IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És jelentem eddig minden IL-2 részt megvettem eredetiben, mert hát csak szimu rajongó lennék, a magam szintjén persze.
De tegnap dúrván meglepõdtem. OKÉ tudom itt a többség már túl van az élményem, de azt hogy 2011-ben ezt meglehet csinálni, nem gondoltam volna.
Szal elötte kipróbáltam a Wings of Prey-t, ami szép kis konzolos átirat, de gondoltam valamivel erõsebb realizmusra van szükségem annál, mint amikor már a 16. bombát dobom a szegény Hurricanból valami rombolóra nagyjából telibe, és tudom most mogköpködtök, meg az örökkévalóságig fog a lelkem a pokoltüzében égni annak a warezolók számára fent tartott kicsiny, exkluzív bár meglehetõsen zsúfolt kis részén, de a torrentszolgáltatótól letöltöttem a Ciffs-et, csak úgy kipróbálni.
És hát leesett az állam, hogy EZT el akarták adni nekem!!!?
Végig túrtam a netet, hogy valszeg valami gáz van a vidkarival, a memóriával, az OS-sel akármivel. De nem. EZ ilyen!
Szal ennyni, csak, bocs a zavarásért, csak összeomlott bennem egy világ többé kevésbé, kicsit.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A Ju-88-ban nem is mûködik egyik sem. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Valamit még fel kéne kapcsolni, vagy bogárka?
Si vis pacem, para bellum.
Nem emlékszem már pontosan, ha neked van vitorlázós/motoros múltad, akkor nem szóltam, egyébként pár jó tanács 😊 :
A szelencés magasságmérõt (Stukában az alsó) ezért (is) kell lenullázni induláskor (azt meg az alsó mûszer alján lévõ tekerõvel), mert a légnyomáson alapuló magasságmérésnél csak egy kiindulási ponthoz viszonyított magasságod számolja, ami viszont az idõjárás változásával elállítódhat. Ezt lenullázni különösen nagyon fontos, ha Stukával alacsonyról oldasz, és a térképen jelölt értékekbõl számolnál oldási magasságot. Akkor 1-200 méteren is sok múlhat.
Egyébként a nulla ponton érvényes barometrikus értéket látod a felsõ skála-ablakban. Ha valaki egy reptéren áll, bediktálja neked azt a számot, és te oda tekered a gombbal, akkor annak a reptérnek a magasságán fog neked is nullát mutatni. Ez akkor hasznos, ha más magasságon fekszik az induló és az érkezõ reptér, sajnos a rádiózás még nem olyan fejlett cod-ban, hogy ezt AI irányítótól is megkérdezhesd 😊
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
egy spittel találkoztam szintben (1a), gyak labdába sem tudtam rúgni
kettõt fordult és vígan mögöttem volt, hiába menekültem negatív g-ben , vígan jött utánam
lelõni ugyan nem tudott de én sem tudtam lelépni
nem is tudom, mintha vmi lassu gyakorlógéppel lettem volna egy szúnyog ellen
azért ez így gáz, és ezt most minden nagyképûség nélkül mondom, hogy vagyok olyan tapasztalt hogy azt gondoltam lesz némi esélyem
hát nem volt 😄
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Köszönöm a tippet!!
(bocsánat, hogy ennyire rtard vagyok 😊 )
( egyébként tényleg... hol a szuhoj? nem is emlékszem rá, hogy benne lenne... 😄 )
www.smart-bus.hu
Én is ezt használtam, de ez is kenõanyag! Ez a kenéshez tökéletes, de elektronika tisztításához nem jó. Arra alkohol kell.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
használok, az fasza.\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Majd megint ...
Szépen megvártam míg megszáradt, rádugtam a gépre, és megnéztem mûxik-e rendesen. És utána összeraktam.
Nézd meg a videót ...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Elektronikában tisztítás = alkohol.
Valamint a WD-40 az a közhiedelemmel ellentétben NEM kontact spray ... Az egy víztaszító - korróziógátló szmötyi. (Water-Displacing spray)
Van egy cimborám, aki a sulit elvégezve maszekban anno TV-ket javított ... de mivel a kontact spay qrva drága, ráadásul az alföld közepén neccesen beszerezhetõ dolog volt akkoriban ...
Szépen vett a boltban mindenféle alkoholos dezororból egyet és letesztelte õket ... (Ne tudjátok meg milyen pacsuliszag volt a mûhelyében ...) A fekete Denim nyert ... aztán elkezdte ipari méretekben venni, a boltosnénik meg nem tudták minek neki annyi dezodor 😊
www.smart-bus.hu
Egy videó:
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nekem gyakorlatilag NINCS memóriám ... ráadásul az oprencer is csak 1 biten tudja ezt megcímezni:
0 - nincs memória; 1 - ezt elfelejtettem ...
Sorry papa, rákukkantok ... 😊
szerk: képek nélkül itt az angol leírás ...
Semmi köze sincs a Steam-es mappához nálam.
Én a neten találtam róla fényképes leírást anno, nekem pl: ugrált a poti mindenfelé, nem akart megnyugodni középállásban (Ami vicces ...) aztán megtisztogattam és megjavult azonnal 😊
WD40 tilos ...
@refa: õszintén megmondom fingom sincs ... nekem nem üres ... Viszont a steam felhõt ki kell kapcsolni, különben az valamit kalamol, addig nem is nagyon érdemes nézni az ini fileokat...
edit: nekem belementi a beállításokat, de érdekes ... eddig nem akarta ...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nektek hány szerót hoz ki a keresõ?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."