IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Köszi!

www.pcpilot.hu

Her Laca
1.00.14101
Azt nem tudom mert mentem aludni.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Tudnál egy verziószámot mondani? Nem vagyok otthon, de a hírt kitenném hamar. 😊 thx

Sikerült összehozni tegnap a multit?

www.pcpilot.hu

Her Laca
Nekem nemnyúlt hozzá, maradt a 15 .Én átírnám ,abból baj nem lehet😊 Különben mintha simább lenne,eddig is megvolt az FPS de most kisimult a játék. De lehet ,hogy csak bebeszélem magamnak😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Megtudná' valaki mondani hogy a patch után is érdemes átírni a config.-ot?

<#nemtudom>Általában akkor viszem be a halálos találatot amikor,emelkedés közben kiereszti a fékszárnyat,és/vagy csak simán elfogy a sebessége és 20-30 m-rõl a törzs-motor részbe (próbálom)teszem. Ilyenkor kicsit szögben is van hozzám képest.Keresztet' mutat.<#finom>

Her Laca
Ha megmondod hol találom ts en odaadom

DummyBoy
Valaki tud majd nekem küldeni egy angol maddox.dll-t? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Jelzem a steam tölti a frissítést.

Her Laca
Jól van😊 gyarapszunk

mijki
Akk valószínüleg a Duna plázaiban is lesz.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
576 Kbyte, Szeged Plaza, 8000 kemény magyar Forint.
Van még náluk.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Hol vetted?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Akkor ügyesebb és/vagy szebb vagy nálam, de idáig egyetlen Beaufightert (tudom, hogy Hurrit írtál) sem sikerült lelõnöm csak ágyúval , pedig 15-25 közötti a találatok száma.
Namost ez a 15-25 találat egy B17-est is levitt az égrõl...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
Nah, megvettem a CoD-ot, most telepedik felfelé.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
2 óra a különbség jelenleg

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Igazából ha Moszkvában este van, itt még csak késõ délután. Ha jól gondolom.<#alien>

Hát ez nem igazán van így. Ha közelrõl gépágyúval megpumpálok egy hurit(és el is találom) Az már nem repül messze. Általában kettõt leszedek, egy 6-6 elleni harcban, de ha nem vigyázok a gépágyú lõszerrel akkor nem. Közelrõl érdemes használni,mert egyenlõre én akkor tudom tényleg pontosan eltalálni. A fenti leírás vadászokra vonatkozik.

Her Laca
Szóval én úgy látom ,hogy a 150 m az ideális a fegyverek konvergenciájához. Legalábbis nekem bejön.

Her Laca
Rájöttem,hogy rohadna meg. Olyan elé és felé tartást kell alkalmazni,hogy csuda.

Scottt
A sérülés modellen még van mit csiszolni,direkt neki repültem 1 Wellingtonnak egy Emillel,és én felrobbantam az meg vígan repült tovább..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mert az összes fegyver az Emilen lefelé hord. A 20-sok meg pláne pontatlanok és gyengék. Jobb lenne helyettük is géppuska.

PhantomAss
de mára ígérték, de estére (late Monday night Moscow time, szal magyar idõ szerint nemtom az mikor van)

GOOBY, pls

Her Laca
Jut eszembe. Hol a patch? Nem mára ígérték? Vagy két hét múlva mára<#nemtudom>

Na ha valaki majd akar gépet fejleszteni CoD miatt vagy csak úgy itt egy érdekes cikk, hogy milyen VGA és CPU párossal mit lehet elérni. Igaz ez csúcskategória, de azért vannak megfontolandó dolgok benne.
PH teszt

Her Laca
De 😊 De tegnap és most gyalázatos😊 Lehet bennem van a hiba.Most gyakorlok ,hátha jobb lesz😊

PhantomAss
héjj nem te mondtad alább hogy jól megy emillel a lövészet? <#vigyor2>

GOOBY, pls

Her Laca
Most jött el az a pillanat amit már átéltem Il2 vel is.
Semmit sem találok el.Mármint emillel. Hurri ,spit az perfekt de az emillel egyszerûen nem megy. Valamit sürgõsen ki kell találnom.

Garou
Ebben egyetertunk. Nem nagyon szamitott az otvozoanyagok mennyisege, ugyse lottek at, de nem is irtam ilyesmit.

Igen,a Fireflyt valoban a britek hasznaltak, nem az amcsik.

Ha vilaghaborus tankszimulatort akartok, akkor ez: Steel Fury Kharkov

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

mijki
tudjuk 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hát igen, csak azt is az oroszok fejlesztik. Ennél fogva nem a Tigris II, de még csak nem is az Abrams, vagy a Leopard II a legerõsebb típus, ha az utóbbi kettõ éppen van benne. :-))) A szovjet csodák lealázzák õket! :-)
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nem használták az amik se a fireflyt, se az achillest
de ha van forrásod szívesen fogadom 😊

Az l-70-es 75-ös éppenhogy gyengébb volt az l-56-os 88-asnál, pár mm-el volt csak gyengébb a páncélátütése, azonban jóval könyebb volt, vagyis a firefly ágyúja nem volt sokkal rosszabb.
A wotot én is szeretem és tolom de a tankszimulátor jelzõ nem illik rá😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

DonZorro
Majd elmennek horgászni amíg nincs meg a PATCH... <#taps><#taps><#taps><#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Üdv! Nos, kétségtelen a háború végére roszabb anyagok áltak csak rendelkezésre, és tényleg gyenge minõségûvé vált a királytigris páncélja, azonban még ez a roszabbb minõségû páncél is könnyûszerrel állt szembõl ellent majd valamennyi harckocsiágyúnak, szerintem egy kezemen öt ujjam sok mert nem hiszem hogy ennél több királytigrist szembõl kilõttek volna. Ezzel szemben a királytigris nagy távolságról is könnyen kilõhette az is-2-õt, kiváló ágyújának köszönhetõen. Igy lehet jobb anyagból volt az is, de szemtõl szembe, értsd szó szerint egy király és egy is-2 közt nagy esélyel a király fog gyõzni.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Jenkik is használták. Meg az Achillest is. Ami az M10-es a brit 17 fontos páncéltörõ ágyúval szerelve. 76.2-es kaliber, de azt hiszen nem azonos az ugyanekkora kaliberû 3 hüvelykes amerikai páncéltörõ ágyúval. A brit ágyú csöve hosszabb volt, 55 kaliber, az amcsié 50 kaliber. A Tigris I-el szembõl a 17 fontos meg tudott birkózni, más nem nagyon. A 17 fontos ágyú inkább a német 75mm/L70-es ágyúhoz hasonlítható, mint a 88-ashoz.

Egyébként pedig tankszimulátornak ott a World of Tanks. :-)))
a sherman firefly az kizárólag brit használatban volt a vhban
a jenkik csak az m36-ost tudták szembe állítani, azt is csak 44 õszétõl

Egyelõre nem.

www.smart-bus.hu

Sziasztok

Ez a játék támogatja azt ha 2 db videókártyám van?
Máté linkelte a Puma fórumban.
Angolul van, de potyog a könnyem a röhögéstõl:

VO101Tom
Ez qrvajól néz ki 😊

www.pumaszallas.hu

V Domino
Ez gyönyörû,ez tényleg egy szimulátor(lesz),nem csak egy játék:

R.I.P. White Europe

tapaszt=tapasz! 😄

www.smart-bus.hu

Garou
Manual a Collectors Edition-ben van. Ott mindjart ketto (ha a Spit konyvet is egynek vesszuk).

Messerharcos:

A haboru vegere a nemetek kifogytak a ritka otvozoanyagokbol, az oroszok meg nem, igy a Kiralytigrisek pancelzata a haboru vegere mar nem volt olyan jo, mint az IS2-e. Ez nem szamitott annyira, mert a Stalinok agyuja nem kifejezetten panceltoro volt, inkabb amolyan "bunker rombolo", osztott loszerrel. Ezzel persze kilottek a Parducot, vagy a Tiger I-et, a Tiger II-t meg nem mindig, rosszabb pancel ellenere sem. De a haboru vegen a legjobb minosegu pancellal az IS2 rendelkezett, illetve ha volt meg uzemben korai gyartasu Tiger II, akkor az.

Amugy a Tiger I agyujaval egyenertekut csinaltak az amcsik is a Sherman Firefly-ba, sot az meg erosebb is volt egy kicsivel. Csak a szuk torony miatt sokaig tartott betolteni, meg a pancel ugye maradt ugyanolyan gyenge. Bocs, ha OFF voltam.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Rendesen még nem tudtam tesztelni. Amit írtam, ott továbbra is leesik 7-8 fps-re... a tapaszt elõtt ott jobb volt.

www.smart-bus.hu

Minden bizonnyal, akkor véletlen a nicknév egybeesés.
Akire gondoltam, emlékeim szerint Tiszaújvárosi, Miskolcon kezdte a repülést, majd a nyíregyházi fõiskola után a hajduszoboszlói reptér pk volt a rendszerváltásig.
Tééééényleg LOL

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Nos? Hogy muzsikál a Cod ? Írhatnál valamit 😊

LeonSilver
";ProcessAffinityMask=2"

Ott a pontosvesszõ vazz 😊