91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#87216 Az automatikus frissítés most már nem para, hiszen a TFS hivatalos fejlesztő lett, nem fog 1C kiadni olyan patchet, ami ellehetetlenítené a munkánkat.
Ha még nem tetted meg, akkor integrity verify után menj a DLC fülre, ott válaszd ki a TFS patchet a lenyíló menüben (jelszó nincs), és ennyi. Azonnal elkezdi letölteni a TFS 4.312 fájlokat.
A következő patch már nem ilyen kiegészítésként fog jönni, hanem rendes frissítésként, de ennél ezt még nem lehetett megoldani. -
croatianus #87215 Üdv!
Eléggé elhanyagoltam a CloD-ot az utóbbi időben, de most elkezdett hevenyül hiányozni. Viszont jelenleg abban az állapotban van, hogy amikor annakidején mondtad, hogy tiltsuk le az automata frissítést, merthogy bekavar, na nekem azóta tiltva van. Ha innen akarom áptudétre csinálni, azt hogy kéne? Egyszerűen hagyom frissülni, meg netán egy integriti verifájing, vagy esetleg le kéne előbb műteni valahogy a régi TF-peccseket? -
#87214 Gratulálok a II. helyhez. Bár benne volt a lehetőség hogy meglegyen az első hely is
-
#87213 Ma este 18:00-tól játszuk le a DCS HunAF légiharc kupa döntőit, a legjobb négybe jutottak mérkőzéseit.
Stitch-en élőben közvetítjük, ahogy a korábbiakat is. -
LacAI #87212 Az USA pilóták nem szerették valamiért,a Finnek meg örültek neki hisz egy modern gép volt ,legalábbis modernebb mint amikkel rendelkeztek akkoriban.Plusz ha jól rémlik a szerelőik átalakítottak sok mindent rajtuk ,és ne feledjük,hogy a pilótáik hihetetlen jók voltak.
Ugye ott volt személyes kedvencem Ilmari Juutilainen aki majd 100 légi győzelemmel a legeredményesebb ász a világon a német pilóták mögött ,de a többi is rettenet jó volt.
Itt egy cikk ebben van írás a buffalóról.Nem volt az olyan vacak azért. http://1939-1945.blog.hu/2015/01/28/a_finn_legiero_a_szovjet-finn_teli_haboruban_1_- -
Lacusch69 #87211 Szerintem nem használták.
Annyira szar volt, hogy minek...
A finnek elszántabbak voltak, és nem is Zerók ellen repülték őket, ez lehet az oka a sikereiknek. -
Lacusch69 #87210 Na, nagyfater bátyja pont ezek ellen harcolt (fényszóró kezelő volt a keleti fronton a 101-es Víz-Műszaki szakasznál
A veszteségi lapja
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2017.07.08. 13:03:52 -
#87209 Nem tudja valaki,hogy az amcsik a Brewster Buffalo-kat csak Midway-nél használták harci bevetésen? Azt olvastam,hogy Wake-nél majdnem bevetették őket,de aztán mégsem. Midway-nél majdnem az összeset lelőtték a japcsik, ami érdekes, mert a finnek meg olyan jó eredményeket értek el vele,pedig az export változat motorja még gyengébb is volt. -
LacAI #87208 Valami Orosz tv sorozat.
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.06.30. 21:21:56 -
sgforum #87207 semi baj -
feca1229 #87206 Bocsanat telefonrol irtam azert ilyen. -
feca1229 #87205 Itt általában nem is azzal van a gond, hogy vásárolsz és leszállotják, aztán ha jól müködik akkor boldog mindenki, hanem inkább arrol ha baj van akkor mi történik. Ne érts félre nem kötözködök, ha rendeltél jo volt minden akkor örülök neki. Azonban olvasgatam a forum oldalakon a Facen és ott pont az volt a gond, hogy tönkrement, és nem voltak segitőkészek, rossz masmilyen árut küldtek nem foglalkoztak vele. Volt aki azert vedzet össze velük mert bár hibás volt, inkább kerte vissza a pénzt a 14 napos, elállasi jogra hivatkozva a ceg pedig azt mondta ez nem igy müködik. Szóval ha minden rendben akkor jó minden.
Én nem köpködöm a céget mert nem ismerem, nincs tpasztalatom. Én csak a vásárlói visszajelzésekre hagyatkozhatok és ott szinte fele-fele arányban szidzák a ceget. Persze voltak elegedett vásárlok is. Minden esetre engem elriadztott. -
sgforum #87204 nagyon megbízható cég többször vettem tőlük videókártyákat meg processzorokat -
#87203 kámfor KFT :D :D -
sakkay #87202 Tudod jó sokáig én is mindig próbáltam ár alatt-most is persze, de nem ez a legfontosabb-de olyan pénzekről kezdünk beszélni, ahol egyszerűen már nem érdemes kockáztatni. Lásd az estem az 1070-el. 3 hónappal vásárlás után elvitte a tápom....160 lepedő baráti áron, megbízható boltból. Zokszó nélkül cserélték újra. A víz levert ha arra gondoltam, hogy mi lett volna "kámfor KFT-"-vel -
sgforum #87201 én ajánlom a kandert jó tapasztalataimok vannak velük -
feca1229 #87200 Jobban utána olvastam a Kander.hu cegnek. Dzerintem felejtős. Elég kalandos és problémás a ceg. Nagyon sok a negativ visszajelzés a céggel kapcsolatosan.
Köszönöm. -
lala42 #87199 Saját tapasztalatom nincs velük kapcsolatban. de amiket írnak véleményként, szerintem felejtős ez a bolt. Inkább kicsivel többet fizess, de régi megbízható boltokat nézz. Amiknek már van nevük. -
feca1229 #87198 Üdv emberek!
Van valakinek infója vagy tapasztalata a Kander.hu webáruházról? Kinéztem egy videókarit nem olcsó, és irtak róluk hideget meleget. Kicsit tanácstalan vagyok. A másik bolt a Bestmarkt.hu ez nekem biztosabbnak tűnik itt kb.5-6 ezerrel drágább a motyó. -
#87197 Hiába na, híres vagyok :) Meg tündér is... -
sgforum #87196 kanyarba milyen szépen kifarol a gép (0:12-nél), imádom a kamikaze harcmodort
Utoljára szerkesztette: sgforum, 2017.06.18. 15:57:44 -
lala42 #87195
-
lala42 #87194 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2017_06/1497638663.jpg[/IMG
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2017_06/1497638710.jpg[/IMG
Új szerzemények.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.06.16. 20:46:09 -
sakkay #87193 Megint... -
Lacusch69 #87192 PhantomAss, mi a véleményed? :D :D :D (Bár sejtem...) -
feca1229 #87191 Szerintem aranyos. :-) -
#87190 OFF DE remélem érteni az összefüggést
:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sakkay #87189 majdnem lebuktam -
Lysandus #87188 Hát ja, én is vakartam a fejem... :-) -
#87187 Gyanús is voltál Sakkay, milyen clodos patchről tudsz, amiről én nem :D -
sakkay #87186 Ja bocs..nem is néztem. -
#87185 Jah hogy DCS. Rossz topik. -
#87184 Még jó, hogy még mindig van egy tizedes jegy amit oda lehet a számok mögé biggyeszteni, hogy kitolják a határidőket.
Ezt egyszer már eljátszották, mikor a 2.0ára igértek valamit akkor behozták az 1.5 öt majd az 1.5.x et és még mindig nincs egységesen elérhető 2.0 mindenki számára ,de ök már a 2.1.x verziót csinálják, hol lesz igy még a 2.5 amit arra ígértek, hogy összeboronálják vele az 1,5 verziót a 2.x verzióval ujra egy platformmá. -
sakkay #87183 Most írták: We are hard working for DCS 2.1.1 update that should be contained many major bug fixes from initial 2.1.0 release, but we faced with some hard code issues that require more time then we expected earlier.
We are forced to postpone today's planned update due to its immaturity. We believe that it will be released at next week when the most of priority bugs will be fixed.
__________________ szokásos -
sakkay #87182 Nézem... -
#87181 Sakkay, linket tudsz adni erről a patchről? -
sakkay #87180 Nem erre ment... -
sakkay #87179 Ja néztem én is. Elvileg holnap jön egy nagyobb patch. -
#87178 Tegnapi menetek itt nézhetők meg, első néhány menet alatt voltak akadások, aztán más twitch szerverre ment át a közvetítés, azzal már nem volt gond.
https://www.twitch.tv/kroc_squad/videos/all -
#87177 Megy a twitch video:
https://www.toornament.com/tournaments/468281774075797504/media/stream/468281774277124097/