91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#87176 Ma 18:00-tól folytatódik a DCS v.HunAF 1v1 bajnokság, twitch-en ugyanúgy közvetítik mint múlt héten.
https://www.toornament.com/tournaments/468281774075797504/information -
bettly #87175 Koszonom Uraim, megoldodott a problema valoban ott volt a baj az energia takarekosaggal, most mar OK. nagyon koszonom....Gyula -
#87174 Bátran csapattak a hölgyek! 12 óra tréning aztán repülhetsz mindennel, úgy, hogy rendesen meg se tanulták a műszeres röppenés alapjait. -
LacAI #87173 -
Paladin #87172 Csak éppen nem azért, amit csinálsz vele, hanem annak ellenére ;) -
#87171 Szerintem sem kell lemeríteni az akksit. Az én 4 éves T430-as céges gépem akksija kitűnő állapotban van, pedig ridegtartáson van. Az akksi állandóan bent van és a hálózatról megy szinte 24/7-ben. Így is bír 3 órát ha néha az akksiról használom.
Bettly, ha hosszú élettartamot akarsz akkor vedd ki az akksit és hálózatról használd. Az akadozás ahogy a többiek is írták az energiatakarékos mód miatt van, ami kikapcsolható. Persze akkor hamar lemerül.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.06.08. 08:52:09 -
lala42 #87170 Lehet, hogy neked van igazad. Én így csinálom, és a 3 éves aksim még mindig 2,5 órát bír. Folyamatos átlag felhasználáson. Ellentétben mások aksijával. -
#87169 Már ne haragudj, de baromság.
A mai aksiknál nem kell ezt csinálni, mi több, a teljes lemerítés káros lehet!
A régi aksiknál volt egyfajta "emlékezés" a töltésre, de ez li-ion aksiknál már nincs.
És kivenni sem kell, ha töltőre van dugva.
És "formázni" sem kell egy aksit.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.06.08. 06:37:56 -
lala42 #87168 Igen. Az energiatakarékos üzemmód miatt van. Ilyenkor lekapcsol sok dolog. A proci is csak takarékos üzemmódban megy. A hálózatról úgy játszon a gyerek, hogy vegyétek ki az aksit. De azza ügyelj, hogy havonta legalább egyszer le kell tökre meriteni az aksit, majd fúlra feltölteni. Akkor az élettartama így nem csökken annyira.
-
tothgyorgy #87167 Hali
Lehetséges, hogy a profilban van bekapcsolva valami energiatakarékos üzemmód. Nálunk a képernyő is sötétebb akuról.
Legtöbbször ez kikapcsolható. Nem hinném hogy töltőröl használva károsodna bármi is, de a típus alapján utána kellene nézni. -
#87166 Nincs laptopom, de annak nézz utána, hogy akkuról használva nem kapcsol-e be valami olyan energiafelhasználási profil, ami nem engedi kihajtani annyira a procit. De arra készülj, hogy a használati ideje sokkal kevesebb lesz. Hogy az akkunak mennyire használ, ha nagy árammal hirtelen merítik le, azt passzolom. -
bettly #87165 Sziasztok ,amiota lejart az IL-2 os vilag inkabb segitsegert irogatok ide ,sokszor hasznos vallaszokat kaptam a minap a 14 eves fiamnak vettunk egy laptopot ,pontosabban ASUS x556UQ I5 proci ,8gb Ram ...a jatekok foleg az online de a sima jatekok is laggolnag szakadozva mennek ha tolto nelkul jatszunk,viszont aram alatt toltovel semmi gond meg a FPS is 15-20 -ra csokken ,ez normalis? nem szivesen hasznalnank minden nap 2-4 orat aram alatt,ugy ertettem nem egeszseges, utana neztem a netten mi a kulombseg toltovel meg anelkul hasznalni , a velemenyek megoszlanak ez pedig nekem nem az eros oldalam ,meg egyszer elnezest kerek a nem ide tartozo temaert . Egy szep estet..koszonom -
sakkay #87164 igen az. -
LacAI #87163 A ZMNE az a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem:) Éles logikával kigondolkoztam ám:) -
LacAI #87162 Amúgy ezt mostanában azaz nemrég készítették. A gépek makettek ,a filmek meg gondolom korabeli felvételek.
A ZMNE egy halom hasonló filmet készített.
https://www.google.hu/search?q=ZMNE+film&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=AbQ2WeqPCMm7swGzgpSwBw -
#87161 -
LacAI #87160 -
sakkay #87159 Sajnos régi hibám, ha tehetem gondolkozom.
Ritmusérzés kérdése mikor kell kihagyni. -
#87158 WEP-nek meszában olyan 2-3000 méter fölött nincs jelentősége. Extra töltőnyomást adna a hajtóműhöz, de a kompresszor 4500 méteren adja le a maximumát, ehhez közeledve az extra erő folyamatosan csökken, efölött meg nulla. De tengerszinten is csak pár %-ot ad hozzá. -
LacAI #87157 Ne gondolkozz:)) Az a tett halála:))) Mindegy mikori,de még én sem láttam és nagyon jó.Köszke. -
sakkay #87156 Gondolom egyből a háború után csinálhatták még a kommunista hatalom átvétel előtt. -
#87155 igy hogy mv50 már értem hogy mi az.
mivel csak évekkel a kiadás után jutottam hozzá a clodhoz, nem vagyok tisztában a kezdeti betegségeivel.
én az x52 miatt nem használok pedált és úgy megszoktam hogy már nem is tudok el vonatkoztatni tőle.
tudom tul szimulátoros megoldás de ez van
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2017.06.06. 12:16:12 -
#87154 igy már van értelme ... :D
-
sakkay #87153 Soha nem láttam ezt! -
LacAI #87152 Körberepült ,azt csinált amit akart velem. Én csak vergődtem ,de türelmetlen volt,viszont az első találat után már nem tudott igazán betalálni. Az hogy jobban fordul igaz ,de itt én nem forgolódtam a klasszikus értelemben,hanem palástokat,meg esseket ,meg ami éppen kellett csináltam.Ott viszont már mindegy,hogy ő jól fordul e,mert lassú manővereknél a spit az xar. A szárnya meg a találat miatt szakadt le csak később amikor belerántott és azt már nem bírta.
A fék az a pedál miatt van ahogy taposom úgy meg megnyomom a fék részét is ,az aftern az meg néha jó,vagy használ vagy nem de biztos ami ziher működjön:)
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.06.06. 11:37:22 -
#87151 Fék az a pedálon van (német gépeknél), ha jobbra-balra léped az az oldalkormányt vezérli, ha előre döntöd, az a kerékfék. Semmi jelentősége, ha pedálozás közben véletlen azt is megnyomkod.
Az afterbutner elnevezése rossz, ami ugye utánégetőt jelent, és ww2-es gépeknél teljesen rossz. Az elnevezés már javítva lett, egyébként az a vészteljesítmény. WEP, Notleistung, MW50, Boost - gépektől és nemzetektől függ, hogy hogyan nevezik, persze a pontos működési elv is eltér, ami közös, hogy időszakosan extra teljesítményt ad a hajtóműnek. -
Solt #87150 Pedál...
-
#87149 más videón is látam h repülés közbe nyomod a féket.az csak véletlen? mert úgy esett kézre a gomb hogy közel van elsütőhöz és nem szándékosan nyomod le.
viszont az afterburnert sem értem valahol azt is láttam h bekapcsoltad -
#87148 ahhoz képest hogy a spit fordul jobban elég jól elforgolódtál vele mielőtt leszakadt a szárnya -
#87147 azt a sebességre mondják a pilóták -
LacAI #87146 Jaja:)
Valahogy így .
-
LacAI #87145 Itten meg egy kis védekezés. A film kb felénél látszik,hogy a koma már elvesztette a türelmét és rám lassult. Ha türelmesebb kivégez. Így én kaptam a pontot csak "úszni kellett " egy kicsit.
Na tényleg nem szakértek többet:)
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.06.05. 20:19:35 -
LacAI #87144 Na még eszembe jutott valami,hátha olvassák a lelkes kollegák is, és okulnak belőle. Mindig de mindig igyekezni kell ,hogy szembe forduljanak az ellennel legalábbis az első pár körben amikor még nagyjából kiegyenlítettek az erőviszonyok.1vs1 re értem. Lehetnek nüansznyi különbségek de akkor is törekedni kell hogy nagyjából szembe jöjjön a másik,mondjuk a szembelövés nem kifizetődő ,mer 50-50% ,szóval inkább ki kell térni.Aztán ha már van egy megfelelően kiépített előny mondjuk magassági akkor már lehet variálni,de ez sem szentírás mert ugye lehet éppen sebességbeli is az az előny.Bár mint mondták "nagy magasság hatásos,kis magasság halálos" -
VDomino #87143 Egyszer réges-régen,egy messzi-messzi galaxisban egy Herr Laca nevű fazon azt mondta nekem:"Gondolkodj függőlegesen!"
Nem tudom,ki lehetett az ipse,de ez beleégett az agyamba. -
sakkay #87142 Nagyon igaz. -
LacAI #87141 Na basszus!! Megvan.Mármint ,hogy közérthető legyek mit is akarok valójában kihozni az egészből. És te ezt most tuti érteni is fogod:) Itt is sokaknál az a baj,hogy mindenáron a másik mögé akarnak kerülni ha törik ha szakad,,húzzák és nem érdekli őket ,vagy egyszerűen nem érzik,hogy kopik a sebesség az energia,holott pl ha nagyobb a speed de kicsit kiengedik akkor szépen be tudnak esni majd mögé.Plusz alig használják ki a teret. ez pont olyan mint a lövészet.Sokaknál láttam,hogy mindenáron el AKARJÁK találni a célt és rántanak az elsütőn szinte görcsösen.És nem sikerül .A görcsös akarás ugyi:)Biztos érted . -
sakkay #87140 -
LacAI #87139 miket találok
-
sakkay #87138 Huh vsz sokkal jobban jársz. MOndjuk most mindenem van-majd procit cserélek ha kijön az új-de egy tartalék G940-et lehet vennék -
LacAI #87137 Novemberben megyek az usa ba 1 hónapra,oszt úgy döntöttem nem vásárolgatok én itt semmit hanem majd ott megveszek minden xart. TR-t Joy-t stb.