IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Köszönöm a tippet!!
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
(bocsánat, hogy ennyire rtard vagyok 😊 )
( egyébként tényleg... hol a szuhoj? nem is emlékszem rá, hogy benne lenne... 😄 )
www.smart-bus.hu
Én is ezt használtam, de ez is kenõanyag! Ez a kenéshez tökéletes, de elektronika tisztításához nem jó. Arra alkohol kell.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
használok, az fasza.\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Majd megint ...
Szépen megvártam míg megszáradt, rádugtam a gépre, és megnéztem mûxik-e rendesen. És utána összeraktam.
Nézd meg a videót ...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Elektronikában tisztítás = alkohol.
Valamint a WD-40 az a közhiedelemmel ellentétben NEM kontact spray ... Az egy víztaszító - korróziógátló szmötyi. (Water-Displacing spray)
Van egy cimborám, aki a sulit elvégezve maszekban anno TV-ket javított ... de mivel a kontact spay qrva drága, ráadásul az alföld közepén neccesen beszerezhetõ dolog volt akkoriban ...
Szépen vett a boltban mindenféle alkoholos dezororból egyet és letesztelte õket ... (Ne tudjátok meg milyen pacsuliszag volt a mûhelyében ...) A fekete Denim nyert ... aztán elkezdte ipari méretekben venni, a boltosnénik meg nem tudták minek neki annyi dezodor 😊
www.smart-bus.hu
Egy videó:
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nekem gyakorlatilag NINCS memóriám ... ráadásul az oprencer is csak 1 biten tudja ezt megcímezni:
0 - nincs memória; 1 - ezt elfelejtettem ...
Sorry papa, rákukkantok ... 😊
szerk: képek nélkül itt az angol leírás ...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Semmi köze sincs a Steam-es mappához nálam.
Én a neten találtam róla fényképes leírást anno, nekem pl: ugrált a poti mindenfelé, nem akart megnyugodni középállásban (Ami vicces ...) aztán megtisztogattam és megjavult azonnal 😊
WD40 tilos ...
@refa: õszintén megmondom fingom sincs ... nekem nem üres ... Viszont a steam felhõt ki kell kapcsolni, különben az valamit kalamol, addig nem is nagyon érdemes nézni az ini fileokat...
edit: nekem belementi a beállításokat, de érdekes ... eddig nem akarta ...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nektek hány szerót hoz ki a keresõ?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennyire nem lehettek kocsogok.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum.