bírja... )
www.smart-bus.hu
És sok ismerõs arc volt .Artur PL,meg még sokan mások😊 Volt nagy öröm és bodottág😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De amiatt van ez, ami miatt nincs AA és vsync sem ... maga a Cod nem fullscreenben fut, hanem border nélküli teljesképernyõnyi ablakban ...
Add el az a kártyát szerintem, nem kell az neked ...
Csak nehogy úgy járj, hogy nem indul a CoD nvidia driverhiba miatt 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
De egyszerû. Egy vékony és erõs lemezt meghajlítottam olyan 100 fok körülire ,meleg ragasztóval ráragasztottam a kis billt az egyik végére a másik végét meg a gázkar aljához.
link
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Si vis pacem, para bellum.
Gugli -> képek -> nagy méret -> keresõbe: aircraft, vagy airplane, vagy flugzeug, vagy repülõgép, vagy szamaljot (cirill betûkkel)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez nem teljesen tartozik ide, de ha lehetne tudnátok adni pár szép repülõgépes képet? Mert prezentációt kéne csinálnom és ahhoz kéne pár.Lehetõleg eredetiek legyenek.Bármilyen repülõgép kép jó lenne.
Köszönöm!
A Foka 5 volt az utolsó.(faépítésû) Persze néhány kisérleti más példánytól eltekintve. De miért is nem lehetett kinézni? Nem volt azzal baj. Nem csapkodott, nem rezonált. Ellentétben a PIK-20, "nagy" JANTAR-al. Vagy volt nálunk Nyíregyházán 2 db. A-15 ös, ami teljesen fém építésû. Kivéve a pillangó vezérsíkot, mely vászonborítású.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A cod-hoz, elég az utolsó 14072-es, vagy az elõzõek is kellenek (13915 és 13954).
Virágboltival megy a patch, vagy egyáltalán nem megy?
Il cvoban orosz nagyvárosok fölött lehetett akármilyen gépe az embernek ,ha rá zúmolt az akadt😊
Nem vagy ünneprontó , és minden tiszteletem ( a legmagasabb )mellett ki merem jelenteni,hogy ezen megállapításod téves:XD
Ez a játék maximumon gyönyörû,nem is lehet egy lapon említeni az Il2 vel.
Ezt nagyon komolyan mondom.
Elméletileg.
Gyakorlatilag...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Isten áldja a pogányokat!
Szóval: P35DS3, C2D8400 @3.6GHz, 4GB DDR2 800MHz, GTX460OC @800/2000MHz, Vista 32bit.
A modell részletesség, a vizuális effektek és a rombolás matricák(?) High-on, a többi a legalacsonyabb állapotban, ill. fû, árnyék kikapcsolva. 1680x1050, 4xAA, textúra med., ssao ki.
1 vs 1-ben átlagosan 65-70, max 124 fps volt a csatorna felett.
A légi harc Calais felett QM-ben (kifejezetten sok gép, legalább 30) 40-70-nel ment általában, erõs elhárító tûznél 20 alá esett pár mp-re.
próbáld meg a processzor affinitinél a 2 est átírni 15 re és a pontosvesszõt vedd ki elõle.
London fölött ha lövök másodpercekre fagy a játék
az alap játék jobban futott 😄
(mindegy h van-e ssao)
GOOBY, pls