IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Hogy hogyan kell 1v1 missiont összedobni, én arra lennék kíváncsi... nekem nem sikerült még :/
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Az IL2 1946-ban a kampány állását hova menti el a játék?Én nem találom...Át szeretném tenni 4.09/2.1 UP alá,mert az Adlertag kampi az új csatorna mapnál "init error"-t jelez és kampec(10.1/Hsfx5.1-nél).Viszont ha átrakom a mentést talán tovább tudom folytatni a kampinyeket.
Köszönöm a segítséget.
"A trackIr-el való nézelõdés nálatok nem okoz gondot? Elég könnyen elmászik, egy kis nézelõdés után nem oda tér vissza..nyomogatnom kell neki a "mássz vissza középre" gombot."
"A trackir-es probléma is eltûnt. Kikapcsoltam a néz. fixálása (vagy mi) opciót, és jobb lett."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
szóval mintha a pilóta egyre lejjebb csúszna az ülésen
és rohadtul zavaró..egyszerûen nem tudok mit csinálni vele
GOOBY, pls

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ja a konvergenciát meg 100 és 150 re állítottam.
de amúgy hosszabb távon biztos jobban megéri, én meg nem akarok a géphez nyúlni még egy-két évig
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Mit írtál le? Tudod te egyáltalán mi hagyta el a billentyûzetedet?
jesszus Mária ,te atya úr isten. Hova fajul ez a világ.<#eplus2>#eplus2>
na ilyen lett a Lacusch által megálmodott szerkezet
Köszi! <#worship>#worship>
Aki hardver vásárláson töri a fejét ,várjon kb egy hetet.
Addigra megtudom,hogy milyen áron tudok beszerezni alkatrészeket,reményeim szerint nagyon,nagyon jó áron. Persze az is lehet ,hogy nem lesz belõle semmi ,nem rajtam múlik sajnos,de ha sikerül akkor komoly pénzeket lehet spórolni.
Ezen hirdetés ,nem minõsül ajánlat tevésnek😊))
nyugodtan hagyhatták volna az il2-ben jól bevált és megszokott rendszert itt is
GOOBY, pls
az ablakot lejjebb kell görgetni és alul lesz egy "create" gomb
GOOBY, pls
Nekem valamiért nem enged gépet választani...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Vagy viccnek írtad?
Én a következõt ajánlanám:
-i2500k proci
-4gb legolcsóbb ddr3 ram, kb tökmindegy
-és a videokártya ami fontos: egyelõre akármit veszel még azért akad a játék rajta, úgyhogy ne erre alapozz. Én két félét ajánlok: vagy egy ati 6950 2gb-os ami 6970-né alakítható (de csakis ez a fajta), kb 63e ft, vagy egy nvidia gtx 560ti 1gb, kb 50e ft
Ezen csak 1gb ram van és lehet a késõbbiekben ez kevés lesz, de hd felbontásban sztem nem oszt nem szoroz
GOOBY, pls
Ata: Olyan állat márpedig nincs.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Redszergizda létemre tõletek tanulom a videókarikat.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
😄
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Fel a fejjel!
Ha dual kóró van a gépben, akkor a procifoglalat LGA 775, amibe azér belecsusszan a core2quad is... amivel azér már eldöcög a Cod...460-assal meg 4 giga ramónával.
... És akkor már csak irigyelni foglak, esetleg az új melóból átugrok CoD-ozni hozzád néhanapján....
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Pl. a 20 millisnél:
0-páncéltörõ-gyújtó
1-pct.gy. (foszfor)
2-pct.gy. (elektron)
stb...
Én ebben a fájlban szoktam állítgatni minden lehetségest, itt biztosan elmenti.