IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez is a rejtett képességekre egy jó példa.Itt.

Az már más kérdés, hogy ebbõl mit lehet érezni, nem tudom repül-e itt valaki motoros géppel igazából,és még akkor sem biztos ,hogy sokkal árnyaltabban tudja megítélni mi a reálisabb itt. Mondjuk egy sportrepülõ már igen.<#nevetes1>

Én arra gondolok, hogy a repülést rengeteg számítással lehet szimulálni. Amit régen beszéltünk, hogy a többségét észre sem veszi az ember, csak ha olyan manõvert csinál,vagy akkor sem. Na most, ha a ClOD 20*több számolásra képes mint az Il2, az csak jelent valamit(ha igaz). Bárhogy finomítják, módolják a WOP-ot, azt nem lehet megcsinálni(szerintem) , hogy akár csak az alapjátékhoz képest 2* annyi számítást végezzen a repüléskor.

DummyBoy
Ez motortól is függ ... egy jól felépített mocinál ez már nem biztos hogy gond!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Igaz, elnézést, igazad van. 😊 Mondjuk, én még pár javÍtást várok, meg lehet kéne új vga is,,,

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ez már más lapra tartozik, és azzal a ténnyel , hogy minõsíthetetlen állapotban adták ki, nem lehet vitatkozni. Remélem az lesz mint az A-10-nél. Amit nem értek, hogyan merték így kiadni, amikor 1hét!!!meló után drasztikus sebességnövekedést okozott. Ok kiadó erõltette. Na de ez az egy hét hiányzott a négy mag aktiválásához? Ez komoly (ön)tökön szúrás volt.

mijki
1 év múlva ez lesz A SZIMULÁTOR! Én ezt hiszem! IMÁDOM A CODOT, OLYAN SZÉP!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Meg lehetett bétaként vásárolni, így helyesebb 😉 és azt azért ne feledd, hogy ha megvetted tisztában voltál vele, hogy bétát veszel. De én nem errõl beszélek. Az A-10C amikor kijött (nem bétaként) sokkal kiforrottabb/használhatóbb volt mint ez.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
áá így már értem
csont így néz ki az én szerkezetem is, fekete minden+ms joy+x52 gázkar 😄

GOOBY, pls

most lehet hülyeséget kérdezek.. de nekem a chicony billentyûzetem támasza már jó ideje eltört.. most ez miatt nem akarok új billentyûzetet venni.. de ha nincs alatta semmi az kényelmetlen, ha meg aláteszek valamit az folyton csúszkál

nem tudjátok hogy lehet-e külön csak ilyen billentyûzet támasztót beszerezni? 😊

meg már le van kopva egy két betû is.. onnan jutott eszembe, hogy ilyen ragasztót is inkább vennék

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Köszi, SG...

Szóval:

kép1
kép2

Igazából valami LED-es ketyerén eszelek, pl. a opcionális billentyûzet (zöld) LED-jét nagy fényerejûre cserélem és egy polírozott rozsdamentes lemez darabot ragasztok fölé tükörként.

Papa01
Az A-10-et viszont BETA-ként lehetett megvásárolni, tesztelési céllal, azért ez jelentõs különbség. 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Én nem akarom nagyon lehúzni meg nagyon szidni mert még csak a virágbóti van meg és így nem igen van alapom anyázni (szvsz). Viszont azt azért el kell mondanom, hogy annak idején az ember köpködött az A-10C-re, hogy milyen szarul adták ki. Nos ez ahhoz képest még alfának sem nevezhetõ. Nagy szutyok volt az A-10C mikor kijött de nagyságrendekkel jobban muzsikált és most, 3 peccs után meg szinte tökéletes. Az biztos, hogy ha már meglenne a szoftver a fórumon igen erõsen és igen messzire elküldtem volna a készítõket. Az sem érdekelne, hogy az ubi nyomására adták e ki vagy nem. Lehet játszani a CoD-al meg fasza is de azért elég botrányos állapotban van jelenleg, mélység ide vagy oda.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Talán a képesség megvan a progiban, gondolok itt a valós fizikára és ez tartott 6 évig. Ha nincsen meg egy (fél) szimulátorban a mélység (gondolok itt a WOP-ra), azt csak finomíthatják , de abból szimulátor nem! lesz. Ha most a fizika mélységeit nézzük az nem mindig látszik, de ott lehet. Ott kell lennie 6 év után ba*us! Legjobb példa A ROF.

DummyBoy
Igazság szerint én nagyon sajnálom ezt ... ez a csapat megérdemelte volna, hogy pozitív értelemben robbantson egy nagyot a CoD-al ... De sajnos nem jött nekik össze ...

Ez a "bukás" sajnos ahhoz is vezethet, hogy a kevés fejlesztõ kedvét is elveszi aki szimekkel foglalkozik ...

Ettõl félek ... Mellesleg a WoP fórumon elhangzott már olyan pletyka anno, hogy okulva és fõleg TANULVA a WoP hibáiból, készítenek egy következõ részt is ...

na ezzel most jól megmondtad a tutit. Teljesen egyet értem veled. én is bízom benne, hogy a wop és hasonlók szívják fel magukat fm/dm-bõl hogy olegék észhez térjenek. Még most sem értem mit csináltak 6 évig...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

DummyBoy
Na igen, a megjelenéskori formájában a CoD szimplán szánalmas volt ...

Most kezdik rendbehozni, már élvezhetõ a sebesség, ha most nekiesnek izomból a többi dolognak, akkor csak jobb és jobb lesz az tuti ...

Ha nem lett volna WoP (Meg a Rof ...) akkor ez a grafika most megdöbbentõ lehetne ... de így nem az ... szimplán jó, tetézve azzal, hogy a vsync és az AA hiánya qrva zavaró ... A Wop ennél lényegesen komolyabb grafikát tud felmutatni úgy hogy erre 2-3 generációval öregebb gépeken is képes!

Annak a motornak a felturbózásával (ami várható ...) és egy komoly FM/DM résszel most kényelmesen derékba lehetne törni a CoD karrierjét.

PhantomAss
egyébként nekem totál ugyanilyen érzésem van
a wings of prey kb ugyanezt nyújtja grafikában, csak jól fut régi gépeken is, viszont a fm, dm nem olyan kidolgozott
szal az il2 modok+wop egybegyúrva egy-két év alatt meg lett volna és nem lenne most sírás
ennek ellenére jó játék, azért vettem meg én is mert bízok benne, csak amit el tudnak ezzel tötyörészni...

GOOBY, pls

PhantomAss
Lac:
esetleg a billentyûzetmegvilágításra ez?
matrica
viszont tényleg dobhatnátok egy képet hogy néz ki..és hogy pontosan milyen billentyûzetrõl beszálünk
lehet én is megcsinálom 😄

GOOBY, pls

Eleinte én is köpködtem, de amióta közvetlenül a CloD után reppentem egyet az Il-2-vel ugyanolyan QM beállításokkal, egyáltalán nem akarok játszani vele (HSFX 5.0 és UP 3.0 ide vagy oda...).

Nálam lemez helyett 25x3-as laposvas (tompaszögben hajtva, kb. 110fok), meleg ragasztó helyett epoxy ragasztó, de egyébként ugyanaz.
Egyetlen hátrányát találtam: mivel a monitornak háttal van, sötétben nem látszik a bill. feliratozása.

mijki
Amúgy nagyon igazad van. Simán velvehetné az Ultrapack készítõ gárdáját. Persze azzal a megkötéssel, hogy nincsenek über spitek, gépek tulajdonságai teljesen reálisak a korabeli könyvekben leírtakkal. Az ultrapack-os gárda meg, 3 hetente tudna új repcsit nyomni a játékba, Májusban már repülhetnénk E-4-el is.

Az E-4-be, a Kommandogerat az csak a pro pitchet kezelte? Vagy mást is?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

nekem meg a 386-osom. Lent a pincében.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

na és mikor szándékozol repülni? pl holnap este? De nem túl késõn?

szekelyland
Hát elolvastam, következtetés:

Kell a fa***mnak CloD, én még egy jó darabig eljátszogatok a jó öreg Il2-vel....
Ha jól értettem lesz hevederezés beállítás is....
Sztem oleg rég ki kellett volna vesse a bandáját, mint a macskát xarni és ezt a modder társaságot felvenni, ezeknek még fizu se kell, kajáért+egy jó gépért 100x gyorsabban és jobban megcsinálták volna a CoD-t....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Laca!

A gyors küldetések közt van a free flight france... felülrõl a harmadik. Ahogy indul, jobbra lent két óránál van egy város... látogasd már meg légy szíves. Kíváncsi vagyok valamire...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a moddereknek szánt SDK-ban mik lesznek benne, mi lesz az, amibe legálisan lehet belenyúlni. Pl full real, tényleg mindent kapcsolható kabin lesz-e majd...?

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
persze 😊 csakis úgy érdemes

GOOBY, pls

Az antropomorf controlt bekapcsolva is?

Ígérik a teljes hitelességet, meglátjuk.

Nekem még megvan a C64-esem...

PhantomAss
csak annyi hogy kb 3mp elindítani egy gépet, szóval még messze van a reálistól szerintem
(bár ki tudja mi a reális ugye)
de a kapcsolók fele kb nem mûködik amúgy sem a fülkében

GOOBY, pls

DummyBoy
Régebben írtam: nem számít hogy egy táp hány "wattos" ...

Az számít hogy a 12V-os ágain ÖSSZESEN hány ampert tud leadni ... Az sem számít hogy hány ág, az sem hogy áganként mennyi ...

Más: HW - az hogy egy HW hány évig jó, az attól függ mire használod:

Van egy 486-osom otthon, mai napig mûködik, linuxos tûzfalnak - letöltõgépnek mai napig jó lenne ... öregebb mint te 😊

6950: csak a referencia 2GB-os 6950-esek moddolhatóak - a bioskapcsolósok ...

Végül: Il-2 most szépen fut az általad leírt konfigon, ha csak arra akarod használni akkor jó lehet ...

Ezt , hogy érted? Mi változott? Vagy csak megszoktad a motorkezelést?

Her Laca
De az elég.
Akkor se jön össze.
I5 az 43 amiért én tudok.
6950 az 60-63
ram az 12
Lap az 30-34
Add össze.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
táp van 500W-os, nem elég az?

Her Laca
Hozzátok elõre a fejlesztést.
De ha te 125 ból I5 2500K-t ramot ,lapot ,meg 6950 et,no meg tápot is veszel én megyek veled beszerzõ körútra😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
De tudok, medium-on megvan 40FPS a csatorna fölött. Úgyis azt beszéltük meg a szüleimmel, hogy jövõre fejlesztünk.

Her Laca
Hol van az még😊 Addig egy raklap új hardver fog megjelenni ,az árak is változnak. Gyûjtögess ,és ha megvan a pénzed amit rá tudsz szánni akkor kérdezz ,hogy mit ,hol . Addig felesleges.
Vagy menj el nagyihoz,és sírd el a bánatod😊 Nem tudsz repülni az ujj szimmel.

Her Laca
Ez nem lehet ,ez az😊

mijki
A 6950-bõl is lehet 6970-et csinálni, ugye? Ez 20 ezerrel olcsóbb, így kijönnék 125 ezerbõl. Jövõ ilyenkor lesz akkor meg, kivéve ha kapok szülõi támogatást 😄

mijki
Lehet hülye kérdés, de hogy lehet kattintani a pilótafülkébe?

Mármint 2-3 év eladósodásra? Mindenképpen... 😄

www.smart-bus.hu

PhantomAss
tuti hogy elég de ne 6970-est vegyél hanem 6950-est

GOOBY, pls

PhantomAss
a messzer és a többi gép is pofon egyszerûen indul:
klikkeléssel a legegyszerûbb a fülkében:
-a mágneseket teljesen feltolod (1+2)(gyújtás)
-a bal oldalon a mûszerfalon a fehér kiálló kart feltolod( üzemanyagcsap)
-a jobb oldalon a mûszerfalon a sárga kiálló karral pumpálsz néhányat (egy kis benyát a hengerekbe)
-ellenõrzöd a mûszergfalon középen hogy a kik kék kar fel legyen tolva (prop pitch)
-és I betüvel indul a motor
aztán már csak a hûtõket kell szabályozni +a propot
amúgy eléggé quake kezd lenni ez is, mondjuk az accusim -hez képest

GOOBY, pls

mijki
HA veszek egy 6970-et, egy i5 2500K-t, meg hozzá lapot, akkor az elég lesz 2-3, esetleg 4 évre?

mijki
Letudnátok nekem írni az messzernek a motor indítási sorrendjét? És ha levegõbõl indulok, mit kell gyorsan csinálnom?