IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak be kell ruházni egy 6870-vagy 6950-be. Nos lehet akkor az 500 W-os chieftech táp is cserére fog szorulni.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
OPERATING SYSTEM: Windows® 7 / Vista SP2 / Windows XP SP3
PROCESSOR: Pentium® Dual-Core 2.0GHz or Athlon™ X2 3800+ (Intel Core i5 2.66GHz or AMD Phenom II X4 2.6GHz recommended)
RAM: 2GB (4GB recommended)
VIDEO CARD: DirectX® 9.0c compliant, 512Mb Video Card (1GB DirectX® 10 recommended) - See supported List*
DIRECT X®: DirectX® 9.0c or DirectX® 10 (included on disc)
DVD-ROM DRIVE: 8X
SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible
HARD DISK: 10GB
PERIPHERALS: Mouse, keyboard (joystick with throttle and rudder control recommended)
MULTIPLAY: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
*SUPPORTED VIDEO CARDS AT TIME OF RELEASE:
ATI® 4850/4870/5830/5850/5770/5870/6870/6950/6970
NVidia®: 8800/9800/250/260/275/285/460/465/470/480
Gépigény
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mert akkor ha csak a videokari kevés, akkor nem ruháznék be másba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
2 Királytigris lenyomott vagy 20 T34-est...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Amúgy ez a videó tisztára olyan volt mint a Theatre of War ! 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Olyan szép mintás majd 1941-tõl lesznek a tankok (az orosz és az afrikai front miatt ! ) addig a németeknél a gyári szürkés szín lesz , az angoloknál meg marad végig a zöld szín (olajzöld )!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Én írtam már korábban itt, hogy meg kellett volna próbálni azt amit EDe csinált az A-10C-vel. Béta állapotban egyfajta elõrendelésként terjeszteni a szoftvert (ha annyira szükség volt a zsetonra). Egy kurva szót nem szólhatott volna senki hiszen tudottan béta lett volna és kb. 5000* több tapasztalat, bug és egyéb dolog elõjött volna. Összehasonlíthatatlanul több ember tesztelte volna a játékot mint azt tették (nem hinném, hogy esetleg több ezer vagy tízezer bétatesztelõ lett volna, míg egy elõrendeltnél ez igen csak elképzelhetõ) és nagyon sokféle hardveren ment volna a teszt. Én mindenképpen jó ötletnek tartanám ezt szimulátoroknál.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
csont így néz ki az én szerkezetem is, fekete minden+ms joy+x52 gázkar 😄
GOOBY, pls
nem tudjátok hogy lehet-e külön csak ilyen billentyûzet támasztót beszerezni? 😊
meg már le van kopva egy két betû is.. onnan jutott eszembe, hogy ilyen ragasztót is inkább vennék
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ez a "bukás" sajnos ahhoz is vezethet, hogy a kevés fejlesztõ kedvét is elveszi aki szimekkel foglalkozik ...
Ettõl félek ... Mellesleg a WoP fórumon elhangzott már olyan pletyka anno, hogy okulva és fõleg TANULVA a WoP hibáiból, készítenek egy következõ részt is ...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Most kezdik rendbehozni, már élvezhetõ a sebesség, ha most nekiesnek izomból a többi dolognak, akkor csak jobb és jobb lesz az tuti ...
Ha nem lett volna WoP (Meg a Rof ...) akkor ez a grafika most megdöbbentõ lehetne ... de így nem az ... szimplán jó, tetézve azzal, hogy a vsync és az AA hiánya qrva zavaró ... A Wop ennél lényegesen komolyabb grafikát tud felmutatni úgy hogy erre 2-3 generációval öregebb gépeken is képes!
Annak a motornak a felturbózásával (ami várható ...) és egy komoly FM/DM résszel most kényelmesen derékba lehetne törni a CoD karrierjét.
a wings of prey kb ugyanezt nyújtja grafikában, csak jól fut régi gépeken is, viszont a fm, dm nem olyan kidolgozott
szal az il2 modok+wop egybegyúrva egy-két év alatt meg lett volna és nem lenne most sírás
ennek ellenére jó játék, azért vettem meg én is mert bízok benne, csak amit el tudnak ezzel tötyörészni...
GOOBY, pls
esetleg a billentyûzetmegvilágításra ez?
matrica
viszont tényleg dobhatnátok egy képet hogy néz ki..és hogy pontosan milyen billentyûzetrõl beszálünk
lehet én is megcsinálom 😄
GOOBY, pls
Egyetlen hátrányát találtam: mivel a monitornak háttal van, sötétben nem látszik a bill. feliratozása.
Az E-4-be, a Kommandogerat az csak a pro pitchet kezelte? Vagy mást is?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Kell a fa***mnak CloD, én még egy jó darabig eljátszogatok a jó öreg Il2-vel....
Ha jól értettem lesz hevederezés beállítás is....
Sztem oleg rég ki kellett volna vesse a bandáját, mint a macskát xarni és ezt a modder társaságot felvenni, ezeknek még fizu se kell, kajáért+egy jó gépért 100x gyorsabban és jobban megcsinálták volna a CoD-t....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A gyors küldetések közt van a free flight france... felülrõl a harmadik. Ahogy indul, jobbra lent két óránál van egy város... látogasd már meg légy szíves. Kíváncsi vagyok valamire...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
(bár ki tudja mi a reális ugye)
de a kapcsolók fele kb nem mûködik amúgy sem a fülkében
GOOBY, pls
Az számít hogy a 12V-os ágain ÖSSZESEN hány ampert tud leadni ... Az sem számít hogy hány ág, az sem hogy áganként mennyi ...
Más: HW - az hogy egy HW hány évig jó, az attól függ mire használod:
Van egy 486-osom otthon, mai napig mûködik, linuxos tûzfalnak - letöltõgépnek mai napig jó lenne ... öregebb mint te 😊
6950: csak a referencia 2GB-os 6950-esek moddolhatóak - a bioskapcsolósok ...
Végül: Il-2 most szépen fut az általad leírt konfigon, ha csak arra akarod használni akkor jó lehet ...