IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
csont így néz ki az én szerkezetem is, fekete minden+ms joy+x52 gázkar 😄
GOOBY, pls
nem tudjátok hogy lehet-e külön csak ilyen billentyûzet támasztót beszerezni? 😊
meg már le van kopva egy két betû is.. onnan jutott eszembe, hogy ilyen ragasztót is inkább vennék
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez a "bukás" sajnos ahhoz is vezethet, hogy a kevés fejlesztõ kedvét is elveszi aki szimekkel foglalkozik ...
Ettõl félek ... Mellesleg a WoP fórumon elhangzott már olyan pletyka anno, hogy okulva és fõleg TANULVA a WoP hibáiból, készítenek egy következõ részt is ...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Most kezdik rendbehozni, már élvezhetõ a sebesség, ha most nekiesnek izomból a többi dolognak, akkor csak jobb és jobb lesz az tuti ...
Ha nem lett volna WoP (Meg a Rof ...) akkor ez a grafika most megdöbbentõ lehetne ... de így nem az ... szimplán jó, tetézve azzal, hogy a vsync és az AA hiánya qrva zavaró ... A Wop ennél lényegesen komolyabb grafikát tud felmutatni úgy hogy erre 2-3 generációval öregebb gépeken is képes!
Annak a motornak a felturbózásával (ami várható ...) és egy komoly FM/DM résszel most kényelmesen derékba lehetne törni a CoD karrierjét.
a wings of prey kb ugyanezt nyújtja grafikában, csak jól fut régi gépeken is, viszont a fm, dm nem olyan kidolgozott
szal az il2 modok+wop egybegyúrva egy-két év alatt meg lett volna és nem lenne most sírás
ennek ellenére jó játék, azért vettem meg én is mert bízok benne, csak amit el tudnak ezzel tötyörészni...
GOOBY, pls
esetleg a billentyûzetmegvilágításra ez?
matrica
viszont tényleg dobhatnátok egy képet hogy néz ki..és hogy pontosan milyen billentyûzetrõl beszálünk
lehet én is megcsinálom 😄
GOOBY, pls
Egyetlen hátrányát találtam: mivel a monitornak háttal van, sötétben nem látszik a bill. feliratozása.
Az E-4-be, a Kommandogerat az csak a pro pitchet kezelte? Vagy mást is?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Kell a fa***mnak CloD, én még egy jó darabig eljátszogatok a jó öreg Il2-vel....
Ha jól értettem lesz hevederezés beállítás is....
Sztem oleg rég ki kellett volna vesse a bandáját, mint a macskát xarni és ezt a modder társaságot felvenni, ezeknek még fizu se kell, kajáért+egy jó gépért 100x gyorsabban és jobban megcsinálták volna a CoD-t....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A gyors küldetések közt van a free flight france... felülrõl a harmadik. Ahogy indul, jobbra lent két óránál van egy város... látogasd már meg légy szíves. Kíváncsi vagyok valamire...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
(bár ki tudja mi a reális ugye)
de a kapcsolók fele kb nem mûködik amúgy sem a fülkében
GOOBY, pls
Az számít hogy a 12V-os ágain ÖSSZESEN hány ampert tud leadni ... Az sem számít hogy hány ág, az sem hogy áganként mennyi ...
Más: HW - az hogy egy HW hány évig jó, az attól függ mire használod:
Van egy 486-osom otthon, mai napig mûködik, linuxos tûzfalnak - letöltõgépnek mai napig jó lenne ... öregebb mint te 😊
6950: csak a referencia 2GB-os 6950-esek moddolhatóak - a bioskapcsolósok ...
Végül: Il-2 most szépen fut az általad leírt konfigon, ha csak arra akarod használni akkor jó lehet ...
Akkor se jön össze.
I5 az 43 amiért én tudok.
6950 az 60-63
ram az 12
Lap az 30-34
Add össze.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De ha te 125 ból I5 2500K-t ramot ,lapot ,meg 6950 et,no meg tápot is veszel én megyek veled beszerzõ körútra😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vagy menj el nagyihoz,és sírd el a bánatod😊 Nem tudsz repülni az ujj szimmel.
www.smart-bus.hu
klikkeléssel a legegyszerûbb a fülkében:
-a mágneseket teljesen feltolod (1+2)(gyújtás)
-a bal oldalon a mûszerfalon a fehér kiálló kart feltolod( üzemanyagcsap)
-a jobb oldalon a mûszerfalon a sárga kiálló karral pumpálsz néhányat (egy kis benyát a hengerekbe)
-ellenõrzöd a mûszergfalon középen hogy a kik kék kar fel legyen tolva (prop pitch)
-és I betüvel indul a motor
aztán már csak a hûtõket kell szabályozni +a propot
amúgy eléggé quake kezd lenni ez is, mondjuk az accusim -hez képest
GOOBY, pls