IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/watch?v=fuPX8mjeb-E
Meg van hagyjátok.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.11.03. 21:51:22
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A teljesség igénye nélkül. Többet nem enged valami képfeltöltő honlap.
És meg lesz Otto Skorzeny Kommandós vállalkozásaim könyve is hamarosan.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.11.03. 21:27:55
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
v. Szentiványi János is publikált néhány történetet, ezek nem tesznek ki egy teljes könyvre valót, viszont online felületen is elérhetőek, a pumaszálláson szerencsére anno össze is gyűjtöttem őket, az eredeti publikált blogok ma már nem elérhetőek (a weblap engine engem ír szerzőnek, de én csak a cikket töltöttem fel, mindegyik írás, a bevezető életrajz is Sminyu tollából van):
http://www.pumaszallas.hu/pumak-es-a-tobbiek-a-2-vilaghaboruban/eletrajzok/magyar-eletrajzok/337-vitez-szentivanyi-janos-nya-alezredes-1920.html
www.pumaszallas.hu
(a torkomon)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.11.03. 07:51:40
www.pumaszallas.hu
?(???)?
de! lenne egy kérdésem: arról mit tudtok mennyire károsítja a szemet?
?(???)?
www.pumaszallas.hu
Stalingradban tegnap beléptem egy szerverre, de nem kellett semmit se telepíteni.
www.pumaszallas.hu
így jó?
?(???)?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha rendes szimmel akarsz játszani akkor a dcs bf 109 k-4-et ajánlom
?(???)?
A pilóta biztos boldog volt <#nevetes1>#nevetes1>
@bakvarnyú. Azt a realisztikus szimulátoroknál meg kell szokni, hogy a legtöbb esetben egyáltalán nem látványos, ahogy az ellenséges gépet lelövöd. Persze, van, hogy kigyullad az üzemanyag, vagy leesik a gépről ez-az, szárny, vezérsík, satöbbi, de a legtöbb esetben ennél sokkal kevesebb is elég. Ha ellövöd a pilótát vagy az irányítást, akkor nem lesz láng, tűzgömb, szétrobbanó gép (ami egyébként is nagyon ritka volt), csak a gép mozgásából látod, hogy az már harcképtelen. Hajtómű találatnál is húz kis füstöt, lehet, hogy még manőverezni is fog, de az sem megy már haza (ha van energiafölényed, akkor csak eltávolodsz tőle, és hagyod "kivérezni". Szóval csak spórolósan, meglövöd (eltalálod) és nézed, hogy hogy viselkedik. Kis gyakorlattal már látni fogod, mi az ami "jól ül" és biztos találat, mi az ami még necces.
www.pumaszallas.hu
Amúgy most olvasok egy könyvet A végtelen ég hősei címmel aki még nem olvasta annak ajánlom, ezek a corsair gépek jó szarok voltak :D
www.pumaszallas.hu
Rövid sorozatokkal, érzékeny helyekre célozva kell lőni, úgy le lehet több gépet is szedni. Ne addig lődd, amíg szétesik a levegőben, addig lődd, amíg olyan sérülést nem okozol, amitől le fog zuhanni. Ha kevés a lőszered, akkor közel kell menni, és csak akkor lőj, ha biztos a talált. Teljesen hátulról a szárnyat vagy a vezérsíkokat nagyon nehéz eltalálni, és elég sokat kibírnak végzetes találat nélkül, a legjobb ha hajtóművet, kabint, üza tartályt, vagy felülről a szárnyat találod el.
www.pumaszallas.hu
A gép körüli lángolást én is rossznak érzem, mintha a menetszél nem létezne, de a teherautós robbanás szerintem nem nagy. Mostanában a fényekkel szórakoznak az effektes srácok, nem is vagyok benne biztos, hogy a láng layerek újak, szerintem inkább a fények változtak.
www.pumaszallas.hu
Kicsit tul vannak tolva ezek az effektek ugy erzem:)
- Egy ego repulogep korul nincs ilyen tuzgomb, a menetszel miatt inkabb csak egy csovanak kellene lennie (de az lehetne jo hosszu).
- Az az 1000L-es tartalykocsi benzin akkorat robban mint ha egy komplett olajfinomito lenne.
- A kipofogonal megjeleno kek langok legfeljebb ejszaka lathatoak, nappal nem.
Utoljára szerkesztette: VO101-MMaister, 2016.10.04. 11:32:41
Si vis pacem, para bellum
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.10.02. 20:59:21
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Jó hát azért nem lyukad olyan könnyen, polgári repülésnél biztos nem lehet baj harcba meg nem viszem, bár biztosan örültek volna a anno egy ilyennek :)
Si vis pacem, para bellum
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"