IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A process affiniti=2 olyan van. Van egy a Stemmappában, és egy a dokumentumok mappában.
Így ni.
tickLen=30
;ProcessAffinityMask=2
maxTimerTicksInRealTick=20
; 0 - not use, 1 - show cursor and not capture, 2 - not show cursor,
Itt a 2-es helyére kell?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
valóban ,mintha akadozna,de inkább mikro lagg gyanús.
Nálam 30 alá nem megy sehol ,vagy csak nem veszem észre.
Elmondhatom,hogy simán fut egy két pici akadást leszámítva de az is ritkán.
Milyen a procid?
A process affinitiben beírtad a 15 öt? Pontosvesszõ kivéve elõle.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Sajnos a kulcsszó a "valahol a padláson"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Si vis pacem, para bellum.
basszus, hol hagyta a képet?
Kicsi, nem erõs a fénye, usb-rõl megy.
De nem hiszem hogy ezt a 110 oldalt minden játékhoz kinyomtatták volna. Majd meglesem 1-2 hét múlva.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De már nincsen.
Egészen más "seggel" repülni, ahol (jó esetben persze) megérzed, hogy a gép csúszik, elmegy a sebesség, stb, mint ugyanezt rendszeresen a mûszerfalról leolvasott adatokból "kikövetkeztetni".
De mint a mondás is tartja ,nem kötelezõ a disznótor.
Ennyit tudok mondani.
Solt!
Mire vagy kíváncsi?
Nos azért a valóság más.(tapasztalat) Néhány típust repültem, éa elmondhatom,hogy teljesen más érzés amikor ott a feneked alatt az ülés. Más érzés, amikor kinézel a deklin és érzékeled a magasságot. - egy példa. - Leszálláskor balra kb 30 fokos szögben nézel ki elõre és akkor érzékeled a legjobban a magasságodat, kilebegtetés közben. A szimulátorban ez nem ennyire tapasztalható. A valóságban jobban be tudod lõni a futó+gépülés magasságát. Más! Amikor bármilyen helyzetben repülsz, akkor -ha nem csúszik a gép XD- az ülésbe préselõdsz. Elméletileg a horizontot látod eldõlni. De ez azért nem annyira evidens. Itt az annyira érezhetõ ez a jelenség, ugye mert Te nem mozogsz a karosszékkel együtt. Fentrõl a táj, azért a valóságban jobban érzékelhetõ. (tereptárgyak, stb.)
Írom ezt vitorlázó (több típus) motoros (több típus) valamint tolósugaras (2 típus) tapasztalatából.
Nem tudom ismeritek-e egy progi, mely teszteli a gépet, a játékok futásáról. (vagy hogy a francba írjam) Na értitek. Teszteli a vasat.XD
Csak be kell ruházni egy 6870-vagy 6950-be. Nos lehet akkor az 500 W-os chieftech táp is cserére fog szorulni.
OPERATING SYSTEM: Windows® 7 / Vista SP2 / Windows XP SP3
PROCESSOR: Pentium® Dual-Core 2.0GHz or Athlon™ X2 3800+ (Intel Core i5 2.66GHz or AMD Phenom II X4 2.6GHz recommended)
RAM: 2GB (4GB recommended)
VIDEO CARD: DirectX® 9.0c compliant, 512Mb Video Card (1GB DirectX® 10 recommended) - See supported List*
DIRECT X®: DirectX® 9.0c or DirectX® 10 (included on disc)
DVD-ROM DRIVE: 8X
SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible
HARD DISK: 10GB
PERIPHERALS: Mouse, keyboard (joystick with throttle and rudder control recommended)
MULTIPLAY: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
*SUPPORTED VIDEO CARDS AT TIME OF RELEASE:
ATI® 4850/4870/5830/5850/5770/5870/6870/6950/6970
NVidia®: 8800/9800/250/260/275/285/460/465/470/480
Gépigény
Mert akkor ha csak a videokari kevés, akkor nem ruháznék be másba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
2 Királytigris lenyomott vagy 20 T34-est...
Amúgy ez a videó tisztára olyan volt mint a Theatre of War ! 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Olyan szép mintás majd 1941-tõl lesznek a tankok (az orosz és az afrikai front miatt ! ) addig a németeknél a gyári szürkés szín lesz , az angoloknál meg marad végig a zöld szín (olajzöld )!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Én írtam már korábban itt, hogy meg kellett volna próbálni azt amit EDe csinált az A-10C-vel. Béta állapotban egyfajta elõrendelésként terjeszteni a szoftvert (ha annyira szükség volt a zsetonra). Egy kurva szót nem szólhatott volna senki hiszen tudottan béta lett volna és kb. 5000* több tapasztalat, bug és egyéb dolog elõjött volna. Összehasonlíthatatlanul több ember tesztelte volna a játékot mint azt tették (nem hinném, hogy esetleg több ezer vagy tízezer bétatesztelõ lett volna, míg egy elõrendeltnél ez igen csak elképzelhetõ) és nagyon sokféle hardveren ment volna a teszt. Én mindenképpen jó ötletnek tartanám ezt szimulátoroknál.