IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Én bármit csináltam, nem tudtam "army"-t választani mikor multiban próbáltam (hostként akartam megnézni ezt-azt). Az a része kicsit zavaros nekem, de ha te jutsz valamire, akkor jó lenne ha elmondod mit hova állítottál...

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Hónapokat töltöttem el a régi Il-2 FMB használatával. Nem különbözik drasztikusan attól, talán errõl is összedobhatok egy írást, de az biztos hogy ma már nem lesz rá idõm.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Ma még nem leszeg (rep)gép közelben, holnaptól lesz erre idõm.
Hogy hogyan kell 1v1 missiont összedobni, én arra lennék kíváncsi... nekem nem sikerült még :/

www.pumaszallas.hu

Ok, nem veszem, de engem lehet érdekel.<#wink>

Her Laca
Ez egy jó régi bug az IL2 ben. Annó még amikor kampányt repkedtem(nem most volt) sem sikerült soha végigvinnem egyet sem. Pedig volt olyan aminek többször is neki futottam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Na hála az égnek😊 Hogy mit szenvedünk mi tudatlanok evvel ,el sem tudod képzelni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Ma este 6 vagy fél héttõl hostolni fogok. Közben megírom a tutorialt, hogy másnak se legyen gondja vele. 😊 A megjelenés napján próbáltuk Tommal, remélem azóta nem lett bonyolultabb a dolog.

www.pcpilot.hu

Reptársak😊
Az IL2 1946-ban a kampány állását hova menti el a játék?Én nem találom...Át szeretném tenni 4.09/2.1 UP alá,mert az Adlertag kampi az új csatorna mapnál "init error"-t jelez és kampec(10.1/Hsfx5.1-nél).Viszont ha átrakom a mentést talán tovább tudom folytatni a kampinyeket.
Köszönöm a segítséget.
Her Laca
Ja kicsit fel kell emelkedni. De a Puma fórumon Mate ezt írta ,lehet ,hogy van megoldás?

"A trackIr-el való nézelõdés nálatok nem okoz gondot? Elég könnyen elmászik, egy kis nézelõdés után nem oda tér vissza..nyomogatnom kell neki a "mássz vissza középre" gombot."
"A trackir-es probléma is eltûnt. Kikapcsoltam a néz. fixálása (vagy mi) opciót, és jobb lett."

Hát csak a mégpontosabb pontosítás miatt kérdeztem😄
Her Laca
Ez jó kérdés😊) Ha hirtelen megszaporodna az Il2 vel játszók avagy aziránt érdeklõdõk száma, akkor azért gondolkodóba esnék.

LeonSilver
Ez a része (is) kurva szarul van megcsinálva az biztos. Én is agyfaszt kapok tõle.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
nekem egyetlen bajom van a célzással: hogy pár perc alatt úgy elmászik a célkereszt hogy hiába nyomok pozicionálógombot a trir-en, a célkeresznek akkor is csak a teteje látszik
szóval mintha a pilóta egyre lejjebb csúszna az ülésen
és rohadtul zavaró..egyszerûen nem tudok mit csinálni vele

GOOBY, pls

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

IL2-es kollegák a régi arcok, vagy az újoncok (mint pl én) is annak számítanak?😄
Nekem Hurri és Spit ellen 15%, Beaufighter ellen 25% körüli a találati arányom (persze közeli dogfightban)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca

Her Laca
Na megtaláltam a mellélövéseim okát. Én az IL2 ben szinte soha nem használtam a teljes zoomot ,és itt se állítottam be. Ugye az Il nél elég pontatlanul lehetett vele lõni. Most kipróbáltam,és mit ad isten majd minden lövés betalált. Jobban lehet célozni így ,legalábbis szerintem,a távolságot az elé tartásnál is jobban meg tudtam becsülni.

Ja a konvergenciát meg 100 és 150 re állítottam.

PhantomAss
hát ja néha én is csodálkozom magamon 😄
de amúgy hosszabb távon biztos jobban megéri, én meg nem akarok a géphez nyúlni még egy-két évig

GOOBY, pls

VO101Tom
Nem csak repteret választhatsz ki (akkor kell a crate gomb), hanem reptérre visszaszállt gépeket is akár, ott tudsz beülni másik gépbe pilótának, vagy haverhoz lövésznek, ezekhez kell a fly gomb.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na várjál csak <#nemtudom>
Mit írtál le? Tudod te egyáltalán mi hagyta el a billentyûzetedet?
jesszus Mária ,te atya úr isten. Hova fajul ez a világ.<#eplus2>

Her Laca

PhantomAss
én is erõsen gondolkodom egy 6950-en 😄
lesz cserébe egy 560ti

GOOBY, pls

Her Laca
Van egy lehetõség ,ha sikerül akkor kiegészítésként fogom csinálni hosszú távon. A fórumos ,pontosítok IL2 õs kollegákon nem óhajtok keresni ,ez nálam elvi kérdés. Csak ,hogy tisztázzuk. Ha nem jön össze ,hát így jártunk😊De remélem nem lesz akadálya.

Her Laca

Her Laca
Mi a retek van?

Her Laca
[/url][/img]

Her Laca
[/url][/img]

na ilyen lett a Lacusch által megálmodott szerkezet

Félek egy hét múlva még nem lesz meg az upgrade alap, de folyamatosan informálj minket a lehetõségrõl.

Köszi! <#worship>
Remek! Pont mostanában, akarok videókártyát(4870x2) cserélni, mert nem az igazi, elegem van az Ati-ból és a kétmagos kártyákból is, egy gtx 480 amin gondolkodom.

Her Laca
Urak.
Aki hardver vásárláson töri a fejét ,várjon kb egy hetet.
Addigra megtudom,hogy milyen áron tudok beszerezni alkatrészeket,reményeim szerint nagyon,nagyon jó áron. Persze az is lehet ,hogy nem lesz belõle semmi ,nem rajtam múlik sajnos,de ha sikerül akkor komoly pénzeket lehet spórolni.
Ezen hirdetés ,nem minõsül ajánlat tevésnek😊))

PhantomAss
hát ja, ezt én sem értem
nyugodtan hagyhatták volna az il2-ben jól bevált és megszokott rendszert itt is

GOOBY, pls

i robot
Kööööösziiii! Elkerülte a figyelmem. Mondjuk így viszont nem értem minek van az az óriási gomb jobb alul.

PhantomAss
kiválasztasz egy repteret, a kör kékre/pirosra vált, és akkor ad lehetõséget a választásra
az ablakot lejjebb kell görgetni és alul lesz egy "create" gomb

GOOBY, pls

i robot
Már mindenkinek sikerült online röppenni?
Nekem valamiért nem enged gépet választani...<#fejvakaras>

PhantomAss
Ez amugy Székelyland kollégának ment :-)

GOOBY, pls

PhantomAss
Bocs de szerintem teljesítmény/érték arányban a lehetõ legrosszabb konfig
Vagy viccnek írtad?
Én a következõt ajánlanám:
-i2500k proci
-4gb legolcsóbb ddr3 ram, kb tökmindegy
-és a videokártya ami fontos: egyelõre akármit veszel még azért akad a játék rajta, úgyhogy ne erre alapozz. Én két félét ajánlok: vagy egy ati 6950 2gb-os ami 6970-né alakítható (de csakis ez a fajta), kb 63e ft, vagy egy nvidia gtx 560ti 1gb, kb 50e ft
Ezen csak 1gb ram van és lehet a késõbbiekben ez kevés lesz, de hd felbontásban sztem nem oszt nem szoroz

GOOBY, pls

LeonSilver
Gyerekként kb. leszartam a kommenistákat 😉 Élveztem az életet, a nyarakat a nagyszüleimnél vagy éppen Zánkán, Csillebércen.

Heh, ezt a videos oldalt most talaltam. Es egy dijat is osztanak <#taps>

Nohab
No igen...Ha nem lett volna 2. vh, se kommunista megszállás, akkor szívesebben születtem volna 20-60 évvel korábban.

Ata: Olyan állat márpedig nincs.
szekelyland
Bakker, te Dubai-ban élsz?????

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ez ócsó?

fecska
i7 2600k
ASUS Maximus IV Extreme P67 B3 1155
8GB DDR3
GTX 590

szekelyland
Apropó gyerekek, új gép néz a ház felé, mondjatok egy olyan konfigot ami ócsó legyen és a CoD simán menjen rajta....

Redszergizda létemre tõletek tanulom a videókarikat.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Nagyon szétszórt vagy ma....

mijki
OFF:

😄

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

szekelyland
Bettly koma!
Fel a fejjel!
Ha dual kóró van a gépben, akkor a procifoglalat LGA 775, amibe azér belecsusszan a core2quad is... amivel azér már eldöcög a Cod...460-assal meg 4 giga ramónával.

... És akkor már csak irigyelni foglak, esetleg az új melóból átugrok CoD-ozni hozzád néhanapján....

Ati 6850-es már jó? Most 5770-van. Nagyon jók az árnyékok..de azzal együtt már sok a kártyámnak.<#falbav>

Sz@rd le, csak másold be, amit írtam.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Az a sorrend, ami a játék menüjében van, de 0-val kezdõdik a számozás

Pl. a 20 millisnél:

0-páncéltörõ-gyújtó
1-pct.gy. (foszfor)
2-pct.gy. (elektron)
stb...

Én ebben a fájlban szoktam állítgatni minden lehetségest, itt biztosan elmenti.