IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez volt ugye a kiinduló pont. Nos, DCS-ben egy mezei billentyű kombinációval megspórolható az indítási procedúra, nem kell végignyomkodni mindent. Ha maga a procedúra időtartama a problémája, akkor szerintem ne a szimulátorok világában keresgéljen. Főleg, ha a gépek valós működésének az igénye sincs meg benne. A másik, ha szimulátorról beszélünk, akkor szerintem nem érdemes szétválasztani a dolgokat. Azok többsége akik szimulátorokkal akarnak játszani, a véleményem szerint komplex rendszert akarnak, olyat ami a lehetőségekhez képest minél jobban hasonlít a valósághoz.
Az az érv pedig, hogy ő ezt csinálja nap mint nap... Én úgy gondolom, hogy egy pilótának rendelkeznie kell annyi intelligenciával, hogy fel tudja mérni a helyzetet. Lehet, hogy ő ezt csinálja nap mint nap, de a júzerek 99%-nak a pilóta élet csak egy álom marad egész életében, pont ezért keresi a szimulátorokat, hogy legalább ott minél közelebb legyen az álmához. Mivel ilyen körökben egy valódi pilótára felnéznek, a véleményére adnak, ezért alaposan meg kéne gondolnia, hogy mit ír le. Pont azok mellé kéne állnia, akik valahol az álmukat és a valósághűséget kergetik ezekben a játékokban. Eltérő vélemény esetén a fentebb soroltak miatt a minimum hallgatnia kéne.
Szóval összesítve én úgy gondolom, hogy egy valódi pilótának lenne annyi esze, hogy ilyeneket ne írjon le. Persze lehet, hogy én értékelem túl a pilótákat.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.25. 12:57:05
www.smart-bus.hu
Komolytalan banda hogy az ésszerű hozzászólást támadásnak vélik a fórumokon sztem!
Nekem nem a pénz fáj, amit kiadtam érte, hanem a stílusuk!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Azért azt ne felejtsük el, hogy ha szimulátorrol beszélünk, azt sose tesszük hozzá, hogy mit szimulálunk. Magát a repülőgépet (lásd DCS modulok) vagy mondjuk a légiharcot. Nem ugyanaz a kettő. Már pedig nekem úgy tűnik jelenleg a legjobb légiharcot szimuláló játék a piacon, ami fejlesztés alatt áll, az a BOS/BOM. Minden hibája ellenére.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem tudom, hogy ugyanazok dolgoztak-e a BoM FM-en mint a BoS-on. Ez mondjuk lehet egy magyarázat a különbségre.
Ami a BoS célközönségét illeti, bevallottan WT-ből akartak tömegeket átcsábítani a komolyabb szimulátorok felé. Csak annyival ez nem lett jobb, hogy valaki az ingyenes WT helyett 100 dodót kifizessen egy olyanért, ahol ugyanúgy 10-ből 10x lelövik mint egy hardcore simben, mert az egyszerűsített CEM és repügépvezetés nyilván nem csak a kezdők dolgát könnyítette meg.
Épp minap olvastam fórumon, hogy sokan üdvözölték ezt a filozófiát, hogy pilótának csak néhány alap dologgal kelljen foglalkoznia, hülyeség a klikkelős kabin, meg a bonyolult CEM. Sőt, állítólag pilóta volt az illető, aki ezt írta, és neki azért is volt elege a hosszú hajtómű indítási procedúrákból (kifejezetten a DCS-el példálózgatott) mert neki nap mint nap azt kell csinálnia. Hát, nem irigylem tőle a munkáját, de ez az indok egy nagy marhaság. A szimulátoros indítások sosem tartanak addig mint a valóságban, és a BoSban is végig kell moziznia, ahogy bekapcsolódik minden, ezzel időt nem nyer, csak nem neki kell klikkelnie a kabinban. Hihetetlen, hogy szimulátorban ez legyen a negatívum, hogy "úristen, ez interaktív, KLIKKELNEM kell!" 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
vga: asus gtx 1050 Ti 4gb.
lap: asus h110m-k
ram:kingston 2x4 gb
cpu: intel i5 6500
táp:zalman zm600w
és egy ssd hogy nem sokat kelljen várni a winfosra
de van még online elég fotelpilóta hogy legyen értelme feltenni a Clodot?
Si vis pacem, para bellum
A mai nap kijött megint egy fejlesztői hír! A belinkelt oldalon a 140-es Developer Diary-t kell nézni. Tegnap ugye beszéltünk róla, hogy milyen szar a fóka FM-je, eddig mindig azt mondták, hogy ez így fasza, történelmileg hű nincs mit rajta javítani. Aztán mai nap azt írják, hogy a fóka A5-ös FM-jét már az új adatok tükrében fogják kialakítani amiket figyelembe fognak venni a már meglévő fóka A3-as javításakor is.
Majd kiderül mire jutnak, de legalább már beismerik, hogy kicsit elszúrták. Egy kicsikét biztató a dolog. Bár azért ugye nyugtával dicsérjük a napot :-)
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
www.pumaszallas.hu
(De elég sokat használtam a hotas x-et, meg a kistesóját, és nem volt semmi ilyen gondom vele. Persze nyilván nem annyit, mint ti használjátok a joyt 😊 ).
Nekem úgy tünik, hogy mintha lenne egy kis szemlélet változás a 777 -nél pozitiv irányba
Igen, ezt észrevettük mi is.
www.pumaszallas.hu
Itt van egy példa rá ezt a topikot már bezárták! :-)
Pedig általában ez van! Elkezdi valaki a "repülő tégla" meg a hogyan repüljünk a fókával, meg a mit tudom címen, aztán pár ember azt mondja, hogy a háborúban egy nagyon jó nagyon, és félelmetes ellenfélnek tartották mind az angolszászok, mind a ruszkik, erre a játákban pedig egy gagyi szar! A másik fél pedig azt mondja, hogy minden jó ez igy repült, ez tipikus "BNZ" repülő itt nem kell forgolódni hozzáteszem, hogy ezzel tényleg nem tudsz mert földhöz baszod magad. Aztán egy idő után az egész vita átcsap egy személyeskedő anyázásba. Véleményem szerint a fóka itt a játékban nagyon érzékeny és tényleg nagyon rosszul tűri a fordulókat. Ebben a játékban inkább jabóként tudod használni mint vadászrepülőként! Másrészről meg én úgy gondolom, hogy túl érzékeny minden repüljükön az oldalkormány! Mindig oda lyukadnak ki, hogy hozzál anyagot az ellenkezőjéről, aztán valahogy mindig 777 dokuját veszik figyelembe! Szerintem cikinek érzik annyi nagypofájú és lekezelő kommentjük után beismerni, hogy néha eltolták a cuccot! Ezért kicsit mindig állitanak rajta! A messernél és a fókánál szerintem még mindig lehetne javitani ezen a hanyatvágós dolgon de már így is jobb mint pár hónappal. Nekem úgy tünik, hogy mintha lenne egy kis szemlélet változás a 777 -nél pozitiv irányba, lehet rájöttek, hogy a felhasználókból élnek, és ha parasztok akkor nem megy a bolt.
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.11.23. 21:13:46
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Hallottam olyan pletykát, hogy Loft-ot kirúgták, de hivatalos oldalon erről semmit nem olvastam. Nemrég volt egy neten streamelt beszélgetés Jasonnal, abban beszélt arról, hogy a BoS sikertelensége számára furcsa és érthetetlen, mivel a játék technikailag teljesen rendben van (fagyások, ilyesmik tényleg nincsenek), és "néhány játékmechanikát érintő kérdésen kívül" semmi probléma sincs vele. Én mondjuk a fórum kommunikációt és az arrogáns adminokat is ide sorolnám azért, hogy miért is "vegyes" a Bos megítélése. Szerinte elsősorban az unlock rendszer meg a megcélzott célközönség a probléma, amibe neki nem sok beleszólása volt (azért nem mert ráhagyta a "hozzáértőkre", vagy eleve a szerződése nem is engedte volna ezt, ezt nem tudni). Ebben a beszélgetésben mondta azt is, hogy a BoS Kuban után a Csendes-Óceán felé fog nyitni, mert azt a hadszínteret ő is jobban ismeri, és az amerikai játékosok bevonását azzal lehet fellendíteni (ez mondjuk nem újdonság, amiben nincs amerikai cucc, az a tengerentúlon nem fogy. Clod-nak is nagy hiányossága ez). És ahogy a dollár meg a rubel áll, én sem az orosz piacra dolgoznék elsősorban...
777 fórumot jó ideje nem olvasom rendszeresen, a fóka FM-en viszont nem csodálkozok, hogy mai napig téma, az elég szánalmas indokkal lett lerontva anno. Azt viszont soha nem érettem mi a jó abban ha a vita topikokat egyszerűen bezárják? Egyrészt egy normális magyarázattal simán elejét lehetne venni bármilyen vádaskodásnak. Másrészt amíg vita van valamiről, az azt jelenti, hogy érdekli az embereket a téma. Ha már senkit nem érdekel, és lesz egy nyugodt de üres fórumuk, az mennyivel lesz jobb nekik?
www.pumaszallas.hu
Az uj karrier mod is készül, ott igazi kitüntetéseket leh nyerni virtuálisan persze, és már nem azok a kitalált jellegü érmek lesznek benne, igy tudom ezt gagyi érem rendszert is LOFT eröltette azzal a szaros unlock dolggal együtt. Érdekes mostanában nem látom, hogy LOFT irogatna valamit a forumon. Nekem ugy tünik, hogy a "nem multiban" probálják ősszehozni a Rise of flight- ban lévő dolgokat, vagyis valódi karrier, az igazi kitüntetések, és századokra lebontott repülò alakulatok. A fóka FM-jét természetesen fikázzák, akkor kicsit bezár az a topik, aztán folyt.köv. minden. A messeren szerintem megint állitottak, már nem vágja magát olyan nagyon hanyatt, ha előrenyomod a botot.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu itt sok mindent megtalálsz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Mivel ez repülőszimulátor, 1 jó joy kell hozzá. Anélkül még a profiknak sem könnyű, és hidd el egészen más élmény.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Sorry ha hülye kérdés de az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad-ot érdemes kezdőknek beszerezni? Mennyire nehéz az irányítás,egyáltalán szabad-e billentyűzettel "próbálkozni" vagy csak ezekkel a Hotas "vezérlőkkel"? 😊
Mondjuk akinek ilyesmire van kedve, ennyi pénz tényleg nem sok érte.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Játékokhoz is lehet használni, de azért ott már kiütköznek a hátrányok , képfrissités fejkövetés és egyéb lassulások egy VIVe vagy OR-hez képest, de amint irtam arra, hogy megtapasztalja az ember otthoni körülmények között , hogy majd mire számithat akkor ha majd egy átlagpolgár is meg tudja venni azokat az eszközöket amik direkt arra terveztek és a gépe is elég hozzá.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a használatához kell egy erős nagy felbontásu telefon, azután márcsa k, az a lényeg mire akarod használni ahhoz való apopokat begyujteni.
Nem lesz egy OR vagy VIVI verő hatás, de legalább lesz fogalmad, hogy mire számithatsz.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A Béna.
Ha hazajössz, és vissza is kapom, elolvashatod :-)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2016.11.14. 22:10:37
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ui.: és igen!!! Megyen! :-)
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.11.14. 19:40:47
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
BoS fórumon sokan panaszkodnak emiatt, hivatalos javítás nincs, de pont tegnapi bejegyzés szerint a libcurl64.dll-t kell a játék "game" könyvtárába bemásolni (pl ide: C:\Program Files (x86)\1C Game Studios\IL-2 Sturmovik Battle of Stalingrad\bin\game), és ettől megjavul.
A nevezett dll letölthető a netről is: http://www.mediafire.com/file/zsvezpu8unirbu0/libcurl64_libpad.zip
A fent említett BoS topik meg ez: http://forum.il2sturmovik.com/topic/26095-failed-load-backend-library/
www.pumaszallas.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2016.11.08. 09:11:01
Köszönöm!
A Béna.
légibemutató
?(???)?
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.11.04. 17:22:58
?(???)?