IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálja már ki valaki még mert ahogy beérek a szárazföld fölé (hurrival) és lõném a 110 eseket egy kis idõ múlva kifagy ,vagyis megáll a játék. A számító gép megy rendesen de megáll a kép. Visszaállítottam a hivatalos patch ra de ott is csinálja.
Viszont másik pályán szárazföld felett sok géppel nem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
+1 az új mellett.
+1 a régi mellett.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.smart-bus.hu
Csak úgy eszembe jutott.
www.pumaszallas.hu

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez nagyon tetszik.
Köszi a videókat.
Na, találtam jutyúbon egy videót, ezen jül látszik ez a "kivetítés"
revi1
Ezen meg nagyon jól látszik, hogy amikor visszahajol a film végén, a kivetített revi kép ugyanakkora marad, simán lelóg az üvegrõl.
revi2
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Viszont elég sokfajta holosight-et láttam már élõben, de valahogy nem az van meg , hogy minél közelebb hajolok, annál kisebb a szálkereszt. Viszont pont fordítva.
Az viszont igaz, revi-be még nem néztem élõben.<#vigyor>#vigyor>
Kb. 2-3 kattintás a revi fénykapcsolóján elég. Akkor a legjobban látható és elég vékony, nem zavaró. (legalábbis az én szemüvegemnek XD)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
sakkay. meszában a Revi alján van ez a gomb, ott lehet fényerõt fel és le kapcsolgatni. A Reticle Dimmert is bekapcsolhatod, az erõs fényben könnyítené meg a célzást, a játékban viszont egyátalán nem segít, azt speciel én nem használom.
A célkereszt mérete nem változtatható, mivel fontos, hogy az a kör, amit látsz, az a távolság tizedét fogja körbe. Tehát 1 km magasról 90 fokban zuhanva a földön egy 100 m átmérõjû kört rajzol ki. Távolságméréshez használják levegõben, X m fesztávolságú gépet fesztávolságát (méterben) megszorzod annyival, ahányszor a revikorbe belefér, megszorzod 10-el és megkapod a tõled való távolságát. Ehhez persze tudni kell a másik gép méreteit, de pár alap számolási mûvelettel viszonylag pontosan és gyorsan megmondod milyen messze van.
www.pumaszallas.hu
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Sajna pár napja nem vagyok gép elõtt, csak feljövök olvasgatni ...
2 dolog:
- az egyik peccs a CoD-hoz nem pont azt hozta, hogy kiszedték az ektiválód mizétiát belõle és csak a steam-es maradt???
- minek telepítitek újra? Steam alatt állítólag van olyan hogy leelenõrzi a fileokat és visszaállít mindent az eredetire ... nem?
Egy Q9550@3800 nem elég?
Mert most nem akarok nagyobb beruházást a gépbe. ( laptop is kell )
Nem kell tojni....<#vigyor>#vigyor>
Visual effects: high
Texture: high
Damage decals: high
A többi a lehetõ legkisebb.
1680x1050, 8x aniso, 4x AA (ha ez mûködik egyáltalán)
Csatorna felett 60fps feletti átlag, max. 120 volt. (Persze csak elméleti)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Egyébként még senkitõl sem hallottam vagy olvastam, hogy az elsõ telepítést követõen aktiválnia kellett volna, szerintem nem is nagyon foglalkoznak vele. Gondolom pár patch és teljesen kiveszik, csak serial ellenõrzés lesz.
www.pcpilot.hu
Mûködik,Cod ot full grafikán viszi ,de ehhez kellet egy 4 ghz es I2500K is.
Mást én nem játszok,ja még a ROF -ot az is fullon megy. Mást nem tudok mondani.