IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem tudom mert mentem aludni.😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sikerült összehozni tegnap a multit?
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Van még náluk.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Namost ez a 15-25 találat egy B17-est is levitt az égrõl...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
GOOBY, pls
PH teszt
Semmit sem találok el.Mármint emillel. Hurri ,spit az perfekt de az emillel egyszerûen nem megy. Valamit sürgõsen ki kell találnom.
Igen,a Fireflyt valoban a britek hasznaltak, nem az amcsik.
Ha vilaghaborus tankszimulatort akartok, akkor ez: Steel Fury Kharkov
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
de ha van forrásod szívesen fogadom 😊
A wotot én is szeretem és tolom de a tankszimulátor jelzõ nem illik rá😊
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Egyébként pedig tankszimulátornak ott a World of Tanks. :-)))
a jenkik csak az m36-ost tudták szembe állítani, azt is csak 44 õszétõl
www.smart-bus.hu
Ez a játék támogatja azt ha 2 db videókártyám van?
Angolul van, de potyog a könnyem a röhögéstõl:
www.smart-bus.hu
Messerharcos:
A haboru vegere a nemetek kifogytak a ritka otvozoanyagokbol, az oroszok meg nem, igy a Kiralytigrisek pancelzata a haboru vegere mar nem volt olyan jo, mint az IS2-e. Ez nem szamitott annyira, mert a Stalinok agyuja nem kifejezetten panceltoro volt, inkabb amolyan "bunker rombolo", osztott loszerrel. Ezzel persze kilottek a Parducot, vagy a Tiger I-et, a Tiger II-t meg nem mindig, rosszabb pancel ellenere sem. De a haboru vegen a legjobb minosegu pancellal az IS2 rendelkezett, illetve ha volt meg uzemben korai gyartasu Tiger II, akkor az.
Amugy a Tiger I agyujaval egyenertekut csinaltak az amcsik is a Sherman Firefly-ba, sot az meg erosebb is volt egy kicsivel. Csak a szuk torony miatt sokaig tartott betolteni, meg a pancel ugye maradt ugyanolyan gyenge. Bocs, ha OFF voltam.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
www.smart-bus.hu
Akire gondoltam, emlékeim szerint Tiszaújvárosi, Miskolcon kezdte a repülést, majd a nyíregyházi fõiskola után a hajduszoboszlói reptér pk volt a rendszerváltásig.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."