IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Kicsit teszteltem a Spit Ia-t.

Számunkra pozitív:
-nagyon sérülékeny, egy rövid sorozattól nekem speciel 15 hibát írt ki.
-alacsony sebességnél elég instabilnak érzem, de ma egy mesza esett át mögöttem.

Negatív:
Megsorozott egy saját mesza, amitõl kilyukadt a vízhûtõm. Kb 5-4 perc alatt elfolyt az összes vizem. A víz hõmérséklete 100-102°C között mozgott. Az olaj a repülés alatt 87-90°C között mozgott. 3-4 perc folyamatos vészteljesítmény mellett nõtt a víz 1, míg az olaj 2 fokot. Felemeltem a gépet, hogy lassuljak (ezzel rosszabb hûtési körülményt akartam elõidézni), de dugóhúzóba estem (kihúzni már nem tudtam) és levettem a gázt. Kb. 15 másodperc alatt a víz 1, míg az olaj 8 fokot esett vissza. Így tudtam 11-12 percet repülni sebzett vízhûtõvel.
Zpogi
Egy kis kötelékezés Tommal:

Aztán leszállás kötelékben,majd a parkoló helyen:

És még egy felszállás,természetesen kötelékben 😊

VO101Tom
Hogy a nagy magasságban réngat, arról tudnak, programhiba, már dolgoznak rajta.
Hogy ezt a megneto 1 vagy kettõ megoldja... hát, ez nekem új, de majd megnézem 😊

A magneto 1 és 2 a hengerekben lévõ gyújtógyertya sorok száma (hengerenként két gyertya van), azokat tudod ki és bekapcsolni. Induláskor, bemelegítésnél lekapcsolod egyiket másikat, látod, hogy a fordulatszám ingadozik-e (fordszám eshet, csak a járása ne legyen egyenletlen), ha igen, akkor tudod, hogy az egyik hengerben valami gond van. De ez RL létezik csak, játékban ilyen hibák nincsenek (ez a magneto már az il2 nagy talánya is volt, hogy olyan egyszerû CEM mellett - codhoz képest persze 😛 - miért pont ezt tették bele kapcsolgatni, amit egyébként sosem használsz...? 😊

www.pumaszallas.hu

Nagy magasságban a fordulatból vesz le azonnal ha lejjebb rakod, és megszûnt, az a bizonyos remegés" amivel nem tudtam mit kezdeni nagy magasságban. De ha hülyeség, azért szóljatok. A technikai részleteket nem tudom, de ez jött le a gyakorlatban.<#smile>

VO101Tom
"Most jöttem rá, mi a szerepe a magnetónak(a magassági rep. alatt)"
Micsoda?

www.pumaszallas.hu

Csináltam pár emelkedés-süllyedés, és magassági repülés tesztet(propeller állítás miatt.)
Most jöttem rá, mi a szerepe a magnetónak(a magassági rep. alatt), és megnéztem mi van 5000-rõl zuhanásban. Kiakadt a seb. mérõ, és leszakadtak a csûrõk,és a szárny egy része is(de nagyon nagyon bírta a messzer). És utána még le tudtam rakni, épphogy.
(nagyon jól nézett ki). Tényleg alakul. <#vigyor>
Azért van mit javítani.

Ez kéééész! 😄😄

www.smart-bus.hu

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

2Pete

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

2x villanásnyira megakadt, de le tudtam lõni egy 110-est meg egy olasz szart (G50?).

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ez olyan mint nekem a 20-as. Ott is a bomba oldás után megáll az hóbelevanc. Hang jó, ki is lehet lépni csak éppen nem mozdul a gép. Ez valami orbitális bug. Amúgy látni valamit 0:14-nél ha megfigyeled. Abban a pillanatban áll le.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Van Quick ben a German Attack Column-mis
Próbálja már ki valaki még mert ahogy beérek a szárazföld fölé (hurrival) és lõném a 110 eseket egy kis idõ múlva kifagy ,vagyis megáll a játék. A számító gép megy rendesen de megáll a kép. Visszaállítottam a hivatalos patch ra de ott is csinálja.
Viszont másik pályán szárazföld felett sok géppel nem.

Nekem meg mindegy XD

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
Lehet majd csinálok 2-3 darabot, betesszük mellé a mostanit és lehet választani.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Új. Szerintem<#alien>.

Her Laca
Akkor fele ,fele? Legalább látható lenne a fejlõdés.

Bölcs Salamon mondá vala:

+1 az új mellett.
+1 a régi mellett.

+1 a régi kép mellett ! 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

+1 a csere mellett... 😊

www.smart-bus.hu

acidrain
Ez a kép pont jó.
Már úgy megszoktam. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Leon😊 Nem cseréled le a topik tetején a képet egy ütõs COD os képre?😄
Csak úgy eszembe jutott.

VO101Tom
Lehet, hogy ez volt a gond, tegnap próbáltunk Emilre bombát tenni, de nem jött össze. Stukára minden gond nélkül felpakolja...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Arra figyelj, hogy ha beraksz bombát nem fogja beszámítani a gép súlyába és elmenteni sem csak akkor ha (mondjuk a felette levõre) egy másik fegyverre is ráklikkelsz.

LeonSilver
Egyébként Main Menu / Plane Options / Loadout

LeonSilver
Azért üres mert túlsúlyos lenne.

i robot
Hogyan lehet a bombázógépekre bombákat rakni?? Tudom, alul a menüben lehet kiválasztani mit is akarok, de a gépek (He-111 Ju-88) mindíg üresek.

Her Laca

Beraktam 2 hurit, én egyedül voltam. Nagyon keményen nyomják együtt. Elõször lenyomtak , másodszor leléptem, miután szétlõtték a szárnyam(a fedezõgép) harmadszorra gyõztem, de szinte az összes lõszert ellõttem.

Her Laca
Hardveraprón.

Tõle.

Ok. Leesett. Amennyire lehet jól csinálták meg,mert bár a vetített kép mérete maradt, az üveglap viszont az egész látómezõt betölti mikor közel hajolsz, szinte(keretet ad) és ahhoz képest tûnik kisebbnek a vetített kép. Tényleg korrekt, és már van is ötletem a tr. beállításnál mit kell tennem.
Köszi a videókat.

VO101Tom
Elvileg a revi kivetített méretének nem kéne változnia, hiszen látszólag nem is az üvegen van az amit látsz, hanem ez alõtt "lebeg". A kézifegyvereken lévõ revi sight-ok valszeg másképp mûködnek akkor, bár nekem csak airsoftos cuccokhoz volt közöm <#zavart1>

Na, találtam jutyúbon egy videót, ezen jül látszik ez a "kivetítés"
revi1

Ezen meg nagyon jól látszik, hogy amikor visszahajol a film végén, a kivetített revi kép ugyanakkora marad, simán lelóg az üvegrõl.
revi2

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem halványodik el, és nem ég ki. Induláskor felkapcsolod, utána nincs vele dolgod.

www.pumaszallas.hu

Köszi. Ezt hallottam már, de valahogy nem esett le.<#lama>
Viszont elég sokfajta holosight-et láttam már élõben, de valahogy nem az van meg , hogy minél közelebb hajolok, annál kisebb a szálkereszt. Viszont pont fordítva.
Az viszont igaz, revi-be még nem néztem élõben.<#vigyor>

A valóságban pedig így mûködött. Itt még nem mértem, hogy lemerül-e, de este megnézem.
Kb. 2-3 kattintás a revi fénykapcsolóján elég. Akkor a legjobban látható és elég vékony, nem zavaró. (legalábbis az én szemüvegemnek XD)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Olegék ennyire nem voltak szadisták, a lámpa élettartamával nem szórakoznak, felkapcsolod, és úgymarad. A fényerõt viszont tényleg érdemes lejebb venni, vékonyabbnak látszik a szálkereszt.

sakkay. meszában a Revi alján van ez a gomb, ott lehet fényerõt fel és le kapcsolgatni. A Reticle Dimmert is bekapcsolhatod, az erõs fényben könnyítené meg a célzást, a játékban viszont egyátalán nem segít, azt speciel én nem használom.

A célkereszt mérete nem változtatható, mivel fontos, hogy az a kör, amit látsz, az a távolság tizedét fogja körbe. Tehát 1 km magasról 90 fokban zuhanva a földön egy 100 m átmérõjû kört rajzol ki. Távolságméréshez használják levegõben, X m fesztávolságú gépet fesztávolságát (méterben) megszorzod annyival, ahányszor a revikorbe belefér, megszorzod 10-el és megkapod a tõled való távolságát. Ehhez persze tudni kell a másik gép méreteit, de pár alap számolási mûvelettel viszonylag pontosan és gyorsan megmondod milyen messze van.

www.pumaszallas.hu

Köszönöm.

A revi alatt van egy kapcsoló. Ott tudod állítani a célkereszt világítását. Csak egy idõ után olyan, mint az elem lemerül. Mielõtt berepülsz egy hadmûveleti területre, elõtt vélszerü felvenni a fényerõsséget.

DummyBoy
Kapcsold be a háttérvilágítását és akkor nem halványul el majd 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nekem nem trackir problémám van, hanem maga a vetített célkereszt túl nagy..arról nem beszélve , hogy néha teljesen elhalványul. Megnézek a hiv.oldalon pár videót hátha találok rá megoldást.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DummyBoy
Rof-ban ha SnapView-t állítasz be, amíg nyomva tartod a gombot, addig nem mûködik a TIR ... unrealisztikus is meg kipróbáltam és mûködik, de nekem nem jött be ...

PhantomAss
ez sajnos nem mûködik trackir-rel, pedig megoldaná az összes célzási problémámat 😞

GOOBY, pls

DummyBoy
Üdv Urak!

Sajna pár napja nem vagyok gép elõtt, csak feljövök olvasgatni ...

2 dolog:

- az egyik peccs a CoD-hoz nem pont azt hozta, hogy kiszedték az ektiválód mizétiát belõle és csak a steam-es maradt???

- minek telepítitek újra? Steam alatt állítólag van olyan hogy leelenõrzi a fileokat és visszaállít mindent az eredetire ... nem?

HERR LACA!! Te honnan rendelted a videokaridat?

Próbáltad már, hogy az egérgörgõt lenyova tartva, a jobb gombbal együtt oldalrahúzva a revit állítod középre? Akkor forgás után is középen kell maradni. Elméletileg oda állítod a középpontot.

Nem lehet a vetített célkeresztez' kisebbre állítani??? Tudom ha közel hajolok kisebb lesz(ami megint fura egy kicsit). Az zavar , hogy kicsit az ember nézeget, és mire visszafordul, már abszolút nem tudja merre kell hajolni , hogy elõjöjjön'. Ha kisebb lenne, jóval nagyobb kihajolási' szögben is látná az ember..meg szerintem jobban is lehetne vele célozni.

Valamelyik pályán már van személyzet minden! földi egységnél,(ben) csak kicsit el voltak csúszva.

,de ehhez kellet egy 4 ghz es I2500K is.
Egy Q9550@3800 nem elég?
Mert most nem akarok nagyobb beruházást a gépbe. ( laptop is kell )