IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
A csaj van az öledben spitre bezzeg volt idõ..

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
A legnagyobb gond, hogy a játékban német oldalról csak E-3 repülhetõ (spanyol polgárháborús veterán), angol oldalról viszont a teljes BOB alatt repült géppark elérhetõ. A dolog pikantériája, hogy a valóságban az E-3 volt a legkevesebb darabszámban repült gép, volt nagyon sok D (azt gondolom már nem volt képük betenni), és nagyon sok E-4. A SpitIIa, ami jelenleg a nagy mumus, az akkor jött ki, amikor német oldalon az E-7, de akkor már a német gépek hajtómûvei is (DB 601 N) és a fegyverzet is (MG-FF/M) modernebb volt mint az E-3-ban.

A Flight modell hiányosságai ismertek, a hivatalos fórumon érdemes ezekrõl beszélni (a forrásanyag persze nagyon fontos, ha nem teszel fel "bizonyítékokat" saját igazad mellett, akkor max kiröhögnek), de egyenlõre ALAP problémák vannak nagy magasságú repüléskor, nem hogy az eredeti karakterisztikát, hanem a manualban lévõt sem hozzák. De nem csak a német gépek, hanem egyik sem. Ezen biztos lesz változtatva.

www.pumaszallas.hu

NEXUS6
Õööö, köszi a megértést.
Volt mostanában egy többrészes sorozat a Haditechnikában, ahol a Messzert meg a Tûzköpõt hasonlították össze. Nem olvastam el minden részt, de olyasmi jött ki, hogy elég közel volt a teljesítményük egymáshoz.
Úgy tûnik Olegék sem olvasták el mindegyik részt😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Kurva nagy szerencséjük van... ma estére voltam bejelentve egy woodoo paphoz... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na😊 Ne túlozzunk azért😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Sajnos jelenlegi állapotában a verziószámból hiányzik az eleje, a teljes számsor a következõ:

0.1.00.14101

Emlékszem mikor megjelent a Wop mit szidták az emberek ... az csak egy árkád szar ... na jelenleg a párnap alatt egy garázscég által összedobott árkád szar keresztbe lenyeli a CoD-ot majd minden téren ...

Mindezek ellenére (Bár én minden szabadidõmben azon dolgozok, hogya joyom normálisan menjen ez alatt a szar alatt) én várom, hogy kinövi magát a CoD ... de sajnos úgy érzem ez akkor fog majd eljönni, mikor elõkerül az SDK, jönnek a modok, a rendberakott FM és minden más ...

@Sanyo: FFB ... de jó lenne 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Azt el kell ismerni, hogy nem tétlenkednek 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Ha valóságot akarsz, akkor igazi gépekkel kellene repülnöd. 😊 Ja igen, elfelejtettem, hogy a CoD összes típusát repülöd, több ezer órád van berepülõpilótaként és még éles légiharcban is voltál.

Van néhány pilóta barátom, de egyik sem akkora arc mint te. Pedig nekik lenne rá okuk.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Amit linkeltél 1C fórumra perf.chart-ot, betettem a Stukát is.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
hogy mivan?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ezt aztán jól megaszontad😊 Ez igen.<#falbav>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Ez nem szimulátor, hanem egy egyszerû repülõgépes játék, egy kicsit bonyolultabb mint a H.A.W.X. és szebb, de könnyebb mint egy szimulátor. A kettõ között van.

HA a gép tulajdonságok, teljesen valósak lesznek, akkor majd nevezhetik szimulátornak, de addig ez csak egy 2.vh.-s H.A.W.X. semmi több.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Lehet, hogy értettem félre:

1C fórum

De ha így marad, akkor:

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Miben? Jobban ég netán?

Nemtom', de tényleg. Ez annyira átlátszó lenne. Mégis ez egy szimulátor. Nem akarom ezt a témát húzni, de eléggé elszomorító.<#shakehead>

Her Laca

Én csak ennyi mondok.

Valami pöcs most azon kesereg a hivatalos fórumon, hogy a 109-es 5000-ig jobb a Shitnél...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mivel nem tudják rendesen lemodellezni, hogy Messzer hatótávolsága miatt bukták az angliai csatát, így egy másik lehetõséget adtak a vörcsiknek a nyerésre.

Igazi homokláda banda...Mi olyan ku*rva nehéz a korai adatok alapján behelyettesíteni! MI A ***!!! Akkor mondják ki:ha be*artok is, soha nem lesznek élethûek a gépek,ez van. De ez az állandó csúsztatás...szemétládák.<#action>

Her Laca
Tudom😊 Írtam én is ,hogy ez így nem kerek,de próbálom humorosan felfogni.
Gondolom nem csak nekünk tûnt ez föl a kerek nagy világban.
Ha így maradna akkor megölik az online játékot ez egyértelmû.
Mint mondottam,és már más is észrevételezte olyan az érzése az embernek,hogy egy jóval alacsonyabb rendû gépben ül,persze nem azt várom ,várjuk el,hogy mindenben jobb legyen de azt igenis ,hogy amiben jobb volt abban legyen is jobb. Mindkét oldalnak meg kell adni az esélyt ,onnantól már a játékos dolga,hogy jól használja e az adott gép jó tulajdonságait,de ez így ebben a formában valóban bosszantó.

Messzer konkrétan 80km/h-val lassabb 8ezren, 170-nel lassabb 9ezren, mint a valóságban volt.
Valamint szintén 9000-en 200-zal lassabb a játékbeli Hurrinál(!!!), aminek a teljesítménye egy az egyben a Shitfire-é (igen, ezek alapján megint Shitfire)

Szóval én addig ne online-ozok, amíg ezt helyre nem teszik.

Her Laca
Ne mondj ilyet. A Messzer nem szar! Csak a Spit ,meg a Hurri kicsit el van túlozva😊
Majd kiderül az is,hogy egy bomber is ledogolja ,csak várjuk ki a végét.

LeonSilver
Ezt mér eljátszottad olyan 1.5 - 2 hete is ha jól emlékszem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver

Her Laca
Itten van egy csomó
De ha bármi vh-s repüléssel kapcsolatos dolgot akarsz ajánlom aitt nézz körül elöszõr.

Valaki nem tudna adni v.milyen anyagot a 2. vh-s gépekrõl?
Prezentációra kell, de a google-n nem találtam semmi normálisat.
VO101Tom
Biztos tartalmaz, de a 14072-tõl már nem különbözik sokban. Alapjátékhoz képest jelent sokat, ezért írtam Nexus6-nak azt amit.

www.pumaszallas.hu

SgtChris
Ja, jelenleg ez a 14072-es van fent, nem kellett extra törés hozzá...felmásoltam és fut. Gondoltam, hogy a 14101-es ehhez képest még tartalmaz javításokat esetleg, azért keresem...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

VO101Tom
Nem tudom, de múlt pénteken kiadott beta patchez (1.00.14072) már van törés, ez a 1.00.14101 annak a hétfõn kiadott véglegesített verziója (szerencsére a verziószámokat is értelmesebben használják mint il2-ben, a béta patcheket sem "bétázzák", a végleges egyszerûen nagyobb számot kap, azt' el van intézve).

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
JA. Volt itt valahol egy link de nem bírok rálelni 😄 Nem látok vagy mi a fasz.

SgtChris
Ezt a 1.00.14101 verzioszámú peccset a Steam-en kívûl le lehet szedni valahonnan?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

VO101Tom
Ha nem 1.00.14101 a játék verziószáma, akkor ne csodálkozz rajta, hogy fosch, javítások nélkül tényleg nagyon gáz :/
(A visszajelzésekbõl az jön át egyébként, hogy ha már teljesítmény gond nincs is, a torrentes verzióban jóval több a bug. Controls hibák, mentések, multit már nem is mondom). A steames is bugos még, de legalább már játszható.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
egyébként teljesen jól játszható már online, és sokan játszanak is
és ez már csak jobb lesz 😊
csak épp ne messzerrel menj mert nem lesz sikerélményed

GOOBY, pls

Nem trollkodsz, ez így van.
Azért próbáld meg a peccseket, sokat javítanak a futásán. (Csak éppen a Messzer FM úgy szar, ahogy van)

ezt nem vitatom😊
LeonSilver
Igen, én is torrentrõl szedtem és az is biztos, hogy május közepe táján meg fogom venni. Ettõl függetlenül ez így egy szutyok.

LeonSilver
Az a helyzet, hogy én elég régóta kompjúterezek (nagyjából 1985 óta) de én még ennyire szarul kiadott szoftverrel nem találkoztam. Az egy dolog, hogy majd fasza lesz meg van benne potenciál. Nem errõl van szó. Arról, hogy ez így, ebben a formában egy vasat sem ér. A peccsek ugyan sokat javítottak a futáson de azon kívül még van 1000 más dolog ami egyszerûen SZAR.

várj még egy picit és az állad nem ettõl fog leesni 😊 amúgy elég sokan megvették torrentet pont azért, hogy kipróbálják. de amint megjelent mentünk és megvettük 😊
NEXUS6
Hú, most nem akarok nagyon trollkodni kezítcsókolom.
És jelentem eddig minden IL-2 részt megvettem eredetiben, mert hát csak szimu rajongó lennék, a magam szintjén persze.
De tegnap dúrván meglepõdtem. OKÉ tudom itt a többség már túl van az élményem, de azt hogy 2011-ben ezt meglehet csinálni, nem gondoltam volna.

Szal elötte kipróbáltam a Wings of Prey-t, ami szép kis konzolos átirat, de gondoltam valamivel erõsebb realizmusra van szükségem annál, mint amikor már a 16. bombát dobom a szegény Hurricanból valami rombolóra nagyjából telibe, és tudom most mogköpködtök, meg az örökkévalóságig fog a lelkem a pokoltüzében égni annak a warezolók számára fent tartott kicsiny, exkluzív bár meglehetõsen zsúfolt kis részén, de a torrentszolgáltatótól letöltöttem a Ciffs-et, csak úgy kipróbálni.

És hát leesett az állam, hogy EZT el akarták adni nekem!!!?
Végig túrtam a netet, hogy valszeg valami gáz van a vidkarival, a memóriával, az OS-sel akármivel. De nem. EZ ilyen!

Szal ennyni, csak, bocs a zavarásért, csak összeomlott bennem egy világ többé kevésbé, kicsit.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

i robot
Az iránytû miért van fejtetõn a Bf-110-ben?
A Ju-88-ban nem is mûködik egyik sem. <#fejvakaras>
Valamit még fel kéne kapcsolni, vagy bogárka?

Látom, köszönöm!

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
Lehet. Az iránytû bal oldalán van két magasságmérõ. A felsõ csak 6000-ig mér, nem fordul körbe. A fehér mutató ugyanazt a magasságot mutatja, amit az alatta lévõ, hagyományos szelencés magasságmérõ. A felsõ óra alján lévõ gombbal tudod a piros mutatót a kívánt magasságon beállítani, és ha a zuhanófék ki van nyitva, akkor azt a magasságot elérve kioldja a bombát (bombákat dobás elõtt élesíteni kell).

Nem emlékszem már pontosan, ha neked van vitorlázós/motoros múltad, akkor nem szóltam, egyébként pár jó tanács 😊 :
A szelencés magasságmérõt (Stukában az alsó) ezért (is) kell lenullázni induláskor (azt meg az alsó mûszer alján lévõ tekerõvel), mert a légnyomáson alapuló magasságmérésnél csak egy kiindulási ponthoz viszonyított magasságod számolja, ami viszont az idõjárás változásával elállítódhat. Ezt lenullázni különösen nagyon fontos, ha Stukával alacsonyról oldasz, és a térképen jelölt értékekbõl számolnál oldási magasságot. Akkor 1-200 méteren is sok múlhat.

Egyébként a nulla ponton érvényes barometrikus értéket látod a felsõ skála-ablakban. Ha valaki egy reptéren áll, bediktálja neked azt a számot, és te oda tekered a gombbal, akkor annak a reptérnek a magasságán fog neked is nullát mutatni. Ez akkor hasznos, ha más magasságon fekszik az induló és az érkezõ reptér, sajnos a rádiózás még nem olyan fejlett cod-ban, hogy ezt AI irányítótól is megkérdezhesd 😊

www.pumaszallas.hu

A Stukán lehet állítani az automata felhúzás kezdõ magasságát, vagy fixen indít 600 m-rõl?

Si vis pacem, para bellum.

acidrain
A kis tökös hogy megijed.
<#taps><#taps><#eljen><#eljen><#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

mijki
mert?

LeonSilver

acidrain
Ez pedig jó!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
Ez a gém is pont olyan lesz mint a WoT..

PhantomAss
na volt egy online röppenésem bf109-cel
egy spittel találkoztam szintben (1a), gyak labdába sem tudtam rúgni
kettõt fordult és vígan mögöttem volt, hiába menekültem negatív g-ben , vígan jött utánam
lelõni ugyan nem tudott de én sem tudtam lelépni
nem is tudom, mintha vmi lassu gyakorlógéppel lettem volna egy szúnyog ellen
azért ez így gáz, és ezt most minden nagyképûség nélkül mondom, hogy vagyok olyan tapasztalt hogy azt gondoltam lesz némi esélyem
hát nem volt 😄

GOOBY, pls