IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelen esetben nagyon nem örülök neki! 😊

www.smart-bus.hu

acidrain
Igazad van.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

www.smart-bus.hu

fecska
ahá szóval utánanéztél, na mostmár tényleg fejezd be kis pedobear

mijki
Én a zenére értettem hogy szép 😄 A csaj meg fotóbolt 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

fecska
te kis pedofil!!!!
14 év alatt tudod hogy büntetik...

mijki
Ez a zene szerintem olyan szép<#szeret>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

De így csak azt választhattad ki, hogy a steamet hova tegye. Ha pedig fent van a steam, nem választhatsz más mappát a játék telepítéshez.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ja. Tisztításhoz mezei tisztaszesz, akármelyik patikában kapható.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"nyakonöntöttem" alkohollal, és tényleg ugrálás nélkül érzékeli, ha forgatom. már csak a kenést kell biztosítani, oszt csókhalom.

Köszönöm a tippet!!
acidrain
A Steamet telepítés közben rakta fel magától, accountom már évek óta van, de nem volt fenn a gépen.

oda csepegtettél, ahova a videóban nyomját a cuccost?? 😊
(bocsánat, hogy ennyire rtard vagyok 😊 )
Én sebbenzint használtam a Momo-hoz...

( egyébként tényleg... hol a szuhoj? nem is emlékszem rá, hogy benne lenne... 😄 )

www.smart-bus.hu

DummyBoy
NA spammelek ezerrel 😊

Én is ezt használtam, de ez is kenõanyag! Ez a kenéshez tökéletes, de elektronika tisztításához nem jó. Arra alkohol kell.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Én használok, az fasza.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Belecsepegtettem a potenciométerbe, majd elkezdtem tekergetni 😊

Majd megint ...

Szépen megvártam míg megszáradt, rádugtam a gépre, és megnéztem mûxik-e rendesen. És utána összeraktam.

Nézd meg a videót ...

Biztos nem leszek népszerû,de az én kedvencem a Jak-3-as. Kiválóan manõverezik,könnyen ki tudtam venni dugóból is,a fegyverzete is egész jó és szép is. A háborúban is sikeres volt. A német gépeket is szeretem,bár a FW-190-et könnyen be lehetett vinni lapos dugóba is. De az abszolút kedvenc az a Jak. A másik kedvenc amivel mindig jót szórakoztam az a TB-3-as õskövület. Olyan faszán el lehet húzni,és liftelni vele,hogy a vadászok még ace szinten is bajban vannak,mert mindig túlmennek rajta.Persze single player játékról beszélek multiban mostanában nem nagyon nyomtam.Meg hétvégén sikerült újra igazából is felesni az égbe,természetesen csak oktatós ellenõrzõ repülés után,Góbéval.Hosszú dolog az a téli szünet. Meg a rohadt szakdolgozatot se tudom,hogy a picsába fejezzem be,lehet,hogy nem repkedéssel kellett volna tölteni a hétvégét,de egyszerûen nem bírtam ki,és lehet ezzel basztam rá:S Na mind1. Ahogy látom forranak itt az indulatok. Ha uborkáék nem ugatnak rá Olegékre,hogy kiadni azonnal,akkor valószínûleg egy optimalizáltabb,faszább játékot lett volna. Oleg eredetileg tudtommal repülõmérnök,és sokan mások a csapatából szintén,nem hülyék õk a témához. Tényleg, a Szu-26-os az milyen?Csak mert anno azt olvastam,hogy lesz benne,meg,hogy a gép egyik tervezõje segíti a csapatot a gép virtuális verziójának megfelelõen élethû létrehozásában.Még ha másért nem,hát azért biztosan szeretném megvenni a CoD-t.

Papa01
Köszi, nagyon tetszett. <#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Nem tudom, azt nem néztem 😊 De biztosan ...

Elektronikában tisztítás = alkohol.

Valamint a WD-40 az a közhiedelemmel ellentétben NEM kontact spray ... Az egy víztaszító - korróziógátló szmötyi. (Water-Displacing spray)

Van egy cimborám, aki a sulit elvégezve maszekban anno TV-ket javított ... de mivel a kontact spay qrva drága, ráadásul az alföld közepén neccesen beszerezhetõ dolog volt akkoriban ...

Szépen vett a boltban mindenféle alkoholos dezororból egyet és letesztelte õket ... (Ne tudjátok meg milyen pacsuliszag volt a mûhelyében ...) A fekete Denim nyert ... aztán elkezdte ipari méretekben venni, a boltosnénik meg nem tudták minek neki annyi dezodor 😊

Azt had kérdezzem meg, hogy itt mit tisztítottál meg?? 😊 vagy ennél is jobban le kell bontani??
ez jó ez a trutyi amit belefúj???
Zpogi
OFF

Ezt nézzétek végig,érdemes!

LINK

Meg ezt.

LINK

ON

Steam nélkül?

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Kiengesztelésképpen álljon itt egy még egyszerûbb dolog:

Egy videó:

Jé! Te meg Tobzossal a fiammal repülsz. LOL

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

DummyBoy
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... miért nem üvöltöd le a hajamat????

Nekem gyakorlatilag NINCS memóriám ... ráadásul az oprencer is csak 1 biten tudja ezt megcímezni:

0 - nincs memória; 1 - ezt elfelejtettem ...

Sorry papa, rákukkantok ... 😊

szerk: képek nélkül itt az angol leírás ...

LeonSilver
Milyen régóta keresed nekem azt az ominózus leírást ... 😉

óóó. akkor reménykedem benne, hogy nekem is megjavul 😊 nálam is ugrál mint állat 😊
acidrain
Én betettem a lemezt, kiválasztottam, hogy hová telepítse a CoD-t, és úgy is tett.
Semmi köze sincs a Steam-es mappához nálam.

DummyBoy
A botban ... kicsit trükkös szétszedni, de ha már csináltad, akkor nemgond ...

Én a neten találtam róla fényképes leírást anno, nekem pl: ugrált a poti mindenfelé, nem akart megnyugodni középállásban (Ami vicces ...) aztán megtisztogattam és megjavult azonnal 😊

mijki
Mért van az, hogy a spit jobb mint a mesza mindenben? MERT ***** SZÖVIK OLEGÉK, EZÉRT, hogy a sok kis pöcs amerikai, meg az eltunyult szövi majmok azt higgyék hogy hírók. Hogy, hogy elpáholták volna a csúnya németek fenekét. Hát basszák meg. Nem hiszem el hogy így el kell baszni mindent 6 év után. Ha már SZIMULÁTOR-nak hívják, a gépek legyenek valósághûek, nem csak kinézetben, de fizikában és tulajdonságokban is. Ha nem így csinálják, vegyék le a szimulátor jelzõt. Ha ilyen a játék, ahogy leírtátok, akkor nem veszem meg most, majd akkor ha kiforrt és olcsóbb.

a a poti a botban van, vagy magában a testben?? 😊 egyszer szedtem csak szét, de akkor is csak a botot és nem emlékszem rá 😊
DummyBoy
Elsõ körben próbáld meg megtisztítani ... ha van bármilyen gyógyszertári alkoholod, akkor azzal, ha nincs, akkor alkoholtartalmú arcszesz vagy parfüm is jó ...

WD40 tilos ...

@refa: õszintén megmondom fingom sincs ... nekem nem üres ... Viszont a steam felhõt ki kell kapcsolni, különben az valamit kalamol, addig nem is nagyon érdemes nézni az ini fileokat...

edit: nekem belementi a beállításokat, de érdekes ... eddig nem akarta ...

Her Laca
Gidát kérdezd meg.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

nem tudjátok lehet-e kapni potmétert az x-52-höz? mert nagyon úgy néz ki, hogy kontaktos lett a twist.... és folyamatosan átesik a gép mert egy pillanat alatt belépi totál jobbra miközben mozgatom a botot...
Más!
Nektek hány szerót hoz ki a keresõ?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
De ennyire😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

És ha onnan kiveszem? vagy esetleg virágboltit rakok fel? ( volt az elején és az oda ment, ahova én mondtam neki.) Volt benne aktivátor.exe, talán és avval lehetett volna aktiválni ez eredetit. Na mindegy. De azért kibaszás volt, mert amikor beraktam a lemezt, az eredetit, akkor kérte a kúlcsot. Azt is kapta és elkezdte nem a lemezrõl telepíteni, hanem leszedte a STEAM-ról. 😞(((
Ennyire nem lehettek kocsogok.

Her Laca
Nem. A steamet is tedd máshová ha azt akarod. Legalábbis én így tettem,mert meg se kérdezte a telepítésnél,így újra tettem én is.

Gyerekek az eredetit fel lehet telepíteni, nem STEAM-os mappába?

Her Laca
Tom😊 Melyik a vészteljesítmény? Múltkor megtaláltam ,csúszkára tettem és lehetett szabályozni de most fogalmam sincs mi volt az.

Egy idõ után meg homályos is lesz... 😄

www.smart-bus.hu

acidrain
Nálam is mindíg elcsúszik a célkereszt, hajlongok a sörömért. <#vigyor>

VO101Tom
Nem mondasz, ez így van 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Én azt úgy értelmeztem, hogy a gyerek egy olyan teljesen forgatható nézetet akart, amikor a mesza revi középen van. Amit az il2 tudott, hogy egy gombnyomásra odébb hajol, de azért körbe is tudsz nézni, az codban nincs. Az itteni gunsightot gondolom már te is ismered, dogfightban nagyon nagyon nehézkes, és szar. Van rá valami billentyûparancs, ami a fejet nem forgatja, hanem jobbra balra csúsztatja, de azt meg valszeg nem ismerte.

www.pumaszallas.hu

😄😄😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Biztos vannak fontosabb dolgok is de véleményem szerint a hangok zöme egy kalap szar a játékban.

PhantomAss
ezzel én is pontosan így vagyok, a motor mintha alapjáraton forogna végig és nincs sebességérzetem..szokni kell még

GOOBY, pls

repvez
igen igy javult a helyzet irányithatoságra, de valamiért nincs az a sebességérzet, hogy müszer nélkül érezném hogy mikor lassul vagy gyorsul a gép.Igy ha nem nézek rá a sebességméröre akkor simán nekiállok egy függöleges manövernek mikor nincs meg hozzá a sebesség.
szívesen. Az adott játékoshoz tartozó összes kampány ebben a fájlban van, a befejezettek is.

Si vis pacem, para bellum.