IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt rossz volt még leírnom is😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
london nagyjából repülhetõ de néha akár 4-5 mp-re is akad
az alap játékkal játszhatóbb volt minden...
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Habár az 5770 megeszi a város árnyékkal akármi jön ki. AZABAJ.
Jut eszembe , tudsz már valamit?<#smile>#smile>
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pumaszallas.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pumaszallas.hu

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
1 vs 1 Messzer Beaufighter ellen.
Beleengedtem a teljes lõszerkészletet (általában 15-20% szokott lenni a találati arányom ez ellen a típus ellen), nem esett le.
Vége a missionnak, erre kiírja: 352 lõszert használtam (???), 9 talált (???, füstölt mint állat), 2% találati arány...
Valami nagyon nem jó...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Arra még figyelj, hogy a címsáv vagy a keret a képbõl ne lógjon ki, és ne fedjék egymást. Újraindításkor átrendezi a képernyõt ha ilyen van.
www.pumaszallas.hu
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=22249
Mekkora flém lesz ebbõl...

www.pumaszallas.hu
úgy értem hogy legyen átlátszó, ne látszódjon a chat ablak kerete, és egy billentyû lenyomásra tudjak is írni, és persze mutassa a többi játékos üzeneteit is
tudja vki hogy kell ezt beállítani?
nálam sajna a többi játékos chat-jét nem mutatja, és ahooz hogy írni tudjak bele kell kattintani egérrel a mezõbe
GOOBY, pls
British 303.Observer: Observer rounds were a British alternative to tracers. Instead of illuminating the fight path of the round, Observer rounds break up on impact creating a large visible puf, making it easy to see when you’ve hit your mark. Observer rounds, however, cause virtually no damage to their targets.
www.pumaszallas.hu
Nagyon kíváncsi vagyok mikor csinálják meg végre fizikailag is a fákat.
Nagyon hiányzik, meg eléggé megnehezítené a k. leszállást.
Fogyókúrás oldal amúgy.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Amúgy ha ilyenekre vagy kíváncsi, netán kórboncnoknak készülnél ajánlom az extrem.puruttya.hu-t. Olyan mint a South Park: Egyetlen korosztálynak se ajánlott.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
ez segit no meg egy kis zubrowka is
www.pcpilot.hu
FIGYELEM! CSAK AKKOR NÉZD MEG A ERÕS AZ IDEGZETED!
Balul elsült megijesztés... +18
ui.: Lehet fake, de akkor is borzasztó.
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Eszembe nem jutna ilyenekre rákeresni. <#wilting>#wilting>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ekkora bûnt nem követett még el az emberiség,hogy ez járjon neki.<#csodalk>#csodalk>