IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem teljesen üres ez a fájl és nem is akarja menteni a játék a változtatott beállításokat.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
de nem akarok hülyeséget mondani...
GOOBY, pls
<#idiota>#idiota> <#zavart2>#zavart2>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A controls menübe mindegyik irányra kitér 0-100-ig és a csuszkák is maximumra vannak huzva kivéve a deadzonosok és a 0%hoz tartozo az mind 0-n van.
Azt mondjuk nem értem,hogy ha ez így van ,miért nem a kornak megfelelõ gépeket adták ki,pro és kontra.
Persze lehet tiltani a spit II eseket szervereken,tegnap éppen volt hõbórgés,hogy az miért nincs😊 nem mintha a spit I nem lenne elég :XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Hossz: 8,64 m
Fesztávolság: 9,87 m
Magasság: 2,50 m
Legénység: 1 fõ
Motor: Daimler-Benz DB 601 A, 1100 LE
Maximális sebesség: 575 km/h
Fegyverzet: 2 db 20 mm-es MG FF/M gépágyú a szárnyakban,
7,92mm-es légcsavarkörön át tüzelõ MG 17-es géppuska
Tömeg: 2010 kg (üresen); 2505 kg (harckészen)
Csúcsmagasság: 11000 m
Hatótávolság: 560 km
Spitfire Mk IA technical data
Engine 1030 hp Rolls-Royce Merlin II, V12 liquid-cooled
Dimensions Span 11,23 m; length 9,12 m
Weights Empty weight 2049 kg; normal loaded 2812 kg
Performance Max. speed 563 km/h; ceiling 9700 m; range 635 km
Armament 8 x 0.303 Browning MG ( Mk IA )
Production 1566 ( Mk I )
ITT VAN PÁR GRAFIKON A VITÁHOZ
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Spit performance
Érdemes elolvasni, fõleg a rengeteg pilóta beszámolót. Igaz hogy angol a site és az idézett pilóták túlnyomó többsége is de eléggé árnyalja a képet és egyértelmûen jobbnak tûnik a Spit, na persze nem annyira mint a játékbeli adatok alapján. És ami itt is kitûnik és németek is megerõsítik, hogy a Spitet (meg a Hurrit) rém egyszerû volt vezetni és nagyon kezes gépek voltak, ellenben a Messzával.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bevágja konstans fordulóba,és ha kicsit is türelmetlenebb vagyok ,oda az elõnyöm ,utána meg egyszerûen lenyom erõbõl.
Pont ez volt a bajuk a briteknek, hogy a Messzerek jóval magasabban tudtak cirkálni. Ha egy Spit felkapaszkodott a magasságukba, le is lõtték.
Ebben ez a szép. Ezért tartjuk többre magunkat:XD
Evvel persze nem azt mondom hogy Spittel egyszerû jól repülni😊 Vagy mégis?😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Evvel csak az a baj,hogyha a Spitek is felmennek magasra akkor baxhatjuk.
Egyértelmûen minden paraméterben jobbak ,mondom mégegyszer az az érzése az embernek,hogy egy jóval erõsebb dinamikusabb géppel áll szemben.
Persze az is lehet,hogy én nem használ,om jól az emilt,ezen még dolgozom egy csöppet.Most már nagyjából képbe vagyok ,a PP,a szívótér nyomás,a fordulatszám szentháromság kezelésében,de még meg kell találni azokat a tartományokat ahol a legtöbb teljesítményt adja a gép mondjuk pl meredek emelkedésnél.
www.pumaszallas.hu
X a meghajtó, ahová települt
ddd az alkönyvtár, ha ilyenbe lett rakva
NÉV az a név, amit a John Doe helyett adtál magadnak.
(Nálam pl f:\jatek\il2-1946\Users\hun\campaign.ini
Si vis pacem, para bellum.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=21452
viszont én a hivatalos linkrõl kétszer szedtem le, mindkészer CRC hibás volt a file. Aztán leszedtem a hozzászólás végén lévõ megaupload-os linkrõl, na az mûködött.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az hagyján ,hogy egy spit csomót köt a messerre.Megszoktam.
De magassági fölénybõl megcsapom ,balra húzza mintha kötelezõ lenne szintben,én jobbra egyenesen emelkedve tovasuhanok. Nézek hátra(semmi lassító manõver) és ott van mögöttem és lõ.
Nosza zuhanjunk,(mert ebben legalább jobb a BF) figyelem a pp-t a fordulatot tökéletes minden ,szívótérnyomás a helyén ,sebességem vagy 700
,nézek hátra ,spit mögöttem.
Másik. jól meglövöm,darabok hullanak,,rászúrja a gázt,és tovasuhan,én meg békésen ballagok utána. Olyan az érzése az embernek mintha 1000lóerõvel erõsebb gépbe ülnének.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
(ezek a moddok a legújabb patchekben benne vannak, ha a játékot frissíted, akkor egyébként feleslegesek. Online játéknál meg tiltottak is).
www.pumaszallas.hu
"E:\IL-2 COD\Launcher.exe" -mod=lowclouds -mod=lowgrass and -mod=lowshadows
www.pumaszallas.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu