IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Van Quick ben a German Attack Column-mis
Próbálja már ki valaki még mert ahogy beérek a szárazföld fölé (hurrival) és lõném a 110 eseket egy kis idõ múlva kifagy ,vagyis megáll a játék. A számító gép megy rendesen de megáll a kép. Visszaállítottam a hivatalos patch ra de ott is csinálja.
Viszont másik pályán szárazföld felett sok géppel nem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nekem meg mindegy XD

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
Lehet majd csinálok 2-3 darabot, betesszük mellé a mostanit és lehet választani.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Új. Szerintem<#alien>.

Her Laca
Akkor fele ,fele? Legalább látható lenne a fejlõdés.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bölcs Salamon mondá vala:

+1 az új mellett.
+1 a régi mellett.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

+1 a régi kép mellett ! 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

+1 a csere mellett... 😊

www.smart-bus.hu

acidrain
Ez a kép pont jó.
Már úgy megszoktam. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Leon😊 Nem cseréled le a topik tetején a képet egy ütõs COD os képre?😄
Csak úgy eszembe jutott.

VO101Tom
Lehet, hogy ez volt a gond, tegnap próbáltunk Emilre bombát tenni, de nem jött össze. Stukára minden gond nélkül felpakolja...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Arra figyelj, hogy ha beraksz bombát nem fogja beszámítani a gép súlyába és elmenteni sem csak akkor ha (mondjuk a felette levõre) egy másik fegyverre is ráklikkelsz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Egyébként Main Menu / Plane Options / Loadout

LeonSilver
Azért üres mert túlsúlyos lenne.

i robot
Hogyan lehet a bombázógépekre bombákat rakni?? Tudom, alul a menüben lehet kiválasztani mit is akarok, de a gépek (He-111 Ju-88) mindíg üresek.

Her Laca

Beraktam 2 hurit, én egyedül voltam. Nagyon keményen nyomják együtt. Elõször lenyomtak , másodszor leléptem, miután szétlõtték a szárnyam(a fedezõgép) harmadszorra gyõztem, de szinte az összes lõszert ellõttem.

Her Laca
Hardveraprón.

Tõle.

Ok. Leesett. Amennyire lehet jól csinálták meg,mert bár a vetített kép mérete maradt, az üveglap viszont az egész látómezõt betölti mikor közel hajolsz, szinte(keretet ad) és ahhoz képest tûnik kisebbnek a vetített kép. Tényleg korrekt, és már van is ötletem a tr. beállításnál mit kell tennem.
Köszi a videókat.

VO101Tom
Elvileg a revi kivetített méretének nem kéne változnia, hiszen látszólag nem is az üvegen van az amit látsz, hanem ez alõtt "lebeg". A kézifegyvereken lévõ revi sight-ok valszeg másképp mûködnek akkor, bár nekem csak airsoftos cuccokhoz volt közöm <#zavart1>

Na, találtam jutyúbon egy videót, ezen jül látszik ez a "kivetítés"
revi1

Ezen meg nagyon jól látszik, hogy amikor visszahajol a film végén, a kivetített revi kép ugyanakkora marad, simán lelóg az üvegrõl.
revi2

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem halványodik el, és nem ég ki. Induláskor felkapcsolod, utána nincs vele dolgod.

www.pumaszallas.hu

Köszi. Ezt hallottam már, de valahogy nem esett le.<#lama>
Viszont elég sokfajta holosight-et láttam már élõben, de valahogy nem az van meg , hogy minél közelebb hajolok, annál kisebb a szálkereszt. Viszont pont fordítva.
Az viszont igaz, revi-be még nem néztem élõben.<#vigyor>

A valóságban pedig így mûködött. Itt még nem mértem, hogy lemerül-e, de este megnézem.
Kb. 2-3 kattintás a revi fénykapcsolóján elég. Akkor a legjobban látható és elég vékony, nem zavaró. (legalábbis az én szemüvegemnek XD)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Olegék ennyire nem voltak szadisták, a lámpa élettartamával nem szórakoznak, felkapcsolod, és úgymarad. A fényerõt viszont tényleg érdemes lejebb venni, vékonyabbnak látszik a szálkereszt.

sakkay. meszában a Revi alján van ez a gomb, ott lehet fényerõt fel és le kapcsolgatni. A Reticle Dimmert is bekapcsolhatod, az erõs fényben könnyítené meg a célzást, a játékban viszont egyátalán nem segít, azt speciel én nem használom.

A célkereszt mérete nem változtatható, mivel fontos, hogy az a kör, amit látsz, az a távolság tizedét fogja körbe. Tehát 1 km magasról 90 fokban zuhanva a földön egy 100 m átmérõjû kört rajzol ki. Távolságméréshez használják levegõben, X m fesztávolságú gépet fesztávolságát (méterben) megszorzod annyival, ahányszor a revikorbe belefér, megszorzod 10-el és megkapod a tõled való távolságát. Ehhez persze tudni kell a másik gép méreteit, de pár alap számolási mûvelettel viszonylag pontosan és gyorsan megmondod milyen messze van.

www.pumaszallas.hu

Köszönöm.

A revi alatt van egy kapcsoló. Ott tudod állítani a célkereszt világítását. Csak egy idõ után olyan, mint az elem lemerül. Mielõtt berepülsz egy hadmûveleti területre, elõtt vélszerü felvenni a fényerõsséget.

DummyBoy
Kapcsold be a háttérvilágítását és akkor nem halványul el majd 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nekem nem trackir problémám van, hanem maga a vetített célkereszt túl nagy..arról nem beszélve , hogy néha teljesen elhalványul. Megnézek a hiv.oldalon pár videót hátha találok rá megoldást.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DummyBoy
Rof-ban ha SnapView-t állítasz be, amíg nyomva tartod a gombot, addig nem mûködik a TIR ... unrealisztikus is meg kipróbáltam és mûködik, de nekem nem jött be ...

PhantomAss
ez sajnos nem mûködik trackir-rel, pedig megoldaná az összes célzási problémámat 😞

GOOBY, pls

DummyBoy
Üdv Urak!

Sajna pár napja nem vagyok gép elõtt, csak feljövök olvasgatni ...

2 dolog:

- az egyik peccs a CoD-hoz nem pont azt hozta, hogy kiszedték az ektiválód mizétiát belõle és csak a steam-es maradt???

- minek telepítitek újra? Steam alatt állítólag van olyan hogy leelenõrzi a fileokat és visszaállít mindent az eredetire ... nem?

HERR LACA!! Te honnan rendelted a videokaridat?

Próbáltad már, hogy az egérgörgõt lenyova tartva, a jobb gombbal együtt oldalrahúzva a revit állítod középre? Akkor forgás után is középen kell maradni. Elméletileg oda állítod a középpontot.

Nem lehet a vetített célkeresztez' kisebbre állítani??? Tudom ha közel hajolok kisebb lesz(ami megint fura egy kicsit). Az zavar , hogy kicsit az ember nézeget, és mire visszafordul, már abszolút nem tudja merre kell hajolni , hogy elõjöjjön'. Ha kisebb lenne, jóval nagyobb kihajolási' szögben is látná az ember..meg szerintem jobban is lehetne vele célozni.

Valamelyik pályán már van személyzet minden! földi egységnél,(ben) csak kicsit el voltak csúszva.

,de ehhez kellet egy 4 ghz es I2500K is.
Egy Q9550@3800 nem elég?
Mert most nem akarok nagyobb beruházást a gépbe. ( laptop is kell )

<#eljen>

Vogel
nekem is 460 van 1440*900-ban. Elég a kártya.

Rakjad csak újra!<#nyes>
Nem kell tojni....<#vigyor>

PhantomAss
hát én nem értem most meg minden küldi megy faszányosan
london picit akad néha..

GOOBY, pls

Mondjuk azért is gondolkodom a gtx460-ban, mert a monitorom csak 1400*900-at bír.

Áha. Köszi, árnyék nincsen? Az dob a legtöbbet a kinézeten. Meg a kabinban is.

Model detail: high
Visual effects: high
Texture: high
Damage decals: high

A többi a lehetõ legkisebb.

1680x1050, 8x aniso, 4x AA (ha ez mûködik egyáltalán)

Csatorna felett 60fps feletti átlag, max. 120 volt. (Persze csak elméleti)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

VO101Tom
Na, megnéztem London és Franciao. fölött is, 14305-el és visszatettem a 14101 is. A beta és a hivatalos verzió között nem volt érezhetõ különbség stabil 45-50 fps mindenhol, high és medium beállításokkal.

www.pumaszallas.hu

Srácok ki használ itt gtx 460-at? Elmondhatná milyen beállításon megy neki a CoD.

Sanyo
Egyetlen fájlt letesz valahova, ha az megvan, nem kell újra aktiválni. Ha nem törlöd az egész CoD-ot csak nyomsz egy ellenõrzést rá, akkor szerintem nem kell aktiválni.

Egyébként még senkitõl sem hallottam vagy olvastam, hogy az elsõ telepítést követõen aktiválnia kellett volna, szerintem nem is nagyon foglalkoznak vele. Gondolom pár patch és teljesen kiveszik, csak serial ellenõrzés lesz.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Giga ref 6950 2GB

Her Laca
Én moddoltam 70 essé.
Mûködik,Cod ot full grafikán viszi ,de ehhez kellet egy 4 ghz es I2500K is.
Mást én nem játszok,ja még a ROF -ot az is fullon megy. Mást nem tudok mondani.

LeonSilver
http://prohardver.hu/hir/feloldhato_radeon_hd_6950_osszes_shader_egysege.html