IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dummyboy neked az orosz verzióban az user.ini-be menti a beállításokat?
Nekem teljesen üres ez a fájl és nem is akarja menteni a játék a változtatott beállításokat.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN.
LeonSilver
Már hogyne volna?!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hülyeség ellen nincs orvosság...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mijki, ezek a grafikonok az Aces High játékból vannak.

EZ a jó grafikon, a pont-vonal az érvényes.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
nézz szét a pumaszállás fórum cod topikjában ott taglalták ezt, a csúszkák pont fordítva mûködnek, 100%=lomhaság
de nem akarok hülyeséget mondani...

GOOBY, pls

DummyBoy
Van a fejlesztõknek fontosabb dolguk is ... vannak érdekes topikok ... mint pl: hogy tegyék középre a revit a meszán !!!

<#idiota> <#zavart2>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

repvez
Az irányitáshoz valaki tud segitséget addni hogy hogyan érdemes beállitani a joystick tengelyeket?Mert olyan lassan lehet nálam fordulni és emelkedni egy emillel.Azt gondolom hogy ne várjak olyan fürgeséget mint egy modern vadásztól, de itt még 600-as temponál sem tudtam ugy belerántani, hogy érezhetöen és hirtelen irányt váltson mint a sturmoba.
A controls menübe mindegyik irányra kitér 0-100-ig és a csuszkák is maximumra vannak huzva kivéve a deadzonosok és a 0%hoz tartozo az mind 0-n van.
Her Laca
Szerintem Spit I esek voltak. De mindegy is,én csak a tapasztalataimat írom le. Hátha más okosabb,jobban csinálja és ötleteket tud adni.
Azt mondjuk nem értem,hogy ha ez így van ,miért nem a kornak megfelelõ gépeket adták ki,pro és kontra.
Persze lehet tiltani a spit II eseket szervereken,tegnap éppen volt hõbórgés,hogy az miért nincs😊 nem mintha a spit I nem lenne elég :XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Azt se felejtsd el azért, hogy E-3-al repültél Spit II ellen. A német gép egy spanyol polgárháborús "veterán", hiszen a tûzkeresztségen ott esett át. A Spit IIa pedig az Angliai-csata legmodernebb angol típusa. Amikor az '40 augusztusban a csapatokhoz került, a németek ugyanabban a hónapban kapták meg az E-7 gépeiket, hajtómûnek meg nem csak a DB 601 A, hanem DB 601 Aa, és DB 601 N is volt (a korábbi típusokba is, E-4 esbõl is volt pl E-4N).

www.pumaszallas.hu

mijki
Bf 109E-4:
Hossz: 8,64 m
Fesztávolság: 9,87 m
Magasság: 2,50 m
Legénység: 1 fõ
Motor: Daimler-Benz DB 601 A, 1100 LE
Maximális sebesség: 575 km/h
Fegyverzet: 2 db 20 mm-es MG FF/M gépágyú a szárnyakban,
7,92mm-es légcsavarkörön át tüzelõ MG 17-es géppuska
Tömeg: 2010 kg (üresen); 2505 kg (harckészen)
Csúcsmagasság: 11000 m
Hatótávolság: 560 km

Spitfire Mk IA technical data

Engine 1030 hp Rolls-Royce Merlin II, V12 liquid-cooled
Dimensions Span 11,23 m; length 9,12 m
Weights Empty weight 2049 kg; normal loaded 2812 kg
Performance Max. speed 563 km/h; ceiling 9700 m; range 635 km
Armament 8 x 0.303 Browning MG ( Mk IA )
Production 1566 ( Mk I )

ITT VAN PÁR GRAFIKON A VITÁHOZ

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Spit vs. Emil vitához:
Spit performance

Érdemes elolvasni, fõleg a rengeteg pilóta beszámolót. Igaz hogy angol a site és az idézett pilóták túlnyomó többsége is de eléggé árnyalja a képet és egyértelmûen jobbnak tûnik a Spit, na persze nem annyira mint a játékbeli adatok alapján. És ami itt is kitûnik és németek is megerõsítik, hogy a Spitet (meg a Hurrit) rém egyszerû volt vezetni és nagyon kezes gépek voltak, ellenben a Messzával.

Her Laca
Most azon agyalok,hogy van az a vészteljesítmény. Eddig nem nagyon használtam ,de ma ránézek. Hátha dob valamit a teljesítményen.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vogel
Ezmiez? 😄 8500m-en +200 km/h (!)-val gyorsabb mind2 angol gép? Az emelkedés szinte ugyanannyi (+1-2m/s nem szignifikáns), sõt 4500m felett 2x jobban emelkednek a gonoszok.

Her Laca
Így van. De humán az más. Két napja próbálkozom,néha sikerül lelõnöm egyet ,egyet,de többnyire alul maradok,még úgy is ,hogy magassági fölénybõl támadok.
Bevágja konstans fordulóba,és ha kicsit is türelmetlenebb vagyok ,oda az elõnyöm ,utána meg egyszerûen lenyom erõbõl.

Az a baj, hogy a játékbeli Messzer még a zsákmányolt példányon lezavart francia teszt eredményeit is alulmúlja (5k felett)

Deighton: Vadászrepülõk.

Pont ez volt a bajuk a briteknek, hogy a Messzerek jóval magasabban tudtak cirkálni. Ha egy Spit felkapaszkodott a magasságukba, le is lõtték.

Pusztán AI ellen harcolva: a Hurri keményebb ellenfélnek tûnik a Spitnél.

Her Laca
Nyugi😊 Mint ahogy régen ,most is megtaláljuk a módját ,miként gyõzzünk😊
Ebben ez a szép. Ezért tartjuk többre magunkat:XD
Evvel persze nem azt mondom hogy Spittel egyszerû jól repülni😊 Vagy mégis?😊

mijki
De azért <b>6év után</b> használhattak volna valós fizikát és tulajdonságokat a gépeken. De hát Oleg a kis vörös már megint a szöviknek kedvez.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
A tegnapi nap egyértelmûvé tette számomra,hogy a német oldalnak nincs esélye egy dogfight ban. Szigorúan kerülni kell ,csakis magassági fölénybõl támadni,különben esélytelen az ember.Ja és persze csapatban dolgozni.
Evvel csak az a baj,hogyha a Spitek is felmennek magasra akkor baxhatjuk.
Egyértelmûen minden paraméterben jobbak ,mondom mégegyszer az az érzése az embernek,hogy egy jóval erõsebb dinamikusabb géppel áll szemben.
Persze az is lehet,hogy én nem használ,om jól az emilt,ezen még dolgozom egy csöppet.Most már nagyjából képbe vagyok ,a PP,a szívótér nyomás,a fordulatszám szentháromság kezelésében,de még meg kell találni azokat a tartományokat ahol a legtöbb teljesítményt adja a gép mondjuk pl meredek emelkedésnél.

mijki
Valahogy sejtettem hogy ez lesz. Überspitek, legyengített meszák ellen.<#levele>

VO101Tom
Ezek a grafikonok a manualból valók. Még egy Stuka is magasabbra emelkedik, mint a mesza <#shakehead> (Annak 9200-on van a plafon). Még nagy anyázás nincs 1C fórumokon, és -bár nem akarom Kürfürst kenyerét elvenni- lehet felrakom majd ezt oda is, meg egy-két grafikont, hogy legalább a beszélgetés elkezdõdjön róla (Il-2-bõl kiindulva elég szkeptikus vagyok az ilyen variálásokkal, hiszen forrásanyag és forrásanyag közt is van különbség, Kürfürst oldalán is +- 5%-os mérési hibahatárról van szó, ami a végsebességeknél már nagyon nem mindegy).

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Zuhanásban pedig tényleg a BF volt gyorsabb és emelkedésben is.Az emil csúcsmagassága 11500 m körül volt a spiteké legalább 1000 m-el ez alatt.Olvastam hogy emiatt gyakran maximális magasságben haladtak a németek és onnan csaptak le.Kiváncsi vagyok a CoD-ban melyik gépnek mi a max. magassága.

X:\ddd\IL2-1946\Users\NÉV\campaign.ini

X a meghajtó, ahová települt
ddd az alkönyvtár, ha ilyenbe lett rakva
NÉV az a név, amit a John Doe helyett adtál magadnak.
(Nálam pl f:\jatek\il2-1946\Users\hun\campaign.ini

Si vis pacem, para bellum.

Köszi.<#vigyor>

Köszi.

Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Csak az utolsó kell, de a steam ezt automatikusan megcsinálja.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Nálam is 460GTX, bár a procim 6 magos. Videófelvétel közben is megvan a 25 FPS, annélkül meg 30-40.

www.pcpilot.hu

Nekem GTX460 van, core i5-760-nal gyári (2,8GHz) órajelen. Szárazföld felett is majdnem max grafikával megvan a 30-40fps. A VGA-t és a procit is lehetne bõven húzni, szóval sztem elég hozzá 😊

repvez
egymás után kell a patcheket felteni vagy elég az utolsot?
Gtx 460-al nyomja valaki? Had kérdezzem meg: szerintetek 4 magos 945, meg egy gtx 460 elég mondjuk közepes grafika+árnyékok minõségi futtatásához?

offisül fúrumon:

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=21452

viszont én a hivatalos linkrõl kétszer szedtem le, mindkészer CRC hibás volt a file. Aztán leszedtem a hozzászólás végén lévõ megaupload-os linkrõl, na az mûködött.

Scottt
Én nem találtam hozzá linket,honnan töltötted le?Elvileg a steam magától frissíti szóval nem kell letölteni semmit,ezért nincs is fent külsõ megosztókon.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
Hogy Olegék szüljenek sünt.
Az hagyján ,hogy egy spit csomót köt a messerre.Megszoktam.
De magassági fölénybõl megcsapom ,balra húzza mintha kötelezõ lenne szintben,én jobbra egyenesen emelkedve tovasuhanok. Nézek hátra(semmi lassító manõver) és ott van mögöttem és lõ.
Nosza zuhanjunk,(mert ebben legalább jobb a BF) figyelem a pp-t a fordulatot tökéletes minden ,szívótérnyomás a helyén ,sebességem vagy 700
,nézek hátra ,spit mögöttem.

Másik. jól meglövöm,darabok hullanak,,rászúrja a gázt,és tovasuhan,én meg békésen ballagok utána. Olyan az érzése az embernek mintha 1000lóerõvel erõsebb gépbe ülnének.

Én feltettem a legújabb peccset a virágboltira, el is indul minden gond nélkül. Viszont ugrál a kameranézet belsõ és külsõ nézetben is. Ezzel lehet valamit csinálni? Vagy ez a virágbolt miatt van és törésre vár?

Felesleges a Kegety-mod, mert a béta már tartalmazza.

SgtChris
Ahham... igen az "and" full felesleges, egy az egyben másoltam nehogy hibázzak a gépelésnél :-( ... Akkor meglesem így is!!! Köszi! Amúgy egyenlõre nem megyek onlány. :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

VO101Tom
meg azt az "and" -ot szedd ki, az csak elírás nem?
(ezek a moddok a legújabb patchekben benne vannak, ha a játékot frissíted, akkor egyébként feleslegesek. Online játéknál meg tiltottak is).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az exe mögé kell az idézõjel, utána írd a modokat.

"E:\IL-2 COD\Launcher.exe" -mod=lowclouds -mod=lowgrass and -mod=lowshadows

www.pumaszallas.hu

SgtChris
Konkrétan ez található a futtatás ablakban: "E:\IL-2 COD\Launcher.exe -mod=lowclouds -mod=lowgrass and -mod=lowshadows" Mi lehet a gond? A mod mappûi a COD gyökérönyvtárában vannak, ahogy írja a readme...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

SgtChris
Ezzel a keygets féle moddal érdemes próbálkoznom? Valahogy a command line beírás nem akar összejönni... Kiválasztom a futtatásba a Launcher.exe-t, utánna biggyesztem a kivánt kiegészítést, és amikor entert ütök, azt írja ilyen nevû fájlt nem talál...

Scottt
A betával megy,a hivatalost még nem törték fel.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

VO101Tom
FMB gépek optionsban bepipáltad, hogy Playable, vagy hasonló? Különben csak AI lesz.

www.pumaszallas.hu

Kosz a batoritast, valahogy majd ki alakitom,mar tobb napja kinozom a regi IL-2-ben aFMB-t , minden rendbe , de nem tudok olyan kuldit csinalni mint szerveren , hogy tobb gep kozott vallaszak a felszallasnal, van ott egy olyan , hogy Home Base ,de akkarmere ,akar melyik felebe teszem a gepeket : egy nagy semmi
Még nem találtam...

VO101Tom
Köszi Sanyo

www.pumaszallas.hu

Vogel
Új pecshez van kalóz verzsön?

Sanyo
Itt van a mutliplayer segédlet, de sajnos mára kifutottam a szabadidõmbõl. 😞

www.pcpilot.hu