IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/watch?v=GEo0RhEhFYc
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.09.30. 12:10:08
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.09.30. 10:52:29
www.pumaszallas.hu
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Feltettem a 4.12.2 patc-et, működött is rendben a campaign rész. Aztán feltettem a modactivatort, 3.3.1-et, valamint az 5.3-at és a campaign résznél már elakad a helyszínnél és az aktuális géptípus kiválasztásánál. Tud valaki rá megoldást, nagyon megköszönném.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
A Gladiator vagy Gladiator Pro botkormányból vett valaki? Engem nagyon érdekelne, mert szívesen lecserélném az x52-t. Igaz a gázkarral felszerelt, még meg nem jelent Gladiator változat érdekel. Riasztó hogy a webshopban a Gladiator Pro-t, amíg volt, 237 euróért árulták.
Mondjuk az is riasztó, hogy az x52-t 50 000+ forintért vesztegetik, ennyit ki nem adnék érte, az biztos. Én még 16 000 forintért vettem régebben, de minél többet használom intenzívebben, annál jobban nem kedvelem.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most meg... a lógi eddig sem tudott joyt készíteni, eztán sem fog.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.09.16. 11:46:14
www.smart-bus.hu
Ez milyen messzer kabin Tom?
itt van magyarországon? Szimulátornak van építve vagy mi célt szolgál?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.09.16. 08:33:46
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
http://www.pumaszallas.hu/forum/download/file.php?id=444&mode=view
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.09.16. 00:16:55
www.pumaszallas.hu

Bocsánat, ez az én bűnöm.
?(???)?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.smart-bus.hu
Ennek a rabbiddog nak akartam!
Bocsánot Solt mégegyszer!
Aki háboruban harcol az nem biztos, hogy disznóságot is csinál, nem kell általánositani!
Ők a Magyar hazáért harcoltak, és nem követtek el disznóságokat, ne irjál ilyet légyszives!
Semmiféle háborus bűn nem tapad a kezükhöz. Sőt, többszörös tulerővel voltak kénytelenk harcolni sokszor, egymásután, és sokan meghaltak, mi ez ha nem hősies hozzáállás?!
Egyáltalán elolvastad a könyvet, vagy szerinted mindenki gonosz és "antihős" aki háborúban volt?
Tényleg gondold át ezt, mielőtt ilyeneket irogatsz ide...
www.smart-bus.hu
"A háborúban mindenki elkövet disznóságokat,"
éppen ezért nem nevezem a magyar pilótákat se hősöknek
?(???)?