IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell tojni....<#vigyor>#vigyor>
Visual effects: high
Texture: high
Damage decals: high
A többi a lehetõ legkisebb.
1680x1050, 8x aniso, 4x AA (ha ez mûködik egyáltalán)
Csatorna felett 60fps feletti átlag, max. 120 volt. (Persze csak elméleti)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Egyébként még senkitõl sem hallottam vagy olvastam, hogy az elsõ telepítést követõen aktiválnia kellett volna, szerintem nem is nagyon foglalkoznak vele. Gondolom pár patch és teljesen kiveszik, csak serial ellenõrzés lesz.
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mûködik,Cod ot full grafikán viszi ,de ehhez kellet egy 4 ghz es I2500K is.
Mást én nem játszok,ja még a ROF -ot az is fullon megy. Mást nem tudok mondani.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ja és milyet vettél? (gyártó)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Én vettem,meg Solt is.
Mi a tapasztalata?
Csak ATI-t akarok. Nem lépek át a sötét oldalra. xd
de valszeg újrarakom majd 😊
GOOBY, pls
mi van ha egy nap 3x újratelepítem? akkor várnom kell egy hónapot?
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Lehet, hogy bonyolultan fogalmaztam, de 12 óra meló után már nem pörög az agyam.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem mondod komolyan😊
http://www.pcpilot.hu/il-2/il-2-sturmovik-cliffs-of-dover-a-masolasvedelem.html
www.pumaszallas.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
csak azt hittem a cod-ra is vmi ilyem max aktiválós hülyeséget találtak ki, ez most nagy divat sajnos
GOOBY, pls
Ha megszokja az ember a hülyeségeit, néha már egész jó, mert azért sok okos dolgot is tud.
Szerintem mindenképpen tedd meg. Én tényleg 3* raktam újra.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu