IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A Flight modell hiányosságai ismertek, a hivatalos fórumon érdemes ezekrõl beszélni (a forrásanyag persze nagyon fontos, ha nem teszel fel "bizonyítékokat" saját igazad mellett, akkor max kiröhögnek), de egyenlõre ALAP problémák vannak nagy magasságú repüléskor, nem hogy az eredeti karakterisztikát, hanem a manualban lévõt sem hozzák. De nem csak a német gépek, hanem egyik sem. Ezen biztos lesz változtatva.
www.pumaszallas.hu
Volt mostanában egy többrészes sorozat a Haditechnikában, ahol a Messzert meg a Tûzköpõt hasonlították össze. Nem olvastam el minden részt, de olyasmi jött ki, hogy elég közel volt a teljesítményük egymáshoz.
Úgy tûnik Olegék sem olvasták el mindegyik részt😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
0.1.00.14101
Emlékszem mikor megjelent a Wop mit szidták az emberek ... az csak egy árkád szar ... na jelenleg a párnap alatt egy garázscég által összedobott árkád szar keresztbe lenyeli a CoD-ot majd minden téren ...
Mindezek ellenére (Bár én minden szabadidõmben azon dolgozok, hogya joyom normálisan menjen ez alatt a szar alatt) én várom, hogy kinövi magát a CoD ... de sajnos úgy érzem ez akkor fog majd eljönni, mikor elõkerül az SDK, jönnek a modok, a rendberakott FM és minden más ...
@Sanyo: FFB ... de jó lenne 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Van néhány pilóta barátom, de egyik sem akkora arc mint te. Pedig nekik lenne rá okuk.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
HA a gép tulajdonságok, teljesen valósak lesznek, akkor majd nevezhetik szimulátornak, de addig ez csak egy 2.vh.-s H.A.W.X. semmi több.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én csak ennyi mondok.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Gondolom nem csak nekünk tûnt ez föl a kerek nagy világban.
Ha így maradna akkor megölik az online játékot ez egyértelmû.
Mint mondottam,és már más is észrevételezte olyan az érzése az embernek,hogy egy jóval alacsonyabb rendû gépben ül,persze nem azt várom ,várjuk el,hogy mindenben jobb legyen de azt igenis ,hogy amiben jobb volt abban legyen is jobb. Mindkét oldalnak meg kell adni az esélyt ,onnantól már a játékos dolga,hogy jól használja e az adott gép jó tulajdonságait,de ez így ebben a formában valóban bosszantó.
Valamint szintén 9000-en 200-zal lassabb a játékbeli Hurrinál(!!!), aminek a teljesítménye egy az egyben a Shitfire-é (igen, ezek alapján megint Shitfire)
Szóval én addig ne online-ozok, amíg ezt helyre nem teszik.
Majd kiderül az is,hogy egy bomber is ledogolja ,csak várjuk ki a végét.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De ha bármi vh-s repüléssel kapcsolatos dolgot akarsz ajánlom aitt nézz körül elöszõr.
Prezentációra kell, de a google-n nem találtam semmi normálisat.
www.pumaszallas.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pumaszallas.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
(A visszajelzésekbõl az jön át egyébként, hogy ha már teljesítmény gond nincs is, a torrentes verzióban jóval több a bug. Controls hibák, mentések, multit már nem is mondom). A steames is bugos még, de legalább már játszható.
www.pumaszallas.hu
és ez már csak jobb lesz 😊
csak épp ne messzerrel menj mert nem lesz sikerélményed
GOOBY, pls
Azért próbáld meg a peccseket, sokat javítanak a futásán. (Csak éppen a Messzer FM úgy szar, ahogy van)
És jelentem eddig minden IL-2 részt megvettem eredetiben, mert hát csak szimu rajongó lennék, a magam szintjén persze.
De tegnap dúrván meglepõdtem. OKÉ tudom itt a többség már túl van az élményem, de azt hogy 2011-ben ezt meglehet csinálni, nem gondoltam volna.
Szal elötte kipróbáltam a Wings of Prey-t, ami szép kis konzolos átirat, de gondoltam valamivel erõsebb realizmusra van szükségem annál, mint amikor már a 16. bombát dobom a szegény Hurricanból valami rombolóra nagyjából telibe, és tudom most mogköpködtök, meg az örökkévalóságig fog a lelkem a pokoltüzében égni annak a warezolók számára fent tartott kicsiny, exkluzív bár meglehetõsen zsúfolt kis részén, de a torrentszolgáltatótól letöltöttem a Ciffs-et, csak úgy kipróbálni.
És hát leesett az állam, hogy EZT el akarták adni nekem!!!?
Végig túrtam a netet, hogy valszeg valami gáz van a vidkarival, a memóriával, az OS-sel akármivel. De nem. EZ ilyen!
Szal ennyni, csak, bocs a zavarásért, csak összeomlott bennem egy világ többé kevésbé, kicsit.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A Ju-88-ban nem is mûködik egyik sem. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Valamit még fel kéne kapcsolni, vagy bogárka?
Si vis pacem, para bellum.
Nem emlékszem már pontosan, ha neked van vitorlázós/motoros múltad, akkor nem szóltam, egyébként pár jó tanács 😊 :
A szelencés magasságmérõt (Stukában az alsó) ezért (is) kell lenullázni induláskor (azt meg az alsó mûszer alján lévõ tekerõvel), mert a légnyomáson alapuló magasságmérésnél csak egy kiindulási ponthoz viszonyított magasságod számolja, ami viszont az idõjárás változásával elállítódhat. Ezt lenullázni különösen nagyon fontos, ha Stukával alacsonyról oldasz, és a térképen jelölt értékekbõl számolnál oldási magasságot. Akkor 1-200 méteren is sok múlhat.
Egyébként a nulla ponton érvényes barometrikus értéket látod a felsõ skála-ablakban. Ha valaki egy reptéren áll, bediktálja neked azt a számot, és te oda tekered a gombbal, akkor annak a reptérnek a magasságán fog neked is nullát mutatni. Ez akkor hasznos, ha más magasságon fekszik az induló és az érkezõ reptér, sajnos a rádiózás még nem olyan fejlett cod-ban, hogy ezt AI irányítótól is megkérdezhesd 😊
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

egy spittel találkoztam szintben (1a), gyak labdába sem tudtam rúgni
kettõt fordult és vígan mögöttem volt, hiába menekültem negatív g-ben , vígan jött utánam
lelõni ugyan nem tudott de én sem tudtam lelépni
nem is tudom, mintha vmi lassu gyakorlógéppel lettem volna egy szúnyog ellen
azért ez így gáz, és ezt most minden nagyképûség nélkül mondom, hogy vagyok olyan tapasztalt hogy azt gondoltam lesz némi esélyem
hát nem volt 😄
GOOBY, pls