IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, hát náluk azért ez nem annyira tény! 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
A hivatalos felülírja a bétát ... ez tény 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Mért ne írná.
Tom mondja ,hogy fölül fogja írni.
Nyugodtan felteheted.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

És a hivatalos tapasz majd ezt felülírja? Nem lesz belõle gubanc? 😊

( Köszönöm! Még nem akartam megvenni, de Dummyval bûnbe vittetek! 😄 )

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Valamit tényleg csináltak a srácok ... amellett, hogy végre játszható, el tudom menteni a dolgokat 😊 Külön control - loadout - stb 😊

Her Laca
Ja és Gratulálok hozzá .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Tedd fel a béta patc et. London felett sima ügy.😊 Sanyó oldaláról letölthetõ.
És igen😊 Brutális. Egyelõre nekem full maxon London felett a minimum 30 fps körüli.

Laca!

Brutális a 6970! Majdnem dupla fps-t kapok a GTX460-hoz képest... ezt nem hittem volna... besza-behu...

( és egyelõre a tápom is bírja... )

www.smart-bus.hu

Her Laca
Az egyik online serveren. Mondom 302 Artur PL,Widu,Spanyolok, Franciák ,Lengyelek,Oroszok Angolok ,Németek meg a jó ég tudja. Mintha a BOB mapon lettem volna az Il2 ben😊

i robot
Hol volt sok ismerõs?

Her Laca
Csatorna felett megvolt az elsõ Spitem😊Felrobbant,igaz nem rögtön,még repült egy kicsit de szublimált.
És sok ismerõs arc volt .Artur PL,meg még sokan mások😊 Volt nagy öröm és bodottág😊

Zpogi
Nem nem,neki egy i5 2500k-ja van.

Her Laca
Hetti valami kétmagosról beszélt.

Scottt
Ha szabad megkérdezni a 5770 mellet milyen vas van,és milyen beállításokon, hogy fut stb.Mert úgy néz ki, lehet én is beruházok egyre,meg 1 új processzorra.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
Mondom ,hogy nálam is ok😊 Csak szeretem figyelmeztetni ,hogy tudja hol a helye😊

DummyBoy
Bájdövéj ez is a CoD hibája, nem pedig az Ati-é ... nálam úgy néz ki oké a dolog ... (Ráadásul nvidia kártyákkal is csinálja xD)

De amiatt van ez, ami miatt nincs AA és vsync sem ... maga a Cod nem fullscreenben fut, hanem border nélküli teljesképernyõnyi ablakban ...

Add el az a kártyát szerintem, nem kell az neked ...

Csak nehogy úgy járj, hogy nem indul a CoD nvidia driverhiba miatt 😊

Her Laca
Na ugye😊 Mindig mondom,amit mondani szoktam😊) De lekopogom ,nálam nem volt semmi ilyesmi eddig. Csak egyszer szarakodjon ,már repül is kifelé a gépbõl.

DummyBoy
Igen, Ati kártyákkal elõfordul ez, komoly topikja van a hivatalos fórumon!

Her Laca
Hetti észrevett valamit. 5770 es kártyával ,tökéletesen fut most neki,de elõtte vacak volt. Msi aftenburnerrel észrevette,hogy a kártya nem lépett vissza 3d órajelre a játék alatt,de más mérõprogig azt mutatták ,hogy igen. Na szóval valami ilyesmi volt a problémája.

Zsíír megint jó sok gép lesz benne !😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Jó majd lefotózom.
De egyszerû. Egy vékony és erõs lemezt meghajlítottam olyan 100 fok körülire ,meleg ragasztóval ráragasztottam a kis billt az egyik végére a másik végét meg a gázkar aljához.

LeonSilver
Hátha valakit érdekel akinek nincs trekkje.
link

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Laca,tennél fel róla képet?

Zpogi
Her Laca
Lacusch69 tanácsára megmoddoltam az X52 õt. 1500 huf egy usb-s numeritikus bill ,hozzáeszkábálva a gázkarhoz és 18 funkcióval bõvült az eszköz😊ujjacskáimmal csak oda kell böknöm. Nagyon elmés egy dolog.

Sanyo
Ez olyan Leonos volt. 😄

www.pcpilot.hu

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem csapkodott? A Pirát csutkája turbulens idõben néha olyan volt, mintha külön életet élne a centroplántól. Nekünk Bcs-n 3 Pirát volt, abból kettõvel repültem, de egyszer Szegedrõl gépcsere folytán volt még egy, az is csinálta. Az utsó fagép meg nem a Cobra volt?

Si vis pacem, para bellum.

Istenkém...

Gugli -> képek -> nagy méret -> keresõbe: aircraft, vagy airplane, vagy flugzeug, vagy repülõgép, vagy szamaljot (cirill betûkkel)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Helló!
Ez nem teljesen tartozik ide, de ha lehetne tudnátok adni pár szép repülõgépes képet? Mert prezentációt kéne csinálnom és ahhoz kéne pár.Lehetõleg eredetiek legyenek.Bármilyen repülõgép kép jó lenne.
Köszönöm!
fecska
nem hiszem

fecska
Szegény kunyát el is csapta egy JANTAR Most halt meg tavaly szegénykém..

meg lehet oldani il 2 1946ban hogy az up2.01 alatt hsfx 5 mûködjön?
<#worship>

Anno a Piratban (utolsó faépítésû vitorlázók egyike) is 160-180 körül már csak a legbátrabbak mertek kinézni a szárnyvégre, legjobb volt egyenesen elõre bámulni...

A Foka 5 volt az utolsó.(faépítésû) Persze néhány kisérleti más példánytól eltekintve. De miért is nem lehetett kinézni? Nem volt azzal baj. Nem csapkodott, nem rezonált. Ellentétben a PIK-20, "nagy" JANTAR-al. Vagy volt nálunk Nyíregyházán 2 db. A-15 ös, ami teljesen fém építésû. Kivéve a pillangó vezérsíkot, mely vászonborítású.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Sokat fagy ha nyomkodom a nézeteket.<#alien> Ne nyomkodjam...

TG Gida
'Jóvanna!Csak gondoltam egy kicsit megpiszkállak😊

Isten áldja a pogányokat!

nossao modot honnan tudnám leszedni? nem találom:s

Sziaszok !

A cod-hoz, elég az utolsó 14072-es, vagy az elõzõek is kellenek (13915 és 13954).
Virágboltival megy a patch, vagy egyáltalán nem megy?
Her Laca
Jut eszembe😊 A képen amíg ellátsz az London😊
Il cvoban orosz nagyvárosok fölött lehetett akármilyen gépe az embernek ,ha rá zúmolt az akadt😊

Her Laca
Gidám😊
Nem vagy ünneprontó , és minden tiszteletem ( a legmagasabb )mellett ki merem jelenteni,hogy ezen megállapításod téves:XD
Ez a játék maximumon gyönyörû,nem is lehet egy lapon említeni az Il2 vel.
Ezt nagyon komolyan mondom.

"...vagy a fizika lett valami überreál?"

Elméletileg.
Gyakorlatilag...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

TG Gida
Nem akarok ünneprontó lenni,de a sima zIL-2 ultra pakkal simán van ilyen szép.Tényleg ezen operáltak évekig,vagy a fizika lett valami überreál?

Isten áldja a pogányokat!

Bocs Szepy, elfelejtettem...

Szóval: P35DS3, C2D8400 @3.6GHz, 4GB DDR2 800MHz, GTX460OC @800/2000MHz, Vista 32bit.

A modell részletesség, a vizuális effektek és a rombolás matricák(?) High-on, a többi a legalacsonyabb állapotban, ill. fû, árnyék kikapcsolva. 1680x1050, 4xAA, textúra med., ssao ki.

1 vs 1-ben átlagosan 65-70, max 124 fps volt a csatorna felett.

A légi harc Calais felett QM-ben (kifejezetten sok gép, legalább 30) 40-70-nel ment általában, erõs elhárító tûznél 20 alá esett pár mp-re.

PhantomAss
höhh így stabil 20fps, semmi akadás 😊
van amikor felmegy 50-60ra, de a min a 19-20

GOOBY, pls

Her Laca
Ez fölöttébb érdekes. No meg bosszantó.
próbáld meg a processzor affinitinél a 2 est átírni 15 re és a pontosvesszõt vedd ki elõle.

PhantomAss
nálam viszont szinte rosszabb mint volt
London fölött ha lövök másodpercekre fagy a játék
az alap játék jobban futott 😄
(mindegy h van-e ssao)

GOOBY, pls

Akkor passz. Nekem a nossao mod ill. most a ssao kikapcsolása kb. 40% fps növekedést hoz.

Her Laca
Nem én.