IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Vogel
nekem is 460 van 1440*900-ban. Elég a kártya.

Rakjad csak újra!<#nyes>
Nem kell tojni....<#vigyor>

PhantomAss
hát én nem értem most meg minden küldi megy faszányosan
london picit akad néha..

GOOBY, pls

Mondjuk azért is gondolkodom a gtx460-ban, mert a monitorom csak 1400*900-at bír.

Áha. Köszi, árnyék nincsen? Az dob a legtöbbet a kinézeten. Meg a kabinban is.

Model detail: high
Visual effects: high
Texture: high
Damage decals: high

A többi a lehetõ legkisebb.

1680x1050, 8x aniso, 4x AA (ha ez mûködik egyáltalán)

Csatorna felett 60fps feletti átlag, max. 120 volt. (Persze csak elméleti)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Na, megnéztem London és Franciao. fölött is, 14305-el és visszatettem a 14101 is. A beta és a hivatalos verzió között nem volt érezhetõ különbség stabil 45-50 fps mindenhol, high és medium beállításokkal.

www.pumaszallas.hu

Srácok ki használ itt gtx 460-at? Elmondhatná milyen beállításon megy neki a CoD.

Sanyo
Egyetlen fájlt letesz valahova, ha az megvan, nem kell újra aktiválni. Ha nem törlöd az egész CoD-ot csak nyomsz egy ellenõrzést rá, akkor szerintem nem kell aktiválni.

Egyébként még senkitõl sem hallottam vagy olvastam, hogy az elsõ telepítést követõen aktiválnia kellett volna, szerintem nem is nagyon foglalkoznak vele. Gondolom pár patch és teljesen kiveszik, csak serial ellenõrzés lesz.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Giga ref 6950 2GB

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én moddoltam 70 essé.
Mûködik,Cod ot full grafikán viszi ,de ehhez kellet egy 4 ghz es I2500K is.
Mást én nem játszok,ja még a ROF -ot az is fullon megy. Mást nem tudok mondani.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
http://prohardver.hu/hir/feloldhato_radeon_hd_6950_osszes_shader_egysege.html

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

4890-et cserélném le, csak az Il-2 CoD-ben megéri-e?
Ja és milyet vettél? (gyártó)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
Vegyél referencia nyákost, fasza!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Akartam éppen írni.

LOL. És tapasztalat?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
Meg Dummy is.

Her Laca
Sértõ szavaid ellenére válaszolok.
Én vettem,meg Solt is.

Gyerekek. Valaki vett itt a fórumon 6950-est. (nem találom, hogy ki volt az ) Érdemes a 2 Gb-at venni?
Mi a tapasztalata?
Csak ATI-t akarok. Nem lépek át a sötét oldalra. xd

PhantomAss
addig még nem akarom amíg Tom meg nem nézi az õ gépén is
de valszeg újrarakom majd 😊

GOOBY, pls

Na, újra raktad? Kíváncsi vagyok rendbe jön-e?

PhantomAss
na igen, ez nem tiszta nekem sem
mi van ha egy nap 3x újratelepítem? akkor várnom kell egy hónapot?

GOOBY, pls

VO101Tom
Nem bonyolult, de ez le is volt írva 😊 Mi az a szitu, amikor elhasznál egy aktiválást? Ha steam alatt mondjuk törlöm a local contet-et, és felinstallálom megint, akkor is elhasznál egyet, vagy csak ha steamet kell újrainstallálni? (ez nem tiszta még)

www.pumaszallas.hu

Sanyo
A lényege, hogy max. 3 aktiválásod lehet, amit ha elhasználsz várnod kell a következõ hónapra. Akkor automatikusan újat kapsz, amihez a következõ hónapban újabbat kapsz és így tovább. Egyszerre maximum 3 aktiválási lehetõséged lehet, ha ez megvan, abban a hónapban nem kapsz újat.

Lehet, hogy bonyolultan fogalmaztam, de 12 óra meló után már nem pörög az agyam.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
nincs sajna még mikrofonos fülesem, a cégnél van
majd beszerzek egyet ígérem 😄

GOOBY, pls

VO101Tom
Nekem is GTX560 Ti van 270.61 driverrel. Este meglesem hogy London fölött vagy Franciao fölött mennyi fps-t produkál a beta. De ha feljönnél TS-re úgy egyszerûbb lenne.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Használd inkább EZT képfeltöltésre. Az ezsgén a békás szar régóta nemkívánatos.

VO101Tom
Ne képként, hanem hivatkozásként próbáld meg. A beágyazásokat sok oldal nem támogatja.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nálam is fagyasztott békák vannak...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Pontosítok. Eddig megjelentek. Mi ez ????????

Her Laca
Nálam megjelennek a képek<#ijedt>

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
ezez szakadok 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Békát teszel a jégkockába? <#wow1> (Persze, ha már a japánok kígyót a borba, a mexikóiak kukacot a tekilába, akkor miért ne?)<#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mondjuk ha már képeket hasonlítanak a magasságot nem árt figyelembe venni. Nem mindegy , hogy valami szép 2 km magasból , meg mondjuk 200 m magasból is.<#vigyor>

Her Laca

Nem mondod komolyan😊

Szerencsére ilyennel még nem találkoztam.

VO101Tom
Megkerestem a cikket, amit Sanyo fordított errõl, hát nem lettem okosabb 😊
http://www.pcpilot.hu/il-2/il-2-sturmovik-cliffs-of-dover-a-masolasvedelem.html

www.pumaszallas.hu

Scottt
Az összehasonlító képeken nekem valamiért az Il-2 tetszik a legjobban 😮

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

PhantomAss
de, évek óta használom, van egy csomó steam-es játékom 😄
csak azt hittem a cod-ra is vmi ilyem max aktiválós hülyeséget találtak ki, ez most nagy divat sajnos

GOOBY, pls

az a helyzet , hogy emlékeim szerint akkor sem, mert amikor újraraktam(talán ha 2* win cserekor) amikor beírtam a steamos kódomat , egybõl tudta milyen programok vannak meg nekem. Amúgy 4-5.

Ja, ugye nem használtál még steamos progit?
Ha megszokja az ember a hülyeségeit, néha már egész jó, mert azért sok okos dolgot is tud.

PhantomAss
jaa ok így már értem
szóval csak ha a steamet rakom újra akkor kell regizni is

GOOBY, pls

Her Laca
A steamet sem újra aktiválni ,ha netán új oprendszert tesz fel a polgár. Másik particióra tenni és kész. Nekem sikerült így a múltkor és azóta is így használom,csak annyi van,hogy ha bekapcsolom a gépet a steam nem indul automatikusan,de ezt nem is bánom.

Ha leveszed, és utána újrarakod, már nincsen semmi aktiválás automatikusan a steamos neved alatt be van regisztrálva a progi. Élõ net kapcsolat kell telepítés közben, de amúgy a folyamat olyan mint egy normál gaménál'. A végén persze letölti amit kell magától, oszt' kész.
Szerintem mindenképpen tedd meg. Én tényleg 3* raktam újra.

Jól mondja Tom.

PhantomAss
de a steamen aktiválás miben különbözik a játék újra installálásától? ezt nem igazán értem

GOOBY, pls

VO101Tom
Egyébként fórumon senki nem panaszkodott még, hoyg ne tudná újrarakni. Lehet tényleg kikapcsolták amíg ennyi beta patch jön.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem installálni, hanem Steamen aktiválni lehet 3x, utána havonta 1x. Hülyeséget nem akarok írni, de ha jól emlékszem nekem aktiválni akkor kellett, amikor újraraktam a Steamet. Nem amikor a játékot. Egyébként meg ha kifogynál a 3-ból, akkor e-mailt írsz a supportnak, és õk resetelik, csak akkor már kell egy kört futni ezzel az e-mailes dologgal, hogy ne 20 gépen legyen fent ugyanaz a játék.

www.pumaszallas.hu