91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Maci, írtam neked PM-et Steamen, ha ezt előbb olvasod, akkor légyszíves nézz majd rá. Köszi.
  • Pordycus
    Sziasztok srácok!
    1/3_vszd_Pordy vagyok! :)
    V.4 Glo valamilyen elérhetőségét meg tudnátok nekem adni?
  • feca1229
    Ok. Köszönöm.
  • VO101Tom
    Quick mission builderben már most is van álló hajtóművel indulás, az offile fegyverezhetőség viszont elég fontos bug (most akármit állítasz be, defaulttal megy), azt szerintem ki fogják javítani 4.5-re, de ha mégsem, akkor 5.0-ra legkésőbb. Az az igazság, hogy nagyon sok bug van, ami az egyedüli, offline játéknál sokkal nagyobb gondot jelent, ezért a tisztán offline bugok a TFS-nél most nagyobb prioritást élveznek, mint a tisztán online bugok. Persze a hibajavítások nagy része közös, új FM, DM, satöbbik mindkettőnél változik, de alapvetően azt kell elérnünk, hogy a játék offline is teljesen jól játszható legyen, mert az online játékban kritikus hiba nincs.
  • feca1229
    Tom! A 4.5 pecsben ezeket a beállitasokat, marmint a fegyvezet, meg a repterről álló inditassal elindulas ezek benne lesznek a quick mission builderben, vagy ezek nem lesznek beállitva? Maradnak igy?
  • PhantomAss
    Köszi, megnézem!
  • VO101Tom
    A quick missionok között a Cross country mission ilyen, ha jól emlékszem ott ki van kapcsolva a hajtómű.

Illetve amit sakkay kolléga is mond, hogy FMB-ben összedobsz egyet, ha az "airstart" nincs bepipálva, akkor a reptérről indul kikapcsolt hajtóművel. Ha aktív repülőteret állítasz be, nem külön gépet, akkor lobbiban "hosztolva" kvázi online szerverként indítod, és akkor minden gép minden fegyverzettel próbálgatható. Itt egyetlen negatívum, hogy a pause nem működik ugye.
  • sakkay
    Mission editor. Ott találod ahol a trackek is.
  • sakkay
  • PhantomAss
    Nekem egy olyan kérdésem lenne a CloD-dal kapcsolatban, hogy lehet benne olyan single küldetést csinálni ahol kiválasztod a gépet, és a parkolóból indulsz hideg modorral?
    Free flight, gyakorlásképp.
    Nézegetem a menüt de csak előre beállított küldetéseket találok, és nagyrészt a levegőben indul az is.
    Fel van rakva a TF peccs is.
  • Gundark 1 1
    Köszönöm mindkettőtöknek :) Már töltődnek. :)
  • VO101Tom
    Köszönöm.

Ha régebben játszottál vele, akkor Steamen benne kellene lennie a megvásárolt játékok között, azok bármikor újra letölthetők az accountoddal. Aki lemezesen vette meg, annak is hozzá kellett adni Stemhez a dobozában lévő serialt (Games/Activate Product on Steam), és csak utána lehetett játszani (kiadáskor pont ebből volt botrány, mindegy, hogy ki hogyan vásárolta, a clod Steamről töltődött le mindenkinek. Hiába volt ott a lemez is, az semmire nem volt használható.
    Ha a steames verziót feltetted, akkor feltelepítés után a játéktulajdonságok DLC fülön válaszd ki a legördülő menüből a Team fusion simulations "DLC"-t, és azonnal tölti is (ingyenes, és jelszó sem kell hozzá).
  • sakkay
    Nem cseszheted, nekem is olyan van, feltelepíted aztán engedélyezed steamon belül aTFpatchet, és ennyi. Nem kell már szarozni egyébbel. Hivatalos lett a TF tudod
  • Gundark 1 1
    Utólag is boldog születésnapot Tom!

Kérdésem lenne urak. Nekem még az eredeti CLOD van meg lemezen. Azt tudom hogy a steamest cseszhetem vele :) Elég régen játszottam vele, de most lenne egy kis szabadidőm némi betegállomány miatt. Milyen sorrendben kell feltenni a pecseket? Köszönöm szépen!
  • VO101Tom
    Köszi
  • feca1229
    Isten éltessen Tom!
  • mijki
    Boldog születésnapot Tom :)))
  • VO101Tom
    Köszönöm :)
  • repvez
    Boldog Szülinapot Tom!
  • feca1229
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen amit mondasz teljesen logikus és én nem is gondoltam erre, hogy akkor már mindenki elment a partról! Csak azt nem értem, hogy miért nem a saját csapatok mellett szállt le hiszen akkor már nem volt benyája a spitben, és azért hosszú percekig vitorlázott, ami szerintem egy igazi vitorlázó repülőgépnek is becsületére válna. Hiszen mikor lelőtte a stukát "vitorlázás közben" akkor a saját csapatok mellett elvitorlázott, közben integetnek neki az angolok, hogy a senki földjén leszálljon, a vizes, felázott tengerpartra. Habár gondolom, ha már pár méterre vagy a víztől nem biztos, hogy orra bukik a kiengedett kerekek miatt, de lehet, hogy igen.
  • PhantomAss
    Szerintem azért nem a saját katonák közé szállt mert addigra nem volt ilyen. Teljesen be voltak kerítve arra a kis partszakaszra, oldalról már lőtték is őket. A film végén amikor már 10 perce repült 100m magasan vitorlázva és lelőtte a stukát, akkor mentették ki kb. az utolsó embert a mólóról (mondta is a tábornok). Addigra már nem maradt ott szövetséges katona.
    A másik ami szerintem hülyeség volt, az hogy a spittel kiengedett futóművel szállt le a homokos tengerpartra. Nem vagyok pilóta de el tudom képzelni hogy a futóművet kiengedni laza talajon tilos mert azonnal fejre állsz. Itt meg 10 percig pumpálta a kereket hogy kiengedje.
  • LeonSilver
    Ma, délután írtam ennek a cégnek egy kis emilt, hogy csupán azért nem kezdek kuncsorogni a GVH-nál, mert már ki van fizetve a cucc.
    Qrva érdekes módon még délután fel is adták, a Sprinter mát izent, hogy holnap hozza a motyót.
  • feca1229
    Neked nem volt furcsa,hogy
    a spittel leszállhatott volna a saját katonáik közé, erre Ő inkább elvitorlázik a senki földjére, hogy ott a németek fogjul ejtsék, bár a álló motorral elért légigyőzelem után végül is szerintem nem számit már! Amúgy az nekem is egy kicsit gagyi volt máskülönben jó film!
  • macleody
    Na, erről megint eszembe jutott a hölgyemuram.
  • sakkay
    Most még nem tudom megnézni, de jövő héten már megyek is!
  • sakkay
    Teljesen egyetértek! Meg akkorát szarnak! És nem mindenki szedi össze.
  • feca1229
    Én lattam a filmben egy neger franciat!
    Gondolom valami benszülött lehetett...
    Bar nem tudom mit akartak volna, nem minden tengerparton élnek negerek! Plane nem egy agyonbombazott tengerparton csajozni, meg szerelmi jelenet.
    Tipikus mondhatnam ugyis, ez atultolas ebben a tikintetben.
    A film viszont tényleg jó. Ha tehetitek moziban nezzetek meg, mert a hangok ott jönnek ki a legjobban.
  • LeonSilver
    Én pont attól kapok agyfaszt, hogy mindig és midnenhol kell lennie legalább egy színes bőrű faszagyereknek és egy akármilyen faszacsajnak.
    Félreértés ne essék, nekem abszolút semmi bajom sem a színes bőrűekkel sem a csajokkal. Simán csak unalmas ez az erőltetett szarság. Annyira szánalmas!
  • VO101Tom
    Minap azon röhögtem (bár inkább sírni kellene), hogy az USA Today kritikájában azért húzták le a filmet, mert borzalmasan egyoldalú a szereposztásban, mindenhol csak fehér férfiak szerepelnek, egyetlen afroamerikai vagy női főszereplő sincs benne. Félelmetes mennyi agyhalott járkál a világban gyámsági felügyelet nélkül, de az vicces volt mekkora savazást kaptak a cikk megjelenése után https://www.theblaze.com/news/2017/07/20/review-of-war-epic-dunkirk-film-shows-just-a-couple-of-women-and-no-lead-actors-of-color/).
  • LeonSilver

"Olyan volt, mintha újra ott lettem volna" – mondta a könnyeivel küszködve egy 97 éves, walesi veterán a Dunkirk bemutatója után. Ken Sturdy mindössze 20 éves volt, amikor az egyik kisebb hajó fedélzetén részt vett a a dunkerque-i mentőakcióban.
    Az idős férfi jelenleg Calgaryban él, ott nézhette meg Christopher Nolan filmjét a premier napján, közel nyolcvan évvel az események után. Elmondta: a film hatására újra maga előtt látta több barátja és társa arcát, akik közül sokan a német repülők és tengeralattjárók áldozatai lettek.
    "Ne csak szórakozni járjatok a moziba, gondolkozzatok is! És ha már felnőttetek, akkor is gondolkozzatok!" – üzente a veterán a fiataloknak. Sturdy az emberiség jövőjéért is aggódik, azt mondja, hogy hiába vált időközben rendkívül intelligenssé az emberi faj, attól még egészen elképesztő dolgokat tudunk művelni. "Meghódítottuk a Holdat, de még mindig csinálunk ostobaságokat" – mondta.
  • PhantomAss
    Megnéztem én is a Dunkirket. Marha jó film, a zene és a hangok sokat hozzátesz, nagyon eltalálták a hangulatát. Simán adnék 9 pontot a tízből, nem akarom elspoilerezni de a végén az a meseszerű légiharc marhára nem kellett volna bele, az minimum 2 pontot levesz. Ha Lucas rendezi akkor okés de Nolantól nem vártam volna ilyen gagyit.
    Ettől eltekintve nagyon jó film, CloD játékosoknak kötelező :)
  • LeonSilver
    Ja. A veszti egy aranyos kutya és tényleg el van panelban.
    Én srácok komolyan mondom, hogy agyfaszt kapok az emberektől, de komolyan.
    Van itt a lakótelepen apám óriás snau, bernát, egy lakásban 3 (igen paszmek, három) skót juhász, roti, dobermann. VIZSLA!! Apám egy vadász haverja mondta, hogy a vizslának akkora mozgásigénye van, hogy még kertes házban sem lenne szabad tartani.

Kérdezem én. Ha aranyhalat nem szabad gömbakváriumban tartani (mert nem lehet!), akkor ezt miért lehet? Ez nem állatkínzás??
  • sakkay
    Köszi. Az szép dolog. Most barátnőnél lakok, panelba, ide nagy kutya nem jöhet. Meg egy csomó jellemző is kizárt. Ez meg mégiscsak terrier de nagyon aranyos is+panelba is elvan jól.
  • LacAI
    Mondom segítek. Csak kis idő kell.
    Mondjuk én minap fogadtam örökbe egy stafit mert el akarták altatni 3 évesen. Inkább ennek vagyok a híve.Már mint ,hogy a kis szerencsétlen állatokon segítsen az ember.
  • sakkay
    Bizalomgerjesztő nem?
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.07.24. 21:11:30
  • macleody
    Hát, ha akarnék egy kutyát nem is tudom milyet választanék. Agyon vannak már tenyésztve a kis dögök.
    Ez a hirdetés is odabax:
    Hirdetés szövege
    Fiú és lány A legfrissebbek a lövések és a deworming Regisztrált AKC, és jön a papírok Vakcinációs rekord is biztosított Mindkét szülő a helyszínen Nagyon jól szocializált és annyira aranyos .. kérjük, komoly Az érdeklődés csak kérdések

Valami kínai csapat árulja a kölyköket guggli fordítóval vagy mi?
  • sakkay
    Ja ja ezek megvannak, csak ezek szaporítók. Irgalmatlanul rá lehet baxni, mert nagyon telenyomták a fajtát rossz' vérrel. Nagyon sok a betegség, ami később jön elő. Elvileg a tenyésztő ezt kiszanálja.
  • macleody
    Westie
  • LeonSilver
    Pedig azért nem keveset látni.
  • LacAI
    szerzünk!!!!!